Homepagina » Chemtrails » Overcast: Nieuwe docu over chemtrails en kunstmatige wolken (video)
Overcast: Nieuwe docu over chemtrails en kunstmatige wolken

Overcast: Nieuwe docu over chemtrails en kunstmatige wolken (video)

‘Overcast’ is een onderzoeksdocumentaire over kunstmatige wolken die worden gemaakt door vliegtuigen en het fenomeen chemtrails.

Zijn de cirruswolken die worden veroorzaakt door contrails het resultaat van een opzettelijk sproeiprogramma of zijn ze het bijproduct van de toename van het vliegverkeer?

De documentaire is gemaakt door Matthias Hancke, een van oorsprong Zwitserse filmmaker die op zoek ging naar de waarheid over geo-engineering. Zijn team nam monsters van chemtrails en kwam tot interessante ontdekkingen.

De documentaire neemt de kijker mee door het struikgewas van complexe thema’s. Er worden harde bewijzen geleverd over de invloed van het verschijnsel op ons weer, klimaat en ecosysteem: van de toename van het luchtverkeer en bewuste weermanipulatie tot biologische en chemische oorlogsvoering. De meest vooraanstaande experts worden aan het woord gelaten.

In de film zien we onder meer atmosferisch onderzoeker Ken Caldeira van het Carnegie Institution for Science, professor Ulrich Schumann van de Duitse ruimtevaartorganisatie DLR en docent lucht- en ruimtevaarttechniek van de TU Delft Coen Vermeeren.

Met behulp van crowdfunding hoopt Hancke zijn documentaire dit jaar te kunnen afronden. Hij heeft inmiddels meer dan 150 uur filmmateriaal over contrails, chemtrails, geo-engineering en weermodificatie tot zijn beschikking.

Bron: YouTube.com/Overcastthemovie

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • arel kappel schreef:

  zou wat zijn als er met bepaalde weersomstandigheden hetzelfde zou gebeuren met de uitlaatgassen van de auto .

  0 likes
 • Sun schreef:

  ok, is het voor een ieder nu wel overtuigend na het zien van de volgende site? Zie Weather Modication Inc. Sinds 1961 worden ze ingezet worden om het weer te manipuleren. Dus i.p.v. Here comes the Sun, is het: There goes the Sun 🙁

  http://www.weathermodification.com/aircraft.php

  0 likes
 • Heksenkat schreef:

  Ik word er wel zeg maar een beetje ziek van dat mensen om me heen blijven zeggen dat ik spoken zie en dat het niet waar is…. pffff

  0 likes
 • Willem schreef:

  Ik loop al heel lang te verkondigen dat Chemtrails het weer beïnvloeden. Iedereen kan toch zien wat er gebeurd als ze sproeien en het zonlicht word troebel.
  Zweden heeft toe gegeven van het bestaan va de Chemtrails. Het is bedoeld om klimaat beheersing maar soms zijn er dingen die niet meer te beheersen zijn, kijk wat er bij onze buren in Duitsland gebeurd. Er is nooit zoveel regen gevallen en ik denk dat het komt door de Chemtrials.

  0 likes
 • antonio schreef:

  ook met dit filmpje niets nieuws onder de zon. Dat uitlaatgassen blijven hangen als het -50 C is en windstil is een normaal meteorologisch verschijnsel. Dat hieruit cirrus bewolking ontstaat kan ook goed omdat de ijsdeeltjs condensatiekernen vormen voor een verzadigde lucht. Dat is vergelijkbaar met wat een bedrijf als “weathermodification” doet, maar dan op lagere hoogte. Dat cloudseeding bestaat is geen geheim, dat gebeurde o.a. tijdens de Olympische Spelen in Moskou.
  Het gaat er om bewijs te laten zien van het bewust sprayen van chemicaliën met andere doelen. “Zijn team nam monsters van chemtrails en kwam tot interessante ontdekkingen”…Daar zat ik op te wachten, eindelijk eens luchtmonsters, maar nee daarover geen nieuws. Luchtmonsters nemen zou ook wel een paar centen kosten want met een Cessna kom je niet op de hoogte van airliners. Maar het kan volgens mij ook simpeler, met een spectroscoop. Mijn scheikunde is te beperkt en te roestig om precies te weten hoe dat moet maar als je er moleculen mee kunt meten in de Orionnevel moet dat op aarde ook kunnen. Waarom is dat onderzoek nooit gebeurd?? Ik zie mezelf als open minded maar wel evidence based. Van het suggereren maar nooit met overtuigend materiaal komen wordt ik een beetje moe. Hoe kan het dat we van ufo’s nauwelijks fatsoenlijk videomateriaal hebben terwijl van de meteoor in Rusland dit jaar iedere Iwan en Olga HD kwaliteit opnamen met de dashcam maakte?

