Homepagina » Buitenland » Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een ‘onwetend en volgzaam volk te creëren’
Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een 'onwetend en volgzaam volk te creëren'

Gelekte e-mail onthult plannen Clinton-kamp om een ‘onwetend en volgzaam volk te creëren’

Uit een e-mail die recentelijk is vrijgegeven door WikiLeaks blijkt wat de toekomstplannen van de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton zijn. Terwijl ze aan de macht is wil ze een ‘onwetend’ en ‘volgzaam’ volk creëren. Dat schrijft de Conservative Tribune.

De e-mail is door Bill Ivey, die onder Bill Clinton werd benoemd tot voorzitter van de National Endowment for the Arts, verstuurd aan campagnemanager John Podesta. In de mail stelt Ivey dat Clinton het niet zomaar zal winnen van Trump.

Probleem

Ivey heeft het over een samenzwering om een onwetend en volgzaam publiek te creëren. Hij beseft echter dat het niet gemakkelijk is om het volk te manipuleren, wat problematisch is voor de Democraten. Onwetendheid onder kiezers is positief voor Clinton en haar campagne, aldus Ivey.

“De onwetendheid blijft groot, maar mensen worden steeds minder volgzaam,” schreef hij. “We moeten serieus gaan nadenken over dit probleem.”

Jammeraars

Clinton claimt graag dat ze wil dat iedereen gelijk wordt behandeld, maar ze zegt alleen maar wat ze denkt dat het publiek wil horen, schrijft de site. Deze e-mail laat net als veel andere mails duidelijk zien hoe Clinton denkt over het Amerikaanse volk. Vorige maand nog zei Hillary dat Trump-aanhangers afkeurenswaardige jammeraars zijn.

Ze is niet van plan Amerika sterker te maken, maar wil een publiek creëren dat niet begrijpt wat de overheid doet en als gevolg daarvan onwetend is over de manier waarop de overheid hun leven overneemt. Houd het volk tevreden met de Kardashians en het zal niet begrijpen hoe de overheid het land ruïneert, klinkt het nog.

[Conservative Tribune]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gezinusk schreef:

  Hillary Clinton heeft dit niet verzonnen maar is louter een van de uitvoerders van het masterplan om de nieuwe wereld orde te creëren. Het is de reden waarom de CIA vanaf de jaren 50 honderden kranten, tijdschriften en televisiestations opzette of overnam. De media diende gecentraliseerd te worden in de vorm van mainstream media. De missie was om objectief nieuws ondergeschikt te maken aan het doel. Het doel heiligt de middelen om de nieuwe wereld orde te bespoedigen.

  “Shortly, the public will be unable to reason or think for themselves. They’ll only be able to parrot the information they’ve been given on the previous night’s news.”

  – Zbigniew Brzezinski, 1972.

  Note: Ik zou bovenstaande quote het liefst uit zijn eigen mond willen horen. Mogelijk circuleert er ergens nog een geluidopname of beeldmateriaal van deze uitspraak? Ik beloof geen 1000 euro maar de tipgever zal worden beloond met 1000 maal dank.

  19 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Z. Brzezinski: Een crimineel, demagoog en domme man. Aan zijn enge kop te zien een buitenaardse van het reptielenras !

   6 likes
   • Gezinusk schreef:

    Zbigniew Brzezinski is een loslopende psychopaat die vanwege zijn daden al lang achter slot en grendel had moeten zitten. Hij verklaarde ooit dat de door hem opgerichte Trilateral Commision (TC) meer macht heeft dan de Council of Foreign Relations (CFR) waar zijn vriend David Rockefeller 50 jaar aan het roer stond.

    Er bestaat sinds enkele jaren ook een Europese Council on Foreign Relations (ECFR) Volgens de website heeft deze denk tank niets van doen met de CFR maar als je even verder kijkt valt op dat zowel de manier van communicatie als agendapunten synchroon loopt met de Amerikaanse tak.

    Enkele bekende leden van de ECFR zijn Javier Solana, Mabel van Oranje, en Beatrice de Graaf die zich gespecialiseerd heeft in terrorisme maar in feite bezig is om desinformatie te verspreiden in programma’s als Nieuwsuur en DWDD die voor haar spontaan (VVD/PvdA gepland) een college organiseerde over terrorisme. Hier zijn de beelden en let op hoe ze bezig is om iedereen en alles in kampen te verdelen.

    http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/nieuws/nieuw-college-dwdd-university-beatrice-de-graaf-over-terrorisme

    Ja hoe stoppen we toch deze gevaarlijke terroristen? Wel een antwoord op deze vraag is dat ze ze zelf hard nodig hadden om het volgende kunststukje uit te voeren,

    https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

    Veel extremistische groeperingen zijn in beginsel gecreëerd, gefinancierd, of ondersteund door westerse inlichtingendiensten waarbij ze wisten dat deze als een magneet werkte op achterloze godsdienstwaanzinnigen die van heinde en ver overkwamen en zodoende had het westen een reden om aan het volk te tonen dat ze in moesten grijpen voor vrede en veiligheid.
    Het is de reden waarom de mensen in het westen continu via de mainstream media werden gebombardeerd met verschrikkelijk beeldmateriaal van afgehakte hoofden en dode kinderen. Ze hadden het ook niet kunnen uitzenden maar dan heeft het geen effect.

