Great ResetBinnenland

Voormalig VVD-Kamerlid over ‘stikstofcrisis’: ‘Grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord’

Help door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Dit is de grootste kul en onzin die we de afgelopen jaren hebben gehoord, zei voormalig VVD-Kamerlid Gert-Jan Oplaat maandagavond in Op1 over de ‘stikstofcrisis’. “We hebben absoluut geen stikstofprobleem, het is een gecreëerd probleem,” aldus Oplaat, die zijn VVD-lidmaatschap heeft opgezegd.

We zijn vastgelopen in dit hele dossier. Het hoeft niet van Brussel. Er zijn andere oplossingen te bedenken. En de natuur holt niet achteruit, stelde het oud-Kamerlid. “Dat is ook een fabeltje. Dat is echt de grootste kul die ik ooit heb gehoord. Stikstof zorgt ervoor dat er vergroend wordt. Door stikstof groeit gras, groeien bomen; alles groeit ervan.”

Oplaat beschuldigde de VVD-leiding van minachting omdat ze de aangenomen motie over stikstof van de leden niet gaan uitvoeren. “De VVD belooft in verkiezingstijd van alles, maar levert niks.”

We moeten stoppen met deze onzin

“We kunnen het heel mooi hebben over kaartjes en over de Stones en over mooie vliegtuigen op waterstof, maar de mensen in het land hebben andere zorgen: ze kunnen de energie niet betalen, ze kunnen de benzine niet betalen, ze kunnen de boodschappen niet betalen, daar gaat het om. En wat wij doen: idiote maatregelen waardoor het leven nog duurder wordt,” zei Oplaat.

Hij krijgt op social media veel bijval. “Helderder dan Gert-Jan Oplaat kunnen we het niet uitleggen. Er is geen stikstofprobleem. Het is een door onszelf gecreëerd probleem en we moeten stoppen met deze onzin,” stelt Kamerlid Wybren van Haga (BVNL).

Onbegrijpelijk

BVNL-bestuurder Hans van Tellingen voegt toe: “En zo is het.”

“VVD verliest met Oplaat een zeer belangrijke partijprominent. Onbegrijpelijk hoe de VVD omgaat met haar leden en de leden nu massaal ziet afhaken,” schrijft Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging. “Goed verwoord. Iets wat wij ook al maanden zeggen: een door Nederland zelf gecreëerd probleem.”

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
9 maanden geleden

Als de rest even consequent is, valt zo’n partij wellicht snel uit elkaar. Gaan we daarna met D66 aan de gang.

Anne
Anne
9 maanden geleden

Eindelijk iemand met gezond verstand.

Toine
Toine
9 maanden geleden

ben benieuwd hoe dictator rutte hierop reageert. Hij kan worden opgepakt en veroordeelt wegens machtsmisbruik en wanbestuur………….. wie durft,,, wie doet??

silence
silence
9 maanden geleden

hehe t zal ns tyd worden zeg…………worden ze wakker……….! Ga zo door AUB

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x