Homepagina » Het Complot » False flag: “Nul procent kans dat Assad achter chemische aanval in Syrië zit”
False flag: "Nul procent kans dat Assad achter chemische aanval in Syrië zit"

False flag: “Nul procent kans dat Assad achter chemische aanval in Syrië zit”

Alles wijst erop dat de gifgasaanval in Syrië een false flag-operatie is geweest. Dat heeft de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Ron Paul gezegd.

Voorafgaand aan deze aanval verliep alles vrij voorspoedig, aldus het voormalige congreslid.

“Trump wilde de Syriërs laten beslissen wie hun land moest gaan besturen, er vonden vredesonderhandelingen plaats en Al Qaida en IS waren op de vlucht,” zei Paul.

Rebellen

Het lijkt erop dat iemand daar een stokje voor wilde steken, stelde hij. “Al sinds [de gifgasaanval in] 2013 schreeuwen de neoconservatieven en een deel van de Amerikaanse regering moord en brand over het gebruik van gifgas door Assad.”

“Het is nooit bewezen dat hij gifgas heeft ingezet,” zei Paul. “VN-functionaris Carla Del Ponte heeft gezegd dat die aanval hoogstwaarschijnlijk is uitgevoerd door de rebellen.”

Nul procent

Het is niet logisch dat Assad onder deze omstandigheden plotseling gifgassen inzet,” vervolgde hij. “Er is nul procent kans dat hij dit doelbewust heeft gedaan.”

In november vorig jaar waarschuwde Paul al dat we rekening moesten gaan houden met false flag-aanvallen door de Amerikaanse diepe staat en buitenlandse spelers om de regering-Trump te betrekken bij conflicten.

Zeer machtig

“Je weet dat de diepe staat zeer machtig is en veel invloed heeft,” zei de oud-presidentskandidaat.

“Je hebt de schaduwregering, het militair-industrieel complex en de CIA,” aldus Paul. “Ze voeren de druk net zo lang op tot men doet wat het establishment zegt.”

[Daily Caller]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Arwijn schreef:

  Ik ben VERSCHRIKKELIJK teleurgesteld in Trump! Hoe kan die zo stom/slap zijn geweest om in zo’n overduidelijke val te trappen, en Syrië ook nog eens te gaan aanvallen erom?! Zelfs al was het echt Assad, dan nog vereisen dit soort gevallen gedetailleerd onderzoek!
  Nu heeft Trump niet alleen toe gegeven aan het NWO plan voor het midden oosten (waarbij Syrië moet ophouden te bestaan), maar ook nog eens op een foute manier, zodat achteraf hij hiervoor AFGEZET kan worden omdat hij een soeverein land heeft aangevallen onder valse voorwendselen! Het is zo ongelooflijk dom, kortzichtig EN amoreel, ik weet werkelijk niet wat ik hiermee aan moet…

  Het is werkelijk de allerergste domper die ik dit jaar heb aanschouwd.

  57 likes
  • weg met ons schreef:

   @Arwijn, ik sluit mij bij je reactie aan. Volledig met je eens!!…

   17 likes
  • henk schreef:

   Arwijn

   Wat heeft hij gezegd dan je verwachtingen gewekt zijn?

   Grijp ze bij hun poesje?
   Laten we Amerika weer groot maken?
   Amerika eerst?

   Ik zou het eerder omdraaien;
   Hoe kan ik zo stom/slap zijn geweest om in zo’n overduidelijke val te trappen.

   En over moreel gesproken, hoe moreel is het om achter deze man te staan?
   Hij moest zijn gezicht redden en sterk overkomen, iedereen probeert hem uit. En hij krijgt alleen dingen voor elkaar waar voor hij niet met anderen hoeft samen te werken.
   Hij wil zich laten gelden.
   Hij heeft een hele sterke identiteit.
   Identiteit, dat is nu net waar de wereld zo onder lijd en waar alle leed uit voort komt.

   Deze step is van mij en als je aan mij step kom………..
   He’ je zegt mij niet gedag, hoe durf je.
   Ik ben Nederlander, en ik wil hier geen buitenlanders.

