Buitenland

Dit moeten we tegenhouden! Waarom de EU moet stoppen met de onzalige plannen van klimaatpaus Timmermans

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kost minimaal 11.000 miljard euro om de Europese Green Deal uit te voeren. Dit project van Frans Timmermans staat voor een ongekende uitbreiding van de macht van de EU.

Het is een onbetaalbaar, onmeetbaar en onverantwoord project. De rekening wordt bij u neergelegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In de Europese klimaatwet komt onder meer een belasting op CO2-uitstoot. Daarnaast moet Europa grotendeels overgaan op zonne- en windenergie. Een onhaalbaar doel.

Groene planeconomie

De totale kosten van de klimaatwet, die eigenlijk niets meer is dan een groene planeconomie, worden geschat op 575 miljard euro per jaar.

Forum voor Democratie vindt de plannen van Timmermans tegenstrijdig, kostbaar en veel te ver gaand.

Nederlandse boeren moeten miljarden investeren om te verduurzamen terwijl er tegelijkertijd verdragen worden gesloten met landen waar die strenge regels helemaal niet gelden.

Onzalige klimaatplannen

Daarom wil FvD dat de Europese Unie stopt met deze onzalige klimaatplannen. Dat bespaart ons honderden miljarden euro’s per jaar.

Dit geld kan beter worden geïnvesteerd in infrastructuur en onderzoek naar échte duurzame energie.

3.6 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
4 jaren geleden

Europa gaat vallen. Het wordt leeggetrokken en niemand doet wat. Deze nazis hebben altijd doorgang gehad. Europa sterf met je nazis..al eeuwen zijn deze arys-tocratisch inteelt terroristen bezig en gebruiken de wereld religies (waar ze zelf vaak de leiding in hebben) tegen het volk en plunderen hun omgeving leeg. Aka babylon

elisabethje
elisabethje
4 jaren geleden

Idd, klimaatplan staat voor het neo globalisme, het verrijken van de rijken en het opdringen van nieuwe spelregels, En prima plan hoor, hier alles hernieuwen, verstrengen en duurzaam maken, en intussen wel massaal vlees en zuivel importeren uit Brazilië, bomen (als duurzame neutrale biobrandstof) uit Canadese oerbossen, en nog meer rommel uit China om ons zoet te houden.
Beetje zoals halal vlees, dat is toch zo inhumaan en daarom mag het hier niet, maar dan importeren we het toch gewoon van waar het wel mag!
Dus maw waar gaat dit beleid heen, of waar brengt het ons heen?
Naar de Kloten !!!

duitinzakje
duitinzakje
4 jaren geleden

Dat die idiote plannen ons allemaal de nek omdraaien is precies de bedoeling. We moeten met zijn allen terug naar derde wereld niveau’s.

Het hele Oekraïne verhaal past ook in de plannen van de elites. Oekraïne moet weer de graanschuur van Europa worden. De gehele voedselproductie moet weg uit de individuele landen van Europa en geconcentreerd in Oekraïne dat haar grondgebied stilletjes kwijtraakt aan de machtigen der aarde. Die gaan dus bepalen hoe wij ons in de toekomst gaan voeden.

Ook Timmermans zal zijn overtollige pondjes snel kwijt zijn als het eenmaal zover is. Wat een suffe man is dat toch, die gaat helemaal voor de korte termijn voordeeltjes en ziet niet dat hij wordt misbruikt voor een heel zwarte lange termijn agenda.

duitinzakje
duitinzakje
4 jaren geleden

Was vergeten er een link bij te doen.

https://www.oaklandinstitute.org/monsantos-land-grab-ukraine

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x