Mens en Dier

Rutte krijgt uitbrander: ‘Dit is gewoon kiezersbedrog, het gaat ongestraft door’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Rutte straalt uit dat hij 100 procent gelooft in alles wat hij zegt. Dat is heel moeilijk, maar daar heeft hij trucjes voor: korte zinnen, gedecideerd het volk toespreken, strakke blik – dan komt er nauwelijks iemand tussen – en dan praat hij zichzelf in een roes. Dat zei Eerste Kamerlid Theo Hiddema in het NPO-programma Ongehoord Nieuws.

Dan denkt het volk: daar zit een leider die staat voor wat hij zegt. En dan maakt het verder geen donder uit wat voor handel hij verkoopt of namens wie hij spreekt of namens welke coalitie hij het woord voert. Hij gaat in zichzelf geloven, benadrukte Hiddema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heel bijzonder fenomeen

“Dat is heel merkwaardig, een heel bijzonder fenomeen,” vervolgde de senator.

Op de vraag of de VVD zonder Rutte zou kunnen, antwoordde hij dat de VVD bestaat uit tassendragers van Rutte. “Die zouden raar om zich heen kijken als er een nieuwe staat. Dan zou je de hele VVD moeten opschonen.”

De Reclame Code Commissie moet ingrijpen

Nu is het gewoon een reclamepartij, aldus Hiddema. “Als je voor de verkiezingen kijkt, dan denk je: je schaamt je toch kapot. Dan wordt er daadkracht uitgestraald: de VVD doet wat moet. Dan komen de pontificale fotootjes van een minister die krijgshaftig een halt toeroept aan allerlei wantoestanden.”

“Ik heb al eens gezegd dat de Reclame Code Commissie moet ingrijpen. Dit is gewoon kiezersbedrog. Het gaat ongestraft door.”

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vox
Vox
1 jaar geleden

Noem mij een hoogopgeleide die niet bedriegt.

ludo
ludo
1 jaar geleden

heb ik gezien, haalt niks uit zolang de meerderheid het ook niet ziet!

Boris
Boris
1 jaar geleden

Al die gasten hebben een intensieve training gehad, wellicht was het hersenspoeling, bij dat WEF. Ze hebben een doel ingeprent gekregen wat ten aller tijden gehaald moet worden, desnoods ten koste van hun eigen leven. ZEER GEVAARLIJK! Daarom denken de meeste mensen dat Rutte en die anderen psychopaten zijn. Ze zijn er van overtuigd dat er een klimaat crisis gaande is en dat de mens daar verantwoordelijk voor is. Ze denken dus ook dat de mens stevig gecontroleerd moet worden met behulp van digitale controle. Ze denken dus echt dat vreemdelingen het land moet overspoelen, de Nederlandse burger achtergesteld moet worden en boeren onteigenen noodzakelijk is. Je zou je haast afvragen of die lui niet een of andere injectie gehad hebben om elke emotie of rationeel gedrag te verwijderen. Het is toch niet normaal als je als politicus constateert dat je honderdduizenden mensen de armoede in jaagt, invalide maakt of laat sterven, dat je daar helemaal NIETS mee doet, behalve ontkennen en tegenwerken? WORD WAKKER, er mankeert wat aan die gasten!

malion
malion
1 jaar geleden

Theo heeft gelijk, het gaat ongestraft door, doordat Rutte in opdracht werkt van het WEF waar nog hogere machten boven staan. Alles gebeurd in opdracht van die machten, de puppets leren zo te praten vanuit mind-controle, een instituut als Tavistock. Met die mensen valt niet te communiceren die doen, net als Kaag en de rest van links, ze zijn heel herkenbaar. Theo Hiddema heeft dat goed doorzien, top!

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x