Mens en Dier

Volt-Kamerlid Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Volt heeft Kamerlid Nilüfer Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag, meldt de partij in een verklaring. Er staat niet bij om welk grensoverschrijdend gedrag het gaat.

Een integriteitsbureau doet onderzoek naar de meldingen. Volt heeft besloten het Kamerlid per direct te schorsen als lid van de Voltfractie en onthoudt zich van verdere mededelingen totdat het onderzoek is afgerond.

Ze werd als de nummer twee van Volt vorig jaar gekozen als Kamerlid. Geregeld krijgen Kamerleden het met haar aan de stok. Vooral FVD-Kamerleden moeten het ontgelden. Zo zei ze eind vorig jaar tegen FVD-voorman Baudet dat er ‘allemaal kul uit zijn mond komt’. Ook vroeg ze hem ‘waarom hij zo is geworden zoals hij is geworden’ en ‘zoveel desinformatie durft te verspreiden’.

“Die mevrouw Gündogan oogt wel wat gedragsproblematisch ja,” reageert columnist Marianne Zwagerman. Ondernemerscoach Fiona Zwart zegt: “Mot niet gekker worden.”

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Linksom of rechtsom: ze komen allemaal aan de beurt!!!

Edwin
Edwin
4 maanden geleden

Jeuh gaan we weer een paar jaar deze nietszeggende term om de oren krijgen elke dag in de pers? Ze hebben weer een nieuw labeltje bedacht en iedereen mag weer zelf bedenken wat ze er onder verstaan. Als het maar erg klinkt. Sinds wanneer kunnen we dingen niet meer gewoon bij de naam noemen?

Juffie
Juffie
4 maanden geleden

Volt weer zo’n partijtje die we niet zullen missen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

Nilüfer Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag….dat grensoverschrijdende gedrag van die Landverraadster lijkt me Méér dan voor de hand liggend: Namelijk samenwerking met een buitenlandse mogendheid om Nederland & het Nederlandse Volk over de rand van de afgrond te duwen….samen met de rest van dat Haagse Misdaad-Conglomeraat van Landverraders, Oorlogsmisdadigers & Parasieten van Troje….dus alleen een Schorsing lijkt me niet echt voldoende voor haar weerzinwekkende Hoogverraad…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x