Buitenland

Canadese journalist: dit was voor Rusland het moment dat de maat vol was

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Na de staatsgreep in 2014 kwamen rechtsextremistische en neonazistische groepen aan de macht in Oekraïne. Vervolgens werd het Oekraïense volk acht jaar lang onderdrukt. Hetzelfde lot viel kritische journalisten ten deel. Dat zei de Canadese journalist en schrijver Eva Bartlett op het onafhankelijke nieuwskanaal Ickonic.

Daarnaast worden de inwoners van Donbass al acht jaar gebombardeerd. Zij waren getuige van de misdaden in Kiev en later in Odessa, waar tenminste 42 mensen levend werden verbrand. “Dit was een doelbewuste slachting en de Oekraïense autoriteiten hebben nog altijd geen onderzoek ingesteld,” zei Bartlett.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onophoudelijk bestookt

De inwoners van Donbass wilden niet hetzelfde lot ondergaan en besloten zich af te splitsen. Sindsdien worden ze onophoudelijk bestookt door het Oekraïense leger, waar ook neonazibataljons bij zijn aangesloten, zei ze.

“Dit is al acht jaar gaande,” benadrukte Bartlett. “Het Westen heeft de duizenden burgerslachtoffers in Donbass niet veroordeeld.”

Maat vol

Voor Rusland is de maat vol, zei de journalist. Ze voegde toe dat Rusland jarenlang heeft gepleit voor een diplomatieke oplossing. “Het land kwam met een voorstel om Oekraïne te denazificeren, maar dat werd gedwarsboomd door de Verenigde Staten en Oekraïne.”

“Het Westen steunt de neonazi’s in Oekraïne,” aldus Bartlett, die eerder tijdens een persconferentie bij de VN de leugens over Syrië ontmaskerde.

4.7 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

UNCLE SHMUEL & THE EMPIRE OF LIES

Meer dan 40% van het Oekraïense grondgebied staat onder Russische controle & meer dan 75% van het OekroNazi-Leger heeft zich overgegeven of is vernietigd…Operatie De-Nazificatie is een Speciale Politie-Operatie die tot doel heeft de OekroNazis (een onderafdeling van de Khazaarse Mafia) te Ontwapenen, te Arresteren en/of te Neutraliseren…Het doel van de Operatie is om de vijand het gebruik van alle technologie en infrastructuur te ontnemen die nodig zijn voor gevechten op operationeel niveau dat zijn o.a. communicatie, munitie, aardolie, brandstof, luchtsteun, verkenning, voertuigen, doelwitten, etc…Het doel is NIET om zoveel mogelijk Oekraïners te doden of Steden plat te Bombarderen zoals de NAVO standaard doet, maar om het niveau van gevechtsoperaties waartoe de OekroNazis in staat zijn te minimaliseren…dat Doel is bijna volledig bereikt…De OekroNazis zijn niet meer in staat gecoördineerde manoeuvres uit te voeren & de Russen beheersen het luchtruim volledig…

Steden zijn een goede omgeving in Defensief opzicht, vooral als je bereid bent veel burgerslachtoffers te maken zoals de OekroNazis, ze hebben een heel systeem opgezet voor MAXIMALE Collateral-Damage…In verschillende steden houden de OekroNazis de lokale Burgerbevolking gegijzeld om te dienen als Menselijk Schild…in de OekroNazi-ideologie zijn de Oost-Oekraïeners “Afvalligen” die sowieso vermoord mogen worden, in het Yinon-Kalifaat waren de “Infidels” eenzelfde lot beschoren…Elke door de Russen omsingelde stad heeft Humanitaire corridors, maar in elke stad waar Hardcore Nazi-Doodseskaders zoals het Azov-Bataljon aanwezig zijn, mogen de Burgers niet weg & als ze het toch proberen wordt de hele familie uitgeroeid…Burgers worden gedwongen in de buurt te blijven van OekroNazi Gevechtseenheden (slaapzalen, scholen, etc.)…Houwitsers & ander wapentuig worden opgesteld in woonwijken, bij scholen & ziekenhuizen, zodat er bij Bombardementen een Maximaal aantal Burgerslachtoffers zal vallen…de Russen doen Écht hun best om Burgerslachtoffers te voorkomen & geen onnodige vernietiging van infrastructuur (in Syrië heb ik ze 6,5 jaar lang exact dezelfde Tactiek & Strategie zien toepassen)…Dat is niet alleen omdat de Russen de Oekraïners zien als hun eigen Volk maar ook omdat elk gebouw dat door Rusland wordt verwoest, door Rusland zal worden betaald tijdens de wederopbouw.. 

