Homepagina » Buitenland » Dit moeten we tegenhouden! Waarom de EU moet stoppen met de onzalige plannen van klimaatpaus Timmermans
timmermans

Dit moeten we tegenhouden! Waarom de EU moet stoppen met de onzalige plannen van klimaatpaus Timmermans

Het kost minimaal 11.000 miljard euro om de Europese Green Deal uit te voeren. Dit project van Frans Timmermans staat voor een ongekende uitbreiding van de macht van de EU.

Het is een onbetaalbaar, onmeetbaar en onverantwoord project. De rekening wordt bij u neergelegd.

In de Europese klimaatwet komt onder meer een belasting op CO2-uitstoot. Daarnaast moet Europa grotendeels overgaan op zonne- en windenergie. Een onhaalbaar doel.

Groene planeconomie

De totale kosten van de klimaatwet, die eigenlijk niets meer is dan een groene planeconomie, worden geschat op 575 miljard euro per jaar.

Forum voor Democratie vindt de plannen van Timmermans tegenstrijdig, kostbaar en veel te ver gaand.

Nederlandse boeren moeten miljarden investeren om te verduurzamen terwijl er tegelijkertijd verdragen worden gesloten met landen waar die strenge regels helemaal niet gelden.

Onzalige klimaatplannen

Daarom wil FvD dat de Europese Unie stopt met deze onzalige klimaatplannen. Dat bespaart ons honderden miljarden euro’s per jaar.

Dit geld kan beter worden geïnvesteerd in infrastructuur en onderzoek naar échte duurzame energie.Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Europa gaat vallen. Het wordt leeggetrokken en niemand doet wat. Deze nazis hebben altijd doorgang gehad. Europa sterf met je nazis..al eeuwen zijn deze arys-tocratisch inteelt terroristen bezig en gebruiken de wereld religies (waar ze zelf vaak de leiding in hebben) tegen het volk en plunderen hun omgeving leeg. Aka babylon

  13 likes
  • Volgens de grondwet mocht Nederland niet van buiten de landsgrenzen bestuurd worden dna, dat artikel is geschrapt.Toen het koningshuis zeer heldhaftig vluchtte met de regering kwam de weg vrij voor de Duitsers, Seyss Inquart nam hun plaats in.De NAVO en de EU zijn tot stand zijn gekomen met de hulp van veel oud Nazi,s. Daarom is de EU een nazi staat.

   10 likes
 2. Idd, klimaatplan staat voor het neo globalisme, het verrijken van de rijken en het opdringen van nieuwe spelregels, En prima plan hoor, hier alles hernieuwen, verstrengen en duurzaam maken, en intussen wel massaal vlees en zuivel importeren uit Brazilië, bomen (als duurzame neutrale biobrandstof) uit Canadese oerbossen, en nog meer rommel uit China om ons zoet te houden.
  Beetje zoals halal vlees, dat is toch zo inhumaan en daarom mag het hier niet, maar dan importeren we het toch gewoon van waar het wel mag!
  Dus maw waar gaat dit beleid heen, of waar brengt het ons heen?
  Naar de Kloten !!!

  12 likes
 3. Dat die idiote plannen ons allemaal de nek omdraaien is precies de bedoeling. We moeten met zijn allen terug naar derde wereld niveau’s.

  Het hele Oekraïne verhaal past ook in de plannen van de elites. Oekraïne moet weer de graanschuur van Europa worden. De gehele voedselproductie moet weg uit de individuele landen van Europa en geconcentreerd in Oekraïne dat haar grondgebied stilletjes kwijtraakt aan de machtigen der aarde. Die gaan dus bepalen hoe wij ons in de toekomst gaan voeden.

  Ook Timmermans zal zijn overtollige pondjes snel kwijt zijn als het eenmaal zover is. Wat een suffe man is dat toch, die gaat helemaal voor de korte termijn voordeeltjes en ziet niet dat hij wordt misbruikt voor een heel zwarte lange termijn agenda.

  11 likes
 4. Dit zijn geen bestuurders, dit zijn hobbyisten.

  11 likes
 5. Ja we willen allemaal dat het stopt en dat we weer gewoon verder kunnen met ons leven zonder al die waanzin, maar ja iets willen en voor elkaar krijgen zijn twee aparte dingen. Die Timmermans moet eigenlijk (net als meer van die types) verplicht worden opgenomen want ze zijn totaal de weg kwijt of leven al jaren onder hypnose van een zeer sinister stelletje.

