Homepagina » Buitenland » Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een ‘onwetend en volgzaam volk te creëren’
Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een 'onwetend en volgzaam volk te creëren'

Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een ‘onwetend en volgzaam volk te creëren’

Uit een e-mail die recentelijk is vrijgegeven door WikiLeaks blijkt wat de toekomstplannen van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton zijn. Terwijl ze aan de macht is wil ze een ‘onwetend’ en ‘volgzaam’ volk creëren. Dat schrijft de Conservative Tribune.

De e-mail is door Bill Ivey, die onder Bill Clinton werd benoemd tot voorzitter van de National Endowment for the Arts, verstuurd aan campagnemanager John Podesta. In de mail stelt Ivey dat Clinton het niet zomaar zal winnen van Trump.

Probleem

Ivey heeft het over een samenzwering om een onwetend en volgzaam publiek te creëren. Hij beseft echter dat het niet gemakkelijk is om het volk te manipuleren, wat problematisch is voor de Democraten. Onwetendheid onder kiezers is positief voor Clinton en haar campagne, aldus Ivey.

“De onwetendheid blijft groot, maar mensen worden steeds minder volgzaam,” schreef hij. “We moeten serieus gaan nadenken over dit probleem.”

Jammeraars

Clinton claimt graag dat ze wil dat iedereen gelijk wordt behandeld, maar ze zegt alleen maar wat ze denkt dat het publiek wil horen, schrijft de site. Deze e-mail laat net als veel andere mails duidelijk zien hoe Clinton denkt over het Amerikaanse volk. Vorige maand nog zei Hillary dat Trump-aanhangers afkeurenswaardige jammeraars zijn.

Ze is niet van plan Amerika sterker te maken, maar wil een publiek creëren dat niet begrijpt wat de overheid doet en als gevolg daarvan onwetend is over de manier waarop de overheid hun leven overneemt. Houd het volk tevreden met de Kardashians en het zal niet begrijpen hoe de overheid het land ruïneert, klinkt het nog.

[Conservative Tribune]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Hillary Clinton heeft dit niet verzonnen maar is louter een van de uitvoerders van het masterplan om de nieuwe wereld orde te creëren. Het is de reden waarom de CIA vanaf de jaren 50 honderden kranten, tijdschriften en televisiestations opzette of overnam. De media diende gecentraliseerd te worden in de vorm van mainstream media. De missie was om objectief nieuws ondergeschikt te maken aan het doel. Het doel heiligt de middelen om de nieuwe wereld orde te bespoedigen.

“Shortly, the public will be unable to reason or think for themselves. They’ll only be able to parrot the information they’ve been given on the previous night’s news.”

– Zbigniew Brzezinski, 1972.

Note: Ik zou bovenstaande quote het liefst uit zijn eigen mond willen horen. Mogelijk circuleert er ergens nog een geluidopname of beeldmateriaal van deze uitspraak? Ik beloof geen 1000 euro maar de tipgever zal worden beloond met 1000 maal dank.

andré
andré
5 jaren geleden

“Uiteraard” is het voor een groot leider veel praktischer om een volgzaam volk te hebben ,dat is altijd al geweest .
De hoop is (of we er aan toe zijn weten we niet zeker) dat we geen leiders meer (nodig) hebben.
Want zo lang we aan leiders vast zitten zullen ze altijd het zelfde systeem (gaan) gebruiken

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Tegenstrijdig, aan de andere kant wil Clington UFO disclosure

Bataaf
Bataaf
5 jaren geleden

Daarom staan “de grenzen” overal in het westen wagenwijd open.

x

Check Also

rivm

‘Het RIVM is de grootste verspreider van desinformatie in dit hele covidschandaal’

D66-Kamerlid Hanneke van der Werf zei donderdag ...

lourens

Fajah Lourens wenst geen prik: ‘Ik ben een wappie en daar ben ik trots op’

Ook actrice en schrijfster Fajah Lourens liep ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x