Homepagina » UFO » Smithsonian-museum: UFO-geheimen onthuld in september
Smithsonian-museum: UFO-geheimen in september onthuld

Smithsonian-museum: UFO-geheimen onthuld in september

Binnen nu en een paar weken worden UFO-geheimen onthuld door een museum verbonden aan het Smithsonian Institution, een Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut.

Dat is althans af te lezen uit de titel van een speciale lezing (pdf) in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas op 22 september aanstaande.

Het museum heeft sinds enige tijd een expositie over Area 51, de topgeheime militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas. De basis ligt niet ver van het Kernwapentestgebied in Nevada waar honderden kernproeven zijn gedaan. De officiële naam van de basis is The Groom Lake Test Site. In de volksmond wordt Area 51 ook wel Dreamland genoemd.

“We wilden een aantal mensen uitnodigen om iets te zeggen over buitenaardsen en UFO’s,” zei museumdirecteur Allan Palmer, een hoog onderscheiden oud-gevechtspiloot van de Amerikaanse luchtmacht en marine.

Onder de gastsprekers vinden we onder meer:

 • Oud-legerkolonel John Alexander: als ingewijde in het leger zette hij het project Advanced Theoretical Physics op, bestaande uit een groep hooggeplaatste overheidsfunctionarissen en wetenschappers die onderzoek deden naar UFO’s
 • Oud-luchtmachtkolonel Charles Halt: in december 1980 was hij als basiscommandant van RAF-basis Bentwaters in Engeland samen met een stel anderen getuige van UFO’s bij Rendlesham Forest. Hij is de mening toegedaan dat ze van buitenaardse herkomst waren
 • Oud-luchtmachtkolonel William Coleman: hij was piloot van de Amerikaanse luchtmacht en producent van de serie Project UFO van de Amerikaanse zender NBC
 • Oud-luchtmachtkolonel Robert Friend: tussen 1958 en 1963 was hij directeur van Project Blue Book van de Amerikaanse luchtmacht

Geheim

“Er komen een aantal hoog gewaardeerde veteranen bijeen die in het leger hebben gewerkt en het erover eens zijn dat UFO’s echt zijn,” legde Alexander uit aan de Huffington Post. “Ik denk dat de meeste van hen zullen zeggen dat er onderzoek naar moet worden gedaan.”

Tijdens de lezing op 22 september zal Nicke Pope, in de negentiger jaren verantwoordelijk voor de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie, spreken over de overeenkomsten tussen UFO-onderzoeksgroepen van de Britse en Amerikaanse overheid en waarom beide landen officieel niet langer onderzoek doen naar UFO’s.

Authentiek buitenaards artefact

“De truc is om de media alleen aandacht te laten besteden aan de meest vreemde meldingen, zodat men lacherig gaat doen over het onderwerp,” zei Pope. “Vervolgens trek je de stekker eruit en zet je het onderzoek in het geheim voort. Ik wil niet zeggen dat het echt zo is gebeurd, maar denk je werkelijk dat we niet geïnteresseerd zijn wanneer een luchtmachtpiloot een vreemd object ziet dat ook wordt gevolgd door de radar?”

De deelnemers willen nog niet verklappen welke geheimen er tijdens de lezing worden onthuld. Het is niet voor het eerst dat een museum in Las Vegas een provocerende presentatie geeft over UFO’s.

In maart opende het museum van het Smithsonian haar deuren voor een tentoonstelling met de titel ‘Area 51: Mythe of Realiteit’. Onder meer is een ‘Authentiek Buitenaards Artefact’ te zien, een overblijfsel van een UFO die naar verluidt is neergestort in Rusland.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je dit leuk? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Ik zeg dat ze toch geen geheimen openbaren. Alles blijft bij het oude. De UFO onderdelen zijn dan gewoon weer onderdelen van een weerballon.

