Homepagina » UFO » Campagneleider Hillary Clinton: “Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid over UFO’s”
Campagneleider Hillary Clinton: "Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid over UFO's"

Campagneleider Hillary Clinton: “Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid over UFO’s”

De campagne van Hillary Clinton wordt gedomineerd door gezondheidszorg, ‘e-mailgate’ en… buitenaardse wezens. Volgens John Podesta, de campagneleider van Clinton, zal Hillary er werk van maken om overheidsstukken over UFO’s vrij te geven als ze de volgende president van Amerika wordt. Dat schrijft het New York Magazine.

Podesta zei dit onderwerp ‘uitvoerig met Hillary te hebben besproken’. Hij denkt dat ze inziet dat het belangrijk is om het Amerikaanse volk te vertellen wat de overheid weet over buitenaardsen. “Ik denk dat ik haar ervan heb overtuigd dat we zoveel mogelijk moeten vrijgeven zodat mensen antwoord krijgen op hun vragen,” zei hij. “Er kan meer aandacht komen voor onverklaarbare fenomenen in het luchtruim zonder dat mensen die hier serieus mee bezig zijn belachelijk worden gemaakt.”

Tot op de bodem

Het is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over UFO’s tijdens de campagne van Clinton. Tijdens een bezoek aan New Hampshire zei Clinton dat ze het UFO-mysterie ‘tot op de bodem zou uitzoeken’ en in 2007 zei ze dat haar man tijdens zijn ambtstermijn de meeste Wob-verzoeken binnenkreeg over UFO’s.

Ze zei ook dat ze ‘denkt dat we mogelijk al zijn bezocht’. Bill Clinton vroeg zijn staf tijdens zijn presidentschap om te achterhalen of de overheid buitenaards contact probeerde te verdoezelen.

Nieuwe kans

“We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid,” zei Podesta. “Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft om dit fenomeen te achterhalen. Mensen willen weten wat de overheid weet.”

Op zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van president Obama tweette Podesta: “Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Mocht Hillary Clinton in januari 2017 in het Witte Huis belanden, dan zal de Washington-insider een nieuwe kans krijgen om de waarheid over aliens naar buiten te brengen.

[NYMag]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. mw. clinton is daarvoor niet geautoriseerd. nu niet en als ze president is ook niet

  22 likes
  • Hillary Clinton zal juist niks vertellen over ufo’s. Allemaal valse beloften om haar kiezers in de val te lokken. Wat waarschijnlijk ook zal lukken. Wie probeert er nu met een (figuurlijke) pink een trein voort te duwen?

   7 likes
  • Hoezo? Wie zou dat moeten autoriseren?
   OLH?
   Graag uitleg.

   1 likes
   • De president staat kwa macht op plaatst 8.
    Geloof nu maar echt niet dat ze een door de bevolking gekozen Pipo 4 jaar de macht geven over dit soort zaken.

    5 likes
   • Het zijn vooral de militaire en (heel belangrijk) de geheime diensten die beslissen wat word vrijgegeven al dan niet…het gene wat dan word vrijgegeven is dan weer heel wazig, het meeste is dan ook nog eens onleesbaar gemaakt….dat is een beentje om je wat stil te krijgen!!

    Dus als jij denkt dat een president dan alle info in handen heeft, of word toegelaten tot alle geheime installaties….droom maar lekker verder!!

    2 likes
  • Ben jij toevallig indiaan?

   0 likes
 2. Daar geloof ik niets van. Ten eerste is Hillary Clinton, of gelijk welke andere politicus niet in staat om dit “tot op de bodem te onderzoeken.” Het hele ufo/aliens dossier is heel erg gecompartimentaliseerd (moeilijk woord, dus mijn spelling zal wel verkeerd zijn 🙂 en grotendeels in handen van het militaire industriele complex en mega-corporaties. Die staan een paar trappen hoger op de pyramide van de echte machthebbers dan politici – of die nu president zijn of niet. Zelfs als Hillary haar best zou doen zal haar gewoon vertelt worden dat het haar zaken niet zijn en dat haar rol zich beperkt tot die van presidentje spelen in the soap opera die we het nieuws noemen.

