UFO

Smithsonian-museum: UFO-geheimen onthuld in september

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Binnen nu en een paar weken worden UFO-geheimen onthuld door een museum verbonden aan het Smithsonian Institution, een Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut.

Dat is althans af te lezen uit de titel van een speciale lezing (pdf) in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas op 22 september aanstaande.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het museum heeft sinds enige tijd een expositie over Area 51, de topgeheime militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn ten noorden van Las Vegas. De basis ligt niet ver van het Kernwapentestgebied in Nevada waar honderden kernproeven zijn gedaan. De officiële naam van de basis is The Groom Lake Test Site. In de volksmond wordt Area 51 ook wel Dreamland genoemd.

“We wilden een aantal mensen uitnodigen om iets te zeggen over buitenaardsen en UFO’s,” zei museumdirecteur Allan Palmer, een hoog onderscheiden oud-gevechtspiloot van de Amerikaanse luchtmacht en marine.

Onder de gastsprekers vinden we onder meer:

  • Oud-legerkolonel John Alexander: als ingewijde in het leger zette hij het project Advanced Theoretical Physics op, bestaande uit een groep hooggeplaatste overheidsfunctionarissen en wetenschappers die onderzoek deden naar UFO’s
  • Oud-luchtmachtkolonel Charles Halt: in december 1980 was hij als basiscommandant van RAF-basis Bentwaters in Engeland samen met een stel anderen getuige van UFO’s bij Rendlesham Forest. Hij is de mening toegedaan dat ze van buitenaardse herkomst waren
  • Oud-luchtmachtkolonel William Coleman: hij was piloot van de Amerikaanse luchtmacht en producent van de serie Project UFO van de Amerikaanse zender NBC
  • Oud-luchtmachtkolonel Robert Friend: tussen 1958 en 1963 was hij directeur van Project Blue Book van de Amerikaanse luchtmacht

Geheim

“Er komen een aantal hoog gewaardeerde veteranen bijeen die in het leger hebben gewerkt en het erover eens zijn dat UFO’s echt zijn,” legde Alexander uit aan de Huffington Post. “Ik denk dat de meeste van hen zullen zeggen dat er onderzoek naar moet worden gedaan.”

Tijdens de lezing op 22 september zal Nicke Pope, in de negentiger jaren verantwoordelijk voor de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie, spreken over de overeenkomsten tussen UFO-onderzoeksgroepen van de Britse en Amerikaanse overheid en waarom beide landen officieel niet langer onderzoek doen naar UFO’s.

Authentiek buitenaards artefact

“De truc is om de media alleen aandacht te laten besteden aan de meest vreemde meldingen, zodat men lacherig gaat doen over het onderwerp,” zei Pope. “Vervolgens trek je de stekker eruit en zet je het onderzoek in het geheim voort. Ik wil niet zeggen dat het echt zo is gebeurd, maar denk je werkelijk dat we niet geïnteresseerd zijn wanneer een luchtmachtpiloot een vreemd object ziet dat ook wordt gevolgd door de radar?”

De deelnemers willen nog niet verklappen welke geheimen er tijdens de lezing worden onthuld. Het is niet voor het eerst dat een museum in Las Vegas een provocerende presentatie geeft over UFO’s.

In maart opende het museum van het Smithsonian haar deuren voor een tentoonstelling met de titel ‘Area 51: Mythe of Realiteit’. Onder meer is een ‘Authentiek Buitenaards Artefact’ te zien, een overblijfsel van een UFO die naar verluidt is neergestort in Rusland.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Ik zeg dat ze toch geen geheimen openbaren. Alles blijft bij het oude. De UFO onderdelen zijn dan gewoon weer onderdelen van een weerballon.

hoff
hoff
11 jaren geleden

Waarom krijg ik het gevoel dat ze dit doen om de komende film van Steven Greer al bij voorbaat te downplayen…

Avatar_777
Avatar_777
11 jaren geleden

Ja, het zal mij benieuwen of ze deze keer echt uit de kast komen. Het zou mooi zijn en de mensheid moed geven.

Armaita
Armaita
11 jaren geleden

[quote name=”Vonzie”]Ik zeg dat ze toch geen geheimen openbaren. Alles blijft bij het oude. De UFO onderdelen zijn dan gewoon weer onderdelen van een weerballon.[/quote]
Positief blijven, er gebeurd in ieder geval wat, zo kan je het ook zien toch.

Groetjes.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x