  0 likes
 2. Waarom krijg ik het gevoel dat ze dit doen om de komende film van Steven Greer al bij voorbaat te downplayen…

  0 likes
 3. Ja, het zal mij benieuwen of ze deze keer echt uit de kast komen. Het zou mooi zijn en de mensheid moed geven.

  0 likes
 4. [quote name=”Vonzie”]Ik zeg dat ze toch geen geheimen openbaren. Alles blijft bij het oude. De UFO onderdelen zijn dan gewoon weer onderdelen van een weerballon.[/quote]
  Positief blijven, er gebeurd in ieder geval wat, zo kan je het ook zien toch.

  Groetjes.

  0 likes
 5. Doe wat je zegt dan lieg je niet zeggen ze hier in Drenthe nogal eens.

  0 likes
 6. Asjemenou, nou ja, dit zal wel in de gedoseerde disclosure-strategie passen.
  Met Bluebook gaf men destijds al toe, dat een percentage waarnemingen niet verklaard konden worden en het recentere Bentwater gebeuren was zo klaar als een klontje. Ze gaan op de bek als ze hier nog proberen te spinnen of beweren, dat alle UFOs militair zijn. Zijn alle deelnemers gepensioneerd ?

  0 likes
 7. zo dan word September weer een beruchte maand …maar laat maar komen dit kunnen wij ook wel weer aan niet dan ?

  0 likes
 8. Dit is er zo een waarbij ze beloven alles te zullen vertellen, maar daadwerkelijk niks zeggen. To keep the sheeple sleeping. Crap…

  0 likes
 9. We zullen zien. Ik hoop dat de redactie melding maakt van de inhoud van die onthullingen.

  0 likes
 10. Óf er worden ufo’s bekend gemaakt die van de mens zelf afkomstig zijn. Re-engineering is eveneens een bekend fenomeen en nog niet officeel erkend.

  0 likes
 11. Exopolitiek: Vlaanderen-Antwerpen, het zoveelste speciale nieuws over AREA 51,ho,ho.. alles behalve tot op het bot, zoals gewoonlijk.. weer een stuk VSA-politieke verkiezingspropaganda, sinds 1947. Men heeft begrepen dat andere Extraterre-strials in het luchtruim rondzweven, trekken zich van dat VSA-UFO-coverups-circus niets aan,amusement,$ moeten rollen, op een of andere manier, binnen de VSA-grenzen, er buiten dienen andere politici de lakens uit, dat werd al rauw begrepen, wie daar wel en geen landingsrechten toekennen op het nationaal patrimonium voor spacetravel-lers uit andere kosmoshorizonten, zelf op gewone luchthavens…

  0 likes
 12. hoi allemaal Nicke Pope is al jaren bezig om het ufo fenomeen bekendheid te geven er zijn nog veel meer oud militairen die een boek je open gedaan hebben aria 51 is de bekenste geheime basis zo heb je ook nog Dugway in Utah Dulcey en Mountak is nu gesloten deze zijn de bekenste er zijn nog veel meer ze hebben allemaal te maken met Ufo,s en ET,s Bob Dean serg, clif stone Dan Burrich van M12 heeft gewerkt met een ET een EBE dan heb je nog de Blac Ops soldaten die ondergronds hun basis hadden de regeringen zullen nooit Disclocer ankondigen of de hoge legerleidingen ze graven dan hun eigen graf dat kunnen wij wel vergeten zoals de musea,s inderdaad ze kunnen niet veel laten zien hooguit documenten en foto,s en worden gewoon tegen gewerkt CNN gaat er echt geen doc, over maken niemand eigelijk dat is ze verboden door de elite

  0 likes
 13. Het kan mij allemaal niet snél genoeg gaan!

  0 likes
 14. 11 jaar en 11 dagen na … 9/11. Hm.

