Homepagina » Mens en Dier » Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’
organisator
Foto: Dickelbers CC BY-SA 4.0

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal coronaprotesten, is klaar met het coronabeleid van de overheid. Hij richtte de groep Demonstratie van het Volk op. Deze groep wantrouwt de overheid die met zijn coronaregels ‘alle vrijheden van het volk afpakt’. De actievoerders geloven de overheid en media niet, zeker niet de NOS. “Wij zijn het volk en wij willen terug naar het normaal!”

De groep protesteerde eind mei in Eindhoven tegen de 1,5-metermaatschappij. Ook organiseerde zij een demonstratie bij een verpleeghuis vanwege de strenge bezoekregeling. Plate riep op om het telefoonnummer van het verpleeghuis massaal te bellen. Dit had effect, want de bezoekregeling werd daarna versoepeld. De demonstratie was niet meer nodig.

Als je in Nederland wilt demonstreren tegen het overheidsbeleid, dan kom je er bekaaid af. De autoriteiten zullen er alles aan doen om de protesten in de kiem te smoren.

Serieuze dreiging

En als je niet meewerkt, dan voeren ze de druk steeds verder op. Dat ondervond ook Youri, die de politie aan zijn deur kreeg. In een video op Facebook laat hij geëmotioneerd weten dat hij zich moet terugtrekken. “Ik mag geen demonstraties meer doen. Ik heb net politiebezoek gehad. Als ik nog een keer demonstreer, dan zullen mijn kinderen in gevaar komen. Dit is een serieuze dreiging.”

“Ik heb het met goede bedoelingen gedaan. Ik heb gewoon mijn best gedaan omdat ik wist voor mijn gevoel dat het fout was hier in Nederland. Heel veel informatie gehad van mensen waaruit ook blijkt dat het fout is. Jullie zien dat het goed fout is.”

“Ik vind het erg dat ik hier aan de deur bezoek krijg en het moet gaan uitleggen. Ze pakken mijn kinderen af als ik hiermee doorga. Ik hoop dat iemand anders het van me overneemt.”

Dit is Nederland anno 2020. Als je het ergens niet mee eens bent en je gebruikmaakt van je recht om te demonstreren, dan staat de politie bij je op de stoep en dreigen ze je kinderen af te pakken.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Mike schreef:

  Het wordt tijd dat de politie eens tegen de verkeerde aanloopt en een pak slaag krijgt zodat ze van voren en achteren niet meer weten wie of wat ze zijn.

  En dan komt er meer politie. Zelfde behandeling. Leger, zelfde behandeling. Burgemeesters als politiebazen, ministers, en alle criminele psychopaten die dit genocide-spel spelen. allemaal dezelfde behandeling.

  Er zou een volksleger moeten komen dat nergens voor terugdeinst en schoon schip maakt in Den Haag en alle plaatsen waar deze krankzinnigheid ontstaat.

  Dat betekent : VOLKSREVOLUTIE!

  93 likes
  • jtprf schreef:

   Mike, ik heb geen kinderen maar ook dan, de eerste de beste wout die het waagt mij aan de deur te
   komen heeft een groot probleem. Die hansworsten die menen de zogenaamde wet te dienen, en het
   dictoriale doen opdwingen, zijn bij mij aan het verkeerde adres. Als mensen macht krijgen toegewezen,
   veranderen ze van goede buur naar klootzak. Zo vergaat het vaak op de werkvloer ook.
   Niet met deze jongen. Als men problemen wil, kunnen ze het krijgen

   33 likes
  • Willem schreef:

   Een volksleger om geweld met geweld te bestrijden, gaat alleen maar meer geweld opleveren. Bovendien moet je de staat niet bestrijden met zaken waar ze zelf veel beter in zijn en veel meer middelen voor hebben dan welk volksleger ook.

   De enige kans die je hebt tegen dat geweldsmonopolie is vreedzame passiviteit. Agenten en soldaten zijn voor het grootste deel gewoon mensen die geloven dat wat ze doen juist is. Als je hen met geweld tegemoet treedt, geef je ze alle reden die ze nodig hebben om je te vermorzelen. Doe je echter niets en ben je vreedzaam, dan gaan er echt een heleboel van hen zijn die zich gaan afvragen waar ze mee bezig zijn.