   We trappen er de hele dag in, massaal.

   Zo zie je dat de problemen van de wereld niet op het nivo van identiteit op gelost kan worden.
   en zo zie je hopelijk ook dat een ideologie ook de wereld niet kan verbeteren.

   Dat kan alleen innerlijk,
   maar die weg wil niemand lopen want dat is, ja hoe zal ik het zeggen?
   Niet gebruikelijk,…….want dan kom je eerst je frustratie tegen en alle andere negatieve emoties tegen waar je normaal anderen (de overheid) ,of je omstandigheden de schuld van geeft.
   en voor je boosheid of teleurstelling volledig de verantwoordelijkheid nemen vereist eerst dat je je bewust word van hoe je die emoties creëert, daar is heel veel bewustzijn en toewijding voor nodig.
   en dat kennen wij niet in onze cultuur.

   In Zen zeggen ze, hoe zag je gezicht er uit voor dat je geboren was.

   Het is je eigen identiteit die jouw ellende veroorzaakt.

   4 likes
  • Arwijn schreef:

   Echter, heb ik nog even zitten nadenken. Het kan zijn dat Trump nu enkel toneel speelt en een dekmantel is voor het leger die eigenlijk probeerde een militante ISIS groep een move te laten maken via media manipulatie. Ik had begrepen dat er dus inderdaad een ISIS groep een move gemaakt heeft en verslagen zijn. Als Trump nu achteraf zou toegeven dat hij enkel dekmantel speelde voor het leger dan heeft Assad daar misschien wat meer begrip voor, zolang de schade aan de airport in ieder geval vergoed word uiteindelijk.

   2 likes
  • frans schreef:

   Trump staat onder grote druk.
   Schiet 60 raketten af waarvan 4 doel treffen naast de landingsbanen van een vliegveld.
   het lijkt erop dat Trump even de diepe staat moet afleiden.
   April is en belangrijke maand in dezen.
   En de Russen willen geen grote en zeker ook geen kleine oorlog.
   Trump moet met China en Rusland overlegd hebben.

   1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Ga jij je moeder foppen met je kletsverhaal !

   1 likes
 • weg met ons schreef:

  Amerika heeft absoluut niet en in geen enkel opzicht het recht zich te mengen of te bemoeien met een burgeroorlog in een soeverein land als Syrie. Ook al zou er gifgas zijn gebruikt, Syrië en Assad vormen geen internationaal gevaar en dus had Trump en Amerika daar weg moeten blijven.

  De aanval op een Syrische luchtmachtbasis, daarmee heeft Trump afgedaan als potentiële vredesstichter en heeft hij een zware en niet te accepteren buitenproportionele overtreding en oorlogsmisdaad begaan en Trump c.s. moet hiervoor worden veroordeeld en opgesloten. Trump is net als zijn voorgangers een oorlogsmisdadiger!!…Welke belangen Amerika ook najaagt en hoe de gekken in Europa en Nederland nu wel voor hem applaudisseren, het is fout het is een wetsovertreding die niet geaccepteerd mag worden.

  Het zijn slechts wederzijdse economische belangen en het gezonde verstand van andere leiders die deze aanval enigzins nog onbeantwoord laten, maar wat als Rusland of China dit aan de kant schuiven en eens en voor altijd de US op zijn plaats zet zoals de US eens en voor altijd verdient!?….wie denkt de US godverdomme wel niet we ze is? Een goddelijke niet te stoppen macht die maar mag moorden en roven zoals haar blieft? Een wereldpolitie die met false flags maar kan doen wat ze wil en maling mag hebben aan mensenlevens, ook de US vermoorden kinderen aan de lopende band!!!…Het achterlijke gehuilebalk van Trump omtrent zogenaamde dode gifgas kinderen is het voortschrijdende rottingsproces van smeerlapperij die de Amerikanen keer op keer weer gebruiken om hun eigen moordpraktijken en KINDERMOORDEN in de wereld te maskeren. De Amerikaanse elite zijn de leugenachtige en moordende vleesgeworden satanen!! ….En maar met het moraliserende vingertje op andere landen blijven wijzen. Splinter balk oog! …Maar dit was toch de druppel!!