    Laatst nieuws en,
    [Heeft U het al gehoord? De Russen hebben een bom op een kleuterspeelplaats en een speeltuin laten vallen! Hier zijn de beelden, O nee, die hebben we niet. Maar dit soort berichten wekken bij u vast boze gevoelens op. U vind nu vast dat wij hier iets aan moeten doen!]

    De CFR is voor een belangrijk deel een denk tank om de geopolitieke belangen van westerse multinationals, oligarchen, te behartigen waarbij ze zich zelf in een goed daglicht plaatsen met een paar miljoen doden op hun geweten en een vracht aan vluchtelingen wat allemaal op conto van de belastingbetaler worden toegeschreven.

    Daartegenover staan Zbigniew Brzezinski en de mensen die het beleid uitvoeren, van Bush t/m Hillary Clinton, voor keihard winstbejag en expansiedrift. Ze komen niet op voor de zwakkeren zoals George H. Bush ooit stellig beweerde in een toespraak.

    https://www.youtube.com/watch?v=MADYzQstpsU

    Dat is een broodje aap verhaal maar dergelijke woorden werken altijd. Of er nou morgen tienduizend doden vallen, complete wijken in Amerika ontheemd raken en het aantal daklozen toeneemt, dat is niet hun zorg en zeker niet hun business.

    7 likes
 • -V- schreef:

  De grootste Leugen is dat we op een Globe leven, het is moeilijk te geloven maar na wat onderzoek is dit gemakkelijk te ontdekken en niet te Debunken.
  Feit 1 = geen Curvature is er te vinden.
  Feit 2 = een vliegtuig moet zijn neus naar beneden corrigeren omdat technisch gezien de afstand groter wordt van de grond en het vliegtuig dus het moet zijn neus naar beneden corrigeren om bij te blijven met de aarde.
  Gebeurt niet in realiteit, grappig is de naam Air Plane, ja een vliegtuig vliegt over een plane en een Gyroscoop bewijst dat..
  Zelfde als Sea Level want de zee en dus water is altijd, Level ofwel waterpas.
  Feit 3 = Water is altijd waterpas dus level, het buigt in zijn normale vorm nergens.
  Feit 4= Er is niet een echte foto van de aarde, allemaal door een computer gemaakt.
  Feit 5 = De maan geeft een kouder licht, ipv weerkaatst licht van de zon.
  Feit 6 = De aarde draait niet rond met een snelheid die boven de snelheid van het geluid gaat.
  ETC…

  Het is Exact wat deze man verteld in de vid waarom we op een bol moeten leven om ons niet te laten weten wie en wat we daadwerkelijk zijn, daarom liegen ze over de construct van de plaats waar we leven.
  Uiteraard is er een Creator die ze proberen te verbergen en we zijn allemaal speciaal..

  Mark Sargent met zijn Flat earth Clues legt exact uit waarom de fake maanlanding plaats moest vinden want dit geeft de geschiedenis weer die daarvoor zich heeft afgespeeld.
  Operation Fishbowl, Paperclip en operation Highjump.

  Flat Earth Obama and Unfalsifiable HD
  https://www.youtube.com/watch?v=K4Au70Zm9c0

  Kijk even goed naar de (deur) op 13.25, dit spreekt voor zich dat je openlijk belazerd wordt.

  Deze waarheid die ons allemaal aangaat kan ons bevrijden van de rest van de leugens waar we weinig aan kunnen doen..

  Probeer zelf dit maar terug te vinden wat niet te vinden is met hetgeen ons is gegeven.
  Pythagorean proof of curvature of a ball with a radius of 3959 miles
  http://imgur.com/gallery/kvpn4RH

  Zeer goede video die in dit artikel geplaatst is door 9 for news die de echte waarheid vertegenwoordigt dat zo,n beetje alles een leugen is van wat ons als waarheid verteld wordt.

  Moeilijk om te verteren maar niets anders dan de echte Waarheid die u zelf kunt ontdekken dus absoluut geen misleiding.

  4 likes
  • Rob schreef:

   Ok, maar leg eens uit hoe het bijvoorbeeld zit met zonsverduistering / maanverduistering? Je kunt dan bijvoorbeeld met je eigen ogen zien dat er een ronde schaduw over de maan komt. Dat kan toch alleen met een ronde planeet?

