Homepagina » Graancirkels » Monique Klinkenbergh in RTL Late Night over het ontstaan van graancirkels: “Je mond valt open”
Monique Klinkenbergh in RTL Late Night over het ontstaan van graancirkels: "Je mond valt open"

Monique Klinkenbergh in RTL Late Night over het ontstaan van graancirkels: “Je mond valt open”

Monique Klinkenbergh doet al bijna 10 jaar onderzoek om de waarheid over graancirkels naar boven te krijgen. In eerste instantie ging ze kijken wat er overeind blijft staan van alle verhalen over dit fenomeen, zo zegt ze in RTL Late Night.

“Je moet het met je eigen ogen zien en beleven,” zegt Klinkenbergh. “Ik ben ’s nachts in de velden gaan zitten [in Wiltshire]. Dan hou je alles in de gaten, er staan overal camera’s en we hebben contact met elkaar. Je ziet niets, je hoort niets en dan komt de zon op en ligt er gewoon zo’n graancirkel.”

Heel merkwaardig

Ze merkt op dat de graancirkels meestal ’s nachts verschijnen, maar ook wel eens overdag. “En dat is heel, heel merkwaardig,” aldus de graancirkelonderzoekster.

Ze legt verder uit dat er onverklaarbare en verklaarbare graancirkels zijn. Die laatste zijn onder te verdelen in twee groepen: graancirkels die worden ‘besteld’ voor commerciële doeleinden en daarnaast heb je een netwerk van hoaxers, mensen die graancirkels maken en ze vervolgens claimen.

Grote bollen

Tijdens een filmpje van lichtbollen die over een veld zweven en een graancirkel lijken te creëren, zegt Klinkenbergh: “Deze grote bollen zijn twee meter en worden waargenomen en op camera vastgelegd. Dat zet je toch aan het denken: wat is hier aan de hand? En waarom wordt het niet onderzocht?”

Over de grootte van graancirkels zegt ze: “Dat varieert. Een graancirkel kan een meter zijn, maar ze kunnen ook vier voetbalvelden groot zijn.” Ze voegt toe dat er inmiddels meer dan 7000 zijn geregistreerd in 60 landen. “Je mond valt open,” klinkt het nog.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[RTL Late Night]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jos
jos
4 jaren geleden

De roverheid word door ons betaald, maar hun denken dat wij voor ze moeten werken en dat hun voor het zeggen en doen met ons geld wat ze willen en dus doen met ons geld doen ze onderzoeken die dan de uitslag gewoon voorzichzelf houden. Dat ze hun hobby zelf eens gaan betalen als wij alles mogen dokken en dat ze niks delen met ons waar we zeker recht op hebben als belasting betaler.

jos
jos
4 jaren geleden
Westbound
Westbound
4 jaren geleden

Communicatie-technisch gezien hebben die graancirkels natuurlijk generlei waarde. Geen mens begrijpt immers wat ‘zij’ ermee bedoelen. Artistiek gezien zijn de meesten van dergelijke cirkels doorgaans meesterwerken.

bert s
bert s
4 jaren geleden

Als deze graancirkels echt door aliens worden gemaakt dan moeten we ons eens gaan afvragen waarom ze deze cirkels maken. Als ze ons iets willen vertellen dan zou je zeggen dat ze dit ook wel op een andere en betere manier kunnen doen, waarom graancirkels?
1. Zo lang we de graancirkels niet begrijpen zal de disclosure niet plaats vinden. Intelligentie test.
2. Een langzame psychologische voorbereiding op het bestaan van aliens.
3. De enige toegestane manier van communicatie met de mens, mogelijke ruimteraad?!
4. De enige mogelijke manier van communiceren, de aarde en de mensheid is gekaapt door, voor de mens, onzichtbare wezens. Denk aan Archons, engelen of interdimensionale wezens.
Of we moeten concluderen dat alle graancirkels manmade zijn.

x

Check Also

45 jaar geleden werden twee mannen meegenomen door aliens. Deze getuigen vertellen voor het eerst wat ze indertijd hebben gezien

45 jaar geleden werden twee mannen meegenomen door aliens. Deze getuigen vertellen voor het eerst wat ze indertijd hebben gezien

Het is inmiddels ruim 45 jaar geleden ...

Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies

Zijn graancirkels boodschappen uit een verre toekomst? Natuurkundige komt tot opvallende conclusies

Miia Pitkonen van het Helsinki University Central ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x