  36 likes
  • weg met ons schreef:

   Trump overspeeld hier compleet zijn macht. De zionistische gifgas leugen en onrechtmatige US aanval gaat ongetwijfeld een tegenreactie opleveren. Van mij mag het een petimeter worden, want verdient deze satanische wereld nog vrede? Jeeses, we leven in tijd maar een seconde en willen WAT met alle geweld bereiken??? De US en EU worden met de dag gekker!!!… Verdienen we nog vrede als de leugen iedere keer zo makkelijk wordt geslikt???

   21 likes
 • johan den haag schreef:

  Trump heeft geen macht

  Hoogstwaarschijnlijk is de puppet Trump minder machtig dan ie zelf gehoopt had.
  Dit maakt van hem een gevaarlijke man. Bestuurd door zijn Republikeinen zal hij waarschijnlijk vaker dingen moeten doen tegen zijn eigen wil in, wat per definitie geldt voor elke president van de VS denk ik. Echter van Trump werd gehoopt dat hij een vuist kon maken. Maar een vuist tegen wie

  De CIA? dat is dus een lachtertje om dat te denken

  Achter de CIA zitten machtige mensen
  Kijk ook even naar dit filmpje over geldcreatie

  https://www.youtube.com/watch?v=4TP-NQJkCC8

  Maar nu terug naar de CIA

  Opvallend heh

  bomaanslag in St Petersburg, False Flag gifgas Syrie en rakaetaanval VS

  Alsof de CIA wil zeggen wij zijn de Baas

  CIA is 100derden malen erger dan
  de gevaarlijkste mix van SS/Gestapo en bedenkers van de Holocaust samen

  Gelukkig is Rusland terughoudend, waarschijnlijk ook berekend. Terugslaan met de door de media ge hersenspoelde werking van anti Rusland heeft geen zin.

  Het is vertrouwen op God

  God’s own country is de USA al lang niet meer.

  En als God vindt dat de Duivel lang genoeg geregeerd heeft vanuit de CIA, zal zijn wraak zoeter zijn dan de plannen die de Rockefellers, Bilderbergers en Rothchild’s hebben met deze wereld.

  Vandaag nog hoorde ik collega’s praten over hoe hij de Bijbel een sprooksjesboek vindt

  Jezus heeft gezegd dat hij overwonnen heeft maar dat de duivel tot de eindtijd over wereld rond blijft waren en in die tijd alleen maar aan vernietigende kracht blijft toenemen.

  Mensen Kies de goed kant, die is nog Westers nog Russisch, maar met de Russisch Orthodoxe kerk geef Rusland grotere kans van genegenheid hebben bij God dan het duivelse Amerika ( Lees CIA en hen die er achter zitten,) de Katholieke kerk als organisatie heeft denk ik ook helaas niet de liefde van God

  Ik wens u een gezegende Pasen ( het Feest van de christenen)

  groet,

  Johan

  22 likes
  • Faye schreef:

   Trump heeft geen macht, je meent het! Trump is de frontman van General Dunford, de goede kant van het militaire en politieke spectrum, en zijn troepen. Iemand moet de spokes man zijn.
   Overigens in goede harmonie met elkaar. Het Licht wint.
   Dus laat jullie hier niet in verwarring brengen wat hier allemaal aan msm gereutel ter berde wordt gebracht.
   Het is weer weekend. Fijne dagen allemaal.

   5 likes
  • Patrick S. schreef:

   johan den haag

   Als ik god moet vertrouwen rij ik nooit meer auto en vliegen doe ik ook niet meer,en blijf 24 uur thuis zitten en durf mij niet meer te bewegen.

