CoronaBuitenland

Oversterfte op de Balearen SCHIET in 2022 met 400 procent omhoog

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Op de Balearen is de oversterfte dit jaar gigantisch gestegen. In vergelijking met het eerste jaar van de pandemie ligt de oversterfte 398,6 procent hoger, blijkt uit cijfers van het Spaanse surveillancesysteem van de mortaliteit (MoMo).

In 2020 stierven er 288 meer mensen dan verwacht, waarvan 28 als gevolg van hitte, meldt Ultima Hora. In 2021 werden er 746 meer sterfgevallen dan normaal geregistreerd. En in 2022 bedraagt de oversterfte tot november al 1436.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Forse pieken

Dit jaar werden vooral in de maanden juli en augustus forse pieken geregistreerd. In deze twee maanden was de oversterfte het hoogst: respectievelijk 228 en 216 gevallen. Ook in de rest van het jaar stierven er veel meer mensen dan gebruikelijk.

Volgens ‘experts’ heeft de oversterfte vooral te maken met de gebrekkige zorg en vergrijzing.

Theorieën

Spanje, waar de Balearen toe behoren, werd vorig jaar geconfronteerd met een onverklaarbare oversterfte van bijna 25.000. Dit jaar telt Spanje al 48.000 meer sterfgevallen dan verwacht.

Het Spaanse regionale ministerie van Volksgezondheid is niet van plan om de data van MoMo te evalueren. Het ministerie wil ook niet speculeren over de oorzaak van de gigantische stijging.

Een gezondheidsfunctionaris zei dat er op bepaalde internetfora theorieën rondgaan die suggereren dat de oversterfte wordt veroorzaakt door complicaties als gevolg van de massavaccinatie tegen corona. De functionaris zei deze theorieën ‘niet te geloven’.

[Euro Weekly News]

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Komt wellicht door de stikstof en het klimaat!

Annette
Annette
1 jaar geleden

OVERAL is het hetzelfde liedje. Ogen dicht, oren dicht en dan het deuntje: lalalalala!

Ik ben helemaal niet verbaasd om dit te lezen, want natuurlijk wordt OOK hier op de Balearen, onderdeel van Spanje, de enorme oversterfte NIET onderzocht.

Dat KAN ook niet, want de regering van Spanje heeft zich, net zoals zovele landen, volledig gecompromitteerd aan de wetten van het World Economic Forum. Dit ongekozen instituut bepaalt de regels en NIEMAND anders.

De experts die door de regering naar voren worden gehaald zijn stuk voor stuk totaal corrupt. Een zak met geld is tegenwoordig genoeg om datgene te zeggen wat hun wordt voorgekauwd. Met andere woorden: daar heb je totaal niets aan.

Er zullen ongetwijfeld wel ECHTE experts zijn, ook daar in Spanje, maar net zoals in vele andere landen, wordt hun geluid gedempt en gedemoniseerd.

Ik weet eerlijk gezegd ook niet meer wat je hier nog verder over kan schrijven. ALLES is volgens mij al gezegd.

Eén ding is voor mij zo klaar als een klontje: WIJ, de zogenaamde “domme” wappies, hebben de hele matrix vanaf dag 1 100% goed ingeschat. En daar ben IK nog steeds hartstikke dankbaar voor.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Waarom zou zouden ze de spuit wel verdenken van de oversterfte, ze gaan zichzelf toch niet naar het gevang brengen. Ze zullen toch een keer gaan, want de spuitjes doen hun werk te snel, dat hadden ze niet verwacht.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Heel jammer voor de mensen die doodgaan, maar ze hadden het gevaar van de injecties kunnen onderzoeken.
En de WEF nazi’s die overal in de regeringen zitten wisten van het gevaar vd injecties.
Allemaal misdadigers.
En ze komen er mee weg, voorlopig.
Als volgend jaar de oversterfte verder omhoog gaat ben ik benieuwd hoe ze het dan gaan ontkennen.
In mijn omgeving hoor ik al steeds meer geinjecteerden die zelf het verband al leggen tussen doden en de injecties.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x