Homepagina » Buitenland » Oud-politicus doet schokkende uitspraak: “Clintons betrokken bij pedofielennetwerk”
Hoge politicus doet schokkende uitspraak: "Clintons betrokken bij pedofielennetwerk"

Oud-politicus doet schokkende uitspraak: “Clintons betrokken bij pedofielennetwerk”

De Amerikaan Steve Pieczenik werkte als plaatsvervangend onderminister van Buitenlandse Zaken onder Henry Kissinger, Cyrus Vance en James Baker.

Hij was ook lid van de beruchte Council on Foreign Relations (CFR). In oktober 2012 werd zijn lidmaatschap ingetrokken. Rond dezelfde periode begon hij onthullingen te doen over de Clintons.

“We weten dat ze allebei een belangrijke rol speelden bij de zogeheten Lolita Express, een vliegtuig van Jeff Epstein, een rijke multimiljonair die naar de Bahama’s vliegt waar Bill Clinton en Hillary seks kunnen hebben met minderjarigen,” zegt Pieczenik in een nieuwe video. “Dat wordt pedofilie genoemd.”

Nauwe banden

Ook Trump blijkt banden te hebben met Epstein. De Daily Wire schreef een stuk over Trumps connecties met Sex Slave Island.

Jeffrey Epstein is een investeerder en veroordeelde zedendelinquent die nauwe banden onderhoudt met de Clintons.

Oud-president Bill Clinton vloog vaker met de Lolita Express dan eerder werd gemeld. Uit vluchtgegevens blijkt dat hij tenminste 26 keer heeft gevlogen met het beruchte vliegtuig.

Beerput

Medepassagiers stonden alleen met hun initialen of hun voornaam op het vluchtmanifest. Het toestel was naar verluidt uitgerust met een bed waar passagiers groepsseks hadden met jonge meisjes.

De afgelopen maanden zijn er veel gelekte e-mails gepubliceerd die een sinister beeld schetsen: dat de politiek een beerput van corruptie is.

[Collective-evolution]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Beste mensen ook ik leefde voor korte tijd met de illusie dat er wellicht iets zou kunnen veranderen. Ik was oprecht aangenaam verrast vandaag met de overwinning van Trump, maar helaas, i think it is controlled opposition again :

  https://www.youtube.com/watch?v=yZlgSjm9KIo

  Voor het complete verhaal zie :

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/11/09/de-mislukte-amerikaanse-verkiezingen/

  Ik vrees dat we wederom bij de neus genomen zijn.

  6 likes
  • Jammer dat je zo makkelijk om bent door een warrig of misschien juist uiterst geraffineerd in elkaar gezet filmpje.
   Misschien had je je chakra’s toch maar beter kunnen laten zitten?
   Want dit is dus het bewijs dat het een pot nat is, en Trump niet te vertrouwen?
   Maar ze verkeren in dezelfde kringen, anders had hij geen president kunnen worden, en om elkaars grappen lachen en normale omgang met je rivaal hebben tijdens een diner, vooral erheen gaan en tussen die paljassen moeten zitten ook als je geen zin hebt, getuigd in het algemeen van weten hoe het hoort in zijn functie. Ik zie hier verder niets verkeerds in.
   Maar we gaan het zien. Gelukkig heeft hij in zijn eentje net zo genoeg van de leugenachtige media als alle wakkere mensen ter wereld bij elkaar en ik begrijp dan ook de verbijstering en commotie wel die er in de media is ontstaan.
   Die kunnen elk moment de wacht aangezegd worden, zeker de commercieelen, die hebben namelijk geen bestaansrecht meer als Amerika geen corporatie {lees bedrijf} meer is.

   8 likes
   • Zo had ik het inderdaad nog niet bekeken @Faith. Een ander detail wat mij als eerste zorgen baarde was dat ik hem hoorde zeggen Israël ten allen tijde onvoorwaardelijk te zullen steunen. Dat zit me nog steeds niet echt lekker eerlijk gezegd. Ik ben zeker niet overtuigd dat de man okay is wetende dat de Jezuïeten een meer dan geniaal plan kunnen bedenken en feilloos uitvoeren, een plan zo geniaal dat het bijkans niet te bevatten is. Ik hoop van ganser harte dat je gelijk hebt maar voor mij heeft hij nog steeds de schijn tegen.

    2 likes
  • @exegese

   Jou citaat, (it is controlled opposition again) dat is ook zo maar nu met een elite die ivm nieuwe tijden het geheel geheel gecontroleerd laten stuk lopen en Trump is daar de gekozen man voor.

   Zullen we nu een echte kerst gaan krijgen met de arrenslee die uit de hemel komt met die man erop met een baard??

   2 likes
   • Ik help het je hopen @Tinus Blaaskaak maar ik heb de moed nog niet het voor waar aan te nemen. The Devil ain’t lazy and is at work 24/7. Hij komt steeds tevoorschijn uit een hoek waar niemand hem verwacht.