   Alleen de echte psychopaten blijven dan over, maar die zijn er echt te weinig om gevaarlijk te blijven. Uiteraard zal ook deze benadering veel slachtoffers eisen want de nodige mensen zullen sneuvelen voordat de kritieke massa van de ordervolgers bereikt is om te stoppen. Maar het is de enige weg die er voor zorgt dat HET wapen van de macht – namelijk de MENSEN die hun wil uitvoeren – in verval komt…

   Linksom om rechtsom zal het niet makkelijk zijn. Zelfs niet als IEDERE burger hand in hand naar Den Haag komt.

   22 likes
   • Mike schreef:

    @Willem. Het is klaar. Met psychopaten kun je niet onderhandelen. Je kunt dit niet diplomatiek oplossen. Je kan vreedzaam doen en het via de zachte weg proberen op te lossen en lullen tot je een ons weegt.

    En dat zal niet helpen. Psychopaten zijn daar 100% ongevoelig voor. Terwijl jij vreedzaam doet, slachten zij je af.

    Er is maar één manier om af te rekenen met een groep psychopaten (inclusief rechters) en dat is zoveel en zo snel mogelijk permanent verwijderen uit de samenleving.

    Dus niet opsluiten, want dat komt een collega-psychopaat rechter wel even om dat op te lossen.

    Nee! Het is genoeg geweest! Net als rotte appels. Die gooi je ook bij het vuil.

    40 likes
   • PieterZeeuw schreef:

    In een slangenkuil werkt liefde niet. Het is veel beter een Volksleger te hebben die met guerilla tacktieken de dominante samenleving gaat ondermijnen.

    23 likes
   • jtprf schreef:

    Helaas Willem, zo gaat dat niet. Zou mooi zijn zo “vreedzaam”, maar werkt niet.
    het gespuis moet je met alle macht uitroeien.

    23 likes
    • Peter schreef:

     Dat is een beetje raar, om nu juist de kleur van die elite te gaan dragen. Maar ik snap natuurlijk wel de intentie. Wie heeft ooit de film Merlin met Sam Neill gezien? Het einde daarvan is, dat de boze kracht in de vorm van queen Mabh, letterlijk in rook opgaat, omdat het volk zich de rug naar haar toe keert en niet langer haar macht erkent. Merlin zegt simpel; No Mabh, we’re simply going to forget you. You’re just not important anymore. En dát mensen, is precies wat het verzet moet worden denk ik. Die ligt dus in het niet langer meer erkennen van de macht, en gewoon niet meer meedoen met wat er opgedragen wordt. Dit is tenslotte NEE-derland.

     19 likes
  • Willem schreef:

   De aap is uit de mouw, Youri en zn kinderen hebben al jaren een bewindvoerder en ots, zijn gezin is niet stabiel en zn kinderen hebben behandelingen nodig en wanneer je die alleen laat om te gaan demnstreren ja dan krijg je er last mee, dat is dus het echte verhaal. https://www.youtube.com/watch?v=F9TmeMUlL7A&t=219s

   3 likes
   • jtprf schreef:

    maar wat heeft politie met dreiging gezin en coronaprotesten met elkaar te maken?
    Vreemd is het, maar toch bepaald dreigement kan niet door de beugel.
    Tijdje terug ook dat filmpje van dat stel waar politie met arrestatie bevel naar binnen
    kwam omdat ze tot 2 maal aan de vrouw haar moeder bezoek brachten in verzorgings tehuis.
    Wat denk je daar van. Is dat ook niet te vertrouwen?

    2 likes
  • Philip schreef:

   Dam word je weg gezet als een terroristische organisatie en de schapen gaan er dan ook in mee, daar sta je dan!!

   “The pen is stronger then the sword”

   1 likes
  • Betweter. schreef:

   De enige en beste methode om Den Haag terug te pakken in om die betweters weg te stemmen.

   0 likes
 • jan doornbos schreef:

  Van vrouwen en kinderen blijf je af. ‘Waakzaam en dienstbaar? Gestapo! Wat de protesten betreft, daar zullen we nooit mee stoppen.

  57 likes
  • Rob schreef:

   Waakzaam en dienstbaar ja…. an de satanische agenda van de globalisten (uiteindelijk). Ze moeten de uitvoerders van die agenda beschermen, de politici in Den Haag. Als veel politie agenten bezig ziet dan kun je niet anders dan concluderen dat ze zijn gedevolueerd tot zombies van de Cabal.

   4 likes
  • Winger schreef:

   In de VS hebben ze een eed dat ze het volk verdedigen tegen het kwaad zowel foreign als domestic. Is de politie in dit land een wettige slaaf van de koning?

