Homepagina » Buitenaards » Oud-medewerker NASA claimt 2,7 meter lange alien te hebben gezien. Spreekt hij de waarheid?
Oud-medewerker NASA claimt 2,7 meter lange alien te hebben gezien. Spreekt hij de waarheid?

Oud-medewerker NASA claimt 2,7 meter lange alien te hebben gezien. Spreekt hij de waarheid?

Een voormalig medewerker van NASA zegt een 2,7 meter lang buitenaards wezen te hebben gezien in één van de Amerikaanse spaceshuttles.

Hij keek naar eigen zeggen toe hoe het wezen een gesprek voerde met astronauten.

Diverse UFO-websites beweren dat dit onomstotelijk bewijs is voor een wereldwijde samenzwering waarbij onze leiders in het geheim samenwerken met aliens. Anderen zijn daar minder zeker van.

35 jaar
Oud-medewerker NASA claimt 2,7 meter lange alien te hebben gezien. Spreekt hij de waarheid?

Clark McClelland

Clark C. McClelland deed de uitspraak in een video die recentelijk werd opgedoken.

Hij beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt, onder meer aan het Apolloprogramma.

Er is fotomateriaal van McClelland in spaceshuttle Columbia in 1992 en er is nog niemand geweest die heeft gezegd dat de man niet voor NASA heeft gewerkt.

Vrachtruimte

Hij volgde een spaceshuttlemissie vanuit het Kennedy Space Center, toen hij iets zag wat er niet hoorde te zijn: een slanke alien die in de vrachtruimte van de spaceshuttle een gesprek voerde met twee astronauten.

Hij zei in de buurt van de spaceshuttle ook een buitenaards schip te hebben gezien.

Overheden

McClelland: “Ik herken een alien of een buitenaards schip gelijk. Ze zijn hier op aarde, ze leven onder ons. Ze zitten mogelijk zelfs in verschillende van onze aardse overheden.”

Meer informatie over McClelland is te vinden op zijn website Stargate Chronicles.

Foto: Akradecki Wikimedia Commons

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Clark C. McClelland …

  … even op de diverse NASA websites gekeken. Zijn naam komt nergens tevoorschijn. Letterlijk alle andere astronauten zijn wel te vinden.

  Zijn website zegt onder ander dat hij de patch voor de Apollo 11 missie heeft ontworpen. Onjuist, is door de astronauten zelf ontworpen.

  Ben ik gek als ik eigenlijk niets van deze man geloof, tenzijn ondersteund door zeer goede bewijsvorming?

  11 likes
  • Was je al bekend met getuigenissen van Phill Schneider (vermoord), Max Spiers (vermoord), William Cooper (vermoord), James Casbolt (gedetineerd), Captain Mark Richards (gedetineerd), Tony Topping (getraumatiseerd), Whitley Strieber (getraumatiseerd), Pete Peterson (van alle bezittingen en beroofd door Amerikaanse overheid) en vele anderen.

   Allemaal mensen die toevallig ook veel vergaande informatie over buitenaardsen met ons hebben gedeeld.

   15 likes
   • Yep, dat ben ik, bekend met hun verhalen. Maar wat is je punt? Clark C. McClelland is niet vermoord, niet gedetineerd, niet getraumatiseerd en niet van alle bezittingen beroofd door de Amerikaanse overheid, en hij liegt. Of althans, hangt een alternatieve verise van de werkelijkheid aan. Waarom zou ik hem, zonder zeer overtuigend bewijs, en exotische claims vragen nu eenmaal om uitzonderlijke bewijsvoering, moeten geloven?

    5 likes
    • Daar heb je gelijk in. Het ging me niet zo zeer om Clark.

     Meer om je eerdere reactie waaruit ik -ten onrechte- concludeerde dat je je misschien laat ontmoedigen of afleiden door een enkeling waarvan de achtergrond niet helemaal aantoonbaar lijkt te zijn.

     Heb zijn interviews alweer een paar jaar geleden gezien, maar toen ‘resoneerde’ het niet echt. Om die reden ‘leg ik het dan vaak op de plank’.

     Als we bij elk persoon in detail willen gaan (wat eigenlijk optimaal en nodig zou zijn) zouden we aan tien levens nog niet genoeg hebben.

     is altijd wat lastig in te schatten en bij te houden in hoevere mensen die hier reageren al bekend zijn met allerlei andere insiders en getuigen. Is ook bijzonder lastig om ons door alle informatie, mis- en disinformatie heen te worstelen. Vandaar dat ik je graag wat andere namen gaf in de hoop dat je er misschien iets aan zou kunnen hebben.