De Presstitutes van de MK-ULTRA-Goebbels-Propaganda-Mainstream-Media Kotsen een onafgebroken stroom Braaksel uit…hun PSYOPs waren absoluut Geniaal…De Russen hadden wel wat Poppenkast verwacht, maar de schaal waarop dat nu gebeurde heeft zelfs het Kremlin verbijsterd…De Russen waren het inmiddels wel zat, dus is er een Nieuwe wet aangenomen die voorziet in strafrechtelijke vervolging tegen het opzettelijk verspreiden van Nep-nieuws over het Leger… Daarop staan nu celstraffen tot vijftien jaar dus verlaten alle Westerse PSYOP-bureaus Rusland: NOS, ABC News, BBC, Bloomberg, CBC, CBS News, CNN, etc..Twitter & Fecesbook zijn geblokkeerd in Rusland…

TE VERWACHTEN FALSE-FLAG-ATTACK:
Rusland zal beschuldigd worden van Wreedheden & Genocide in Oekraïne

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

Gisteren foto’s gezien uit de Donbass , gepubliceerd door frontnieuws . Echt gruwelijk dit zijn geen mensen die dit anderen aanrichten. En dan staat rütler ons te vertellen ‘ zoals jullie weten zijn deze genocide praatjes van Putin natuurlijk klinkklare onzin ‘. In de c19 periode sprak hij ook vaker met ‘zoals jullie weten ‘ . Het stoort mij behoorlijk als hij zo l*lt .

Annette
Annette
2 jaren geleden

Eva Bartlett heeft 100% gelijk!

Eigenlijk vind ik dat Vladimir Poetin nog veel te veel geduld heeft gehad tot nu toe.

Natuurlijk is het een oorlog tegen de nazi’s. Deze zitten trouwens niet alleen in de Oekraïne, maar helaas over de hele wereld verspreid.

Wat een verschrikking voor de Russisch georiënteerde mensen daar in Donbass, die in feite al 8 jaar (mits zij het überhaupt overleefd hebben) in een oorlogssituatie verkeren.

De Russische troepen (inmiddels zou 40% van de Oekraïne in Russische handen te zijn) hebben ook corridors gemaakt om mensen uit verschillende steden de mogelijkheid te geven om te vertrekken.

Maar….. dat is tot nu toe nauwelijks gelukt, omdat de Oekraïense troepen (speciale groep nazi’s) de mensen niet laten gaan.

Het grootste gevaar voor de bevolking daar komt van het Azov bataljon, dat bestaat uit pure nazi’s.

Poetin heeft de hele operatie tot nu toe nog met redelijk zachte handschoentjes aangepakt om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te sparen.

Een zo grote legermacht had natuurlijk, als het dat gewild had, het hele land in een paar dagen kunnen veroveren. Maar dat had natuurlijk heel veel slachtoffers gekost.

Ik heb ook gelezen, dat terwijl wij allemaal hier totaal geen idee van hadden, aan een verschrikkelijke ramp zijn ontsnapt.

Afgelopen vrijdag deden Oekraïense militairen een aanval op de grootste kerncentrale aldaar.
Door ingrijpen van Russische militairen is dit Godzijdank afgeslagen.

Als die aanval gelukt was, dan hadden wij een ramp gehad, die groter was dan die van Tsjernobyl en Fukushima te samen.

Er wordt de afgelopen week ook steeds weer teruggekomen op de ramp van de MH-17.
Toen op 17 juli 2014 dit vliegtuig werd vernietigd, werd gelijk de schuld bij de Russen gelegd.
IK heb dat vanaf het eerste moment niet geloofd.
Helaas is het onderzoek nooit openbaar gemaakt. De verschillende landen hebben afspraken gemaakt om dit nooit openbaar te maken.

Misschien, als de huidige criminele wereldmacht definitief wordt vernietigd, dat OOK dit boven tafel komt.

Alez
Alez
2 jaren geleden

Dat is het spel wat ze spelen, maar in werkelijkheid dient alles de nwo

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x