Paranormaal

Paranormale regeringsspionnen en buitenaardsen

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand kondigde SRI International aan de Allen Telescope Array over te nemen. Deze zoekt naar signalen van buitenaardse beschavingen.

De telescoop is oorspronkelijk gebouwd voor het SETI-instituut en de Universiteit van Californië. SRI is in het verleden betrokken geweest bij diverse controversiële projecten.

In de zeventiger jaren ontwikkelde SRI een methode om op afstand te spioneren, beter bekend als ‘remote viewing’. Het project trok al snel de aandacht van de CIA en in korte tijd werd het omgevormd tot een officieel programma onder controle van het militaire inlichtingenapparaat. De oprichters van SRI beweren dat ze remote viewing ook hebben toegepast om UFO’s en buitenaardsen te kunnen waarnemen.

Bovennatuurlijke fenomenen

Het onderzoeksinstituut SRI is opgericht in 1946 en verantwoordelijk voor belangrijke uitvindingen waaronder de computermuis die u nu gebruikt om dit artikel te lezen.

In de zeventiger jaren begon SRI-natuurkundige Dr. Harold Puthoff onderzoek te doen naar bovennatuurlijke fenomenen. Hij raakte erin geïnteresseerd na het lezen van een boek over Russische paranormale experimenten. Met behulp van remote viewing visualiseerde iemand objecten of plaatsen op afstand.

De CIA hield het Russische paranormale onderzoek al enige tijd in de gaten en besloot een eigen programma te starten. In 1972 werd contact opgenomen met SRI en de CIA financierde Project Scanate. In het Amerikaanse leger werd het toegepast als Project Stargate waarbij een groep soldaten de protocollen moest leren die SRI had ontwikkeld. Daarop leerden ze hun vermogens gebruiken om te spioneren voor diverse inlichtingendiensten. Het hoofdkwartier van Stargate bevond zich in Fort Meade in de staat Maryland.

Project Stargate

DIA-officier Joe McMoneagle leerde remote viewing als eerste toepassen voor Project Stargate. Een groep soldaten werd in een kamer bijeengebracht en kreeg vragen over paranormale onderwerpen. Het leger wilde volgens McMoneagle voorop lopen bij het onderzoek naar paranormale fenomenen vanwege ‘mogelijke implicaties’.

In eerste instantie werden zes soldaten opgeleid voor Project Stargate. Het programma liep bijna 20 jaar. McMoneagle zei dat het erg succesvol was. Ze werden ingezet door elke bekende inlichtingendienst om bijvoorbeeld zoekgeraakte vliegtuigen, terroristen, vijandige bases en ontvoerde generaals op te sporen. De informatie die ze gaven bleek in 22 procent van de gevallen accuraat te zijn.

Buitenaardse bases

McMoneagle zei dat er tijdens het programma ook interesse was in UFO’s en dat hij via remote viewing ook zelf buitenaardsen heeft gezien. Een collega van hem schreef een boek over buitenaardse bases op de achterkant van de maan.

Volgens McMoneagle werd onderzoek naar buitenaardsen en UFO’s los van verzoeken van inlichtingendiensten gedaan. Hij herinnert zich wel één voorval waarbij hij een schotelvormig object zag dat op 4.000 meter hoogte met 6.400 kilometer per uur een bocht van 90 graden maakte. Later hoorde hij dat de luchtmacht foto’s had gemaakt van een onbekend object dat met 6.200 kilometer per uur op een hoogte van 3.300 meter een scherpe bocht maakte zoals McMoneagle had omschreven.

Project Stargate werd in 1995 beëindigd na onafhankelijke studies naar het werk van SRI. In één van de studies concludeerde Dr. Jessica Utts van de Universiteit van Californië in Davis: “Het is duidelijk dat buitengewone cognitie mogelijk is. Deze conclusie is niet gebaseerd op geloof, maar op algemeen geaccepteerde wetenschappelijke criteria.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x