Homepagina » Het Complot » Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten
Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten

Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten

Westerse democratieën vertonen kenmerken van een kakistocratie, een bestuursvorm waarbij het besturen wordt gedaan door de slechtste, minst geschikte of gewetenloze burgers. Dat stelt wetenschapper Tjeerd Andringa van de Rijksuniversiteit Groningen.

Dit blijkt onder meer uit het feit dat inlichtingendiensten nauwe banden onderhouden met terroristische groepen en pedofielennetwerken.

Andringa merkt op dat presidenten eigenlijk een soort woordvoerders zijn van de werkelijke machthebbers.

Aanslagen op de eigen bevolking

“In de VS maak je bijvoorbeeld geen kans op het presidentschap zonder brede steun van de diepe staat, de permanente machtsbasis waaraan de Council on Foreign Relations (CFR) een groot deel van de bemensing levert,” klinkt het.

Oorlogen op leugens baseren, zoals die tegen Irak, is volgens hem typisch kakistocratie. En ook dat een samenleving zoiets accepteert.

Andringa stelt dat inlichtingendiensten aanslagen faciliteren die worden toegeschreven aan moslims.

“Zeker is dat geheime organisaties aanslagen hebben gepleegd op de eigen bevolking,” zegt de universitair hoofddocent. “Operatie Gladio is daarvan een duidelijk voorbeeld.”

Angstniveau vergroten

“Dat was een geheim netwerk in Europa […] dat gesteund werd door de CIA en de NAVO, en dat in Italië aanslagen heeft gepleegd op de burgerbevolking,” vervolgt hij.

Op deze manier probeerde men het angstniveau van de bevolking te vergroten. “Want wat doen mensen als ze bang worden voor aanslagen? Dan richten ze zich voor hun bescherming tot de overheid.”

Zo gelooft hij niet in het officiële verhaal rond 9/11. “Neem alleen al Gebouw 7, dat niet is geraakt door een vliegtuig, en toch in elkaar is gestort,” zegt hij.

“Twintig minuten voordat Gebouw 7 in elkaar stortte, vertelde een correspondente van de BBC het al op tv, met nota bene het toen nog fier overeind staande gebouw duidelijk zichtbaar op de achtergrond,” voegt hij toe.

Seksfeesten met kinderen

Volgens de wetenschapper oefenen inlichtingendiensten verder macht uit door mensen op hoge posities te plaatsen die chantabel zijn.

Als je de meest gewetenloze mensen zoekt dan vormen seksfeesten met kinderen een prima selectiemechanisme, aldus Andringa.

Nieuw

Hij merkt op dat het voor velen nieuw is wat hij schrijft. “Dat is omdat ze via de mainstream media niet of nauwelijks met dit soort ideeën in contact komen. Veel mensen willen het ook niet weten.”

Mensen die het systeem waar ze deel van uitmaken niet kunnen bekritiseren, kunnen de gedachte niet verdragen dat ze aan een kakistocratie bijdragen, legt hij uit.

“Zij houden deze daarmee uiteindelijk in stand,” besluit hij. “Door het simpelweg niet voor mogelijk te houden dat ze bestuurd worden door de slechtsten.”

[Novini]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Fantastisch stuk!

  Wat alleen jammer is dat universiteiten niet als geheel deze verhalen laten horen.
  Daar zo een begin van verandering kunnen ontstaan. Het gewone schuldslavenvolk is al murf en 100% gecontroleerd.

  Maar ik houd uiteraard mezelf voor de gek als ik denk dat Universiteiten niet onder controle staat.
  Een eenling mag wel wat roepen die wordt toch niet serieus genomen, wel amusant zelfs denk voor heren als Rutte en Pechtold.

  Maar we hebben ook gezien dat FvD gestemd heeft voor aanklagen Rusland MH17.

  Dus de alternatieve zelf denker grijpt elke keer naar een strohalm die vervolgens direct knakt en afbreekt.

  Toch maar hoop blijven houden

  40 likes
 2. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Het is niet voor niets dat de Bilderbergers bang zijn voor wat zij noemen het groeiend Populisme ! In de echte wereld betekent het dat de MENSEN wakker worden en de MONSTERS zich bedreigt voelen. Ines Zorreguieta is niet voor niets gezelfmoord als duidelijk signaal voor de Oranjes en clique. Al eerder was er de zaak met Deep Friso etc.

