Mens en DierCorona

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Youri Plate, de organisator van een aantal coronaprotesten, is klaar met het coronabeleid van de overheid. Hij richtte de groep Demonstratie van het Volk op. Deze groep wantrouwt de overheid die met zijn coronaregels ‘alle vrijheden van het volk afpakt’. De actievoerders geloven de overheid en media niet, zeker niet de NOS. “Wij zijn het volk en wij willen terug naar het normaal!”

De groep protesteerde eind mei in Eindhoven tegen de 1,5-metermaatschappij. Ook organiseerde zij een demonstratie bij een verpleeghuis vanwege de strenge bezoekregeling. Plate riep op om het telefoonnummer van het verpleeghuis massaal te bellen. Dit had effect, want de bezoekregeling werd daarna versoepeld. De demonstratie was niet meer nodig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Als je in Nederland wilt demonstreren tegen het overheidsbeleid, dan kom je er bekaaid af. De autoriteiten zullen er alles aan doen om de protesten in de kiem te smoren.

Serieuze dreiging

En als je niet meewerkt, dan voeren ze de druk steeds verder op. Dat ondervond ook Youri, die de politie aan zijn deur kreeg. In een video op Facebook laat hij geëmotioneerd weten dat hij zich moet terugtrekken. “Ik mag geen demonstraties meer doen. Ik heb net politiebezoek gehad. Als ik nog een keer demonstreer, dan zullen mijn kinderen in gevaar komen. Dit is een serieuze dreiging.”

“Ik heb het met goede bedoelingen gedaan. Ik heb gewoon mijn best gedaan omdat ik wist voor mijn gevoel dat het fout was hier in Nederland. Heel veel informatie gehad van mensen waaruit ook blijkt dat het fout is. Jullie zien dat het goed fout is.”

“Ik vind het erg dat ik hier aan de deur bezoek krijg en het moet gaan uitleggen. Ze pakken mijn kinderen af als ik hiermee doorga. Ik hoop dat iemand anders het van me overneemt.”

Dit is Nederland anno 2020. Als je het ergens niet mee eens bent en je gebruikmaakt van je recht om te demonstreren, dan staat de politie bij je op de stoep en dreigen ze je kinderen af te pakken.

2.3 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
4 jaren geleden

Van vrouwen en kinderen blijf je af. ‘Waakzaam en dienstbaar? Gestapo! Wat de protesten betreft, daar zullen we nooit mee stoppen.

Mike
Mike
4 jaren geleden

Het wordt tijd dat de politie eens tegen de verkeerde aanloopt en een pak slaag krijgt zodat ze van voren en achteren niet meer weten wie of wat ze zijn.

En dan komt er meer politie. Zelfde behandeling. Leger, zelfde behandeling. Burgemeesters als politiebazen, ministers, en alle criminele psychopaten die dit genocide-spel spelen. allemaal dezelfde behandeling.

Er zou een volksleger moeten komen dat nergens voor terugdeinst en schoon schip maakt in Den Haag en alle plaatsen waar deze krankzinnigheid ontstaat.

Dat betekent : VOLKSREVOLUTIE!

Willem
Willem
4 jaren geleden

Dit moet je met een korrel zout nemen, Youri heeft volgens mij geen kinderen onder de 14 en die neem je zomaar niet af. Ze kunnen best gedreigd hebben maar Youri en de rest filmen alles en nu terwijl het wel heel bedreigend is heeft er niemand iets op video of wat dan ook. Het is trouwens geen reden om kinderen af te nemen, daar komt eerst jeugdzorg en kinderbescherming en een rechter aan te pas. Ja we leven in een corrupte bende maar politie kan echt niet op eigen houtje kinderen weg halen. Ze draaien een beetje door bij die demonstratie groepen.

Willem
Willem
4 jaren geleden

En dan nog dit, als er gaat gebeuren binnenkort waar ze tegen demonstreren is iedereen zijn of haar kinderen kwijt aan een staatsopvoeding en tehuizen, dus wat willen ze nou.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x