Het Complot

False flag: “Nul procent kans dat Assad achter chemische aanval in Syrië zit”

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alles wijst erop dat de gifgasaanval in Syrië een false flag-operatie is geweest. Dat heeft de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul gezegd.

Voorafgaand aan deze aanval verliep alles vrij voorspoedig, aldus het voormalige congreslid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Trump wilde de Syriërs laten beslissen wie hun land moest gaan besturen, er vonden vredesonderhandelingen plaats en Al Qaida en IS waren op de vlucht,” zei Paul.

Rebellen

Het lijkt erop dat iemand daar een stokje voor wilde steken, stelde hij. “Al sinds [de gifgasaanval in] 2013 schreeuwen de neoconservatieven en een deel van de Amerikaanse regering moord en brand over het gebruik van gifgas door Assad.”

“Het is nooit bewezen dat hij gifgas heeft ingezet,” zei Paul. “VN-functionaris Carla Del Ponte heeft gezegd dat die aanval hoogstwaarschijnlijk is uitgevoerd door de rebellen.”

Nul procent

Het is niet logisch dat Assad onder deze omstandigheden plotseling gifgassen inzet,” vervolgde hij. “Er is nul procent kans dat hij dit doelbewust heeft gedaan.”

In november vorig jaar waarschuwde Paul al dat we rekening moesten gaan houden met false flag-aanvallen door de Amerikaanse diepe staat en buitenlandse spelers om de regering-Trump te betrekken bij conflicten.

Zeer machtig

“Je weet dat de diepe staat zeer machtig is en veel invloed heeft,” zei de oud-presidentskandidaat.

“Je hebt de schaduwregering, het militair-industrieel complex en de CIA,” aldus Paul. “Ze voeren de druk net zo lang op tot men doet wat het establishment zegt.”

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Ik ben VERSCHRIKKELIJK teleurgesteld in Trump! Hoe kan die zo stom/slap zijn geweest om in zo’n overduidelijke val te trappen, en Syrië ook nog eens te gaan aanvallen erom?! Zelfs al was het echt Assad, dan nog vereisen dit soort gevallen gedetailleerd onderzoek!
Nu heeft Trump niet alleen toe gegeven aan het NWO plan voor het midden oosten (waarbij Syrië moet ophouden te bestaan), maar ook nog eens op een foute manier, zodat achteraf hij hiervoor AFGEZET kan worden omdat hij een soeverein land heeft aangevallen onder valse voorwendselen! Het is zo ongelooflijk dom, kortzichtig EN amoreel, ik weet werkelijk niet wat ik hiermee aan moet…

Het is werkelijk de allerergste domper die ik dit jaar heb aanschouwd.

justin
justin
7 jaren geleden

Inderdaad heel vaag allemaal ,zo niet logisch dat Assad dit zou doen, dat is jezelf in de voet schieten terwijl je de finish nadert..Maar er is achter de coulissen van alles gaande. De Amerikaans Rebpubliek is stilletje hersteld en Amerika inc buiten spel gezet ,er vinden momenteel arrestatie’s plaats dus dan kun je wel bedenken dat de powers that were sprongen in het nauw gaan maken zoals deze gifgas aanval.Dat Trump hierin meegaat lijkt voor velen onbegrijpelijk maar ook hier geldt hij had nooit President kunnen worden als er niet een of andere steun vanuit de schaduwregering geweest zou zijn, hij is een pion net als de vele voor hem.Maar heads up zeer binnenkort wordt alles duidelijk.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Niks nieuws onder de zon, ik geloof deze keer niet in een false flag operatie, regel matig wordt daar in de regio met chemische rotzooi gewerkt,en elke keer roepen landen hetzelfde,ohhh wat erg,wat het natuurlijk ook is….. maar het gebeurt steeds weer…Ik geloof ook niet dat Assad met druk van Putin dit wel bewust heeft gedaan…Het moet in ieder geval onderzocht worden…..Ik heb geen idee of Trump in het leger heeft gezeten?? Maar de Amerikanen hebben ook chemische rotzooi gebruikt in de Vietnam oorlog, vele kennen de foto van dat verminkte blote meisje nog.. Denk dat Trump even wil laten weten terwijl de Chinese Xi te gast is dat er met hem niet te spotten valt, geen false flag maar een aardig toneel stukje, maar ja daar zijn de chinezen meesters in,dus valt er voor Trump nog wat te leren.

leon***
leon***
7 jaren geleden

net op NOS journaal > google gaat voortaan aan geven ofnieuws echt is of niet

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x