  24 likes
  • Deep Friso, is geofferd in ruil voor technologie die met led-licht te maken heeft. Namelijk verbeterde techniek om led-licht te kunnen dimmen.
   In het boek ‘de waarheid aan het licht’ staat dit zo beschreven.
   De led technologie is nl niet door aardsen uitgevonden maar door buitenaardsen zg. gegeven.
   In ruil voor afschuwelijke moorden en dergelijke.
   Deze buitenaardsen zijn van de 2e dimensie en gaan moordend en dodend te werk.
   ze doen dit niet zelf maar laten dit doen door de dienaren uit de lagere afdelingen van de derde dimensie.
   Zo word omschreven.
   Zoals we weten had Friso geen airbags aan en die trainer en ‘vriend’ wel. + een lawine alarm. De vriend en trainer werd 2 dagen na het ongeval al niet meer verdacht??!!
   Het is bijna ongeloofwaardig wat ik las. De diepe staat is een vreselijke machine.

   9 likes
   • Buitenaardsen van de 2e dimensie, man man wat heb jij gesnoven??

    Oh nee het is natuurlijk echt waar want iemand heeft na een diep gaande studie ( uit de duim zuigen ) een boek over geschreven !!

    6 likes
 3. Op You Tube is ook e.e.a. te vinden over the deep state. Bijv door Karel van Wolferen. Ronald Bernard over kinder misbruik en erger. Het manipuleren door welke overheid dan ook. Het gezegde van Nero gaat nog steeds op: Geef ze brood en spelen dat houd ze rustig. Op deze manier laten we ons als makke schapen naar de afgrond brengen. Dan hebben we nog de pseudo journalisten van de reguliere media die ook maar na praten van wat ze krijgen aangereikt. M.a.w. ze hebben hun consignes. Ook Rutte is met zijn kompanen zijn voor mij vazallen van manipulerende lobbyisten m.a.w. van het kwaad.

  12 likes
  • @Dirk van Haaren,

   Let op beste, niets is wat het lijkt want dezelfde mensen die o.a. achter aanslagen, politieke moorden enz enz zitten, sturen ook mensen die ervoor zorgen dat het volk, wij dus, brood en spelen krijgen en met foutieve zaken zoals het door onze overheid geleverde nep nieuws wat niet voor niets in 1x zo wordt “gepromoot” alsmede het installeren van zgnd CHILLS waarvan Ronald Bernard er aantoonbaar 1 van is.

   Je geloofd toch zeker niet dat als deze joker ook maar iets zinnigs te melden had of dat hij bijv. eens EINDELIJK namen met daarbij behorende DADEN ging noemen, hij nog maar 1 minuut levend zou rondlopen.

   Hij is een gegarandeerde CHILL!!

   Gegroet

   Gladiator

   12 likes
   • Gladiator,

    Misschien heeft Ronald voor jou niets veel
    te zeggen maar voor de gewone burger misschien wel. En aangezien NL nog al traag is in het oppakken van dit soort nare dingen etc kan Ronald weldegelijk hier of daar wat mee helpen.

    “Hij is een gegarandeerde CHILL!!”
    Tuurlijk joh. Tuurlijk.
    En volgens FAKE NEWS Apollo Astronauten bestaat de Kerstman ook.

    Ajuuussss

    0 likes
 4. http://www.infowars.com

  The Alex Jones Channel, op youtube !!!!!

  3 likes
  • @spoojy231,

   Alex Jones met zijn vervloekte infowars.com was een van de eerste en ergste CHILL, geheel en rechtstreeks op de loonlijst van niemand minder dan de CIA!!

   Hij is al vele vele malen tegen de lamp gelopen.

   Maar niet erg hoor, ik ben er (weliswaar lang geleden, maar toch!!) ook met mijn grote voeten ingetrapt.
   Echter, we zijn hier neem ik aan om elkaar te helpen en proberen de juiste info te verkrijgen en dat wordt steeds lastiger!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   18 likes
 5. Bas van Stapelberg

  De grootste 2 oorlogsmisdadigers die in leven zijn kunnen gewoon op steun van NAVO en het kartel rekenen. Tony Blair en Bush.
  Werkelijk de grootste schande dat deze 2 niet worden vervolgd. En het is niet nieuw hoor. Net is al meer dan 100 jaar bekend dat de elite bestaat uit pedofielen.

  21 likes
 6. We leven in een verschrikkelijke tijd en het geheel aan kunstmatig sturen, – beïnvloeden, – toevoegen zal vroeg of laat zijn tol heffen. Stukje bij beetje neemt de macht slinks en doortrapt de macht over systemen en burgers en maakt dat mensen zich ziek, ellendig en gevangen voelen. Geen individuele macht meer over eigen leven en bezittingen en dit alles aangestuurd door pseude machtige joden en zionisten. Kijk (zie pseudo joodse namen) wie macht heeft over geld, banken, het monetaire systeem en daarmee macht over alles heeft.

