CoronaBinnenland

Oversterfte onder 65-plussers bijna verdubbeld sinds herhaalprik: ‘Ze beginnen nattigheid te voelen’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

In oktober gingen er opnieuw meer mensen dood dan verwacht en was er sprake van oversterfte. In oktober overleden in totaal zo’n 1800 mensen meer dan verwacht. De oversterfte komt daarmee uit op 16 procent.

Het CBS kan de oorzaak van de extra sterfte pas over een aantal maanden geven. De oversterfte was vooral hoger onder 65-plussers. Ook de afgelopen maanden was er oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sinds de herhaalprik is de oversterfte onder 65-plussers bijna verdubbeld, berekende gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Verband uiteraard onbewezen volgens ‘experts’, maar ze beginnen inmiddels wel nattigheid te voelen,” schrijft hij op Twitter.

Meer oversterfte dan corona

Hij wijst erop dat ook de cumulatieve meersterfte zich ver buiten de bandbreedtes bevindt. “Nog heel even en er is meer oversterfte dan corona in de eerste golf,” aldus Steigstra.

Na aftrek van corona is er een oversterfte van 12 procent over alle leeftijden. Na delta en omikron zou er juist een periode van ondersterfte moeten zijn, stelt de statisticus.

Afrekening

“De beleidsverantwoordelijken zullen vroeg of laat op de één of andere manier de afrekening krijgen voor hun weigering om deze oversterfte grondig te onderzoeken,” reageert huisarts Frank Peeters.

“Als arts beschouw ik de coronaprikken als (mede)oorzaak van de onverklaarde oversterfte tot het tegendeel bewezen is en ga ik niet schuilen achter een gebrek aan causaliteit. Zou elke arts dat niet moeten doen?” vraagt Peeters.


4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
De Paddo
De Paddo
1 jaar geleden

Ik ben over de 60. Geen vaccinatie maar wel Corona gehad. Zeggen en schrijven 2 dagen ziek geweest. Zwaar lamlendig. 3e dag niks meer aan de hand.
Het stelde niks voor vergeleken met zo.n 8 jaar geleden toen ik de griep kreeg. Op een gegeven ogenblik dacht ik, dit ga ik niet meer redden . Gelukkig bracht een natuur-arts op het allerlaatste laatste nippertje de redding .

William
William
1 jaar geleden

De moordmachine dendert door… hoop echt dat een ieder die hieraan meewerkt en meegewerkt heeft zal worden berecht en levenslang opgesloten… ook degenen die de prik zetten.. allemaal moordenaars

naxpax
naxpax
1 jaar geleden

Lafaards doen nog steeds alsof er geen verband is met de dodelijke injectie, alleen mysterieuze “overtollige sterfgevallen”

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Overduidelijk de prik!🙈

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x