     4 likes
 2. ‘Onomstotelijk’ is wel heel stellig. Iemand die zegt dat hij iets heeft gezien is over het algemeen geen bewijs.

  5 likes
 3. Aliens zijn middels liefde gekomen en zullen middels liefde komen.

  2 likes
  • lieve Jaya, ik geloof in je beste intenties en ik vind het fantastisch voor je, dat je de hele dag rozenblaadjes op je pad strooit. Je vertrouwen op een goede afloop enz. allemaal prima.
   Maar er bestaat naast lief ook boos, naast droog ook nat en naast naast ook middenin.
   Vergeef me, maar ik wordt soms wat wee van al die engeltjes. Dat is geen wijsheid, slechts een opmerking. Wens je uiteraard het allerbeste, met hoogte en diepte punten.

   2 likes
  • dream on!

   0 likes
 4. Nee, hij was 2,81 m. lang.

  3 likes
 5. Ze zijn wel onder ons maar worden door demonen aangevallen.

  1 likes
  • hallo. demonen en engelen zijn aliens. je hebt geluk of pech met wie je te maken krijgt voor de overheid/alien-projecten(vruchtbaarheid(oogsten eicellen of sperma), testen telepathie/remote viewing, twinsoul-uitbuiting(liefde/sexualiteit), etc)

   1 likes
 6. Mijn eerste gedachte is dan, wat was er allemaal aan boord van de verongelukte spaceshuttles?

  1 likes
  • Deze space shuttle schijnt door de deep state gesaboteerd te zijn om de positieve ruimtevaart op het hart te drukken dat ze geen informatie zouden publiceren over hun ontdekking van kunstmatige structuren op één van de manen van Uranus. Het heeft NASA ook een aantal jaren ‘plat gelegd’ omdat men eerst moest onderzoeken wat nu eigenlijk de oorzaak was. (bron: Cobra)

   1 likes
  • 14 astronauten…

   0 likes
 7. Nee, het was 2,6 meter.
  Op hoge hakken wel 2,7 meter.

  0 likes
 8. De lengte kan kloppen er zijn genoeg skeletten opgegraven van menselijke vormen van rond de 3 meter. De reuzen van weleer oftewel Nephilim. Wij zijn hier neer gezet door aliens en lijken dus op hen. Echter er kwam een twist tussen meerdere scheppers. Dus zowel goed als kwaadaardige zijn er. De Bijbel spreekt over Elohim en reuzen en Niphilim. Jezus was een goede. In tegenstelling kwam de koran die kwam met narigheid. Jezus en mohammed zijn tegen polen. De strijd zal uitgevochten worden maar duidelijk mag zijn dat het buitenaardse zijn. De bijbel spreekt duidelijk over wezens die onaards zijn in Openbaring. Zelf ben ik ooit bezocht door de ouden der dagen schrok me rot was heel vreemde ervaring, ik had er nog nooit van gehoord en ben gaan googlen. Kwam op het Urantia boek Ouder der dagen. Ook het urantia boek is buitenaards maar gaat wel over ons.

  0 likes
 9. A W Reijersen van Buuren

  Clark C. McCLelland werkte bij NASA zegt NASA Astronaut, Apollo 14, Edgar Mitchell!

  NASA Astronaut, Apollo 14, Edgar Mitchell verifies the KSC experiences and status of Clark C. McClelland
  JANUARY 20, 2009 DMVVM RADIO
  Saturday, January 17, 2009 – By Ross Hemsworth – “Dr Edgar Mitchell’s comments on my radio show last night:

  NASA Astronaut, Apollo 14, Edgar Mitchell verified the KSC experiences status of Clark C. McClelland, last night on a UK Radio interview he had with a radio announcer. Clark (McClelland, former ScO, Space Shuttle Fleet, Kennedy Space Center, Florida, 1958 to 1992) A TRUE United States Space Program Pioneer! A witnessed of and who launched a total number of 667 Space Missions, Military, and Civilian during his many BELOVED, years working with his family members at these bases.

  http://www.stargate-chronicles.com/site/nasa-astronaut-apollo-14-edgar-mitchell-verifies-the-ksc-experiences-and-status-of-clark-c-mcclelland/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...