Homepagina » UFO » 25 jaar UFO-meldingen in Canada: “Vliegende schotel met 2 wezens landde op dak”
25 jaar UFO-meldingen in Canada: "Vliegende schotel met 2 wezens landde op dak"

25 jaar UFO-meldingen in Canada: “Vliegende schotel met 2 wezens landde op dak”

In Canada is een nieuwe studie verschenen over grote vliegende objecten, graancirkels en buitenaards contact. De groep Ufology Research uit Winnipeg heeft de afgelopen 25 jaar waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten verzameld en geanalyseerd, meldt CBC News.

Sinds de groep in 1989 is begonnen met het verzamelen van gegevens, zijn er 14.617 meldingen gedaan. Voor de helft van alle waarnemingen is een (mogelijke) verklaring gevonden. Hoofdonderzoeker Chris Rutkowski benadrukte dat de groep geen absoluut bewijs levert voor het bestaan van buitenaardsen.

“Dit is gewoon een echt fenomeen,” zei Rutkowski na publicatie van de studie. “Mensen blijven waarnemingen doen.” Door de jaren heen worden er steeds meer onverklaarbare waarnemingen gedaan. De meeste objecten worden boven Brits-Columbia en Ontario gezien.

Toronto, Winnipeg, Vancouver en Calgary worden genoemd als echte ‘hot spots’. De meeste mensen zagen onverklaarbare lichten in de lucht. In drie procent van de gevallen waren er daadwerkelijk buitenaardse wezens in het spel.

Vreemdste waarnemingen

Toen een zuster uit Winnipeg op 1 november 1992 thuis kwam van haar werk trof ze naar eigen zeggen twee ‘kleine mensachtige wezens aan’. Ze werd meegenomen naar een ‘hangar’ met diverse ruimteschepen en reisde in één van deze schepen rond de aarde. Kort daarop was ze weer thuis. Toen ze op de klok keek waren er een aantal uren verstreken, aldus de studie.

Op 20 november 1989 zagen een paar mensen op een boerderij net buiten Montreal een fel licht. Ook hoorden ze een hard geluid. In een weiland troffen ze een grote cirkel geplet gras aan. Het gras bleef groen, zelfs nadat het omringende gras was verkleurd en afgestorven.

In 1915 veroorzaakte een ‘nepinvasie’ van vliegende objecten zoveel paniek dat de lichten op Parliament Hill werden gedoofd om ‘niet opgemerkt te worden door de vijand’.

Een vrouw uit Montreal zei in 1977 dat ze een vliegende schotel op een dak had zien landen. In het schip zag ze ‘twee slanke wezens in strakke ruimtepakken’. De wezens en het object verdwenen vervolgens weer.

In 1980 was een tiener uit Duncan in Brits-Columbia zo geobsedeerd geraakt door UFO’s dat hij er zelf één bouwde in zijn achtertuin. Op een dag na een serie UFO-meldingen in de regio zei hij tegen zijn vrienden dat hij zou worden meegenomen door buitenaardsen. “Er is nooit meer iets van hem vernomen.”

[CBC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Ik wil best wel meegenomen worden door een UFO; dus van mij mogen de ‘Aliens’ op mijn dak landen.

  9 likes
 • simpel schreef:

  U hebt zeer weinig tijd om voor te bereiden voor al deze dingen, want zij zijn in beweging en u kunt het niet stoppen. U kunt niet stoppen om in een nieuwe wereld in te gaan. U kunt uw opkomst in een grotere Gemeenschap van leven in het heelal niet stoppen. De interventie is reeds aan de gang in de wereld door slimme rassen die hier aanwezig zijn om te profiteren van menselijke onwetendheid en van menselijke verwachtingen.

  Quote from “Destiny”

  The world is changing. It is moving beneath your feet. It is shaking your cities. It is depriving your peoples. It is changing how you are going to live in the world. It is changing the weather, the climate, the landscape, the ability to grow food and the resources you will need to maintain civilization.
  It is momentous. It is tremendous. But people are asleep, dreaming, lost, unresponsive, obsessed, preoccupied, distracted, believing what they are told by leaders who know little more than they do about what is coming over the horizon.
  Humanity must grow up. Its citizens must become aware and alerted, prepared and strengthened. Allow children to be children, but as an adult, you must gain this greater perspective and assume greater responsibilities.

  Meer te lezen at http://www.newmessage.org/destiny

  Verklaring van de Menselijke Soevereiniteit at http://www.humansovereignty.org/nl/
  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
  http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf

  0 likes
 • Dimmer schreef:

  Iedereen weet toch dat wij mensen een experiment zijn van de ET dus is t logisch dat ze af en toe poolshoogte komen nemen.

  0 likes
 • simpel schreef:

  De rijkdom van de wereld wordt verknoeid en geruïneerd en de toenemende dreiging heeft deze interventie hier gebracht. Het komt ook omdat de mensheid een infrastructuur heeft voortgebracht, die deze rassen voor zichzelf kunnen worden gebruikt. U hebt nu een wereldwijde gemeenschap, wereldwijde communicatie, wereldwijde handel en het begin van een wereldwijde regering.

  Quote from preparing-for-the-greater-community

  “It is a great opportunity for the Intervention. They must act quickly before humanity destroys the wealth of the world, the wealth that the Intervention wants to have for itself. They also must act before humanity becomes more powerful, which would make intervention more difficult to achieve.
  You are facing competition from beyond the world. Its forces are not here to eliminate humanity, but to corral humanity and to gain ascendancy in the world, for they cannot live in this environment, and they need human assistance. It is a dangerous situation.
  Humanity has great promise in the universe, but for this promise to be realized, it must grow up. It cannot be adolescent. It cannot be foolish and self-indulgent in the face of greater things. Other forces are in your midst. You will have to contend with them now, and doing so will uplift humanity and give it greater strength and a greater determination for the future.”

  More to read at http://www.newmessage.org/preparing-for-the-greater-community

  0 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Helaas leidt dit bij mij alleen nog maar tot wat gegrinnik..ik heb ooit anders gedacht.
  Strikt genomen is het zo dat elk, zichzelf respecterend, ras zich hier niet gaat vertonen. Er valt hier niks te halen en we zijn te dom om te begrijpen wat zij ons zouden kunnen leren. We hebben immers altijd al alles om ons heen gehad om het paradijs hier en voor iedereen te maken… Maar het gaat gewoon niet, de mensheid is te beperkt en te vernietigings gezind om anders te kunnen.

  Verschuilen achter onze biologische samenstelling kan ook al niet meer, er zijn maar erg weinig dieren soorten die moorden uit een andere motivatie dan voedsel..en die er wel zijn zijn dan niet intelligent genoeg om er iets van te kunnen vinden..wij wel…

  Wij zijn het die alles slopen tenbate van onszelf of onze groep, wij moorden al het, in onze ogen minderwaardig, leven uit en vervolgens elkaar. Hoewel ik een vrolijk en toch echt wel positief persoon ben kan ik mijn mensheid niet anders zien dan evil en ongewenst voor de overlevingskansen van deze mooie planeet.

  Er valt hier niks te halen of te winnen.
  Het twijfelen aan ander leven om ons heen is op zich al zo’n arrogante invalshoek :-S
  Laten we ons maar verschuilen achter een religie, dan kunnen wij er ook niet echt iets aan doen..duh!

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  objecten

  4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

  Diep in de ruimte is iets vreemds ...

  >