Binnenland

Grote demonstratie tegen wanbeleid Rutte op stapel in Den Haag: ‘Maak je klaar, dit keer gaan we met iedereen’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!

Op zondag 18 september, vlak voor Prinsjesdag, organiseert Nederland in Verzet een grote demonstratie in Den Haag tegen het wanbeleid van het kabinet-Rutte.

Het roer moet om, stellen de initiatiefnemers. “De asielchaos. De toeslagenaffaire. Inflatie. De gevolgen van jeugdzorg. 1675 verdwenen kinderen. Appjes-gate Hugo. Woningnood. Tekort aan zorg en bedden. De Me Too-affaire van D666. De energiecrisis. De verwaarlozing van ouderen. Het schenden van de Grondwet. De Nokia-affaire van Mark. De coronaspoedwet. De stikstofhoax. Het onteigenen. De export van ons belastinggeld. No Great Reset. No Social Credit System. No European ID. Stop Mark Rutte, stop Sigrid al-Qaq Kaag, stop Klaus Schwab. Stop het World Economic Forum, zeggen ze.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die bestaat totaal niet meer

De organisatie heeft ook een filmpje gemaakt waarin fragmenten uit het gesprek tussen Pieter Stuurman en Shohreh Feshtali voor Café Weltschmerz zijn verwerkt. “Mensen willen graag blijven geloven dat ze een soort beschermer hebben in de overheid,” aldus Stuurman.

“Die democratische rechtsstaat bestaat niet meer. Die bestaat totaal niet meer,” zei hij. “Er kan geen democratische rechtsstaat zijn waarin een regering of een overheid grote groepen mensen onteigent en van hun land stuurt, en van hun gezinsinkomen berooft. Dat is geen democratische rechtsstaat meer.”

Maak je klaar

“Het is door de politiek zelf ondermijnd, het hele fundament eronder is gesloopt. En dat is de situatie waarin we nu terecht zijn gekomen,” vervolgde Stuurman. “Dit is een misdaad van een omvang en intensiteit die we in Nederland al heel lang niet meer hebben gekend.”

“De enig mogelijke bevrijding kan komen vanuit de proles, vanuit de bevolking, vanuit het gewone volk,” benadrukte Stuurman. “En als dat ooit waar is geweest dan is het nu.”

Nederland in Verzet: “Dit keer gaan we niet alleen, maar met iedereen. Maak je klaar.” De exacte locatie volgt 16 september.

4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

En op prinsjesdag àlle vlaggen ondersteboven, de boodschap moet luid en duidelijk klinken: “GENOEG IS GENOEG”!!!!!!

Robbon
Robbon
3 maanden geleden

Kunnen we dan niet gelijk op Prinsjesdag ook even een kijkje gaan nemen. Ik wil er nog wel een paar uitzwaaien….. “houdoe, niet bedankt en nu Oprutten”

Jolanda
Jolanda
3 maanden geleden

Zou het dan nu toch echt gaan gebeuren 🤔.

nou en!
nou en!
3 maanden geleden

kijken hoe codepedent de bevolking is??????

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x