   3 likes
 • Rob ter Horst schreef:

  Wel steeds allerlei morele oordelen hebben over de VS, maar geen enkele over Rusland en syrie? Elk welingelicht mens weet dat alle drie oorlogsmisdaden begaan…

  1 likes
  • weg met ons schreef:

   @Rob ter Horst, achterlijk vergelijk, wat of wie geeft Amerika tot aan SA of Israël het recht om te bepalen wat Assad moet en naar wiens hand Syrië zich heeft te schikken. En omdat Assad -zo- is of was en het land dit of dat moet maakt dat de US daar even de boel mag uitmoorden of binnenvallen?

   13 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    @ weg met ons, onzin vergelijking.
    Het gaat er simpelweg om dat alle drie de landen oorlogsmisdaden plegen, omdat er onschuldige burgers bij hun acties omkomen. Niks meer, niks minder!
    En als je het over Israel hebt, heb je het ook over de Palestijnen. Beiden vermoorden ook onschuldige burgers!!

    Amerika is inderdaad aggressiever, maar rusland is ook geen lievertje als het om mensenrechten gaat, of was je Afghanistan al vergeten hoe zij daar dorpen hebben platgebombardeerd! Dat ze niet zo agressief zijn en waren als de VS, komt vooral omdat de VS militair en economisch gewoon veel sterker was en is. Het spelletje wat nu door Rusland gespeeld wordt, is te proberen het westen van binnenuit uit te hollen, m.b.v. psychologische oorlogsvoering naar de westerse burger…

    0 likes
  • droogtrommel schreef:

   Wel raar dat onze westerse media zwart wit bewijzen heeft tegen Rusland of Syrië, als ze die hadden, gebruikten ze die wel.

   6 likes
 • justin schreef:

  Inderdaad heel vaag allemaal ,zo niet logisch dat Assad dit zou doen, dat is jezelf in de voet schieten terwijl je de finish nadert..Maar er is achter de coulissen van alles gaande. De Amerikaans Rebpubliek is stilletje hersteld en Amerika inc buiten spel gezet ,er vinden momenteel arrestatie’s plaats dus dan kun je wel bedenken dat de powers that were sprongen in het nauw gaan maken zoals deze gifgas aanval.Dat Trump hierin meegaat lijkt voor velen onbegrijpelijk maar ook hier geldt hij had nooit President kunnen worden als er niet een of andere steun vanuit de schaduwregering geweest zou zijn, hij is een pion net als de vele voor hem.Maar heads up zeer binnenkort wordt alles duidelijk.

  13 likes
  • justin schreef:

   Wat ik bedoel te zeggen is dat er veranderingen voor de deur staan en dat het niet in dank afgenomen wordt door de steeds meer vleugellamme cabal/”elite” dus worden er false flag stunts uitgehaald ze hebben hun tentakels overal dus ook in Syrië enTrump doet vrolijk mee .De misleiding is zo groot zit zo goed in elkaar dat het voor de doorsnee mens niet te bevatten is, bedenk dat het om macht gaat macht over de hele mensheid.En dat willen ze behouden hetgeen niet zal lukken.
   Staar je niet blind op de huidige ”leiders” die nu groot spel spelen hun spel is bijna afgelopen.Allemaal geschreeuw om de aandacht af te leiden om wat er achter de schermen allang bezig is namelijk een geheel andere eerlijke (geld)structuur, om te beginnen in Amerika daarna wereldwijd. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen, blijf kalm .

   2 likes
 • Gezinusk schreef:

  Westerse mainstream media meldt een paar uur na een mogelijke gifgasaanval in koor dat Assad er achter zit. Dit doet alle alarmbellen rinkelen want alleen grondig onderzoek kan uitsluitsel geven of er inderdaad gifgas is gebruikt door het Syrische leger, hoe het is ingezet, waarom, enz..

  Echter doet de Amerikaanse mainstream al lang niet meer aan journalistiek bedrijven. Zij maken een statement en daarop word klakkeloos verder op geborduurd met gasten, de rest neemt het voor waar, en over. Het Pentagon anticipeert door een Syrische legerbasis aan te vallen met 56 kruisraketten. Je mag het dan niet eens zijn met Assad om allerlei interne aangelegenheden maar Syrië is altijd nog een soeverein land die noch Amerika, of enig andere NAVO bondgenoot heeft aangevallen.

