CoronaBuitenland

Patholoog: ‘Er ligt een 9-jarig gevaccineerd kind op mijn tafel, dood’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, wilde niet dat er autopsies gedaan zouden worden op de lichamen van coronapatiënten. Patholoog Ryan Cole zei vorige week tijdens een bijeenkomst dat er op zijn tafel een negenjarige ligt die is overleden na het vaccin.

“Dood,” zei Cole. Hij voegde toe dat hij niet nog een kind op zijn tafel wil zien dat na het vaccin is overleden. De patholoog zei dat er nu eindelijk autopsies worden verricht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

22-jarige worstelaar

In de plaats waar de negenjarige woonde, overleed ook een 22-jarige worstelaar na zijn derde prik. Die ligt binnenkort op de tafel van Cole zodat hij de doodsoorzaak kan vaststellen.

“We kregen te horen: voer geen autopsies uit, kijk niet, stel geen vragen, alles is veilig en effectief, vaccineer de kinderen met een vaccin dat niet werkt tegen een virus dat er niet meer is en waar de meesten al van zijn hersteld,” aldus de patholoog. En artsen die wel vragen stellen, moeten vrezen voor hun carrière.

Wildvuur

Eerder waarschuwde dr. Cole dat coronavaccins verantwoordelijk zijn voor een stijging van het aantal kankergevallen. Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich als wildvuur verspreidden.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 maanden geleden

En dit alles willen ze verdoezelen met een bloedige oorlog tegen Rusland, waarvan Ik denk dat Poetin met het spelletje mee speelt!

Underground
Underground
3 maanden geleden

Walgelijk wat er momenteel in de wereld gebeurd, door een stel Psychopaten die denken dat ze de wereld wel even naar hun hand kunnen zetten.
En dat we dit met zijn allen nog pikken, vind ik ook Walgelijk.

Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
3 maanden geleden

Alle alarmbellen gingen hier af toen langer geleden bekend werd gemaakt dat obducties ‘niet nodig’ waren bij vaccin-doden.

Maria
Maria
3 maanden geleden

Meer van deze artsen!
Duidelijk dat geld hier weer voor mensenlevens gaat!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x