Het Complot

Pedofielen op hoge posities en aanslagen op de eigen bevolking. Groningse wetenschapper legt uit waarom we worden bestuurd door de slechtsten

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Westerse democratieën vertonen kenmerken van een kakistocratie, een bestuursvorm waarbij het besturen wordt gedaan door de slechtste, minst geschikte of gewetenloze burgers. Dat stelt wetenschapper Tjeerd Andringa van de Rijksuniversiteit Groningen.

Dit blijkt onder meer uit het feit dat inlichtingendiensten nauwe banden onderhouden met terroristische groepen en pedofielennetwerken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Andringa merkt op dat presidenten eigenlijk een soort woordvoerders zijn van de werkelijke machthebbers.

Aanslagen op de eigen bevolking

“In de VS maak je bijvoorbeeld geen kans op het presidentschap zonder brede steun van de diepe staat, de permanente machtsbasis waaraan de Council on Foreign Relations (CFR) een groot deel van de bemensing levert,” klinkt het.

Oorlogen op leugens baseren, zoals die tegen Irak, is volgens hem typisch kakistocratie. En ook dat een samenleving zoiets accepteert.

Andringa stelt dat inlichtingendiensten aanslagen faciliteren die worden toegeschreven aan moslims.

“Zeker is dat geheime organisaties aanslagen hebben gepleegd op de eigen bevolking,” zegt de universitair hoofddocent. “Operatie Gladio is daarvan een duidelijk voorbeeld.”

Angstniveau vergroten

“Dat was een geheim netwerk in Europa […] dat gesteund werd door de CIA en de NAVO, en dat in Italië aanslagen heeft gepleegd op de burgerbevolking,” vervolgt hij.

Op deze manier probeerde men het angstniveau van de bevolking te vergroten. “Want wat doen mensen als ze bang worden voor aanslagen? Dan richten ze zich voor hun bescherming tot de overheid.”

Zo gelooft hij niet in het officiële verhaal rond 9/11. “Neem alleen al Gebouw 7, dat niet is geraakt door een vliegtuig, en toch in elkaar is gestort,” zegt hij.

“Twintig minuten voordat Gebouw 7 in elkaar stortte, vertelde een correspondente van de BBC het al op tv, met nota bene het toen nog fier overeind staande gebouw duidelijk zichtbaar op de achtergrond,” voegt hij toe.

Seksfeesten met kinderen

Volgens de wetenschapper oefenen inlichtingendiensten verder macht uit door mensen op hoge posities te plaatsen die chantabel zijn.

Als je de meest gewetenloze mensen zoekt dan vormen seksfeesten met kinderen een prima selectiemechanisme, aldus Andringa.

Nieuw

Hij merkt op dat het voor velen nieuw is wat hij schrijft. “Dat is omdat ze via de mainstream media niet of nauwelijks met dit soort ideeën in contact komen. Veel mensen willen het ook niet weten.”

Mensen die het systeem waar ze deel van uitmaken niet kunnen bekritiseren, kunnen de gedachte niet verdragen dat ze aan een kakistocratie bijdragen, legt hij uit.

“Zij houden deze daarmee uiteindelijk in stand,” besluit hij. “Door het simpelweg niet voor mogelijk te houden dat ze bestuurd worden door de slechtsten.”

[Novini]

4.6 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan den haag
johan den haag
5 jaren geleden

Fantastisch stuk!

Wat alleen jammer is dat universiteiten niet als geheel deze verhalen laten horen.
Daar zo een begin van verandering kunnen ontstaan. Het gewone schuldslavenvolk is al murf en 100% gecontroleerd.

Maar ik houd uiteraard mezelf voor de gek als ik denk dat Universiteiten niet onder controle staat.
Een eenling mag wel wat roepen die wordt toch niet serieus genomen, wel amusant zelfs denk voor heren als Rutte en Pechtold.

Maar we hebben ook gezien dat FvD gestemd heeft voor aanklagen Rusland MH17.

Dus de alternatieve zelf denker grijpt elke keer naar een strohalm die vervolgens direct knakt en afbreekt.

Toch maar hoop blijven houden

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 jaren geleden

LS…

Het is niet voor niets dat de Bilderbergers bang zijn voor wat zij noemen het groeiend Populisme ! In de echte wereld betekent het dat de MENSEN wakker worden en de MONSTERS zich bedreigt voelen. Ines Zorreguieta is niet voor niets gezelfmoord als duidelijk signaal voor de Oranjes en clique. Al eerder was er de zaak met Deep Friso etc.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

We leven in een verschrikkelijke tijd en het geheel aan kunstmatig sturen, – beïnvloeden, – toevoegen zal vroeg of laat zijn tol heffen. Stukje bij beetje neemt de macht slinks en doortrapt de macht over systemen en burgers en maakt dat mensen zich ziek, ellendig en gevangen voelen. Geen individuele macht meer over eigen leven en bezittingen en dit alles aangestuurd door pseude machtige joden en zionisten. Kijk (zie pseudo joodse namen) wie macht heeft over geld, banken, het monetaire systeem en daarmee macht over alles heeft.

Bijvoorbeeld de schuld van aanslagen leggen bij moslims kan uiteraard heel eenvoudig als je een land kunstmatig vol hebt laten stromen met een (zoveelste) middeleeuwse religie die nota bene hier niet eens zijn wortels heeft liggen. Had men de moslims of zogenaamde”vluchtelingen” hier niet gehad

Kunstmatig sturen van poppetjes op belangrijke posities die chantabel zijn is bij uitstek de methode om een land, regering of rechtelijke macht of zelfs complete bedrijven (banken en financiële instellingen) daar te krijgen waar de zionistische schaduwmacht, de werkelijke macht het wil hebben.

En indien een land of leider niet chantabel is of zich niet laat kopen, dan grijpt men (zionisten) naar leugens, list en bedrog of zelfs naar moord, doodslag of oorlog. Getuige de vele aanslagen op bijv. onkreukbare mensen zoals Pim Fortuyn en Theo van Gogh en velen, velen meer. Of landen zoals Irak, Libië, Afghanistan, Syrië tot aan landen in Zuid-Amerika en Azië waar onvoorstelbare bloedbdaden zijn aangericht door deze satanische en sektarische zionistische machten.

Dr. Tjeerd Andringa mag daarom wel oppassen niet te ver het hoofd boven het maaiveld uit te steken of studenten wakker te schudden met dergelijke feiten.

Dirk van Haaren
Dirk van Haaren
5 jaren geleden

Op You Tube is ook e.e.a. te vinden over the deep state. Bijv door Karel van Wolferen. Ronald Bernard over kinder misbruik en erger. Het manipuleren door welke overheid dan ook. Het gezegde van Nero gaat nog steeds op: Geef ze brood en spelen dat houd ze rustig. Op deze manier laten we ons als makke schapen naar de afgrond brengen. Dan hebben we nog de pseudo journalisten van de reguliere media die ook maar na praten van wat ze krijgen aangereikt. M.a.w. ze hebben hun consignes. Ook Rutte is met zijn kompanen zijn voor mij vazallen van manipulerende lobbyisten m.a.w. van het kwaad.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x