BuitenlandCorona

Genegeerd door de MSM: Canadese professor spreekt wereld toe over gevaren coronavaccins

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag hield het Canadese parlementslid Derek Sloan een persconferentie om aandacht te vragen voor de censuur waar artsen en wetenschappers mee geconfronteerd worden en de risico’s die kleven aan de vaccins.

Tijdens de persconferentie kreeg onder andere professor virale immunologie Byram Bridle van de Universiteit van Guelph het woord. Volgens hem blijkt uit de wetenschappelijke literatuur en rapporten van Pfizer gericht aan toezichthouders in onder meer Japan dat er een potentiële link is tussen hartontstekingen en de coronavaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder

“Ik ben goed bekend met vaccins. Als je een traditioneel vaccin in de schouder injecteert – en dat is waar we worden gevaccineerd met de coronavaccins – blijft het vaccin in de schouder. Vervolgens leveren cellen van het immuunsysteem het spike-eiwit af bij de meest nabijgelegen lymfeklier om het immuunsysteem te activeren,” legde professor Bridle uit.

“En wat we hebben ontdekt, is dat de aanname dat het vaccin achterblijft in de schouder niet van toepassing is op deze nieuwe vaccintechnologie. Deze mRNA-vaccins verspreiden zich door het hele lichaam. Slechts 25 procent van de dosis blijft in de schouder,” zei hij.

Anafylactische shock

Bridle verwees ook naar polyethyleenglycol (PEG), één van de componenten van het vaccin dat bij sommige mensen leidt tot een anafylactische shock. “Polyethyleenglycol is ontworpen om [het vaccin] te helpen verspreiden door het lichaam.” En wat doet polyethyleenglycol precies? Het helpt de lipide nanodeeltjes te ontsnappen aan de cellen van ons immuunsysteem die normaal gesproken het antigeen oppikken bij de prikplek en naar onze lymfeklier brengen, zei hij.

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alena
Alena
2 jaren geleden

Dus eigenlijk passeert het het immuunsysteem terwijl het je immuunsysteem zou moeten triggeren?!

salvar
salvar
2 jaren geleden

legde professor Bridle uit.
25% blijft in de schouder?
hoe bereken je dat dan?
wat moeten ze dan stoppen of doorprikken?

Nelis.
Nelis.
2 jaren geleden

Polyetyleenglycol !! Een gevaarlijk goedje . ( vroeger al geleerd op autotechniek )
Zit ook in antivries. lekker hoor.

Arie
Arie
2 jaren geleden

Aanpakken die gasten! Maar dan ook iedereen, ook die (medische) studenten die mensen geprikt hebben. Ze wisten er allemaal van en niet zeggen we wisten het niet. Vaak genoeg gewaarschuwd! Klaar mee. Tribunal en de hoogst mogelijke straf!

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x