CoronaBuitenland

Oversterfte op de Balearen SCHIET in 2022 met 400 procent omhoog

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Op de Balearen is de oversterfte dit jaar gigantisch gestegen. In vergelijking met het eerste jaar van de pandemie ligt de oversterfte 398,6 procent hoger, blijkt uit cijfers van het Spaanse surveillancesysteem van de mortaliteit (MoMo).

In 2020 stierven er 288 meer mensen dan verwacht, waarvan 28 als gevolg van hitte, meldt Ultima Hora. In 2021 werden er 746 meer sterfgevallen dan normaal geregistreerd. En in 2022 bedraagt de oversterfte tot november al 1436.

Forse pieken

Dit jaar werden vooral in de maanden juli en augustus forse pieken geregistreerd. In deze twee maanden was de oversterfte het hoogst: respectievelijk 228 en 216 gevallen. Ook in de rest van het jaar stierven er veel meer mensen dan gebruikelijk.

Volgens ‘experts’ heeft de oversterfte vooral te maken met de gebrekkige zorg en vergrijzing.

Theorieën

Spanje, waar de Balearen toe behoren, werd vorig jaar geconfronteerd met een onverklaarbare oversterfte van bijna 25.000. Dit jaar telt Spanje al 48.000 meer sterfgevallen dan verwacht.

Het Spaanse regionale ministerie van Volksgezondheid is niet van plan om de data van MoMo te evalueren. Het ministerie wil ook niet speculeren over de oorzaak van de gigantische stijging.

Een gezondheidsfunctionaris zei dat er op bepaalde internetfora theorieën rondgaan die suggereren dat de oversterfte wordt veroorzaakt door complicaties als gevolg van de massavaccinatie tegen corona. De functionaris zei deze theorieën ‘niet te geloven’.

[Euro Weekly News]

4.8 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
2 maanden geleden

Komt wellicht door de stikstof en het klimaat!

Annette
Annette
2 maanden geleden

OVERAL is het hetzelfde liedje. Ogen dicht, oren dicht en dan het deuntje: lalalalala!

Ik ben helemaal niet verbaasd om dit te lezen, want natuurlijk wordt OOK hier op de Balearen, onderdeel van Spanje, de enorme oversterfte NIET onderzocht.

Dat KAN ook niet, want de regering van Spanje heeft zich, net zoals zovele landen, volledig gecompromitteerd aan de wetten van het World Economic Forum. Dit ongekozen instituut bepaalt de regels en NIEMAND anders.

De experts die door de regering naar voren worden gehaald zijn stuk voor stuk totaal corrupt. Een zak met geld is tegenwoordig genoeg om datgene te zeggen wat hun wordt voorgekauwd. Met andere woorden: daar heb je totaal niets aan.

Er zullen ongetwijfeld wel ECHTE experts zijn, ook daar in Spanje, maar net zoals in vele andere landen, wordt hun geluid gedempt en gedemoniseerd.

Ik weet eerlijk gezegd ook niet meer wat je hier nog verder over kan schrijven. ALLES is volgens mij al gezegd.

Eén ding is voor mij zo klaar als een klontje: WIJ, de zogenaamde “domme” wappies, hebben de hele matrix vanaf dag 1 100% goed ingeschat. En daar ben IK nog steeds hartstikke dankbaar voor.

wakkere
wakkere
2 maanden geleden

Waarom zou zouden ze de spuit wel verdenken van de oversterfte, ze gaan zichzelf toch niet naar het gevang brengen. Ze zullen toch een keer gaan, want de spuitjes doen hun werk te snel, dat hadden ze niet verwacht.

Jan
Jan
2 maanden geleden

Heel jammer voor de mensen die doodgaan, maar ze hadden het gevaar van de injecties kunnen onderzoeken.
En de WEF nazi’s die overal in de regeringen zitten wisten van het gevaar vd injecties.
Allemaal misdadigers.
En ze komen er mee weg, voorlopig.
Als volgend jaar de oversterfte verder omhoog gaat ben ik benieuwd hoe ze het dan gaan ontkennen.
In mijn omgeving hoor ik al steeds meer geinjecteerden die zelf het verband al leggen tussen doden en de injecties.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x