   0 likes
   • Clara schreef:

    Een paar weken terug heb ik op internet opgezocht of de politie hier ook een eed moet afleggen en zo ja, wat die eed is.
    Nou, ja, ze moeten een eed afleggen, maar niet voor bescherming van burgers, staat niets van bij. maar voor bescherming van de ‘machtstructuren’ zeg maar. Hoe lang dat al is aangepast kon ik niet vinden. Ik kom nog uit de 40er jaren toen de politie nog je beste vriend was.

    0 likes
 • d1rty7 schreef:

  Je zou bijna denken dat je een bericht uit Iran of China leest, nee dit is toch echt in Nederland.

  51 likes
  • Marianne Zengerink schreef:

   Heb al vaker ggezegd, Noord Korea hebben ze als
   Voorbeeld alleen kapsels van onze gererings leiders zijn anders. Het wordt heel griezelig …ons volk moet idd in opstand komen…en volgend jaar dit KARTEL afstraffen .

   12 likes
  • tonny kremers schreef:

   nou dit is werkelijk gebeurd gisteren. en dan ook nog maar een wijkagent. alles wat je tegen de staat doet word geboycot. alleen Willem Engel die kan alles doen.

   5 likes
 • Walter schreef:

  Onze dictatuur vertoont zijn ware gezicht.

  35 likes
 • Bart schreef:

  Mijn hemel, wat is dit voor hel waar we in zitten?

  32 likes
 • Mikkel schreef:

  Dit is serieus HEEL ERG. Ik heb er geen woorden meer voor. We zijn een politiestaat. Kinderen zijn niet meer veilig bij hun ouders door staatsterreur. En wat doet de gemiddelde Nederlander? Die vindt het prachtig…

  28 likes
 • vladi schreef:

  we stonden erbij en keken ernaar.
  het geweldsmonopolie is om te kotsen.
  empatieloze,zwaar bewapende,psychopaten.

  fff

  28 likes
 • Steven schreef:

  Wat hebben kinderen nou met dat JIJ aan het demonstreren bent te maken.
  Volgens mij kan dan niet eens en is het alleen DREIGEN om mensen bang te maken.

  Het zou hetzelfde wezen als je demonstreert en de staatspolitie komt aan je deur en zegt, als je nog één keer aan een demonstratie meewerkt pakken we je huis en auto af. lijkt mij een lulverhaal.

  waar zijn de advocaten…

  23 likes
  • Bart schreef:

   Er zit nog een stap tussen die jullie zijn vergeten. Deze ouder wordt, in algemene zin, een of andere onbekwaamheid ten laste gelegd, op grond waarvan hij geen kinderen zou mogen opvoeden. Of dat juridisch nu lukt of niet, dat de politie of de staat hiermee dreigt zou erg genoeg moeten zijn om dit te veroordelen als een volstrekt walgelijk manier van indoctrineren.

   41 likes
  • jtprf schreef:

   egaal wat er achter zit, als men dit met elkaar verbindt, wat ik wettelijk moeilijk kan geloven, is dat
   een regelrechte dreiging. Ook nine4news moet hier wel “fact check ” doen, maar hoe dan ook, politie
   aan deur vanwege demonstraties die, ook al zijn ze verboden ( wat ons simpelweg de stem wil beroven )
   de straat op gaan, is een misdaad. Ik heb recht om mijn mening te verkondigen, dus verbod op demonstratie
   is puur onderdrukking van je stem en mening. Nog mooier als men op je gezin afgaat, kan eigenlijk niet
   maar toch, dan breekt de hel los zeg ik jullie.

   10 likes
  • Willem schreef:

   Jij snapt het Steven

   8 likes
  • Sjazon schreef:

   Of hij heeft zijn kinderen verwaarloosd door meer met demonstraties bezig te zijn?
   Btw, is zijn verhaal ook maar door iemand gecheckt op waarheid? Heeft men de politie om commentaar gevraagd?

   7 likes
   • Sebastiaan schreef:

    Hopen dat je een goede rechtsbijstand verzekering hebt en dan een advocaat erbij halen en een aanklacht neerleggen jegens macht misbruik van de Politie. Iemand die demonstraties organiseert is niet capabel om zijn kinderen op te voeden?

    6 likes
 • Arwijn schreef:

  Arresteer het politiehoofd!

  22 likes
 • Willem schreef:

  En dan nog dit, als er gaat gebeuren binnenkort waar ze tegen demonstreren is iedereen zijn of haar kinderen kwijt aan een staatsopvoeding en tehuizen, dus wat willen ze nou.