  10 likes
 6. Een kerncentrale kost 8-10 miljard. Met 100 kerncentrales kan de de hele EU van stroom worden voorzien dus weg C02 uitstoot voor het tiende deel van de kosten terwijl er niemand een centje pijn van heeft
  Ook de (kern)stroomkosten zijn maar het 10de deel van windmolens en zonnepanelen

  10 likes
 7. Ja allemaal heel waar maar we hebben dit wel allemaal zelf gewild door jaren lang op de linkse partijen en VVD CDA te stemmen……….stem massaal nu is anders mensen. Verdrag van marrakesh hebben we klakkeloos door laten gaan…….mensen klagen wel achteraf maar vooraf zijn ze te lui om te onderzoeken waar ze nu eigenlijk mee instemmen. Ook verdiept men zich nauwelijks in de verre gaande gevolgen dat hun stem gedrag heeft ja er moet snel iets gebeuren om nog evt verdere schade te verhinderen maar voor veel dingen is het door de wetsveranderingen al te laat hoor!

  9 likes
 8. De rekening wordt uiteraard altijd aan de eurolanden gepresenteerd, die soc-economisch het beste presteren?
  UK niet voor niks exit, Nederland volgt gehaaid?

  5 likes
 9. Aan de andere kant van de oceaan is ene trump wel goed bezig , neemt het op voor het volk en het volk heeft het door , heel anders dan die klimaatfreaks hier , die alles wat onze vaderen in jaren hebben opgebouwd in rap tempo afbreken

  5 likes
 10. Timmermans is een vreselijke Agenda 21 globalist die global warming als smoesje gebruikt om alle resources in te pikken tegen het midden van deze eeuw (Agenda 21 = VN’s agenda voor de 21ste eeuw)

  Een van de trucks van de Agenda 21 pushers zijn de bosbranden overal die worden aangestokem met lasers: https://www.youtube.com/watch?v=RBLBAM-Vi3c
  De VN wilt alle mensen van het platteland jagen en onderbrengen in smart cities.

  4 likes
 11. A W Reijersen van Buuren

  De Zwitser Billie Meier heeft geregeld besprekingen met het Zwitserse leger over de informatie die hij krijgt van bewoners van het sterrenstelsel de Pleijaden. Die aliens waarschuwen dat aardolie in de bodem werkt als een schokdemper bij aardbevingen. In gebieden waar die aardolie door oppompen of natuurlijke oorzaken verdwijnt worden die aardbevingen sterker omdat die schokdemper weg is en daar komen ook vaker aardbevingen voor. (Soms krijgt Billie Meier bescherming van EU overheden [ambtenaren in burger] als hij rond reist in de EU!)

  Hier is een filmpje over vrije energie. Het apparaat is een voorbeeld.

  (https://groups.yahoo.com/neo/groups/DossierX/conversations/messages/8192
  )

  Free energy machine , Magnet motor generator , Self running Machine
  https://youtu.be/hxOq6lycoVg

  Hier is een filmpje over vliegende schotel technologie (waarvan overheden beweren dat dat niet bestaat)!
  Flying Saucer Technology
  https://youtu.be/sENgdSF8ppA
  *************************************
  Dit gaat over buitenaardse technologiën die nu openbaar zijn en die onderzocht worden (het is duidelijk dat overheden erover liegen en het interesseert overheden niets dat militairen en burgers dood kunnen gaan terwijl die overheden weten hoe die mensen gerepareerd kunnen worden).
  (https://groups.yahoo.com/neo/groups/DossierX/conversations/messages/8195)

  Rendlesham Forest incident
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rendlesham_Forest_incident

  De hele docu gaat over wetenschappelijk onderzoek van vliegende schotel resten.
  Linda Moulton Howe on the Bismuth and Magnesium-Zinc Metal.
  https://www.youtube.com/watch?v=XFTq0oSw_HQ
  Rendlesham Forest incident: Militair, John Burroughs begint bij 00:55:00.
  Dankzij de wetenschappelijke kennis konden artsen zijn hart repareren.

  *****************************************************************************************
  Aliens zeggen al jaren dat als er gebruik wordt gemaakt van aardwarmte (oa bij vulkanen) er energie genoeg is op Aarde voor vele miljoenen jaren.
  **********************************************************************

  Ik doe zelf onderzoek naar natuurlijk magnetisme en heb magneetjes als vliegende schotels door de kamer zien zweven. De overheid heeft mij vroeger geadviseerd om een wetenschapper te worden die zulke [militaire] zaken uitzoekt. vsbc.nl en twitter @awrvbnl https://twitter.com/awrvbnl/status/1203440138665132032

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

EU

Big Brother is watching you: EU wil je telefoon volgen ‘in strijd tegen corona’. ‘Van de pot gerukt’

De EU wil grote Europese telecombedrijven dwingen ...

corona

Oud-hoogleraar kraakt corona-aanpak: ‘Westen pleegt zelfmoord’

Veel mensen accepteren dat de hele economie ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.