Mens en Dier

Toen Baudet dit 1,5 jaar geleden in de Tweede Kamer aankondigde, werd het een complottheorie genoemd

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Het Europees Parlement heeft ingestemd met een reeks wetten waarmee de CO2-uitstoot in de EU sterk moet dalen. De maatregelen verplichten de EU-landen hun netto-uitstoot in 2030 met 55 procent terug te hebben gedrongen.

Daarnaast keurde het EU-parlement de invoering goed van een CO2-heffing op producten die de EU importeert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarmee is de CO2-taks een feit. Toen Thierry Baudet dit anderhalf jaar geleden in de Tweede Kamer aankondigde, werd het een complottheorie genoemd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dan klapt de val echt dicht

“Al in 2016 werd in VN-verband besloten alle mensen op aarde een digitale identiteit te geven voor dagelijks gebruik. Daarbij werden specifiek de integratie van rijbewijs, bankrekening, media en gezondheidsdossier genoemd. Ook introduceerden EU en VN in dat jaar een mondiale vaccinatiestrategie, met als doel alle mensen in de wereld een digitaal gezondheidsbewijs te geven. Daarmee is de infrastructuur van een socialcreditsysteem inclusief mass surveillance naar Chinees model dus in feite al veel eerder gelegd. Het gaat nu nog om de medische gegevens en enkele andere basale data. Volgend jaar of het jaar daarop komt daar een CO2-taks bij. Daarna worden financiële gegevens gekoppeld en wordt je persoonlijke IP-adres gekoppeld aan je biometrische data of je gezichtsherkenning, zodat je gehele internetverkeer kan worden gemonitord. En dan klapt de val echt dicht,” zei Baudet op 22 september 2021 in de Kamer.

Het is een heel andere agenda

“Daarom luisteren ze ook helemaal niet naar onze argumenten. Het interesseert ze niet, want het gaat helemaal niet om argumenten. Het gaat om een heel andere agenda die hierachter schuilgaat. Het is allemaal schijn. We zitten in de grot van Plato. We kijken naar de voorstelling. Het gaat ze helemaal niet om het klimaat. Het gaat ze niet om het helpen van mensen. Het gaat ze niet om handel. Het gaat ze niet om volksgezondheid. Het is een heel andere agenda,” vervolgde de FVD-voorman.

Geesten rijp maken

“Dus voordat wij het ook maar kunnen hebben over geld en over de zorg over de ic-bedden, moeten wij begrijpen waarom de ic-capaciteit niet wordt opgeschaald. Omdat ze willen dat er druk op de zorg blijft, zodat ze druk kunnen houden op de vaccinaties, zodat ze dat QR-gebeuren kunnen doorpushen. En voordat we het over de woningnood als gevolg van een verzonnen stikstofprobleem kunnen hebben of over de woningnood die het gevolg is van een massale immigratie, is het essentieel om te zien hoe mensen de geesten rijp aan het maken zijn voor stikstoflockdowns en klimaatlockdowns, terwijl ze de sociale cohesie in onze landen verder verzwakken. Die dreigen tegen elkaar opgezet te worden, in plaats van gezamenlijk zij aan zij te strijden voor onze gezamenlijke rechten en vrijheden,” sprak Baudet.

4.7 268 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paulien
Paulien
1 jaar geleden

Iedere wakkere muis weet dat de kaas in de muizenval niet gratis is ..

Leroy Smith
Leroy Smith
1 jaar geleden

Zoals gewoonlijk komt de voorspelling uit.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Jammer genoeg helemaal waar, we gaan een totaal verkeerde kant op en blijkbaar zijn we met vreedzaam protest niet bij machte om het tij te keren…

noh
noh
1 jaar geleden

Ze kunnen mn rug op, nog even en ik laat me failliet verklaren.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x