UFO

Campagneleider Hillary Clinton: “Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid over UFO’s”

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De campagne van Hillary Clinton wordt gedomineerd door gezondheidszorg, ‘e-mailgate’ en… buitenaardse wezens. Volgens John Podesta, de campagneleider van Clinton, zal Hillary er werk van maken om overheidsstukken over UFO’s vrij te geven als ze de volgende president van Amerika wordt. Dat schrijft het New York Magazine.

Podesta zei dit onderwerp ‘uitvoerig met Hillary te hebben besproken’. Hij denkt dat ze inziet dat het belangrijk is om het Amerikaanse volk te vertellen wat de overheid weet over buitenaardsen. “Ik denk dat ik haar ervan heb overtuigd dat we zoveel mogelijk moeten vrijgeven zodat mensen antwoord krijgen op hun vragen,” zei hij. “Er kan meer aandacht komen voor onverklaarbare fenomenen in het luchtruim zonder dat mensen die hier serieus mee bezig zijn belachelijk worden gemaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Tot op de bodem

Het is niet de eerste keer dat er wordt gesproken over UFO’s tijdens de campagne van Clinton. Tijdens een bezoek aan New Hampshire zei Clinton dat ze het UFO-mysterie ‘tot op de bodem zou uitzoeken’ en in 2007 zei ze dat haar man tijdens zijn ambtstermijn de meeste Wob-verzoeken binnenkreeg over UFO’s.

Ze zei ook dat ze ‘denkt dat we mogelijk al zijn bezocht’. Bill Clinton vroeg zijn staf tijdens zijn presidentschap om te achterhalen of de overheid buitenaards contact probeerde te verdoezelen.

Nieuwe kans

“We moeten dit doen omdat het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid,” zei Podesta. “Het is tijd dat de regering wetenschappers gegevens verschaft om dit fenomeen te achterhalen. Mensen willen weten wat de overheid weet.”

Op zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van president Obama tweette Podesta: “Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Mocht Hillary Clinton in januari 2017 in het Witte Huis belanden, dan zal de Washington-insider een nieuwe kans krijgen om de waarheid over aliens naar buiten te brengen.

[NYMag]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
8 jaren geleden

mw. clinton is daarvoor niet geautoriseerd. nu niet en als ze president is ook niet

ferrimassi
ferrimassi
8 jaren geleden

Fringe vote is nu ook binnen. Zoveel mogelijk minderheden aan je binden is de truuk. Je beloofd de afro-amerikaan herstel betalingen. Transgenders eigen toiletten. Illegalen gratis zorg een pardon en stemrecht.
Maar je bent natuurlijk ook de eerste vrouwelijke president. Dus die box kan je ook aantikken. We zien het begin van dit soort politie ook in nederland. Marxistische klassenstrijd verpakt als identiteitspolitiek. Obama deed dit ook, demo(n)craten doen dit iedere cyclus. Ik verwacht er dan ook helemaal niks van.

Gaston
Gaston
8 jaren geleden

Daar geloof ik niets van. Ten eerste is Hillary Clinton, of gelijk welke andere politicus niet in staat om dit “tot op de bodem te onderzoeken.” Het hele ufo/aliens dossier is heel erg gecompartimentaliseerd (moeilijk woord, dus mijn spelling zal wel verkeerd zijn 🙂 en grotendeels in handen van het militaire industriele complex en mega-corporaties. Die staan een paar trappen hoger op de pyramide van de echte machthebbers dan politici – of die nu president zijn of niet. Zelfs als Hillary haar best zou doen zal haar gewoon vertelt worden dat het haar zaken niet zijn en dat haar rol zich beperkt tot die van presidentje spelen in the soap opera die we het nieuws noemen.

Plus, een bekendmaking zou nogal wat onaangename gevolgen hebben voor de machthebbers – zowel voor de echte als de zogezegde. Zoals daar zijn:
1) Hoe leg je uit aan de mensen dat je al die jaren hebt gelogen tegen de bevolking, en waarom?
2) Wat voor gevolgen zal dit hebben voor allerhande religies die ons proberen wijs te maken dat wij alles zijn dat er is in termen van intelligent leven? Met de help van religie kan je mensen zo manipuleren dat ze bereid zijn om vrijwel alles te doen. De machthebbers gaan niet zo maar dit handige middel om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten wanneer ze het maar willen opgeven.
3) …en nog het belangrijkste van allemaal. Mensen zullen zich vragen stellen bij de technologie van ufo’s. En dan zal men moeten toegeven dat deze tuigen gebruik maken vrije energie. En dat betekent het einde van de olie, gas en steenkool industrie. En dat is zowat de grootste industrie ter wereld. Groter nog dan oorlog, wapens, drugs, pornografie en andere dingen die miljarden opbrengen voor de elite. Vergeet het maar dat die elite dat zal opgeven met het openbaar maken van het ufo dossier.

Daarom ben ik er zo goed als zeker van dat dit zal eindigen met een dode mus. Op een bepaald moment zal Hillary ons vertellen dat ze het onderzocht heeft, of heeft laten onderzoeken, maar dat er niets van aan is. Het gebruikelijke en zeer voorspelbare verhaal dat zonder twijfel opgepikt zal worden door de mainstream media.

Als ik mij vergis en Hillary toch met het belangrijkste nieuws aller tijden naar buiten zou komen mogen ze haar wat mij betreft bijzetten op Mount Rushmore. Maar ik ben er vrijwel zeker van dat dit niet nodig zal zijn.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Goedkoop trucje van een verdorven club machtsgeile psychopaten. Daar trapt hopelijk niemand in.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x