Great ResetBinnenland

Zit Bill Gates achter gedwongen onteigening van de Nederlandse boeren en landjepik?

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Er is geen sprake van een stikstofcrisis. Stikstof vormt geen enkel probleem, zei politiek commentator Eva Vlaardingerbroek in gesprek met Ezra Levant van Rebel News.

Ze wees erop dat Nederland maar een klein landje is en dat in buurlanden zoals België en Duitsland helemaal geen strenge regels ingevoerd hoeven te worden. De Nederlandse overheid voert deze regels in omdat zij de grond van de boeren wil inpikken, zei Vlaardingerbroek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

The Great Reset

“De minister die deze nieuwe wetgeving pusht, heeft een zwager die de eigenaar is van online-supermarkt Picnic,” zei ze. “Raad eens wie afgelopen jaar 600 miljoen dollar investeerde in Picnic? Bill Gates. De man die wil dat je nepvlees eet.”

Dit hangt volgens haar allemaal samen met Agenda 2030, The Great Reset en het World Economic Forum. “Het is duidelijk dat dit een verzonnen crisis is. Nu zeggen die organisaties: er is sprake van een crisis en jullie moeten voor een oplossing zorgen door al jullie rechten weg te geven.”

Grote uitslaande brand

Ze zeggen dat je niets zult bezitten en gelukkig zult zijn, maar deze boeren zijn niet gelukkig, benadrukte Vlaardingerbroek.

Zondagavond is in een distributiecentrum van Picnic in Almelo een zeer grote uitslaande brand ontstaan. De brand woedde in het hele pand. Er kwam veel rook vrij, die tot in de wijde omgeving te zien was.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

De Nederlandse overheid voert deze regels in omdat zij de grond van de boeren wil inpikken, zei Vlaardingerbroek.”

Ik zie het als een onderdeel van het Totalitarisme te lezen in Hannah Arendt – Totalitarisme.

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

En niks op msm te zien hier!! Pleurispropagandazender. Zou het niet raar vinden wanneer dat gedrocht uit de ether getrapt word.

Never.
Never.
1 jaar geleden

Vandaag geen PICNIC !! En dat is maar goed ook !! Ik eet toch liever een karbonade van de boer dan een sprinkhaan van dit Bill Gates bedrijf.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Alles en iedereen moet wijken voor deze zielige psychopaat. Gewone mensen die hetzelfde gedrag vertonen als Gates zitten of belanden in de psychiatrie, waarom loopt deze gek nog los?

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x