    0 likes
  • Het viel mij al op hoe beiden moesten lachen om elkaars grappen. Als je de pest aan elkaar hebt, doe je dat niet. Lichaamstaal verraad een heleboel…

   1 likes
 2. Deze verkiezingen(beide zijn demonen) kun je vergelijken met de Chaostheorie. Wanneer het systeem chaotisch is, vormt de Poincaré afbeelding een fractal. Of te wel hier is hegeliaanse dialectiek toegepast. Einddoel is hetzelfde. Ordo ab chao.
  Filosofie: alleen de vrije wil kan goede keuzes maken.
  Pedofilie heeft meer met macht te maken(onderdrukkingsmiddel), dan met sex. Zoals het eten van een verboden vrucht. Heb je eenmaal ervan geproefd, dan zit je vast aan een groep mensen of iets. De vrije wil om zelf keuzes te maken is dan weg, want je hebt een geheim/iets gedaan dat niet naar buiten mag komen. Inwijdingen bij studenten heeft hetzelfde effect. Met internet gebeurt nu precies hetzelfde. Eenmaal een hapje uit de appel van kennis/Apple….
  Dit is waar de bijbel en andere geschriften voor waarschuwen. Elk mens heeft wel eens een zonde gepleegd, mede door macht. Vanuit jezelf of door anderen. Daar zitten dan wel weer gradaties in.
  Dat alles nu aan de oppervlakte komt is door celverdeling. Er zijn nu heel veel groepen van macht of iets(PC) en dat werkt elkaar tegen. Men ruimt elkaar op. Dit noemt men dan de eindtijd. Eindtijd gebeurt op meerdere vlakken tegelijkertijd. Onder mensen/natuur, kosmos/systeem. Celverdeling stopt(groei), omdat het zichzelf oplost in niks/lucht.
  vb systeem. 10 kappers in 1 klein gebied vreten elkaar op. Of over hoe zorg nu werkt. Overal is de rek eruit. Mensen zullen in massale opstand komen, als er niks meer te delen valt. Daarom is het belangrijk om nu zelf een groep op te zetten. Hoe je met weinig middelen toch nog kunt overleven.

  7 likes
 3. Je kunt toch ook niet anders verwachten dan dat Trump het zou worden.
  Het gaat nl. in heel de wereld nergens anders meer over dan cijfers, getallen, winst, beurzen, banken, zorgverzekeraars die rijk worden, beleggers, vvd-ers, olieboeren, gasboeren, grote boeren met te veel vee, frackers, ontbossers, etc. en korte termijn winstmakers die al het bestaande kapot maken.
  Er moest iemand aan de top komen die dit volledig belichaamd.
  Logisch dat de monolithische westerse wereld schrikt. Zouden ze wakker worden betreffende wie ze zijn.?
  Onze hele media kan de afschuw niet verbloemen en gaat daar nog even mee door. Ook zij zijn in shock.
  Alsof de leugenachtige media gelijk zou hebben en door kon gaan met hersenspoelen en de burger voorprogrammeren..

  8 likes
 4. U kunt op de bekende manier reageren hoor!

  Hartelijke groet, JosTee

  3 likes
 5. En dat zijn dan de 2 beste kandidaten die de USA, het licht van de wereld, kan voortbrengen in 2016. We zijn weer terug in Babylon waar geen regels zijn behalve 1: waarden en normen zijn een vijand van de mens, doe wat je wilt.

  6 likes
 6. Trump zit daar evenzeer in. Hij is een even hongerig seksueel roofdier als Bill C.
  Zijn vrouw Melania bestelde hij bij een postorderbedrijf. Ik dacht in een brei-cataloog van de Trois Suisses.

  2 likes
 7. Het zou me niets verbazen. Hier hebben ze van de politiek heimwee naar de VOC tijd waar de edelen de onherroepelijke macht hadden. En in Amerika gaan ze terug naar de Romeinen. Toen had Caligula een sexgaljoen waar de meest perverse spelletje werden bedreven. Alleen doen ze het hier in de lucht.

  3 likes
  • En uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome (nog steeds); het Romeins Imperium is door- of overgegaan als Rooms Katholieke Kerk, een wereldmacht in min of meer vermomming.

   0 likes
 8. Democratie is het systeem van de duivel. Zal nooit iets goeds uit komen.
  Het zijn allemaal systemen ingevoerd na de Franse revolutie door de vrijmetselarij, de verlichting.
  Het feest van sinterklaas en santa claus komt ook allemaal uit die tijd. Liegen tegen je kinderen.
  De tijd dat alles in gang werd gezet om het christendom af te breken.

  De Alta Vendita uit de vrijmetselaars lodge geschreven door Mazzini.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alta_Vendita

  En die oorlog is nog steeds aan de gang.

  2 likes
  • RK (Jezuïeten, Zwarte Paus etc.) zijn nog steeds achter de schermen de machthebbers waar de top van de wereldmacht niet omheen kan.

