Great ResetBinnenland

Zit Bill Gates achter gedwongen onteigening van de Nederlandse boeren en landjepik?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Er is geen sprake van een stikstofcrisis. Stikstof vormt geen enkel probleem, zei politiek commentator Eva Vlaardingerbroek in gesprek met Ezra Levant van Rebel News.

Ze wees erop dat Nederland maar een klein landje is en dat in buurlanden zoals België en Duitsland helemaal geen strenge regels ingevoerd hoeven te worden. De Nederlandse overheid voert deze regels in omdat zij de grond van de boeren wil inpikken, zei Vlaardingerbroek.

The Great Reset

“De minister die deze nieuwe wetgeving pusht, heeft een zwager die de eigenaar is van online-supermarkt Picnic,” zei ze. “Raad eens wie afgelopen jaar 600 miljoen dollar investeerde in Picnic? Bill Gates. De man die wil dat je nepvlees eet.”

Dit hangt volgens haar allemaal samen met Agenda 2030, The Great Reset en het World Economic Forum. “Het is duidelijk dat dit een verzonnen crisis is. Nu zeggen die organisaties: er is sprake van een crisis en jullie moeten voor een oplossing zorgen door al jullie rechten weg te geven.”

Grote uitslaande brand

Ze zeggen dat je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn, maar deze boeren zijn niet gelukkig, benadrukte Vlaardingerbroek.

Zondagavond is in een distributiecentrum van Picnic in Almelo een zeer grote uitslaande brand ontstaan. De brand woedde in het hele pand. Er kwam veel rook vrij, die tot in de wijde omgeving te zien was.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

De Nederlandse overheid voert deze regels in omdat zij de grond van de boeren wil inpikken, zei Vlaardingerbroek.”

Ik zie het als een onderdeel van het Totalitarisme te lezen in Hannah Arendt – Totalitarisme.

Jaco
Jaco
8 maanden geleden

En niks op msm te zien hier!! Pleurispropagandazender. Zou het niet raar vinden wanneer dat gedrocht uit de ether getrapt word.

Never.
Never.
8 maanden geleden

Vandaag geen PICNIC !! En dat is maar goed ook !! Ik eet toch liever een karbonade van de boer dan een sprinkhaan van dit Bill Gates bedrijf.

Victor Hugo
Victor Hugo
8 maanden geleden

Alles en iedereen moet wijken voor deze zielige psychopaat. Gewone mensen die hetzelfde gedrag vertonen als Gates zitten of belanden in de psychiatrie, waarom loopt deze gek nog los?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x