   9 likes
   • -V- schreef:

    We weten niet alles over de Maan en zeker omdat ze alles aan het heronderzoeken zijn.
    Maanlicht is een kouder licht, controleer dit maar want hij komt er weer aan.
    Hoe kun je in hemelsnaam een Rode maan krijgen terwijl een schaduw altijd zwart is?!
    Je kunt zelf ook dat zelfde zien als de zon en de maan overdag tegenover elkaar staan.
    Dan zie je ook een halve cirkel maar wij zijn beneden de zon en de maan.
    Ga dat maar eens goed observeren nu je deze kennis hebt dan kom je met meerdere vraagtekens tegen.
    Heeft dus niets met de aarde te maken.

    0 likes
   • -V- schreef:

    Wel een goede vraag trouwens Rob.
    Alleen niet logisch omdat alles wijst naar een vlakke aarde dus moet er een andere verklaring voor zijn.
    Dit zijn echte opnames en je kunt zelf zien dat je Orbs ziet en een goede uitleg erbij met voorbeelden wat er in de geschiedenis rond dit gebeuren allemaal gezien is.

    The True Cause Of Eclipses; Real Footage – Flat Earth
    https://www.youtube.com/watch?v=csULdTh7Xqs

    0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De mensen kunnen de waarheid wel aan… De Cabal kan dat niet want dan stort alles in elkaar en kan Fat Willy met de Paus en Obama borden gaan wassen in Hotel Des Indes in Den Haag. Of ergens anders natuurlijk !

  13 likes
 • andré schreef:

  “Uiteraard” is het voor een groot leider veel praktischer om een volgzaam volk te hebben ,dat is altijd al geweest .
  De hoop is (of we er aan toe zijn weten we niet zeker) dat we geen leiders meer (nodig) hebben.
  Want zo lang we aan leiders vast zitten zullen ze altijd het zelfde systeem (gaan) gebruiken

  12 likes
 • Onno schreef:

  Typisch wat de ‘alien mindset’ van de psychopaat met de normale mensheid voorheeft. Dit moet onder dekmantels gebeuren, want niemand loopt uiteraard met een opvallende bebloede gruwelclown mee die je uitnodigt om naar zijn slachthuis mee te gaan.

  Zbigniew Brzezinski en Hillary Clinton worden inmiddels door diverse forensisch psychologen gezien als onherkend geïnfiltreerde ‘corporate/political’ psychopaths met de ijskoude gewetenloosheid van (beperktere, minder logisch intelligente/beheerste/gestuurde) seriemoordenaars, typisch demonisch bezeten op weg naar (een ziek absoluut soort) MACHT EN CONTROLE. De hele ‘deep state’ lijkt in de USA door degelijke ondingen te worden ingenomen.

  Onze “bloedeigen” SS psychopaat prins Bernhard zal zich er eigenaardig thuis hebben gevoeld.

  7 likes
 • pat schreef:

  Hillary Clinton zal erger dan Adolf Hitler of wie dan ook zijn.

  7 likes
 • Bram schreef:

  We zijn al volgzaam. clinton wordt geen president. Na 8 jaar democraat komt republikein.

  5 likes
 • Robin schreef:

  Waar Clinton op aanstuurt is communisme.
  Net zoals Lenin en Stalin.( samen goed voor 80 tot 130mlj. Russische doden)

  Lenin heeft vroeger in Rusland voor de grote hongersnood gezorgd en is naar de Russische wetenschapper Pavlov gegaan voor advies hoe een voorspelbaar en volgzaam volk te creëren.
  Stalin deed er nog een schepje bovenop.

  Langzaam maar zeker veranderd de Amerikaanse en Europese ‘democratie'(schijnvertoning) in een vorm van communisme.
  De duimschroeven worden over de jaren steeds weer een beetje aangedraaid.

  2 likes
 • Peter schreef:

  Brood en spelen.
  In ons land degenereert de commerciële pulp het volk en in Amerika zijn de seksuele uitstapjes van de.toekomstige president voorpaginanieuws.
  Dit,terwijl de toestand in het Midden-Oosten met de dag gevaarlijker wordt en een nucleair met Rusland op vijf voor twaalf begint te wijzen.
  Het enige wat ik als positief van Trump nog kan vinden,is dat hij de dialoog met Putin wil aangaan, in tegenstelling tot Clinton.
  Zolang er gepraat wordt zeiden ze tijdens de koude oorlog was het uitbreken van een atoomoorlog vrij klein.
  Welnu,gepraat wordt er niet meer, dus een ieder kan hier de gevolgtrekking uithalen.
  Als het nu toch ergens over zou kunnen gaan,ben ik razend benieuwd wat er in de e-mails van vrouw Clinton staat.
  Misschien is het nog niet te laat.

  4 likes
 • Bataaf schreef:

  Daarom staan “de grenzen” overal in het westen wagenwijd open.

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Tegenstrijdig, aan de andere kant wil Clington UFO disclosure

  2 likes
 • Wim schreef:

  Zij kan beter gaan mediteren om in een hogere sfeer te komen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >