Homepagina » Gezondheid » 5G is een gevaarlijk experiment op de mensheid. Dit ligt er in het verschiet
5G is een gevaarlijk experiment op de mensheid. Dit ligt er in het verschiet

5G is een gevaarlijk experiment op de mensheid. Dit ligt er in het verschiet

Eerder deze maand sprak een groep wetenschappers, artsen, milieuactivisten en bezorgde burgers zich uit tegen de uitrol van 5G.

Volgens de groep is bewezen dat de nieuwe technologie schadelijk is voor het menselijk lichaam, dat dit een gevaarlijk experiment is op de mensheid en dat hier sprake is van een misdaad.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de huidige, bestaande technologie leidt tot onder meer DNA-schade en kanker.

Hard bewijs

Dr. Sharon Goldberg zei tijdens een hoorzitting op 4 oktober 2018 over 5G:

Draadloze straling heeft biologische effecten. Deze effecten worden waargenomen bij alle levensvormen. Planten, dieren, insecten, microben. Er is hard bewijs dat straling bij mensen leidt tot kanker. Daar is geen twijfel meer over mogelijk. We hebben ook bewijs voor een link met DNA-schade, hartfalen en neuropsychiatrische effecten.

Na de uitrol van 5G is het vrijwel onmogelijk om nog over straat te gaan zonder te worden blootgesteld aan deze technologie.

Steeds meer ziekte

In steden zal bijvoorbeeld op bijna iedere hoek van de straat een mast komen.

Dr. David Carpenter zei dat 5G in het geheel niet is getest op veiligheid. Hij voegde toe dat van 3G en 4G al bekend is dat ze een hele reeks aan gezondheidseffecten veroorzaken.

“Mensen zullen aan steeds meer straling worden blootgesteld en dat zal leiden tot steeds meer ziekte,” zei dr. Carpenter.

Bekijk de video hieronder:

[RT America]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Zoals ik al eerder stelde. Bij de testen vielen de vogels al dood uit de bomen. Wat gebeurd er als het vermogen van de masten met tien of honderd voudige opvoert. Vallen de mensen dan dood?

  23 likes
 2. 5g is een dikke keiharde NEEEEE !
  4g dat is die tweelingbroer van de 5e die er nu moeilijk door komt vanwege de sjineesen
  en die willen maar 1 ding en dat is lekker keesen en hebben wel wat te vreesen..

  pf. wat een kolerezooi al die straalpalen, het gewone huidige internet ( de meest vriendelijke bvorm dan) wordt de nieuwe veroorzaker van ziekten, de marlborootjes zijn hier peanuts bij..

  ze kutten en klooien met alles, en we zijn alleen mensen met elkaar die zich collevtief opstellen, en dat is de kracht van een volk dat durft op te staan tegen deze lui die het alleen voor zich zelf willen ” hebben ” op deze mooie aarde, die van NIEMAND EN IEDEREEN IS !
  Ik ben zo pissig over alles, maar goed wat heeft u daar aan?

  12 likes
 3. Het enige dat men kan doen is die masten kapot maken tzt

  10 likes
 4. Nieuwe technologieën moeten ook uitgebreid getest worden op veiligheid, net zoals nieuwe medicijnen. Zo moeilijk is het toch niet om te testen of straling ziektes veroorzaakt? Maar de economische lobby wint het bijna altijd. Haar wil wordt wet, dankzij de politici.

  16 likes
 5. Een van de tegenbewegingen zij de gele hesjes. En ik weet het, individueel staan ze voor uiteenlopende zaken.
  Wat eigenlijk hun stem is, wij worden niet meer gehoord. Het leven gaat door de huidige politiek en industrie bergafwaarts. En laat maar komen… wie kan/wil dit tegenspreken.