  Dergelijke acties door zo maar andere landen aan te vallen omdat je vind dat het kan verdient maar één hoofdprijs en dat is de volgende,

  https://usercontent2.hubstatic.com/8542713_f520.jpg

  12 likes
 • Defixiones schreef:

  Ik zal er nog een schepje boven op doen: Het zal mij niet verbazen dat niet alleen de gifgas aanval een false flag is.
  Ik heb tot nu toe geen enkel bewijs gezien van een aanval met 50 (!) Tomahawk raketten van 1.6 miljoen per stuk op een verlaten vliegveld. Iets van 9 doden en een paar roestige barakken geraakt. Nou poe poe, klinkt dat logisch, overtuigend of nuttig?
  Voor het geld van één zo’n raket kan ik nog meer schade aanrichten. Het klinkt allemaal als l*lkoek.
  De reden? Weet ik niet, misschien een proefballon om te kijken hoe de wereld reageert..? het gebeurt vaker..

  12 likes
 • Ayla Anna schreef:

  Hoop dat Trump zijn woorden waar maakt dat hij Amerika aan de Amerikanen terug zal geven..afwachten wanneer hij vertrekt

  1 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   U bedoelt ongetwijfeld de oorspronkelijke bewoners?

   7 likes
   • Freija schreef:

    En wie waren dat dan wel? Indianen bevochten elkaar ook, en er zijn 5000 jaar oude menselijke resten gevonden in Amerika die niet indiaans waren.
    Wanneer krijgen de Europeanen Europa terug? Of is kolonisatie alleen maar slecht als het door blanken gebeurd?

    1 likes
 • Derek schreef:

  Heerlijk om te zien, steeds meer mensen zien in dat Trump een puppet is van het kliekje. Mijn dag kan niet meer stuk……

  Unsheep yourself

  8 likes
 • mario schreef:

  jullie hebben het over trump maar blijf in eigen land en wat denk je van Koenders?

  8 likes
 • Emile schreef:

  Ik begrijp niet waarom mensen verontwaardigd zijn met Trump z’n aanpak, Trump is een sympathisant van Israel en de erkenning van de staat als zodanig.
  Hij noemt benjamin Bibi en waarom, omdat ie hem al jaren kent, evenzo de begroeting van Bibi naar z’n schoonzoon, hij kon Trump z’n schoonzoon al vanaf dat ie een kleine jonge was bla bla, gabbers for life.
  Toen Trump aan de macht kwam toen begon Israel direct weer met z’n nederzettingen bouwen.
  Israel wil vanaf dag 1 Assad afzetten, Assad had het na de verovering van Oost Aleppo eindelijk op de rails en jawel, Assad gebruikt na 6 jaar burgeroorlog nog even Sarin gas omdat ie weet dat de westerse wereld hem wel kan schieten dus laat ik nog meer redenen geven om mij af te maken.
  Waarom en nogmaals waarom zou Assad in godsnaam Sarin gas gebruiken op z’n eigen burgers , waarschijnlijk ook nog overdag want ooggetuigen zagen schijnbaar 3 bommen vallen en de 4de bom maakte geen geluid op impact maar gaf wit gas vrij.
  Waarom zou hij het westen en dus Amerika een vrijbriefje geven om 56 tomahawks af te laten schieten op 1 van z’n vliegvelden, Assad kon alleen maar verliezen met deze zogenaamde gas aanval, er was niks te winnen voor de regering.
  De meest logische verklaring van het gas is dat de rebellen gas hebben bewaard of moedwillig verstopt in een wapendepot, Assad z’n troepen bombarderen het depot en het gas komt vrij, en dan word er een verklaring gegeven dat het gas zich niet kan verspreiden na een bombardement hetgeen me bevreemd.

