CoronaMens en Dier

Pepijn van Houwelingen haalt ‘ontluisterde’ Attje Kuiken door de shredder: ‘Walgelijk!’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

Uit onderzoek is gebleken dat het ministerie van Volksgezondheid zich heeft bemoeid met adviezen van het OMT. Het ministerie droeg meerdere keren tekstuele aanpassingen aan, die door het RIVM werden overgenomen. RIVM-baas Jaap van Dissel is voorzitter van het OMT.

Kamerleden willen opheldering over de wijzigingen die het ministerie aanbracht. “Ambtenaren van VWS hebben helemaal niets van doen met OMT-adviezen. Daar moeten ze uit blijven,” zei Fleur Agema van de PVV.

Verontwaardiging voor de bühne

Ook Attje Kuiken (PvdA) kon er niet langer omheen. “Ontluisterend. Dit schaadt het broze vertrouwen en draagvlak van de corona-aanpak van het kabinet. RIVM en OMT moeten gewoon onafhankelijk hun werk doen. Alle reden om nu snel te starten met de parlementaire enquête die we als Kamer hebben afgesproken,” schrijft ze op Twitter.

Raoul zegt tegen het Kamerlid: “Dit was van meet af aan helder voor wie de ogen open had. 149 Kamerleden hebben zich gecommitteerd aan het beleid. We hoeven dus geen enkele hoop te koesteren op politieke en strafrechtelijke verantwoording. We zullen het moeten doen met verontwaardiging voor de bühne.” Kuiken: “Is goed, blij dat jij alwetend bent.”

Walgelijk!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen trekt fel van leer tegen het Kamerlid. “Attje Kuiken is één van de Slaapkamerleden die alles, maar dan ook alles heeft gedaan om kritische geluiden van andersdenkenden te onderdrukken. Kritische artsen die ons wilden waarschuwen moesten wat haar betreft zelfs vervolgd worden. En dan nu ‘ontluisterd’ zijn? Walgelijk!” fulmineert Van Houwelingen.

4.9 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
1 jaar geleden

het is in mijn ogen juist positief, dat het vertrouwen van de corona aanpak geschaad wordt.
daarmee gaan we de goede kant op, mevrouw Kuiken is van de andere kant/ de kant van de leugens

Loire
Loire
1 jaar geleden

Het uilskuiken mag ook vertrekken, wat een reactie. Iets van hand in eigen boezem steken, of zo?

Robert
Robert
1 jaar geleden

iets met boter op hoofd, en uhm .. over dat vertrouwen .. dat is er al heel even niet meer!

ADAM
ADAM
1 jaar geleden

Blckbx ook over Attje Gans:

Huisarts Felix van der Wissel luidt noodklok om vooral in gesprek te blijven gaan met elkaar, na oproep Attje Kuiken (PvdA) om andersdenkende artsen BIG-registraties te ontnemen: “Wetenschap betekent dat je het oneens mag zijn met elkaar en dat je door goede discussies bruggen bouwt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x