Straling

Er is een opvallende overeenkomst tussen 5G-technologie en crowd control-wapens. Wist jij dit?

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op dit moment wordt 5G-technologie in Nederland al op meerdere locaties getest. Het is goed mogelijk dat we binnenkort vrijwel overal kleine gsm-masten gaan zien.

Tegenstanders twijfelen over de veiligheid van deze technologie. Er wordt campagne gevoerd tegen de uitrol van 5G.

Mobiele communicatie via 5G gaat op basis van millimetergolven. Bij 4G wordt nog gebruikgemaakt van microgolven tot een frequentie van ongeveer 5 GHz.

Crowd control

Microgolven planten zich in een rechte lijn voort en laten zich daarbij nauwelijks afbuigen door obstakels. Hogere frequenties (boven de 5 GHz) hebben wel last van obstakels.

Voor 5G-technologie zal een hogere frequentieband benodigd zijn. We hebben het daarbij over frequenties van 6 GHz en hoger.

Interessant genoeg wordt deze technologie op dit moment al gebruikt door het leger, en wel voor crowd control.

Wapen

Deze technologie beïnvloedt de menselijke huid en ogen. Onderzoek hiernaar werd vorig jaar door Israëlische onderzoekers gepresenteerd op een conferentie.

Hier kun je een lezing bekijken van dr. Ben-Ishai van de Hebrew University. Hij vertelt hoe menselijk zweet fungeert als een soort antenne bij blootstelling aan frequenties afkomstig van 5G-apparaten.

Het Amerikaanse leger heeft op basis hiervan een crowd control-wapen ontwikkeld dat het Active Denial System (ADS) wordt genoemd.

Schade

Het wapen zendt millimetergolven uit die de bovenste laag van de huid van een individu binnendringen, waarna het voelt alsof je huid in brand staat.

In onderstaande video wordt het wapen gedemonstreerd:

Te zien is hoe deze millimetergolven kunnen worden gebruikt om mensen schade toe te brengen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Natural Blaze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johanna
Johanna
4 jaren geleden

Degenen die de mensheid gaan redden , moeten maar een beetje opschieten ! Voordat alles uit de hand loopt !

Christgalactic
Christgalactic
4 jaren geleden

Het is zo dat Nicola Tesla zich omdraait in zijn graf; als we zien hoe zijn in beslag genomen ( CIA) know how volledig misbruikt wordt.
Hier in België is er grote kans dat er mensen zullen zonder elektriciteit zitten vanaf november, wetende dat er momenteel energiewapens gebouwd worden en ingezet worden tegen de mensheid en andere wezens! Nicola en nog vele anderen toonden ons duidelijk dat er op geheel andere wijze energie kan opgewekt worden, nl uit elektromagnetisch velden (Torus rondom de Aarde).
Maar dat was een bedreiging voor iemand zijn spaarpot? Te triest voor woorden gewoon; als je weet dat deze man zijn labo gewoon werden verbrand.

In lak ‘ ech ala k’ in

krikke
krikke
4 jaren geleden

wat voor taal is de laatste zin .klingon?

Bewust
Bewust
4 jaren geleden

De 5G technologie is desastreus voor al het dierlijk en menselijk leven op aarde . En waarschijnlijk ook voor de plantenwereld . Het is dan ook geen toeval , maar een weloverwogen duivels plan , dat de nieuwe snelle internet verbinding overeenkomt met brain damage technologie . Onder het mom van vooruitgang worden wij massaal misleid en er is straks geen ontkomen meer aan , als de overheidsterroristen ons de vernieling in willen jagen .
Proeven hebben onomstotelijk het verderf van deze straling aangetoond . Koeien werden er knettergek van. Ze hadden het schuim op de bek en waren compleet van slag , door het dolle heen , helemaal gedesoriënteerd .
Echt een Bilderberg-produkt .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x