Graancirkels

Monique Klinkenbergh in RTL Late Night over het ontstaan van graancirkels: “Je mond valt open”

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Monique Klinkenbergh doet al bijna 10 jaar onderzoek om de waarheid over graancirkels naar boven te krijgen. In eerste instantie ging ze kijken wat er overeind blijft staan van alle verhalen over dit fenomeen, zo zegt ze in RTL Late Night.

“Je moet het met je eigen ogen zien en beleven,” zegt Klinkenbergh. “Ik ben ’s nachts in de velden gaan zitten [in Wiltshire]. Dan hou je alles in de gaten, er staan overal camera’s en we hebben contact met elkaar. Je ziet niets, je hoort niets en dan komt de zon op en ligt er gewoon zo’n graancirkel.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Heel merkwaardig

Ze merkt op dat de graancirkels meestal ’s nachts verschijnen, maar ook wel eens overdag. “En dat is heel, heel merkwaardig,” aldus de graancirkelonderzoekster.

Ze legt verder uit dat er onverklaarbare en verklaarbare graancirkels zijn. Die laatste zijn onder te verdelen in twee groepen: graancirkels die worden ‘besteld’ voor commerciële doeleinden en daarnaast heb je een netwerk van hoaxers, mensen die graancirkels maken en ze vervolgens claimen.

Grote bollen

Tijdens een filmpje van lichtbollen die over een veld zweven en een graancirkel lijken te creëren, zegt Klinkenbergh: “Deze grote bollen zijn twee meter en worden waargenomen en op camera vastgelegd. Dat zet je toch aan het denken: wat is hier aan de hand? En waarom wordt het niet onderzocht?”

Over de grootte van graancirkels zegt ze: “Dat varieert. Een graancirkel kan een meter zijn, maar ze kunnen ook vier voetbalvelden groot zijn.” Ze voegt toe dat er inmiddels meer dan 7000 zijn geregistreerd in 60 landen. “Je mond valt open,” klinkt het nog.

Bekijk het fragment hieronder terug:

[RTL Late Night]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jos
jos
7 jaren geleden

De roverheid word door ons betaald, maar hun denken dat wij voor ze moeten werken en dat hun voor het zeggen en doen met ons geld wat ze willen en dus doen met ons geld doen ze onderzoeken die dan de uitslag gewoon voorzichzelf houden. Dat ze hun hobby zelf eens gaan betalen als wij alles mogen dokken en dat ze niks delen met ons waar we zeker recht op hebben als belasting betaler.

jos
jos
7 jaren geleden
Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Communicatie-technisch gezien hebben die graancirkels natuurlijk generlei waarde. Geen mens begrijpt immers wat ‘zij’ ermee bedoelen. Artistiek gezien zijn de meesten van dergelijke cirkels doorgaans meesterwerken.

bert s
bert s
7 jaren geleden

Als deze graancirkels echt door aliens worden gemaakt dan moeten we ons eens gaan afvragen waarom ze deze cirkels maken. Als ze ons iets willen vertellen dan zou je zeggen dat ze dit ook wel op een andere en betere manier kunnen doen, waarom graancirkels?
1. Zo lang we de graancirkels niet begrijpen zal de disclosure niet plaats vinden. Intelligentie test.
2. Een langzame psychologische voorbereiding op het bestaan van aliens.
3. De enige toegestane manier van communicatie met de mens, mogelijke ruimteraad?!
4. De enige mogelijke manier van communiceren, de aarde en de mensheid is gekaapt door, voor de mens, onzichtbare wezens. Denk aan Archons, engelen of interdimensionale wezens.
Of we moeten concluderen dat alle graancirkels manmade zijn.

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x