  12 likes
 6. Het is zo langzamerhand dat men het niet meer in de hand heeft op het gebied van straling,..
  een straling die kanker en ziekte,s veroorzaken, ten danken aan de technologie van communicatie, ook ten danken aan het volk ,de persoon dus elk individu zelf, die daar gretig gebruikt van maakt, op het gebied van communicatie, al dit verkeer heeft men zelf te danken dat het steeds verder ontwikkelt dient te worden, om alles om het gebied ervan bij te houden niet de maker is verkeert bezig de hele mensheid die ervan gebruik maakt is schuldig aan al deze ontwikkelingen,, als men een ziekte krijgt dan heeft de persoon dan ook gedeeltelijk deze zelf veroorzaakt bij zichzelf..door er gebruik van te maken, straling is nu eenmaal schadelijk en als men door het gebruik met alles en iedereen verbonden wil blijven ,dan kan men spreken van slachtoffer,s van de ontwikkeling, door de technologie.. ontwikkeling kost nu eenmaal slachtoffers ,dat ziet men terug in vele ontwikkelingen ,, ook het in snel verkeer vallen vele slachtoffers,
  nu krijgt men ook deze soort snel verkeer, en dat zal leiden tot nog meer slachtoffers,,wilt men het tegen gaan dat zal men ,zelf de individu, de persoon ,het volk alle burgers gewoonweg niet meer gebruik maken van deze veroorzakende gevolgen..en al deze verkeer als protest neer moeten leggen,,doet men dat niet
  Zeur dan niet meer over deze snel groeiende technologische verkeer..en maak er maar gebruik van en als er meer vogels dood neervallen,dan heeft dat men groots gedeeltelijk aan zich zelf te danken door gebruik te maken van alle ontwikkelingen..De technologische verslaving..

  10 likes
 7. Beroepsgerichte ziekten krijgen die mensen die met dergelijke straling apparatuur omgaan, met als gevolg weefsekbeschadiging van ongekende aard?

  4 likes
 8. Voor het schrijven van onderstaande heb ik vandaag op NU.nl een ban gekregen en alle berichtjes werden gecensureerd: 3G/4G is ruwweg hetzelfde als magnetronstraling van 2.4 GHz en is bewezen schadelijk voor biologisch leven. Het verandert o.a. de aantallen/vorm van bloedcellen, verstoort melatonine productie en veroorzaakt leukemie of hersentumoren. Een ipad op schoot of een iPhone in de broekzak maakt de mens steriel. 5G wordt trouwens ook door militaire eenheden gebruikt als energetisch/biologisch wapen tegen protesterende menigten. In Den Haag zijn er al testen geweest omtrent de veiligheid van 5G. https://www.healthnutnews.com/hundreds-of-birds-dead-during-5g-experiment-in-the-hague-the-netherlands/. Mensen word wakker a.u.b.

  1 likes
 9. 5 G is allang uitgetest hoor!
  Je gaat er alleen hartstikke van naar de …….
  Om de elitaire doelstellingen te behalen, Kassa voor de Farmaceutische industrie.
  Het werkt perfect. in combinatie met chemtrails, E-nummers in je voeding, de vulling in je kiezen, de fluoride in je tandpasta, het twijfelachtige drinkwater in de plastic flesjes, je snelle magnetron eten,en de niet te versmaden suiker die bijna overal in is verwerkt. En dan dat stukje vlees van door met chemicaliën bijgevoerde koeienvlees.
  Dan… komen de elektronische reddingmiddelen van rolstoel tot geïmplanteerde chip, Gehoorapparaatjes, ooglasers, bionische lichaamsdelen.
  Goed voor de omzet en de werkgelegenheid, je mag dan leven om te werken, ja ha ,je moet dan zelfs werken om te kunnen “leven”.
  Ja, ja, het leven kan mooi zijn…

  1 likes
  • 91324123njidsa98u324

   Mooi gezegd. Te weinig mensen hebben het nog door, helaas. Er zit duidelijk een diepere boodschap achter al deze kwalijke zaken. Toch voor velen onbekend. Wie het ooit zal weten zal niet lang leven. Niettemin valt dat te voorkomen door excellent gebruik van kennis en daadkracht. Maar velen zijn te zwak en weten niet wat ze moeten doen. Veel gevallen strijders, weinig bekendheid.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens 'anti-vaccinatie' standpunten. Dit schreef ze op social media

Ex-chiropractor krijgt boete van een ton wegens ‘anti-vaccinatie’ standpunten. Dit schreef ze op social media

Een Canadese ex-chiropractor moet een boete van ...

Dokters en experts roepen op tot uitstel 5G vanwege gezondheidsrisico's. Hoe gevaarlijk is deze nieuwe technologie?

Dokters en experts roepen op tot uitstel 5G vanwege gezondheidsrisico’s. Hoe gevaarlijk is deze nieuwe technologie?

5G, de vijfde generatie draadloze technologie, zal ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.