Mens en Dier

World Economic Forum 2020: binnenkort kunnen bedrijven en overheden alle mensen hacken

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als je genoeg weet over biologie en beschikt over voldoende rekenkracht en data kun je mijn lichaam, brein en leven hacken, zei de Israëlische historicus en futuroloog Yuval Noah Harari begin 2020 op het World Economic Forum.

“Je kunt mij beter begrijpen dan ik mezelf begrijp,” zei hij. “Je kunt te weten komen wat voor soort persoon ik ben, wat mijn politieke denkbeelden zijn, wat mijn seksuele geaardheid is, wat mijn mentale zwaktes zijn en wat mijn diepste angsten zijn.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Iedereen

“Je weet meer over mij dan ik over mezelf weet,” benadrukte Harari. “Je kunt dat niet alleen bij mij doen, maar bij iedereen. Een systeem dat ons beter begrijpt dan wij onszelf begrijpen, kan onze gevoelens en keuzes voorspellen, kan onze gevoelens en keuzes manipuleren en kan uiteindelijk keuzes voor ons maken.”

In het verleden hebben veel tirannen en overheden dit tevergeefs geprobeerd. Ze wisten niet genoeg over biologie en beschikten niet over voldoende rekenkracht en data om miljoenen mensen te kunnen hacken, aldus de futuroloog.

Wij zijn nu hackbare dieren

Binnenkort zullen sommige bedrijven en overheden in staat zijn om alle mensen systematisch te hacken, voorspelde hij. “Wij zijn nu hackbare dieren.”

4.6 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

WTF…. als je alles leest over de troep die ingespoten word bij de makke schapen die niet kunnen nadenken dan is dit het gevolg.. de geprikte mensheid word door een druk op de knop een robotachtig wezen, een op afstand bestuurbare zombie… geef de ongevaccineerden de kracht om het tij nog te keren.. ben alleen bang dat het voor velen te laat is….

dna
dna
2 jaren geleden

Meest ernstig misbruik en mishandeling dus. Dit is verboden en gaan zelfs tegen natuurwet. Leon skunk is smerig eng pionnetje. De algehele technocratie is dom en psychopatisch. Succes jullie ik ga niet mee ?

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Ik heb eergisteren de film “Black Widow” gekeken, als je deze film bekijkt (waar trouwens veel humor in voorkomt) dan zit daar een onderliggende boodschap, kan alleen aanraden om te kijken en het tot je laten doordringen… alles wat gaande is word je wel erg duidelijk “recht in je gezicht” “right in your face” bekendgemaakt.. knap van de regisseur dat hij hiermee ongecensureerd wegkomt…

Annette
Annette
2 jaren geleden

Wat een nachtmerrie! IK wil onder geen beding dat wie dan ook alles van mij zal weten. Wat mij betreft gaat dat ook niet gebeuren.
Deze Harari heeft er natuurlijk niet bij gezegd, dat dat niet zomaar kan. Daarvoor moet de meegaande mens eerst goed voorbereid zijn. Vandaar de enorme pressie inmiddels om IEDEREEN te injecteren met die gentechinjectie.
DAT is volgens mij het enige dat geldt. Als je nergens aan meedoet, zal het veel moeilijker zijn.
Even tussendoor: gistermiddag kreeg ik een berichtje door, dat er vragen gesteld konden worden door tieners bij het Junior coronacollege. Ik heb het een paar minuten uitgehouden en in die paar minuten vloog mijn bloeddruk omhoog vanwege alle smerige leugens die er verteld werden.
Er werd gezegd, dat er heel veel leugens verspreid werden op het internet. Dat moesten de jongeren vooral niet geloven. Toen ik dat hoorde, was ik gelijk klaar.
Alles is omgekeerd: de waarheid wordt een leugen en de leugen wordt de waarheid.
Wat betreft die Harari: ik WAS nooit een dier, ik BEN geen dier en ik ZAL nooit een dier worden.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x