Het Complot

‘PJ Media en Cato-instituut achter uitzending anti-islamfilm’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De anti-islamitische film Innocence of Muslims heeft in de hele wereld geleid tot demonstraties.

Vrijdag zei de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties Navi Pillay dat politieke en religieuze leiders er alles aan moeten doen om de rust te herstellen.

De film is een bewuste poging om protesten zoals die zich vrijdag in zo’n vijftien landen, waaronder Libië, Egypte, Soedan en Tunesië, voordeden te veroorzaken. Het is het beste om dergelijke provocaties te negeren omdat dit soort daden geen publiciteit moeten krijgen, voegde Pillay toe.

Dyncorp

Het Witte Huis nam vrijdag contact op met YouTube over de anti-islam film. De Amerikaanse regering heeft YouTube gevraagd te kijken of de video in strijd is met de regels van de site. Google, eigenaar van YouTube, heeft de aansporing afgewezen.

Bij een aanval op het Amerikaanse consulaat in Libië kwamen ambassadeur Chris Stevens en drie medewerkers om het leven. Die aanval werd georkestreerd door veiligheidstroepen uit de Verenigde Arabische Emiraten die zijn getraind door het Amerikaanse bedrijf Dyncorp, weet Gordon Duff van Veterans Today op basis van ingewijden in de inlichtingenwereld.

Er is echter nooit sprake geweest van een film. Twaalf uur lang werd enkel een voorvertoning van 13 minuten uitgezonden. Bij de productie van de video zou onder meer de Amerikaanse conservatieve dominee Terry Jones betrokken zijn. Door het geldspoor te volgen ontdekte Duff dat de uitzending in totaal 20 miljoen dollar heeft gekost, een bedrag dat Jones nooit in zijn eentje zou kunnen ophoesten. Terry Jones werd in 1977 gerekruteerd door de CIA. Hij maakte ook deel uit van Operatie Gladio.

PJ Media

De zendtijd voor de film blijkt gekocht te zijn door PJ Media, voorheen Pajamas Media. Deze groep wordt gefinancierd door casinomagnaat Sheldon Adelson. Eén van de partners van PJ Media is het Cato-instituut, een invloedrijke denktank in Washington die in het Bush-tijdperk de CIA adviseerde.

Het Cato-instituut werd in 1977 opgericht door Edward H. Crane en Murray Rothbard en initieel gesponsord door grootindustrieel Charles G. Koch. Hij zwaait sinds kort samen met zijn broer de scepter bij het Cato-instituut, één van de machtigste denktanks in Washington. De video is gemaakt in een poging opnieuw een oorlog uit te lokken, maar daar lijkt de VS niet aan mee te willen werken.

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sparky
sparky
10 jaren geleden

Was wel te verwachten, chaos scheppen en zometeen (als het uit de hand loopt) hebben ze een “legitime” manier te pakken om weer oorlogje te mogen spelen!

mile kit
mile kit
10 jaren geleden

Goed. Er zijn er veel berichten waardoor heel veel mensen gek gemaakt zijn, niet alleen moslims natuurlijk, maar anderen ook – degenen die moslims beschuldigen, zwart maken, of zelfs haten. Deze provocatie is dus succesvol geweest en heeft bijna iedereen gek gemaakt, kijk alleen op nujij.nl hoeveel berichten er over gaan. Men wordt kennelijk nog steeds gemanipuleerd door de lage angst vibratie, MeanStreamMedia moet uit de lucht.

Rabbithole
Rabbithole
10 jaren geleden

Laatste update van Gordon Duff en Kevin Barett over deze valse vlag operatie:

http://www.presstv.ir/detail/2012/09/17/262023/antiislam-film-false-flag-operation/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x