Het Complot

Plaatsen die Google Maps voor u verborgen houdt

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zoals sommigen misschien al hebben opgemerkt houdt Google Maps een aantal plaatsen verborgen. Bepaalde luchtfoto’s worden gecensureerd.

TruTV hielp de Huffington Post om een aantal mysterieuze plaatsen op een rijtje te zetten en uit te zoeken waarom de censuur mogelijk is toegepast.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Op een luchtfoto van Baker Lake in het Canadese Nunavut is een zwarte balk te zien. Een man die bekend staat als ‘Dr. Boylan’ meent dat buitenaardse bakens aan de basis liggen van de censuur.

Plaatsen die Google Maps voor u verborgen houdt
Baker Lake in Nunavut, Canada

NAVO

Vliegbasis Ramstein, een Amerikaanse NAVO-vliegbasis in Duitsland, is ook weggepoetst. Ramstein is het hoofdkwartier van het European Command HQUSEUCOM en het NAVO-hoofdkwartier Air Component Command Ramstein (ACC – Ramstein). Ook de militaire vliegbasis in het Franse Reims is niet terug te vinden op Google Maps. Bovendien is een willekeurig stuk Google Earth gekopieerd en over het hoofdkwartier van de NAVO in Portugal geplakt.

In Hongarije is een olieraffinaderij deels onzichtbaar gemaakt. Op de foto is een grasveld te zien, waar in realiteit verschillende gebouwen staan. Sommigen hebben daarbaast kritiek geuit op ExxonMobil omdat het oliebedrijf zijn installaties onherkenbaar heeft gemaakt.

Paleis Huis ten Bosch

Inzoomen op Paleis Huis ten Bosch heeft weinig zin, want u krijgt bijna niets te zien. De omgeving komt van dichtbij bekeken wel haarscherp in beeld. Paleis Huis ten Bosch in Den Haag is het woonverblijf van koningin Beatrix en ligt in het Haagse Bos tussen de Bezuidenhoutseweg en de Benoordenhoutseweg.

Plaatsen die Google Maps voor u verborgen houdt
Paleis Huis ten Bosch in Den Haag

Bij vliegbasis Volkel in Noord-Brabant heeft Google het wel heel bont gemaakt. Het hele gebied rond de legerbasis is onherkenbaar gemaakt. Dat zou mogelijk te maken hebben met het feit dat op deze basis kernwapens liggen opgeslagen.

In 2009 maakte de PvdA bekend dat de partij van de kernwapens af wilde. Een Amerikaanse diplomaat bevestigde in 2010 de aanwezigheid van kernwapens, maar minister Uri Rosenthal (Buitenlandse Zaken) maakte destijds kenbaar ‘geen mededelingen over de aan- of afwezigheid van kernwapens te doen’.

Plaatsen die Google Maps voor u verborgen houdt
Vliegbasis Volkel ten oosten van Uden

HAARP

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), een militair en civiel onderzoeksinstituut in Alaska dat formeel onderzoek doet naar de ionosfeer, is niet tot in detail te bekijken op Google Maps. Complotdenkers zijn van mening dat HAARP de oorzaak is van vele overstromingen en aardbevingen, hoewel daar vrijwel geen bewijs voor is.

In augustus 2002 kwam er kritiek op het project vanuit de Staatsdoema. Deze presenteerde een kritisch rapport over HAARP, waarin werd gesteld dat de Amerikanen bezig zouden zijn met de ontwikkeling van een geofysisch wapen. Rusland bezit zelf ook een ionosfeerbestraler genaamd Soera, die net zo sterk is als HAARP.

Tegenstanders van deze kritiek beweren echter dat de hoeveelheid energie die door HAARP in de ionosfeer wordt geprojecteerd, minuscuul is ten opzichte van de energie die door zonnestraling en onweersbuien in de ionosfeer belandt. Ook zouden eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden omdat de ionosfeer een turbulent gebied is.

Bron: HLN.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Waarom zitten er Amerikanen op vliegbasis Volkel??Omdat daar 22 kernkoppen liggen opgeslagen.Het Broertje van Haarp(Soera) is gemakkelijk op youtube te vinden hier de link: http://www.youtube.com/watch?v=-2EKWgTNEYU Het geluid wat u hoort zit op en rond de 4.6 MHZ Haarp klinkt als een cirkelzaag, die zo nu en dan een spijker raakt.Voor mij hoorbaar omdat ik Radiozendamateur ben.Wat Haarp doet is dat wat de zon en onweer met de ionosfeer doet, alleen nu aan de binnenkant van de atmosfeer.De ionosfeer zit rond de 120 km hoogte boven het aardoppervlak.Hier een grafiek http://www.iap-kborn.de/fileadmin/user_upload/MAIN-abteilung/radar/Radars/Ionosonde/Plots/LATEST.PNG deze grafiek veranderd per 3 minuten en meet de ionosfeer.Links de hoogte in de atmosfeer, de onderste horizontale lijn de MHZen of banden genoemd.Haarp kan de totale communicatie platleggen, en wormgaten maken, om als defentie, wel te kunnen communiceren.Maar de ionosfeer is te instabiel om aardbevingen of hitte te maken.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

En dan nog even het volgende, de radiozendamateurs van de FRAG friese radio amateur groep, zij die juist gebruik maken van de ionosfeer, lachen de complotters uit die denken dat Haarp het weer kan beinvloeden in andere landen, en dat wij zo lachen komt omdat de complotter niet een bal verstand heeft wat de ionosfeer nu eigenlijk is, en wat het kan doen, en wat niet!!!Dus groene duimpjes zullen niet komen,want een complotter denkt altijd gelijk te hebben.Daarom lach ik nu al vast een slag harder dan de rest.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Google krijgt gewoon censuur opgelegd over gebieden met geheimen.Area 51 staat ook niet op de gewone landkaart, maar wel op google earth, maar het meeste daarvan is ook niet duidelijk.En eigenlijk zou het voor een eventuele vijand te simpel zijn, als je al je geheimen open en bloot op google earth vertoont.Maar een stiekmert heeft iets te verbergen, een eerlijk iemand niet.Dus de WARHEADS hebben van WOll Niet een hout geleerd.Tot de fatale WAR!!

Frankie
Frankie
11 jaren geleden

Dit gaat veel te ver.
Op Volkel ligt niets en al lag er wel iets.
Alle defensie complexen zijn op dergelijke wijze weggepoetst.
Puur uit veiligheidsoverwegingen.Dat is toch logisch.En zo ook met die raffinaderij.Puur logica.Je kan van een mug ook een olifant WILLEN maken.

Zorg er eerst maar ’s voor dat de polen eens goed van bovenaf te zijn zijn.Dat is pas raar.Antarctica is een lange witte sliert op google maps.

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x