  8 likes
 • leon*** schreef:

  net op NOS journaal > google gaat voortaan aan geven ofnieuws echt is of niet

  7 likes
 • Benhur schreef:

  Wat een idiote gedachte dat Assad chemische wapens op zijn eigen volk zou gebruiken. Een ziekelijke gedachte die alleen bij westerse politici en belanghebbende kunnen voorkomen. Hoe verrot kun je zijn als politicus. Dat mogen onze politici zich wel eens af gaan vragen. De geloofwaardigheid is in ieder geval tot een vrije val in de diepte geraakt die ze nooit meer goed kunnen maken. Jammer van de aardse tijd die we als gewone mensen moeten missen door zulke idioten die de wereld alleen maar slechter maken. Misdadigers zijn het. Zoals ik het zie zitten de meeste oorlogsmisdadigers niet op het slachtveld, maar lopen ze in een net pak en verkondigen ons via de media hun grote leugen.

  4 likes
 • Louise schreef:

  Niks nieuws onder de zon, ik geloof deze keer niet in een false flag operatie, regel matig wordt daar in de regio met chemische rotzooi gewerkt,en elke keer roepen landen hetzelfde,ohhh wat erg,wat het natuurlijk ook is….. maar het gebeurt steeds weer…Ik geloof ook niet dat Assad met druk van Putin dit wel bewust heeft gedaan…Het moet in ieder geval onderzocht worden…..Ik heb geen idee of Trump in het leger heeft gezeten?? Maar de Amerikanen hebben ook chemische rotzooi gebruikt in de Vietnam oorlog, vele kennen de foto van dat verminkte blote meisje nog.. Denk dat Trump even wil laten weten terwijl de Chinese Xi te gast is dat er met hem niet te spotten valt, geen false flag maar een aardig toneel stukje, maar ja daar zijn de chinezen meesters in,dus valt er voor Trump nog wat te leren.

  3 likes
 • War on Error schreef:

  De VS, EU, neo-cons en media zien de balk in hun eigen ogen niet.
  Zij gaan weer (net als in 2015, met Gouta) weer ‘vol op het orgel’. Op niks gebaseerd, totaal feitenvrij; zo spelen ze het spel.

  Net als met 9/11 zien we regeringsleiders – over de hele wereld – binnen 24 uur met dezelfde retoriek, theatrale stemmingmakerij!
  Op zich al een sterk bewijs van valse vlag; alsmede voorkennis.
  (De duivelse plannen van de globalisten worden niet alleen op de nazi-NAVO-toppen ontvouwd, en door alle deelnemers omarmd; maar ook op de nazi-WEF resp. nazi-Bilderberg toppen; voorkennis alom.)

  En het Journaal en RTL-nieuws bekennen weer kleur: zij geven deze fascistische propaganda zonder enige aarzeling blij door.

  Gifgas is echt een liefhebberij van de globalisten. Oorlogsmisdadiger Churchill was groot promotor van ‘soft killing’, en werd voor zijn massamoorden Koninklijk onderscheiden.
  Onder zijn (zelfverklaarde) bewonderaars vinden we de VVD-kopstuk Van Baalen, en de PVV-roerganger

  Trump is inderdaad een ‘oelewapper’; een (heel getalenteerde) toneelspeler. Belooft alles wat het stemvee wil horen, en (wanhopig) naar snakt. DOET precies het tegenovergestelde, dat is zijn opdacht – de globalisten houden hem bij zijn ballen. (De man zit vuistdiep in de georganiseerde misdaad, vrouwenhandel, seks-industrie, en aanverwante rijk-zonder-werken onderwereld).

  Maar let ook op de ambassadeur in de Veiligheidsraad – Veiligheid is niet de missie, doch WereldKalifaat –
  Nikkie Hailey.
  Dit is een test. Na ‘fuck the EU’, is dit ‘fuck the UN’,

  De ‘Young Global Leader’ recrute 2011 heeft per saldo al meer macht dan ‘flip flop’ Trump.
  Die beloofde geen oorlogen meer; maar dialoog, bruggen, samenwerken. Assad kon heel best blijven. Syrie kon IS wel zonder obstructie door de CIA aan.
  Nu is Trump 180graden gedraaid,nu komp de AAP uit de mouw.