  Plus, een bekendmaking zou nogal wat onaangename gevolgen hebben voor de machthebbers – zowel voor de echte als de zogezegde. Zoals daar zijn:
  1) Hoe leg je uit aan de mensen dat je al die jaren hebt gelogen tegen de bevolking, en waarom?
  2) Wat voor gevolgen zal dit hebben voor allerhande religies die ons proberen wijs te maken dat wij alles zijn dat er is in termen van intelligent leven? Met de help van religie kan je mensen zo manipuleren dat ze bereid zijn om vrijwel alles te doen. De machthebbers gaan niet zo maar dit handige middel om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten wanneer ze het maar willen opgeven.
  3) …en nog het belangrijkste van allemaal. Mensen zullen zich vragen stellen bij de technologie van ufo’s. En dan zal men moeten toegeven dat deze tuigen gebruik maken vrije energie. En dat betekent het einde van de olie, gas en steenkool industrie. En dat is zowat de grootste industrie ter wereld. Groter nog dan oorlog, wapens, drugs, pornografie en andere dingen die miljarden opbrengen voor de elite. Vergeet het maar dat die elite dat zal opgeven met het openbaar maken van het ufo dossier.

  Daarom ben ik er zo goed als zeker van dat dit zal eindigen met een dode mus. Op een bepaald moment zal Hillary ons vertellen dat ze het onderzocht heeft, of heeft laten onderzoeken, maar dat er niets van aan is. Het gebruikelijke en zeer voorspelbare verhaal dat zonder twijfel opgepikt zal worden door de mainstream media.

  Als ik mij vergis en Hillary toch met het belangrijkste nieuws aller tijden naar buiten zou komen mogen ze haar wat mij betreft bijzetten op Mount Rushmore. Maar ik ben er vrijwel zeker van dat dit niet nodig zal zijn.

  20 likes
 3. Goedkoop trucje van een verdorven club machtsgeile psychopaten. Daar trapt hopelijk niemand in.

  7 likes
 4. Dit gelooft toch niemand?
  Hoeveel presidenten zijn haar niet voor gegaan en hebben een dikke vinger gekregen van de geheime diensten? De kans dat dit haar wel lukt is 0%. Tenzij het een nieuw speeltje wordt van de NWO.

  https://www.corbettreport.com/episode-301-how-to-fake-an-alien-invasion/

  Vergeef mijn cynisme, maar na die jaren die ik aan dit onderwerp heb besteed heb ik geen hoop meer dat de disclosure uit de politieke hoek zal komen.

  7 likes
 5. Fringe vote is nu ook binnen. Zoveel mogelijk minderheden aan je binden is de truuk. Je beloofd de afro-amerikaan herstel betalingen. Transgenders eigen toiletten. Illegalen gratis zorg een pardon en stemrecht.
  Maar je bent natuurlijk ook de eerste vrouwelijke president. Dus die box kan je ook aantikken. We zien het begin van dit soort politie ook in nederland. Marxistische klassenstrijd verpakt als identiteitspolitiek. Obama deed dit ook, demo(n)craten doen dit iedere cyclus. Ik verwacht er dan ook helemaal niks van.

  5 likes
 6. Dacht je nou echt dat de president M/V, ook maar iets te zeggen heeft. Het is voornamelijk enkel het gezicht van Amerika. De werkelijke bazen van Amerika, zijn de Majestic 12 en de Military Industrial Complex. Het zou leuk zijn, als ze dat voor elkaar zou krijgen, maar ik ben bang, dat dat niet gaat lukken… helaas…

  4 likes
 7. En als ze dit niet geloven dan zullen ze hen wel iets anders wijsmaken…

  De enige die soelaas kan brengen in deze gekke tijden is toch wel Sanders denk ik.

  Hoewel er ook een ander scenario kan zijn:
  Trump wint, houdt de NWO tegen en brengt zware veranderingen die de huidige toestand van die (andere) elite kan breken, eenmaal dit gedaan is zou er misschien bij de volgende verkiezingen kunnen verdergegaan worden op deze weg.

  Maar ik ben ‘bang’ dat dit wishful thinking van mijn kant uit is…

  3 likes
 8. Wat een propaganda…wat een mens zoal niet doet om toch nog aan de macht te komen..Alsof haar dat zou lukken en weet je wat ? ZE WILLEN NIET DAT DIT UITKOMT !!!
  Weten jullie wel wat dat inhoud ?? Nieuwe technologie , rijkdom , vreugde , geen verschil meer ; we zijn allemaal 1 ongeacht kleur ras, religie , dat laatste zal duidelijk wankelen eenmaal alles aan het licht komt , meer interactie tussen de mensen.
  Geen oorlogen meer , geen wapens meer ,geen hongersnood meer, geen armoede, het volk wordt sterker de Elites verdwijnen. As e denkt dat men het bestaan van buitenaardsen zal gaan toegeven dan mogen ze nog eens aan de schandpaal staan waarom ze zo lang geogen hebben tegen de HELE wereldbevolking.

