Mens en Dier

Wonderbaby Olivia Norton geboren zonder bloed

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een baby die in Groot-Brittannië werd geboren met een ernstige vorm van bloedarmoede is op miraculeuze wijze hersteld. Er wordt gesproken van een medisch wonder.

Artsen gaven Olivia Norton slechts een paar uur te leven nadat ze ontdekten dat de pasgeboren baby een extreem laag hemoglobine-gehalte had.

Wat er door haar bloedvaten en aderen liep kon niet worden gekenmerkt als bloed. De te vroeg geboren Olivia zag er tijdens haar geboorte op 10 september vorig jaar erg bleek uit, maar na enkele bloedtransfusies begon ze langzaam kleur te krijgen.

Zonder bloed

olivianorton234928374948725Het gaat ondertussen goed met baby Olivia. Wat er met haar gebeurde is zo zeldzaam dat haar verhaal wordt opgenomen in medische publicaties.

Olivia is echter niet de enige baby die de afgelopen maanden ‘zonder bloed’ werd geboren. Eerder dit jaar vertelde moeder Katy Morgan over het herstel van haar zoon nadat hij zonder bloed was geboren.

Vasa previa

Baby Oliver verloor door de zeldzame zwangerschapscomplicatie vasa previa bloed in de baarmoeder van zijn moeder. Nadat artsen 25 minuten lang geen hartslag konden meten gaf Oliver het eerste teken van leven.

Zo’n verbazingwekkend herstel hadden de doktoren nog nooit eerder meegemaakt, aldus Katy. Hij werd zonder een druppel bloed in zijn lichaam geboren, maar nu zit hij lachend naast me, vertelt de trotse 36-jarige moeder.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x