Buitenland

David Icke waarschuwt Servische volk. Wat heeft de machtige George Soros daarmee te maken?

Help mee door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Britse sportverslaggever en complottheoreticus David Icke gaf op 29 april een lezing in de Servische hoofdstad Belgrado.

Icke, die bekendstaat om zijn theorie dat een duistere buitenaardse groep over de wereld heerst, was lovend over het feit dat Servië de EU op afstand houdt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verder waarschuwde hij voor de macht van de Amerikaanse miljardair George Soros.

Verborgen hand

“Het is mooi om te zien dat Servië niet is gezwicht onder de constante druk van de EU en de NAVO,” zei Icke.

“Maar pas op, de verborgen hand is ook in Servië actief,” vertelde hij aan de Servische krant Vecernje Novosti.

“Soros is onderdeel van die machtige, verborgen hand die zowel de Democratische als Republikeinse Partij in de VS aanstuurt,” zei Icke.

Schaduwmacht

“Zijn macht is niet verdwenen,” vervolgde hij. “Hij is onderdeel van de schaduwmacht die niet alleen Amerika, maar ook andere landen bestuurt.”

Icke heeft onder meer gesteld dat veel invloedrijke mensen uit de geschiedenis zogeheten Reptilians waren en dat onze realiteit slechts een hologram is.

Hij noemde onder meer Egyptische farao’s, Amerikaanse presidenten, Britse royals, maar ook mensen binnen de VN, het IMF en de Bilderberggroep.

Angst

Deze internationale organisaties bevorderen genocide, oorlog en de massaslachting van dieren. De Reptilians voeden zich met de angst die daarbij vrijkomt, aldus Icke.

Van zijn boeken zijn inmiddels honderdduizenden exemplaren verkocht.

Hij heeft het tijdens zijn lezingen vaak over het zionisme, dat ‘niet gaat over ras, maar over politieke filosofie’.

Manipulatie

De kern van deze stroming bestaat volgens hem uit een ‘cabal’ die onder andere is verbonden met de Rothschilds; een geheim genootschap dat manipuleert binnen een groter web van manipulatie.

Icke krijgt veel aandacht in Servië, waar vaker wordt geclaimd dat buitenlandse machten in het geheim samenzweren tegen het Servische volk en de Servische overheid.

[Balkan Insight]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vegan cyclist
vegan cyclist
6 jaren geleden

David Icke is een held!

Peter
Peter
6 jaren geleden

Ik heb onlangs bedacht wat de naam van de antichrist precies is. Die naam is: Yanus. Dat staat niet persé voor een persoon als zodanig, maar eerder voor een principe van tweeledigheid IN een persoon. Iedereen weet wel wat de ‘Januskop’ is. Aan de ene kant een vrolijk gezicht, aan de achterkant een duister figuur met een satanische grijns. Denk nu even aan de ‘dark lord’ zoals die opduikt in de eerste Harry Potter film. Als Januskop inderdaad. Het gezicht van de dark lord zit als een parasiet vast op de achterkant van een ogenschijnlijk vriendelijke man. Dit is exact ook wat de bijbel beschrijft over de eigenschappen van de antichrist. Een antichrist is dus in feite een persoon (M/V) die er van de voorkant volkomen betrouwbaar uitziet (keurig jasje) maar die achter zijn rug om duivelse daden verricht. En volgens de boeken van Dan Brown (de DaVinci code) is Janus een zoon van de paus, een hybride-figuur die geboren is door kunstmatige inseminatie. Stof om over na te denken als een grote naam zoiets schrijft! Want films en boeken zijn meestal de waarheid, wat het ‘spiegelprincipe’ van de Cabal is. Fantasiefilms zijn waarheidsfilms. En Reality soap is flauwekul.
(ooit bedacht waarom Reinout Oerlemans zo overbetaald is en zijn bedrijf EYE-works heet?)
George Soros voldoet dus helemaal aan het Janus principe. In die zin is hij een antichrist. Maar Mark Rutte, Angela Merkel of Donald Trump ook. Valt het je op dat die laatste naam zoveel lijkt op ’triumph’. Het is vreselijk, maar die lieden geven werkelijk in alles een boodschap af. Ik geloof daarom ook niet dat Trump per toeval zo heet. Tot slot; er wordt zo vaak gesproken over de bancaire en militaire elite, maar laten we niet vergeten één van de belangrijkste ‘religieuze’ elite-families; de Borja’s. Ze hebben notabene een recente tv serie over zichzelf. Bovenstaand zegt dus ook dat de Borgia’s niet alleen zorgen voor de witte paus, maar óók voor de zwarte paus. Het controleren van beide kanten is altijd een win-win situatie. Zo werken onze verkiezingen helaas ook.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Huis_Borgia

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Icke wil mensen VERLICHT maken.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Als men nog verder nadenkt en helemaal na het laatste ‘optreden’ van Mark Zuckerberg en je deze vent op het podium zag stuntelen, dan vraag ik me af of al de zogenaamde grote jongens, de jonge ondernemers en de nieuwe captains of industry met hun succesvolle (IT)bedrijven niet allen gewoon stromannen of catvangers zijn van mensen zoals George Soros, Rothschild of bijv. de Rockefellers. Denk er maar eens over na hoe dergelijke figuren (vooral mannen vanuit de sekte?) zo succesvol kunnen zijn en volop gepromoot worden via de gecontroleerde kanalen en media.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x