  Het is het 2013 script, het hele leugencircus, weer in de herhaling.
  Onder Obama was er nog heel wat meer van de Amerikaanse soevereiniteit over.
  Nu is er geen corrigerend machtsevenwicht meer over.
  Alles is door de subversieve globalisten geïnfiltreerd dan wel overgenomen. Rutte blij! ….
  “Trump was a featured speaker at the March 2016 AIPAC annual meeting.”

  The United States is the moral conscience of the world.”
  “This is an area where Secretary Gutierrez and I very much are in agreement. We have developed a set of principles to guide our review and our operations going forward. “
  “HALEY: I mean, the Human Rights Council is so corrupt.”
  [HAAS:] “We don’t have an exit strategy for U.S. forces in Europe because we made the decision that keeping U.S. forces there is an enduring value. http://www.cfr.org/diplomacy-and-statecraft/conversation-nikki-haley/p38970
  Haley agreed that the Syrian regime’s actions, backed by Russia, constituted “genocide.”
  Nikki Haley breaks with Trump on Russia
  In general, Haley went along with a theme other Trump Cabinet nominees have used: that the United States must re-assert global leadership, something they believe it has not done under President Barack Obama., http://www.politico.com/story/2017/01/nikki-haley-un-confirmation-hearing-233757

  “Trump’s Job is to Prepare America for War” ~ William Engdahl
  https://opify.net/en_US/video/020/ZARy1IlQHAw/%2522Trump%2527s_Job_is_to_Prepare_America_for_War%2522_%257E_William_Engdahl

  FDD launched “The Syria Project” to support dissident efforts in removing the Assad regime.[20] the money trail behind it. It was founded and financed by a group of US billionaires closely tied to Benjamin Netanyahu and his Israeli geopolitical agenda. The donors include the notorious Sheldon Adelson, Las Vegas and Macau gambling casino mogul who according to the Israeli press gave the Trump campaign $25 million in the closing critical days. Other FDD financial backers include [zelfcensuur helaas noodzakelijk, een realiteit die de regering cultiveert; waarvan akte]

  Proof: Turkey Did 2013 Sarin Attack and Did This One Too
  By Gordon Duff, Senior Editor on April 7, 2017
  Turkish whistleblowers recorded converstations, Turkish Sarin gas terrorism proven
  According to Erdem, the 13 suspects arrested in raids carried out against the plotters were released just a week after they were indicted, and the case was closed — shut down by higher authority.
  a government newspaper branded him an “American puppet, Israeli agent, a supporter of the terrorist PKK and the instigator of a coup.”
  http://www.veteranstoday.com/2017/04/07/proof-turkey-did-2013-sarin-attack-and-did-this-one-too/

  IS moet gespaard. Waardevolle ‘human resources’ (veel in geïnvesteerd; zijn hard nodig voor re-allocatie naar de EU en het uitvoeren van terreuraanslagen in de EU.
  Doel, middelen en methodes – en de touwtjestrekkers/profiteurs – zijn allang bekend bij de regeringsleiders, en deelnemers aan de nazi-toppen (NAVO, WEF, ECB, Bilderberg).

  2 likes
 • henk schreef:

  nee he, niet weer met deze heel goedkope conclusie komen , False flag ! als er ook maar iets in de wereld gebeurd is het “False flag!

  0 likes
 • Elles schreef:

  Al in lengte van dagen zuigt het establishment het volk leeg, Presidenten zijn slechts stromannen die de wil van de1% uitvoering, kijk een video van Canadese ex minister van defensie Paul Helliger, het is toch van de zotte dat de 20e eeuw de meest geweldadige was, democide, moord van regeringen op haar bevolking. In soedan en jemen vind een humanitaire ramp plaats die zijn weerga niet kent, daar verbleekt zelfs Syrie bij, maar war hoor je daar van?

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump noemt explosie Beiroet ‘een vreselijke aanval – een soort bom’

  Hoewel er nog niet veel bekend is ...

  burgerjournalist

  Burgerjournalist filmt lachende verpleegsters: ‘Dit ziekenhuis is leeg’

  Het coronavirus heeft zich over de hele ...

  >