  Bijvoorbeeld de schuld van aanslagen leggen bij moslims kan uiteraard heel eenvoudig als je een land kunstmatig vol hebt laten stromen met een (zoveelste) middeleeuwse religie die nota bene hier niet eens zijn wortels heeft liggen. Had men de moslims of zogenaamde”vluchtelingen” hier niet gehad

  Kunstmatig sturen van poppetjes op belangrijke posities die chantabel zijn is bij uitstek de methode om een land, regering of rechtelijke macht of zelfs complete bedrijven (banken en financiële instellingen) daar te krijgen waar de zionistische schaduwmacht, de werkelijke macht het wil hebben.

  En indien een land of leider niet chantabel is of zich niet laat kopen, dan grijpt men (zionisten) naar leugens, list en bedrog of zelfs naar moord, doodslag of oorlog. Getuige de vele aanslagen op bijv. onkreukbare mensen zoals Pim Fortuyn en Theo van Gogh en velen, velen meer. Of landen zoals Irak, Libië, Afghanistan, Syrië tot aan landen in Zuid-Amerika en Azië waar onvoorstelbare bloedbdaden zijn aangericht door deze satanische en sektarische zionistische machten.

  Dr. Tjeerd Andringa mag daarom wel oppassen niet te ver het hoofd boven het maaiveld uit te steken of studenten wakker te schudden met dergelijke feiten.

  17 likes
 7. Als boreling van net voor de tweede wereldoorlog, hoop je eigenlijk dat zo’n Tjeerd er helemaal naast zit, maar niets is minder waar, het is gewoon de realiteit en er is geen eens, één Rutte leugentje bij nodig.
  Goed stuk Tjeerd.

  15 likes
 8. Hij merkt op dat het voor velen nieuw is wat hij schrijft. “Dat is omdat ze via de mainstream media niet of nauwelijks met dit soort ideeën in contact komen. Veel mensen willen het ook niet weten.” ?????

  Is de media geen onderdeel van de deepstate? wel eens van operatie mockingbird gehoord, zijn de media ook niet ruim aanwezig op de Bilderberg conferentie’s ?????

  Het kwaad in de samenleving wordt uitgevoerd door de wereldwijde globalisten, vandaar dat ze de laatste tijd zo hard schreeuwen, hun macht is aan het afbrokkelen. Vol verwachting wacht ik op het IG rapport vandaag die de weg naar de hel zal openbreken.

  12 likes
 9. Wij zijn beland in een compleet lucerferiaans/satanistische wereld.
  Zonder dat wij het in de gaten hadden,
  als kikkers langzaam gekookt,
  mogen wij Hem nu recht in zijn pijnlijke Gezicht kijken.

  7 likes
 10. PEDE kamp onder Tucscon ontdekt en ontmanteld!!
  1600 kinderen gered!!
  Sinds Trump de mensen handel en kinderhandel verbiedt en onderzoekt wordt de diepe staat ontmantelt.

  6 likes
 11. Veel mensen zijn niet meer in staat om zelf kritisch na te denken. Vandaag in een telecomwinkel geweest en daar geholpen door een aardige jongeman. Hij vroeg of ik gezichtsherkenning wilde op mijn mob tel. Nee zei ik, want zoals het in China gaat trekt mij totaal niet aan. Zegt hij; “ach hoe moeten ze anders miljarden mensen in goede banen leiden” En “ heb je iets te verbergen dan?” Hij besefte werkelijk niet wat de consequenties van strafpunten, verdienpunten en “brother is watching you” zijn. Hij ziet zichzelf als vee, dat geleid moet worden. Dit verontrust me, want dan komt er geen verzet. Lijkt wel het Stockholm syndroom bij veel mensen…

  4 likes
  • Tja de Sheeple zijn sheeple, kan je je wel over opwinden, maar het is wat het is, en dat gaat bij de meesten ook niet veranderen hoor.

   De beinvloeding is van teveel kanten, en victor metz is er niks bij 😉 Bovendien weet je dan tenminste nog dat je met een illusionist hebt te maken, maar bij veel zaken zoals mindcontro via sublime messaging, of repetitive imaging verborgen in tv-uitzendingen, ben je daar als ongeinformeerd burger dus NIET op je hoede. Full effect dus. Bovendien vinden veel mensen het moeilijk om toe te geven ‘dat ze beet zijn genomen’, het tast hun zelfbeeld aan, en dus hebben ze onbewust de voorkeur te geloven dat het niet zo is 😉

   Mensen zoeken ook vooral stabiliteit, dus geloven maar wat graag in de hun verkochte versies van de werkelijkheid. Bovendien zal goede info fragmentarisch zijn, en kant noch wal raken voor de meesten, behalve hen die wel de verbanden en het hele plaatje (willen) zien.
   Valt mij ook in banalere zaken op in het leven, menigeen weet liever niet van slecht nieuws of leugens, waar ik liever een lelijke waarheid weet dan in een mooie leugen geloof.

   Los van deze onthechting en bijbehorend dissociatief gedrag, is er op individueel niveau sprake van niet om kunnen gaan met de machteloosheid die men is aangepraat, de machteloosheid van burgers die de overheid nu praktisch ook echt heeft gematerialiseerd, en de verlorenheid die men (van nature) als individu kan ervaren wanneer niet tot een groep toebehorend.

   Hier treedt dus de groepspsychologie in werking, en menig wetenschappelijk onderzoek en experiment heeft aangetoond dat die 100% kan afwijken van een persoonlijke mening en een persoon vervolgens totaal de mening(en gedrag, normen en waarden) van de groep deelt, uit een soort van overlevingsmechanisme.

   Daarom hebben we sheeple.

   2 likes
 12. De situatie is heel erg explosief. De propaganda machine begint te haperen. En nu de engelse regering Tommy robinson ter dood veroordeeld heeft lijkt het mij dat althans in Engeland meer en meer mensen wakker worden. Tommy robinson berichtte over verkrachtings bendes en zit nu in een gevangenis waar dezelfde bendes de baas zijn. Het is dus duidelijk wie er echt aan de macht in engeland zijn. Nederland is niet veel anders. Treurig maar waar pedofielen regeren europa….

  https://www.youtube.com/watch?v=wj6L64dp7ts

  5 likes
 13. Klein hedendaags voorbeeldje van het gelijk van deze T. Andringa.

  Deze week in het nieuws, Halbe Zijlstra in de race voor een functie bij de wereldbank op voordracht van onze minister president Rutte.
  Dit zijn al jaren hele normale bewegingen binnen ons politiek bestel, slechte criminele en uiteindelijk zeer gevaarlijke uitgerangeerde politici (Halbe Zijlstra crimineel en gevaarlijk in de zin van opruiing tot oorlog soeverijne staten) worden doodleuk liefs via achterkamertjes politiek zonder ruchtbaarheid geinstaleerd op sleutelposities.
  In een oprecht funcionerende zichzelf respecterende democratie zou nu Rutte van het politiek toneel moeten verdwijnen, gebeurd niet omreden men hier corrupt handelen eerder beloond dan bestraft.
  (Zie de ernstige bemoeienissen van Frans Timmermans in de Oekraine.)

  5 likes
 14. Ik ben gefrustreerd dat ik in deze zieke wereld leef. De eliten moeten opflikkeren. Ik weiger een werkslaaf / loonslaaf te blijven / zijn.

  3 likes
  • Je zo laten raken/disbalanceren, beroofd je van je licht of je kracht, je hoop en je onwil om de boel te laten verzieken. Daarmee hebben ze dan een deel van hun doel ook bij jou bereikt, je gefrustreerd, machteloos laten voelen EN daarmee je vibratie flink verlagen!
   Als je niet (al) exact weet wat ik hiermee bedoel, zou ik me in vibraties, frequenties en de menselijke psyche verdiepen. Kom op broeder, never give up, never surrender <3
   Liefde overwint alles, en dat weet het duister heel erg goed.

   Het feit dat je 'ze' zo hun best zien doen om mensen sheepe en gefrustreerd en in lage vibraties te houden, verraad JUIST dat we enorm machtige wezens zijn, waarvoor zij, wanneer we ons uniten en in onze kracht staan, onmanipuleerbaar, vanuit het hart, zij doodsbang zijn, omdat het hun einde zal betekenen

   1 likes
 15. Deze week in het nieuws, onder de bezielende leiding van Rutte kan Shell mijarden ontduiken en binnen slepen voor zijn aandeelhouders.

  Wanneer valt het kabinet Rutte? wanneer wordt Rutte em companen nu gearresteerd ?

  4 likes
 16. we zijn aan de beurt
  vluchten kan niet meer
  zoek de mazen

  2 likes
 17. Probeer tussen de regels door te lezen, probeer dat te zien wat het minst in beeld wordt gebracht, en luister naar de gesprekken op de achtergrond ipv die op de voorgrond.

  Deceivement doesnt come spontaneous, and that is where we can connect the dots 😉

  Its all in the details too;

  https://twitter.com/KaliAndShakti/status/973516499087429632

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mysterieus object valt uit de lucht en legt 100 jaar oude vijver droog. Wat was het?

Mysterieus object valt uit de lucht en legt 100 jaar oude vijver droog. Wat was het?

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Tennessee ...

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Deze informant beweert van wel

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien

De Amerikaanse overheid heeft contact gemaakt met ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+