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  Wat dacht u van vracht wagens?
  AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden. Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA.

  AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op de vrachtwagens en autobussen meegenomen. Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.

  Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de Euro V-norm.

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  Wat dacht je van de auto?

  Sinds de afschaffing van lood in benzine (Eind jaren 80)
  zijn er loodvervangers voor in de plaats gekomen die gebruikmaken van kalium.

  Te veel Kalium

  Een teveel aan kalium staat bekend onder de naam hyperkalemia . Als we gewoon eten krijgen we eigenlijk nooit teveel Kalium binnen, maar te grote concentraties zijn levensgevaarlijk. Injecties met kaliumchloride worden bij executies van ter dood veroordeelden gebruikt.

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  [quote name=”antonio”]ook met dit filmpje niets nieuws onder de zon. Dat uitlaatgassen blijven hangen als het -50 C is en windstil is een normaal meteorologisch verschijnsel. Dat hieruit cirrus bewolking ontstaat kan ook goed omdat de ijsdeeltjs condensatiekernen vormen voor een verzadigde lucht. Ect quote]

  Ik heb als kind heel wat naar boven gekeken, maar nooit zag ik het paatje wat we nu zeer regelmatig zien.
  Een lucht volstrepen en daar uitgroeiende bewolking.
  Er zit dus iets in die brandstof.

  Waarom die aarde niet lekker haar eigen oplossingen laten vinden?

  Er gaat niets boven NATUUR-LIJK.

  0 likes
 • peter schreef:

  [quote name=”Willem”]Ik loop al heel lang te verkondigen dat Chemtrails het weer beïnvloeden. Iedereen kan toch zien wat er gebeurd als ze sproeien en het zonlicht word troebel.
  Zweden heeft toe gegeven van het bestaan va de Chemtrails. Het is bedoeld om klimaat beheersing maar soms zijn er dingen die niet meer te beheersen zijn, kijk wat er bij onze buren in Duitsland gebeurd. Er is nooit zoveel regen gevallen en ik denk dat het komt door de Chemtrials.[/quote]
  Nee dat komt juist niet door de chemtrails.

  Met de chemtrails proberen ze ‘het’ juist weer terug te draaien naar hoe het voorheen was toen we in oost europa niet zo idioot veel regen hadden in juni en je ‘s avonds op de fiets in datzelfde juni in nederland bedacht dat het bijna koud genoeg was voor handschoenen terwijl het in lapland 30 graden was.

  Dat het steeds ontkend wordt is om onrust te vermijden.

  0 likes
 • NU schreef:

  Weer een stapje dichterbij… en we komen er wel -kijk maar om je heen, het is aan het gebeuren! The more cracks appear, the more light can enter.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  alweer over chemtrails.. kan het begrijpen niet veel mensen weten het nog, dus goede zaak

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Heksenkat”]Ik word er wel zeg maar een beetje ziek van dat mensen om me heen blijven zeggen dat ik spoken zie en dat het niet waar is…. pffff[/quote]
  De mensheid hier is nog een heel grote kudde slapende schapen.En al komt de hele hemel naar beneden dan nog zeggen zij doodleuk nee hoor dat dacht je maar,en slapen rustig verder.En als je dan vraagt heeft u kinderen.Is het antwoord ,ja daar genieten wij nu van.en later dat zien zij maar dat is dan hun probleem.Moeilijk maar gewoon blijven lachen.

  0 likes
 • Willem schreef:

  Zweedse fractie voorzitter spreekt over Chemtrials…dus.
  http://dusd.at/complot/175-zweedse-fractievoorzitter-pernilla-hagberg-spreekt-over-chemtrails

  Maar het is bewezen dat er in de Chemtrials stoffen zitten als BARIUM, STRONTIUM EN ALUMIUMOXIDE. Deze troep komt ook mee als het regent en vergiftigd de natuur en wij krijgen het ook binnen via de de luchtwegen en ons voedsel.

  0 likes
 • bijttel schreef:

  [quote name=”Tell it like it is”]Wat dacht u van vracht wagens?
  AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden. Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA.

  AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op de vrachtwagens en autobussen meegenomen. Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.

  Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de Euro V-norm.[/quote]
  O, is dat waarom sommige vrachtwagens zo ontzettend zuur ruiken? Ik dacht al, dat kan nooit goed wezen als je er iedere dag in staat omdat je de kraanarm moet bedienen, vlak naast de uitlaat…

  0 likes
 • Tell it like it is schreef:

  quote]
  O, is dat waarom sommige vrachtwagens zo ontzettend zuur ruiken? Ik dacht al, dat kan nooit goed wezen als je er iedere dag in staat omdat je de kraanarm moet bedienen, vlak naast de uitlaat…[/quote]

  Niet sommige vrachtwagens; Maar ALLE grote bedrijfswagen,s, vrachtwagen,s en trekker,s
  Tel er dan nog eens de auto,s bij op.
  Dan heb je Alle voertuigen op de weg die chemische troep verspreiden.
  Dan zijn er nog de schepen waar aan de brandstof, chemisch afval wordt toegevoegd. Dit omdat het lekker onopvallend van je afval afkomen is.

  http://www.noordzee.nl/blog/themas/scheepvaart/vermoeden-chemisch-afval-in-brandstof-voor-zeeschepen-bevestigd/

  Dan zou je bijna zeggen dat de chemtrails een afleidingsmaneuver zijn.
  als je berekend hoeveel ton chemische stoffen er dagelijks onder onze neus de lucht in gaat.

  0 likes
 • JW schreef:

  [quote name=”antonio”]ook met dit filmpje niets nieuws onder de zon. Dat uitlaatgassen blijven hangen als het -50 C is en windstil is een normaal meteorologisch verschijnsel. Dat hieruit cirrus bewolking ontstaat kan ook goed omdat de ijsdeeltjs condensatiekernen vormen voor een verzadigde lucht. Dat is vergelijkbaar met wat een bedrijf als “weathermodification” doet, maar dan op lagere hoogte. Dat cloudseeding bestaat is geen geheim, dat gebeurde o.a. tijdens de Olympische Spelen in Moskou.
  Het gaat er om bewijs te laten zien van het bewust sprayen van chemicaliën met andere doelen. “Zijn team nam monsters van chemtrails en kwam tot interessante ontdekkingen”…Daar zat ik op te wachten, eindelijk eens luchtmonsters, maar nee daarover geen nieuws. Luchtmonsters nemen zou ook wel een paar centen kosten want met een Cessna kom je niet op de hoogte van airliners. Maar het kan volgens mij ook simpeler, met een spectroscoop. Mijn scheikunde is te beperkt en te roestig om precies te weten hoe dat moet maar als je er moleculen mee kunt meten in de Orionnevel moet dat op aarde ook kunnen. Waarom is dat onderzoek nooit gebeurd?? Ik zie mezelf als open minded maar wel evidence based. Van het suggereren maar nooit met overtuigend materiaal komen wordt ik een beetje moe. Hoe kan het dat we van ufo’s nauwelijks fatsoenlijk videomateriaal hebben terwijl van de meteoor in Rusland dit jaar iedere Iwan en Olga HD kwaliteit opnamen met de dashcam maakte?[/quote]

  Ruimteschepen gaan dan ook veel sneller dan meteorieten 😉 Maar ik ben het wel met je eens, het is in deze tijden van leugens en bedrog erg moeilijk om nog ergens in te geloven. Hoe mooier het klinkt hoe vuiler de keerzijde van de medaille is

  0 likes
 • Willem schreef:

  Het gaat om wat de chemtrials doen en natuurlijk heeft opwarming van de aarde met uitlaatgassen,bemesting etc te maken. Maar de chemtrials zorgen voor chemische neerslag van aluminium Oxide,Barium en Strontium. De chemtrials zijn ook voor weer beïnvloeding. Als het een mooie heldere dag is en de vliegtuigen komen om ons te besproeien met die rotzooi dan zie je op het eind van de dag de bewolking toe nemen. In Amerika denken ze zelf dat de toename van orkanen komt door geoengineering. Maar de toekomst zal het leren als bomen dood gaan er meer mensen met longproblemen krijgen, ze moeten gewoon stoppen met Chemtrails,klaar.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  duitsland

  Duitsland: kinderen die quarantaine niet naleven ‘belanden in gesloten inrichting’

  In Duitsland moeten kinderen minimaal 14 dagen ...

  tandartsen

  Tandartsen trekken aan de bel: ‘Aantal patiënten explodeert door mondkapjes’

  Het aantal mensen dat last heeft van ...

  >