  15 likes
  • tonny kremers schreef:

   ja dan hebben ze er weer voor de voorraad. mensen waarom pikken we dit allemaal?
   dezelfde persoon uit het verhaal heeft woensdag uren op het buro gezeten omdat hij zijn ID niet bij zich had. we hebben gewacht tot 0.00 uur bij het buro en op de weg naar huis werd hij weer aangehouden.

   3 likes
  • Margie schreef:

   Deelzorg…

   2 likes
 • H.J. schreef:

  Als dit artikel op waarheid berust en waarom niet, is het Nederlandse politie apparaat nog verder van het padje dan ik persoonlijk vermoede.

  Rutte wat is Nederland onder jouw regie, een verschrikkelijk land geworden.

  Rot op man, maak het voor ons niet nog erger.

  13 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Publiciteit. Naam en toenaam.
  De enige manier om politiemensen te doen inzien dat ze zich bezig houden met chantage.
  De politiemensen achten zich veilig wanneer ze zich scharen achter hun leidinggevende.
  Maar om hun werk te doen, moeten ze zich blootgeven tijdens het uitvoeren van de actie.
  Dan staan ze in het daglicht.
  Profiteer daarvan door hun geweten een kans te geven met het op andere gedachten brengen.
  Laat ze zelf nadenken over hun wandaad die ze uitoefenen tegen iemand die gebruikmaakt van zijn recht.

  11 likes
 • Der Stef schreef:

  Waar is het wederzijdse respect van de politie gebleven …?
  Van onze kant uit , geen probleem !
  Maar de bevelsuitvoerders…., blind en doof tegelijk . In de ruil voor gewetenloosheid .
  Zijn ze echt zo erg gehandicapt ?
  Dit loopt vandaag of morgen gigantisch uit de klauwen , en goed ook !

  10 likes
 • salvar schreef:

  ik lees tegenstrijdige berichten.
  moet je het gevecht aangaan?
  moet je je vreedzaam op blijven stellen?
  moet je net doen of je gek bent?

  ik weet het niet maar, als je niets doet dat werken ze de plannen uit waar ze nu mee bezig zijn.
  ga je het gevecht aan wordt het een bloedbad.
  het kan allemaal maar het werkelijke probleem is dat de meerderheid schijnbaar blijven slapen.
  als iedereen nu naar denhaag gaat en dan bedoel ik ook iedereen en het aftreden eist van dit kabinet dan maak je kans dan het voor hen over en uit is.
  op dit moment lijkt mij dit beste optie .
  mochten ze erop los slaan dan vragen ze zelf om een burgeroorlog en niet wij.

  10 likes
  • Bewustzijn schreef:

   @salvar
   12 juli 2020 18:47 at 18:47
   ik lees tegenstrijdige berichten.
   moet je het gevecht aangaan?
   moet je je vreedzaam op blijven stellen?
   moet je net doen of je gek bent?

   We zijn echt in een oorlog beland, een oorlog om het bewustzijn, het gaat de goede kant op voor de bevolking.

   Het gordijn wegtrekken net als in de Wizard of OZ en dat wordt al op vele fronten gedaan, Rutte en De jonge staan al in minder dan hun hemd.

   Laten zien wat er aan de hand is en dat het helemaal niet op wetenschap gebaseerd is de situatie waar we allemaal inzitten, die ook totaal tegen je gevoel, logisch verstand en feiten indruist .

   Mooi om te zien die rechtszaken, oops wat kun je toch zien wat er daadwerkelijk aan de hand is, de rest volgt met de dag voor degene die het bewustzijn krijgt dat er niets klopt van wat er ons verteld is of wordt .
   De media ligt er al uit voor het grootste gedeelte, liefde en geduld, bewustzijn en de waarheid komt bovendrijven .

   Luke 8:17 NKJV

   For nothing is secret that will not be revealed, nor anything hidden that will not be known and come to light.

   Je ziet het gebeuren..

   4 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Jammer dat het niet op beeld staat met geluid. Nu zal de overheid alles ontkennen.

  Maar goed, VVD 45 zetels. Coalitie hoger dan ooit in de peilingen. Dus het volk wil dat.

  9 likes
  • tonny kremers schreef:

   nou die peilingen kloppen niet. mar dit word dan zo gebracht dat ze in maart weer de boel kunnen manepuleren.