  0 likes
 15. history channel is de enige zender op tv die echt aandacht besteedt aan ufo’s buitenaardse met verschillende programma’s als: ancient aliens en ufo hunters etc.
  zo ook, zone reality en sci-fi channel. maarja, de meeste mensen hebben deze zenders niet. van andere tv zenders moet je en kun je niks verwachten.

  0 likes
 16. [quote name=”Investigator”]history channel is de enige zender op tv die echt aandacht besteedt aan ufo’s buitenaardse met verschillende programma’s als: ancient aliens en ufo hunters etc.
  zo ook, zone reality en sci-fi channel. maarja, de meeste mensen hebben deze zenders niet. van andere tv zenders moet je en kun je niks verwachten.[/quote]

  The Pilgrims were Aliens
  The Pilgrims were aliens who brought to us the alien technology of stuffing. I saw it on an episode of South Park while Stan, Kyle and the boys were watching the History Channel. They even had photographic evidence. Therefore, it must be true.
  (even wat verluchting tussen door)

  0 likes
 17. Ik hoop dat het er echt eens van komt, en dit niet één of andere marketing truc is om de toegangskaarten van dit symposium goed te verkopen. We zijn in het verleden al zo vaak teleurgesteld met dit soort uitspraken omtrent disclosure.

  0 likes
 18. [quote name=”Harm”]
  The Pilgrims were Aliens
  The Pilgrims were aliens who brought to us the alien technology of stuffing. I saw it on an episode of South Park while Stan, Kyle and the boys were watching the History Channel. They even had photographic evidence. Therefore, it must be true.
  (even wat verluchting tussen door)[/quote]
  haha, dat is precies wat ik ook altijd denk als er iemand het History Channel bij betrekt als bewijsvoering.

  Het is onbekend waarom koeien melk geven. Er zijn tekeningen waarop koeien en andere wezens samen te zien zijn. Waren dit aliens? En hebben aliens ervoor gezorgd dat koeien melk geven?
  Dokter Henk Pietersen denk van wel. “Ja euh, het is immers niet bewezen dat het niet zo gegaan is. En op die tekening is overduidelijk een koe te zien met iets wat lijkt op een alien”.
  In een volgende aflevering: Komen koeien eigenlijk van een andere planeet?

  0 likes
 19. [quote name=”Catharina R”]zo dan word September weer een beruchte maand …maar laat maar komen dit kunnen wij ook wel weer aan niet dan ?[/quote]

  Zeker weten ! We zijn al zover ,ik sta nergens meer raar van te kijken.

  0 likes
 20. Geheimen en ze worden tentoongesteld in een enorm(misschien wel het grootste ter wereld) museum. Voor zover de geheimen. Indien deze inderdaad geheim zouden zijn, zouden ze niet in een museum(en zeker niet het Smithsoniam) ten toon worden gespreid. Het zullen zaken zijn die geen verheldering zullen bieden, maar mensen enkel geïnteresseerd zullen houden. Zelfs Armstrong nam zijn geheimen mee het graf in. Wishful thinking meer niet.

  Waarschijnlijk zal het alom bekende tot vervelens toe worden herhaald. Om wederom niets nieuws te brengen. Ik geloof in buitenaards leven. Ik geloof zelfs dat ze regelmatig hier zijn geweest, ik geloof niet in de onzin contacten van sommige met de onzin verslagen op deze pagina, die ieder logisch denkend mens al direct bevestigd van de eerste aanname dat het wederom onzin was zou zijn.

  Voorlopig blijft men ontkennen over vroegere technologie. Totdat die denkwijze is verandert zal alles blijven bij het oude.

  0 likes
 21. Wordt de hondjes weer een lekker groot bot voorgehouden.

