Blog

Wonen in Hoofddorp of Amsterdam?

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ben jij een Ajax-fan in hart en nieren en lukt het niet om een passende woning in Amsterdam te vinden?

Misschien is verhuizen naar Hoofddorp dan een optie. Wonen in Amsterdam is immers hartstikke duur en er is te weinig aanbod van woningen. Een verhuizing naar een andere plek is kortom zo gek nog niet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een overzicht van mogelijkheden om een woning in de buurt van Amsterdam te vinden.

Woningbouw in Hoofddorp biedt kansen

In Hoofddorp liggen er volop kansen voor wie een woning zoekt. De komende jaren komen er in de gemeente Haarlemmermeer namelijk veel nieuwe woningen bij. Dit geldt met name voor Hoofddorp. Daar staan diverse nieuwbouwprojecten op stapel.

Zo wordt er in het voormalige kantorengebied Beukenhorst-West een compleet nieuwe stadswijk met 3800 appartementen, winkels, kantoren en horecagelegenheden uit de grond gestampt. Of wat dacht je van het Lincolnpark waar zo’n 1600 woningen komen te staan? Deze wijk heeft een opzet met veel groen en water.

Uitsmijter is het stationsgebied met ruimte voor circa 15.500 nieuwe woningen. Hier zullen wonen en werken elkaar ontmoeten in een prettige stedelijke omgeving.

Hoofddorp groeit door naar een stad met meer dan 100.000 inwoners en ligt op een steenworp afstand van Amsterdam, dus je kunt de verrichtingen van Ajax altijd op de voet blijven volgen. Zo reis je bijvoorbeeld razendsnel naar de Johan Cruijff Arena en hoef je dus niks te missen van je favoriete voetbalteam.

Woning huren in Hoofddorp

Wil je graag een woning huren? Er is voortdurend aanbod van mooie huurwoningen Hoofddorp. Het maak niet uit wat je zoekt, want het aanbod is zeer divers. Dus of je nu een leuk appartement, een ruime eengezinswoning met tuin of een compacte studio zoekt, er is altijd wel wat te vinden.

Ben je single of zijn jullie met z’n tweetjes? Dan kun je bijvoorbeeld een luxe gemeubileerd appartement van vijftig vierkante meter huren in het centrum van de stad. Zo’n huurwoning is voorzien van een mooie laminaatvloer, een badkamer met inloopdouche en een keuken met A-merk inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft een ruim tweepersoonsbed en een grote kledingkast met een spiegel.

Voor een gezin is er keuze uit moderne rijtjeswoningen en vrijstaande huizen met twee of meer slaapkamers. Zulke huurwoningen staan bijna altijd in een prachtige omgeving met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan een winkelcentrum, scholen en recreatiegebieden.

Diverse huizen worden gemeubileerd aangeboden. Dit is erg handig als je snel wilt verhuizen. Je hoeft geen tijd en geld te besteden aan het zelf inrichten van de woning.

Snel een huurwoning vinden

Heb jij snel een woning nodig? Schrijf je dan in als woningzoekende bij verschillende woningcorporaties en houd het aanbod van makelaars voortdurend in de gaten. Iedere dag komen er woningen vrij en beschikbaar voor de verhuur.

Door actief op het aanbod te letten en daar op te reageren verhoog je de kans op succes. Verder is het slim om iedereen in je netwerk te betrekken bij je zoektocht. Wie weet heeft een oom, nichtje, collega of vriendin wel een gouden tip voor je!

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Blog

Deze blog wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd blog-artikel. De inhoud van blogs valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vilseledd
Vilseledd
1 jaar geleden

Lijkt me nog erger dan Amstelveen.

Lees ook
Close
Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x