   0 likes
   • @Willie

    Hoi Willie, je moet wel zien en begrijpen dat de wereld TOP aangestuurd word door het Vaticaan!!! Als ik jou lees zie jij het als apart van elkaar iets. Het Vaticaan leid de wereld en de genootschappen is hun stropdassen leger die alles heeft geïntegreerd. Het zijn dus cellen in de huid van de wereld en zo word deze wereld geleid. Op deze manier laten ze het in veel films zien zoals Matrix, Star Wars en veel meer maar het bewustzijn van de mens is nog te laag voor het inzien van. De mens denkt nog steeds in die gemaakte hokjes zoals links, rechts en kapitalisme, communisme en liberalen, democraten en zelf bij de moslims, Sjiieten en soennieten. Zo word je door de media van toen en nu gevoed met veel hokjes onzin en zien de mensen het nog steeds niet en gaan geheel los in die hokjes onzin. De mens van nu kan nog steeds niet voor zichzelf denken, al denkt het gros van wel maar in de werkelijkheid is dat nog niet zo.

    Arrogant he van mij?

    0 likes
    • Weet je al dat de satan aanbidders per ongeluk hun eigen clubhuis, het Vaticaan, met Cern opgeblazen hebben.
     Ze waren iets heel anders van plan maar om de een of andere onverklaarbare reden staat Rome te trillen op zijn grondvesten, aardbevingen en zelfs een tornado, niemand snapt er nog iets van.

     1 likes
     • @Faith

      Sorry Faith, maar ik kan niet mee gaan in verzinsels want dan moet ik van de logica afstappen en dan gaan we geheel de verkeerde kant op. ik hou me toch vast aan Albert Einstein: Logica brengt je van A naar B en met verzinsels kom je overal!! Dat CLUBHUIS waar jij het over hebt heeft een flinke borrel geschonken waar borrelpraat uit ontstaan is die de mensen besmet met onzin.

      0 likes
     • Tinus Blaaskaak 11.46:

      Slim van Einstein, maar wat Nicola Tesla deed was slimmer want hij ging concreet uitvogelen of men met verzinsels, ofwel ideeen, inderdaad overal komt.
      En dat kwam hij, de rest is history.

      https://www.youtube.com/watch?v=yaX88NUB22I

      0 likes
     • Hier een link toen de schade wat zichtbaarder was enkele uren later.
      Zelf volg ik de msm niet maar aan jouw reactie te lezen hebben de nazi’s geen toestemming gegeven om daar melding van te maken.
      Vreemd. Wat zijn het toch struisvogels.
      Het gaat er om spannen, hoe lang kunnen ze hun kop nog in het zand houden.
      Vroeger hadden we verzamelplek voor die lieden, het gekkenhuis.

      https://www.youtube.com/watch?v=9huXTb-YY8s

      0 likes
 9. Het was opvallend dat Obama gisteren sprak over ‘wij staan aan dezelfde kant’, doelende op Clinton en Trump.

  1 likes
  • Waarschijnlijk bedoelde hij: we zitten in dezelfde club, werken met tegenstrijdige boodschappen om verwarring te zaaien, maar uiteindelijk voor hetzelfde doel.

   1 likes
   • Of hij bedoelde,” ik had achteraf bekeken geen sikkepit te vertellen, deed ook maar wat ze zeiden, anders had ik dat met mijn leven moeten bekopen zoals Kennedy
    maar onder 4 ogen, ik pruim die duivelse kliek ook niet.”
    We weten het niet.

    1 likes
 10. Ik hoorde dat Bill aids heeft. Ziet er niet uit.

  2 likes
 11. Als dit waar is dan is dit misdaad.

  1 likes
 12. al die verhalen hier op deze site komen neer op een soort van overleven , het heeft allemaal met het overleving te maken wat eigenlijk gewoon een natuurkracht [ wet] is,,het is een goddelijk gemaakte natuurkrachtwet en daar ontkomt niemand aan , geloven, rituelen, god, geld, systemen culturen democratie, communisme,enzv ze zijn allemaal onderworpen aan het overleven ,een kracht die de mensheid zelf in stand houd, en ja daar mogen leugens, bedrog,kwaadsprekerij moord, enzv er allemaal zijn en ja daar worden ze in allemaal in stand gehouden, het is een goddelijke kracht ,zelfs door dat wezen gecreëerd , en ja de mens heeft er een vorm aangegeven wat een concept is die vertaald word met woorden zelfs woorden zijn onderworpen aan deze natuurkracht ,dat is goed en dat is slecht ,,,nou in het hele universum en in de natuur zelf is dat helemaal niet aanwezig , wel zijn ze aanwezig in de mens zelf daar kunnen ze op allerlei manieren gevormd worden tot een concept , dat is wat geloof geld en god in werkelijkheid IS daar kan de mensheid mee dobbelen.

  0 likes
 13. Wereldwijd gepromote corrumpering van politieke kringen.
  Dutroux-, Demmink-, Saville doofpotten.

  Theresa May heeft ook eens een ‘wetenschappelijk rapport’ gepromoot, dat sex voor jonge kinderen promote.
  Het zwijgen hierover, betekent toe stemmen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...