  0 likes
 22. xopolitiek: Pope iets te openbaren,iets van de tot nu toe nog niet geopenbaarde geheimen van het UFO-project van de Britse regering.Liefst bij voorkeur zoveel mogelijk Extraterrestrial ruimtevaarttechnologie in het bezit voor VSA-UK planetaire Aardse defensieover-verheersing?!Er zweven hier Extraterre-strials rond die dit engagement niet met lede ogen aankijken? Vlaamse radio-signalen de ruimte ingezonden via ESA Probo 1 en hier als ET’s te gast kunnen? Tijdens de maanden juli en augustus werden andere zaken tussen de Aarde en de Maan waargenomen, zonder de Zon, vliegen ze in en door de zon, via de lenzen van amateur-astronomen….. De grenzen van de VSA-50staten en de UK kent iedereen vanuit een Aarderijks-kundige atlas, en de politici die hier te beslissen hebben!!!

  0 likes
 23. Iedereen weet zo ongeveer hoe ik denk over salusa, maar ehm dit nieuws geeft mij beetje het gevoel als met dat pakje dat 100 jaar verpakt zat, en waar we niet veel wijzer van zijn geworden.

  Echter dit zou een poging kunnen zijn, om langzaam aan mensen aan ufo’s en aliens te laten wennen, en zo toe te werken naar full disclosure.

  0 likes
 24. [quote name=”Question”]Wordt de hondjes weer een lekker groot bot voorgehouden.[/quote]

  WOEF

  0 likes
 25. [quote name=”legaal”]hoi allemaal Nicke Pope is al jaren bezig om het ufo fenomeen bekendheid te geven er zijn nog veel meer oud militairen die een boek je open gedaan hebben.[/quote]
  Nick Pope, de zelfbenoemde ufo-specialist, wist absoluut zeker dat ufo’s zouden landen tijdens de Olympische Spelen. Nick, hou jij je mond nou maar. Jij hebt je credits verspeeld en van oplichters hoef ik geen informatie meer te hebben. Fantast!

  0 likes
 26. Dus over een paar weken is het woord UFO verleden tijd ?!

  0 likes
 27. Word wel eens tijd zeg …al hoe wel ik toch wel een beetje mijn twijfels heb hier over … ik bedoel kom op de illuminatie
  is vol op bezig alles tegen te houden en dit zouden ze toe staan ???? lets hope so

  0 likes
 28. [quote name=”mb”]Dus over een paar weken is het woord UFO verleden tijd ?![/quote]
  Ja dan wordt het ifo

  0 likes
 29. Ze lijken naar iets toe te werken. Heb gelezen dat HAARP ook gebruikt kan worden als een projector van beelden. False flag ?? En wat gebeurd er op 9 september?http://www.youtube.com/watch?v=v-p_1Edt0d8&feature=g-all-u

  0 likes
 30. Hmmm, en? Er stond niets op de agenda:
  10/26/12 – Nevada Day/National Day of Remembrance
  11/03/12 – Special Lecture, Seth Shostak, Senior Astronomer at the SETI Institute
  11/15/12 – NTSHF Annual Dinner

  Weet iemand hoe dit is afgelopen?
  Het is nu 28 september…

  0 likes
 31. Inderdaad… 28/9 en geen spectaculaire openbaringen.

  Tot zover de hoop op duidelijkheid.

  0 likes
 32. 8 november en nog steeds niets.

  0 likes
 33. Inmiddels is het 8 december. Misschien kan http://nationalatomictestingmuseum.org/natm_videos.aspx enig licht op de zaak werpen? Als een dergelijk instituut dit soort informatie aankondigt, valt natuurlijk niet direct te verwachten dat ze het open en bloot (en vooral gratis) op YouTube zetten. Om de beloofde informatie te verkrijgen moet wel even een dvd worden gekocht!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Wetenschappers ontdekken hiv-achtige ‘mutatie’ die coronavirus extreem besmettelijk maakt. ‘100 tot 1000 keer zo efficiënt als SARS’

Het nieuwe coronavirus bevat een hiv-achtige mutatie ...

EU

EU is in paniek. Parlementslid legt uit waarom het Britse vertrek ‘rampzalig’ is voor ons

De EU is in paniek. Groot-Brittannië is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.