Mens en Dier

Volt-Kamerlid Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Volt heeft Kamerlid Nilüfer Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag, meldt de partij in een verklaring. Er staat niet bij om welk grensoverschrijdend gedrag het gaat.

Een integriteitsbureau doet onderzoek naar de meldingen. Volt heeft besloten het Kamerlid per direct te schorsen als lid van de Voltfractie en onthoudt zich van verdere mededelingen totdat het onderzoek is afgerond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze werd als de nummer twee van Volt vorig jaar gekozen als Kamerlid. Geregeld krijgen Kamerleden het met haar aan de stok. Vooral FVD-Kamerleden moeten het ontgelden. Zo zei ze eind vorig jaar tegen FVD-voorman Baudet dat er ‘allemaal kul uit zijn mond komt’. Ook vroeg ze hem ‘waarom hij zo is geworden zoals hij is geworden’ en ‘zoveel desinformatie durft te verspreiden’.

“Die mevrouw Gündogan oogt wel wat gedragsproblematisch ja,” reageert columnist Marianne Zwagerman. Ondernemerscoach Fiona Zwart zegt: “Mot niet gekker worden.”

4.9 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Linksom of rechtsom: ze komen allemaal aan de beurt!!!

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Jeuh gaan we weer een paar jaar deze nietszeggende term om de oren krijgen elke dag in de pers? Ze hebben weer een nieuw labeltje bedacht en iedereen mag weer zelf bedenken wat ze er onder verstaan. Als het maar erg klinkt. Sinds wanneer kunnen we dingen niet meer gewoon bij de naam noemen?

Juffie
Juffie
2 jaren geleden

Volt weer zo’n partijtje die we niet zullen missen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Nilüfer Gündogan geschorst na meldingen over grensoverschrijdend gedrag….dat grensoverschrijdende gedrag van die Landverraadster lijkt me Méér dan voor de hand liggend: Namelijk samenwerking met een buitenlandse mogendheid om Nederland & het Nederlandse Volk over de rand van de afgrond te duwen….samen met de rest van dat Haagse Misdaad-Conglomeraat van Landverraders, Oorlogsmisdadigers & Parasieten van Troje….dus alleen een Schorsing lijkt me niet echt voldoende voor haar weerzinwekkende Hoogverraad…

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x