   11 likes
  • Clara schreef:

   Dit is gewoon allemaal een MSM truc, de mainstreammedia. In Amerika zijn polls dat biden boven trump staat in populariteit. Biden (dementia) praat alleen vanuit z’n kelder/basement voor online ralleys, Trump staat voor uitpuilende stadions met luisterende mensen er buiten.
   En onze niet-meer-regering? Ik wens dat die asap omvalt, en wij kunnen daarbij helpen door wakker te worden en anderen mee wakker te maken, het hele land. Liefde en geduld, hand in hand.

   0 likes
 • Bewustzijn schreef:

  Op grond waarvan mag men niet protesteren, het is ons recht om een vrije mening te hebben !
  Zeker als het wetenschappelijk bewijs ontbreekt wat steeds meer mensen in gaan zien en waar gevochten wordt, de klok tikt wel door in de liockdown en dat is niet in ons voordeel en er wordt bewust tijd gerekt.

  Er is maar een manier om uit deze wanorde the komen in de END GAME .
  Samen staan we STERK :

  The End Game
  https://www.youtube.com/watch?v=4KgLxiJxa6k

  9 likes
 • Willem schreef:

  Dit moet je met een korrel zout nemen, Youri heeft volgens mij geen kinderen onder de 14 en die neem je zomaar niet af. Ze kunnen best gedreigd hebben maar Youri en de rest filmen alles en nu terwijl het wel heel bedreigend is heeft er niemand iets op video of wat dan ook. Het is trouwens geen reden om kinderen af te nemen, daar komt eerst jeugdzorg en kinderbescherming en een rechter aan te pas. Ja we leven in een corrupte bende maar politie kan echt niet op eigen houtje kinderen weg halen. Ze draaien een beetje door bij die demonstratie groepen.

  6 likes
  • tonny kremers schreef:

   draaien door bij die demo groepen? het gaat u zeker nog goed. word wakker. oudere die opgesloten zitten waarvoor? mogen met hitte geen ventilator hebben het is bewezen dat dit werkt tegen corona. 1.5 meter afstand. zodat ze ons nog meer kunnen manupeleren. kinderen die de wereld voor een doedelzak aan zien. maar oke u vind het allemaal wel oke?

   9 likes
 • André schreef:

  Gaat er op lijken dat we een “anjer” revolutie nodig hebben om geweldloos verder te gaan…
  Hopen dat het leger dus nog wel aan de kant van het volk staat !

  4 likes
  • Waakzaam-Nederland schreef:

   youri plate heeft zich ingezet voor het volk ,omdat heel Nederland lag te slapen ‘
   zijn jullie dan echt allemaal blind ? Met vreedzaam steeds demonstreren gaat niet werken .
   kijk naar de boeren.Als ik boer was geweest had ik allang de politieauto s weg gedrukt.
   En dan nog een politieagent die een wapen trekt .politieterreur dat is het .
   we zijn terug in de jaren 40,45 de gestapo en straks in latere vorm de ss die zorgt voor het doden van het bevolking .
   straks word je nog opgehaald als je geen vaccinatie wil.
   nee gedood word je uiteindelijk toch.Dan maar liever strijdend ter onder.
   En laten we eerlijk zijn wat willen ze met de politie en het leger doen ?
   180.000 man tegen 1 miljoen gewapende burgers ?
   Helemaal niets .Als nou iedereen in zijn eigen stad de politie bezig houd .hoeveel kunnen er dan nog in Denhaag zijn ?
   Dan met een volksleger het binnenhof aan vallen .Dan pas neemt dit kabinet ons serieus .De volgende actie is de eu in brussel samen met de vlaamse verzet groepen .Dit was Waakzaam-Nederland

   1 likes
 • OptimaForma schreef:

  Ik heb het al eerder gezegd. Ga van alle sociale media af want ze pakken je huis af, je hypotheek, je baan, je kinderen. Als je nog niets hebt zorgen ze ervoor dat je niets krijgt. Natuurlijk kan het allemaal nog steeds, maar niet meer via de bedrijven van de stasi. Deze regering met achterliggende groepen elite bestrijd je niet met demonstraties. Ga gewoon niet meer. Schaf een wapen aan, spaar je centen en wacht op de dag dat ze elkaar gaan uitmoorden, en dan met één krachrsinspanning duwen we het gehele Haagse volk zo de Noordzee in. Wachten mensen. Mond houden. Laat ze maar fouten maken. Op een dag komt hun lot wel. Middeleeuws, kop op een stok langs de weg als waarschuwing voor nieuwe cohorten uit Brussel. Want zo diep moet het zinken voor het genoeg is met de tirannie, dit kan in mijn opinie niet meer vredelievend worden opgelost

  3 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Als je ze aan de deur krijgt direct alles filmen en alles opnemen en advocaat inschakelen en het in de publiciteit brengen.

