Homepagina » Mens en Dier » Advocaat klaagt Nederlandse staat aan wegens kinderhandel
advocaat
Foto: Unsplash

Advocaat klaagt Nederlandse staat aan wegens kinderhandel

Jaarlijks worden ruim 50.000 Nederlandse kinderen van hun ouders gescheiden, vaak op basis van leugens en valse dossiers, schrijft advocaat Henriette Nakad-Weststrate in een persbericht. “Dit is relatief 10 keer meer dan in Noorwegen, dat al veroordeeld is wegens mensenrechtenschendingen.”

De advocaat, die al geruime tijd een felle strijd voert tegen de jeugdzorg en overheid, meent dat in jeugdzorgzaken geen sprake is van een eerlijk proces. Volgens haar worden ouders bedreigd en geïntimideerd door de jeugdzorgketen, en hun kinderen mishandeld en financieel geëxploiteerd.

Illegale medische experimenten

Op 19 maart heeft ze aangifte gedaan tegen de Nederlandse staat wegens valsheid in geschrifte, kinderhandel en ‘andere strafbare feiten’. Dit is de start van een collectieve actie, laat ze weten.

Vanwege ‘illegale medische experimenten’ in de jeugdzorgindustrie – een schending van het Neurenbergprotocol – zal door haar bovendien een zaak worden aangebracht bij het Internationaal Strafhof.

Complotdenken

Er loopt ook een zaak tegen de advocaat zelf. Nakad is door de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten voor de tuchtrechter gesleept omdat ze ‘als gevolg van complotdenken en activisme’ geen goede rechtsbijstand zou kunnen verlenen.

De Amsterdamse deken beschuldigt haar van ‘onvoldoende professionele distantie’ en wil dat ze stopt met jeugdzorgzaken. “Daarbij lijkt sprake te zijn van een tunnelvisie en een zekere mate van complotdenken, waardoor ze in haar oordeelsvorming wordt gehinderd,” zo stelde de deken. Deze zaak wordt vandaag hervat.

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke
Ikke
8 maanden geleden

Door zetten advokaat , door zetten vooral die kinderen die misbruikt zijn door de gevestigde orde en de rest

Schrander
Schrander
8 maanden geleden

What’s New in Demminkland

Gezonddenker
Gezonddenker
8 maanden geleden

Een deken? Die iemand beschuldigd van complot denken? Die kan alleen maar bang zijn dat er in religieuze krijgen het misbruik van kinderen naar buiten komt. Misschien die van hemzelf?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Het komt eraan !! Alle Covid maatregelen gaan straks weg ! EN DAN BEGINT HET, DAN GAAT DE GROOTSTE PEDOFIELEN BEERPUT OPEN… De wereld gaat verzuipen in tranen !!

x

Check Also

noorwegen

Recordaantal ‘besmettingen’ in Noorwegen ondanks hoge vaccinatiegraad

Eergisteren zijn in Noorwegen 1796 coronagevallen geregistreerd. ...

noorwegen

Noorwegen: je hebt meer kans om te sterven door het AstraZeneca-vaccin dan door corona

Noorwegen heeft besloten om AstraZeneca-vaccins aan landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

93
0
We lezen graag je reactie!x