Chemtrails

Overcast: Nieuwe docu over chemtrails en kunstmatige wolken (video)

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

‘Overcast’ is een onderzoeksdocumentaire over kunstmatige wolken die worden gemaakt door vliegtuigen en het fenomeen chemtrails.

Zijn de cirruswolken die worden veroorzaakt door contrails het resultaat van een opzettelijk sproeiprogramma of zijn ze het bijproduct van de toename van het vliegverkeer?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De documentaire is gemaakt door Matthias Hancke, een van oorsprong Zwitserse filmmaker die op zoek ging naar de waarheid over geo-engineering. Zijn team nam monsters van chemtrails en kwam tot interessante ontdekkingen.

De documentaire neemt de kijker mee door het struikgewas van complexe thema’s. Er worden harde bewijzen geleverd over de invloed van het verschijnsel op ons weer, klimaat en ecosysteem: van de toename van het luchtverkeer en bewuste weermanipulatie tot biologische en chemische oorlogsvoering. De meest vooraanstaande experts worden aan het woord gelaten.

In de film zien we onder meer atmosferisch onderzoeker Ken Caldeira van het Carnegie Institution for Science, professor Ulrich Schumann van de Duitse ruimtevaartorganisatie DLR en docent lucht- en ruimtevaarttechniek van de TU Delft Coen Vermeeren.

Met behulp van crowdfunding hoopt Hancke zijn documentaire dit jaar te kunnen afronden. Hij heeft inmiddels meer dan 150 uur filmmateriaal over contrails, chemtrails, geo-engineering en weermodificatie tot zijn beschikking.

Bron: YouTube.com/Overcastthemovie

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
arel kappel
arel kappel
10 jaren geleden

zou wat zijn als er met bepaalde weersomstandigheden hetzelfde zou gebeuren met de uitlaatgassen van de auto .

Sun
Sun
10 jaren geleden

ok, is het voor een ieder nu wel overtuigend na het zien van de volgende site? Zie Weather Modication Inc. Sinds 1961 worden ze ingezet worden om het weer te manipuleren. Dus i.p.v. Here comes the Sun, is het: There goes the Sun 🙁

http://www.weathermodification.com/aircraft.php

Heksenkat
Heksenkat
10 jaren geleden

Ik word er wel zeg maar een beetje ziek van dat mensen om me heen blijven zeggen dat ik spoken zie en dat het niet waar is…. pffff

Willem
Willem
10 jaren geleden

Ik loop al heel lang te verkondigen dat Chemtrails het weer beïnvloeden. Iedereen kan toch zien wat er gebeurd als ze sproeien en het zonlicht word troebel.
Zweden heeft toe gegeven van het bestaan va de Chemtrails. Het is bedoeld om klimaat beheersing maar soms zijn er dingen die niet meer te beheersen zijn, kijk wat er bij onze buren in Duitsland gebeurd. Er is nooit zoveel regen gevallen en ik denk dat het komt door de Chemtrials.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x