  3 likes
 9. Het Amerikaanse volk is klaar genoeg met NASA-indoctrinatie om deze sci-fi leugens over Aliens te verorberen.

  2 likes
 10. Je doet net als kabinet Rutten, valse beloftes, eigen volk vernederen en alles weg geven aan minderheden, asielzoekers en aan de EU, nah dan is je baantje in Brussel gekocht. Schande! Meer is het niet, gewoon schande! En iedereen trapt erin, iedereen is weer zo stom om met de verkiezingen weer op de bende te stemmen.

  2 likes
 11. Van mij mag ze, maar waarom is het haar man Bill dan nooit gelukt ? En waarom zou het haar dan wel lukken ?

  2 likes
 12. Het zal toch ooit moeten lukken om ‘UFO-disclosure’ gerealiseerd te krijgen, (waarom niet via Hillary?).

  0 likes
  • je bedoelt dat ze 1 keer de waarheid spreekt?

   als aliens ( of demons in the flesh) al bestaan dan zal ook dit Misbruikt worden.

   een Fake alien invasion,waar de controle verloren word en weer terug gewonnen.

   problem,reaction,solution.

   wat voor disclosure dan?
   dat we in oorlog zijn met deze aliens,
   dat we in vrede kunnen leven met deze aliens,
   dat we (verplicht of vrijwillig) samenwerken met deze aliens?

   als deze aliens bestaan,dan is dat niet iets van de laatste 5 jaar.

   laten we uitgaan van 1947.
   dan wetkt de regering bv. al 70 jaar met deze aliens.

   alleen wat voor technologische ontwikkeling heeft plaatsgevonden in onze ‘evolutie’ op 70 jaar.

   disclosure or fake alien invasion?

   fff

   1 likes
 13. Tik maar eens in http://www.illuminati.com en dan het woord illuminati achterstevoren. Driemaal raden waar je op uitkomt..

  1 likes
 14. Het komt nooit uit, want tegen die tijd zijn we allemaal geestelijk onder controle van de wifi/led lite mindcontrol via apparaten. Tenzij iemand dat nu doorbreekt. Geeft wel al veel gevolgen, dat doorbreken. In 1 keer kunstmatige energievelden stoppen.

  0 likes
 15. Maar, dus, die liefdevolle en technologisch/sociaal vergevorde aliens doen dan al sinds 1947 zaken met die corrupte bende daar in de VS? Dat valt me van ze tegen hoor.

  Vooralsnog geloof ik er dus niet zo in. Al die UFO-waarnemingen zullen eerder product zijn van Aardse technologie.

  0 likes
 16. A W Reijersen van Buuren

  Wie van de mensen die zoveel commentaar hebben doen zelf onderzoek naar magnetisme? Google ‘magneten’ voor bedrijven die magneten verkopen en ga zelf onderzoeken hoe magneten en magnetisme zich gedragen. Er zijn meestal honderden tot duizenden magneetjes nodig om werkende constructies te maken. Hier vsbc.nl is het een en ander te vinden. Er staat niet zoveel informatie omdat wetenschappelijk onderzoek tijd kost. Wat ik wel kan zeggen als tip is laat alles wat gebeurt met de magneten filmen met een bewakingscameraatje (en bekijk dat eventueel {allemaal} [vertraagd / versneld enz]). Voor magnetisme zijn eigen Basisregels (Stellingen) nodig die alleen zichtbaar worden door onderzoek. Diegenen die die Stellingen op het gebied van UFO’s en Nulpuntenergie gebruiken krijgen antwoord op hun vragen. Diegenen die die Stellingen negeren zullen ontdekken dat er meestal niets gebeurt. Magnetisme heeft de voorkeur voor wat edelgasstructuur wordt genoemd. Kennis van natuurwetenschappen en wiskunde en sterrenkunde en geologie is wel noodzakelijk.

  Magnetische constructies met edelgasstructuur zijn te vergelijken met een heliumballon in de lucht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...

trump

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack ...