Homepagina » Buitenland » Deze video’s bewijzen dat Australië is veranderd in een tirannieke politiestaat
australi
Foto: Videostill YouTube

Deze video’s bewijzen dat Australië is veranderd in een tirannieke politiestaat

Beelden afkomstig uit Australië tonen dat het land is veranderd in een totalitaire politiestaat. In een video is een man te zien die in Fairfield, een buitenwijk van de Australische stad Sydney, staande wordt gehouden door de politie omdat hij geen mondkapje draagt terwijl hij in zijn eigen auto rijdt!

“Het krioelt hier van de soldaten,” zegt hij. De agent die de man langs de kant van de weg zette, zegt tegen hem: “We vragen alleen van je om je mondkapje op te zetten.”

Nadat de man zijn uitzonderingskaart laat zien, zegt hij: “Welkom in de politiestaat.”

Je hebt geen keus

In een tweede filmpje wordt een man door de politie langs de kant gezet en gedwongen om naar het ziekenhuis te gaan. “Dit is een politiestaat aan het worden,” zegt de man terwijl hij wordt ondervraagd door de politie. “Kijk Australië, dit is wat er gebeurt. Ik word naar het ziekenhuis gestuurd. Wat gaan jullie met me doen in het ziekenhuis? Willen jullie me vaccineren?”

De politieagenten zeggen dat de man ‘een arts moet spreken’. “Je hebt geen keus,” zegt een agent. De man antwoordt: “Ik wil naar huis. Dit is nu een politiestaat, jullie nemen mijn vrijheid van me af.”

Terwijl er nog eens vier agenten ten tonele verschijnen, probeert de agent de man ervan te overtuigen om uit vrije wil naar het ziekenhuis te gaan. “Je bent geen crimineel dus ik wil je niet in de boeien slaan.”

“Laat me gaan als ik geen crimineel ben,” zegt de man voordat hij wordt afgevoerd.

Te bang om zich uit te spreken

Een Australische vrouw heeft daarnaast een filmpje geplaatst over een jongeman die met een longontsteking in het ziekenhuis was beland, aan de beademing was gelegd en in coma was gebracht. Na drie dagen werd de patiënt wakker op een corona-afdeling.

Het ziekenhuispersoneel gaf hem medicatie tegen corona, hoewel hij niet positief was getest. De jongeman zei dat mensen werden vastgehouden door politieagenten en onder dwang coronamedicatie toegediend kregen terwijl ze schreeuwden: “Ik heb het niet! Ik ben negatief getest!”

Een verpleegster zei tegen hem dat het ziekenhuis wordt betaald om het spelletje mee te spelen en dat verpleegkundigen te bang zijn om zich uit te spreken.

[Infowars]
4.8 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
5 maanden geleden

Time to chose sites !!
F the fake police !!
We support all patriots around the globe.
Keep fighting those F losers!!

Edward
Edward
5 maanden geleden

Dit staat ons ook te wachten, de gehersenspoelde, volgzame schapen smeken erom.

Jopie
Jopie
5 maanden geleden

Het is een gruwelijke wereld aan het worden 😤😡

Celia
Celia
5 maanden geleden

Hoe moet je hier op reageren? Woorden schieten tekort! Alles wat ik kan verzinnen is: demonisering, leugens, onderdrukking, maar vooral droevenis. Hoe diep kan een mens zinken….

x

Check Also

kabinet

Kabinet gaat QR-code handhaven terwijl bijna 80% van positief geteste mensen gevaccineerd is

Maandag werd bekend dat het kabinet de ...

journalist

Ex-Telegraaf-journalist ziet parallellen tussen nazi-Duitsland en huidige situatie, dit zijn ze

De journalistiek in Nederland is een links ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

81
0
We lezen graag je reactie!x