Homepagina » Mens en Dier » Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’
organisator
Foto: Dickelbers CC BY-SA 4.0

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal coronaprotesten, is klaar met het coronabeleid van de overheid. Hij richtte de groep Demonstratie van het Volk op. Deze groep wantrouwt de overheid die met zijn coronaregels ‘alle vrijheden van het volk afpakt’. De actievoerders geloven de overheid en media niet, zeker niet de NOS. “Wij zijn het volk en wij willen terug naar het normaal!”

De groep protesteerde eind mei in Eindhoven tegen de 1,5-metermaatschappij. Ook organiseerde zij een demonstratie bij een verpleeghuis vanwege de strenge bezoekregeling. Plate riep op om het telefoonnummer van het verpleeghuis massaal te bellen. Dit had effect, want de bezoekregeling werd daarna versoepeld. De demonstratie was niet meer nodig.

Als je in Nederland wilt demonstreren tegen het overheidsbeleid, dan kom je er bekaaid af. De autoriteiten zullen er alles aan doen om de protesten in de kiem te smoren.

Serieuze dreiging

En als je niet meewerkt, dan voeren ze de druk steeds verder op. Dat ondervond ook Youri, die de politie aan zijn deur kreeg. In een video op Facebook laat hij geëmotioneerd weten dat hij zich moet terugtrekken. “Ik mag geen demonstraties meer doen. Ik heb net politiebezoek gehad. Als ik nog een keer demonstreer, dan zullen mijn kinderen in gevaar komen. Dit is een serieuze dreiging.”

“Ik heb het met goede bedoelingen gedaan. Ik heb gewoon mijn best gedaan omdat ik wist voor mijn gevoel dat het fout was hier in Nederland. Heel veel informatie gehad van mensen waaruit ook blijkt dat het fout is. Jullie zien dat het goed fout is.”

“Ik vind het erg dat ik hier aan de deur bezoek krijg en het moet gaan uitleggen. Ze pakken mijn kinderen af als ik hiermee doorga. Ik hoop dat iemand anders het van me overneemt.”

Dit is Nederland anno 2020. Als je het ergens niet mee eens bent en je gebruikmaakt van je recht om te demonstreren, dan staat de politie bij je op de stoep en dreigen ze je kinderen af te pakken.

1 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Van vrouwen en kinderen blijf je af. ‘Waakzaam en dienstbaar? Gestapo! Wat de protesten betreft, daar zullen we nooit mee stoppen.

Mike
Mike
1 jaar geleden

Het wordt tijd dat de politie eens tegen de verkeerde aanloopt en een pak slaag krijgt zodat ze van voren en achteren niet meer weten wie of wat ze zijn.

En dan komt er meer politie. Zelfde behandeling. Leger, zelfde behandeling. Burgemeesters als politiebazen, ministers, en alle criminele psychopaten die dit genocide-spel spelen. allemaal dezelfde behandeling.

Er zou een volksleger moeten komen dat nergens voor terugdeinst en schoon schip maakt in Den Haag en alle plaatsen waar deze krankzinnigheid ontstaat.

Dat betekent : VOLKSREVOLUTIE!

Willem
Willem
1 jaar geleden

Dit moet je met een korrel zout nemen, Youri heeft volgens mij geen kinderen onder de 14 en die neem je zomaar niet af. Ze kunnen best gedreigd hebben maar Youri en de rest filmen alles en nu terwijl het wel heel bedreigend is heeft er niemand iets op video of wat dan ook. Het is trouwens geen reden om kinderen af te nemen, daar komt eerst jeugdzorg en kinderbescherming en een rechter aan te pas. Ja we leven in een corrupte bende maar politie kan echt niet op eigen houtje kinderen weg halen. Ze draaien een beetje door bij die demonstratie groepen.

Willem
Willem
1 jaar geleden

En dan nog dit, als er gaat gebeuren binnenkort waar ze tegen demonstreren is iedereen zijn of haar kinderen kwijt aan een staatsopvoeding en tehuizen, dus wat willen ze nou.

x

Check Also

umar

Ebru Umar: ‘Vertel gevaccineerden dat ze een gevaar voor de samenleving zijn en hun stoppen slaan door’

Maandag berichtte de NOS dat ‘tachtig procent ...

kroes

Doutzen Kroes deelt preek van dominee Paul Visser: ‘De Great Reset is er niet voor ons!’

Topmodel Doutzen Kroes heeft de preek van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

64
0
We lezen graag je reactie!x