  3 likes
 • Peter schreef:

  Politie, laffe incompetente honden.

  Geen talent en geen ambitie?
  Overweeg dan een carrière bij de politie….

  3 likes
 • J.P. Coen schreef:

  Wanneer de politie kinderen af gaat pakken of er zelfs mee te dreigt dat te doen, zijn ze dus niet meer dienstbaar en waakzaam maar verkeert dit land dus in staat van oorlog.

  3 likes
 • Jack Burton schreef:

  Smeerlapperij, lijkt de DDR wel…

  3 likes
 • wysiwygman schreef:

  Zou het niet eerder zo zijn dat deze brave man een bezoekje gekregen heeft van de wijkagent “Joop, denk toch eens goed na man, denk aan je job, je bent de enige kostwinner in huis. Geef ze geen reden om jeugdzorg langs te sturen”. Zoiets ? Want dreigen met het afpakken van kinderen dat kan zomaar niet hoor en zeker niet in Nederland.

  Wat er achter dat bezoekje van de wijkagent zat, dat roept wel serieuze vraagtekens op natuurlijk, die man is gestuurd geweest door zijn politiechef die op zijn beurt orders gekregen heeft. Met de steun van een welwillende nationale politieker kan men hier wel verder mee gaan.

  3 likes
 • PREDATOR schreef:

  En toch heeft die piepo weer 45 zetels.Nou ik val van mijn stokje af, dit moet doorgestoken zijn..
  Dat er nog mensen zijn die dat geloven…bah bah

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  “Ik mag geen demonstraties meer doen. Ik heb net politiebezoek gehad. Als ik nog een keer demonstreer, dan zullen mijn kinderen in gevaar komen. Dit is een serieuze dreiging.”

  mooi laat maar gebeuren als wakker mens is er voor jou art.27c SV dat beschermt je en is aangifte het opgeven van een misdrijf mogelijk.. als er in nederland wetten zijn dan dus..
  het strafrecht is er om de burger te beschermen tegen de overheid de overheid zelf is niet nodig door weteen beschermt te worden zij zijn slechts handhavers..

  “Ik vind het erg dat ik hier aan de deur bezoek krijg en het moet gaan uitleggen. Ze pakken mijn kinderen af als ik hiermee doorga. Ik hoop dat iemand anders het van me overneemt.”
  ik neem aan dat je de personeelpas nummers van de agenten heb gevraagd deel deze dan kunnen we uitzieken of het echte agenten waren of mensen zonder ziel..
  en dan Youri je gaat me toch niet vertellen dat je alleen een clubje heb opgericht komt er niemand bij je schuilen.. om het samen te doen vreemd zelfs de muskwartier wisten een voor allen beter is allen voor een..
  het is toch wat je van je leven maakt wat je er na bereikt..
  wordt de soep zo heet gegeten als die opgediend wordt..!!!!

  1 likes
 • CHiXiStigma schreef:

  Het is een nieuwe tactiek van de politie om te dreigen aan je deur met dingen die ze niet in de rechtszaak kunnen waarmaken.
  Dat komt denk omdat het steeds meer een afgesloten orgaan wordt die geen contact meer heeft met de normale burgers, ze leven compleet in hun eigen wereld die bestaat uit agenten.
  Die agenten komen doorgaans uit andere plaatsen dan waar ze werken, zodat ze helemaal los staan van de gemeenschap waarin ze werken.
  En ze moeten handhaven dus gaan ze maar rare dreigementen doen om toch krampachtig orde te kunnen handhaven.

  Het enige dat ontbreekt, is dat je camera aan je deur moet gaan hangen met geluid die alles wat er aan je deur gebeurd filmt en opneemt, dan kan je stappen ondernemen, zo niet is het alleen maar het zoveelste verhaal waar je geen kant mee opkan, aangezien agenten een zeer selectief geheugen hebben.

  1 likes
 • Peer D. schreef:

  Dat is het laagste tuig wat er is en het zijnj niks als mrionetten van k-trutte grrrrrr

  0 likes
 • Peer Deeltje schreef:

  Dat zijn niks anders als laffe marionnetten van k-t rutte grrrrr

  0 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >