Homepagina » Buitenland » Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Corrupte Obama en Biden moeten 50 jaar de gevangenis in’

Donald Trump heeft geëist dat oud-president Barack Obama en zijn voormalige rechterhand Joe Biden achter de tralies vliegen vanwege de heksenjacht tegen zijn voormalige veiligheidsadviseur Michael Flynn. Trump zei op Fox Business dat we te maken hebben ‘met de grootste politieke misdaad in de geschiedenis van ons land’.

“Als ik een Democraat in plaats van een Republikein was, dan zou iedereen al lang in de gevangenis zitten. Ik heb het hier over straffen van 50 jaar. Het is een schande wat er is gebeurd. Dit is de grootste politieke zwendel, hoax in de geschiedenis van ons land. En er moeten mensen naar de gevangenis gaan. Ze moeten boeten,” fulmineerde hij.

Trump is blij dat de aanklacht tegen Flynn is ingetrokken. Hij noemde hem een ‘held’ en zei dat ‘Obama en Biden’ deze rechtszaak zijn begonnen.

Gelogen

“Deze mensen zijn corrupt en we hebben ze gesnapt. Ik zag Biden gisteren; hij kon amper praten en zei dat hij er niets van wist. Zojuist is naar buiten gekomen dat hij er heel veel van wist. Hij heeft gelogen.”

Flynn wil dat het Hof van beroep de rechter in zijn zaak oplegt alle aanklachten te laten vallen. Aanklagers eisten eerder zes maanden celstraf tegen hem, maar besloten twee weken geleden de zaak te seponeren. De zaak wordt behandeld door rechter Emmet Sullivan, die vorige week liet weten dat hij meer mensen wil horen voordat hij een besluit neemt.

Uit documenten bleek dat FBI-agenten Flynn expres hebben laten liegen, om hem zo vast te kunnen zetten. De advocaten van Flynn willen ervoor zorgen dat de rechter de zaak seponeert.

[Fox Business, Sputniknews, Daily Mail]


Vond je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. En helemaal niks erover in de leugenachtige NL media die ook van dag 1 dit valse narratief hebben gesponsord. Psychopaten en narcisten dat zijn het. Wat in het donker groeit zal in het licht verdorren. Ik hoop dat ie wordt opgesloten die Obama en natuurlijk de valse profeet Clinton ook. Zal wel een van de redenen zijn waarom Clibton toen ook die mailserver opschoonde.

  31 likes
  • Gisteravond nog zat onze “Amerikakenner” Twan bij M op de tv net te doen alsof niemand weet wat Trump bedoelt met Obamagate.

   Dat is daar de hele dag op het nieuws, op Fox dan in ieder geval,

   Echt ongelooflijk.

   8 likes
 2. Trump kan alleen nog maar zulke dingen roepen!

  Hij zit volledig in de tang van de echte machthebbers, anders had ie Fauci wel ontslagen.
  Ben benieuwd als hij herkozen wordt of ie dan meer macht naar zich kan toe trekken, maar hoe het nu ging de afgelopen 4 jaar was een trieste vertoning. Het enige positieve is dat Killary Clinton niet president is geworden, anders was er nu overal oorlog.

  De VS is samen met het Vaticaan, EU, Israel de zetel van Satan geworden.
  Of Rusland daar nog iets tegenover kan stellen is nog maar de vraag.

  Het is een enorme puinhoop.

  Waarom willen mensen het niet zien?
  Omdat hun leaseauto zo nieuw is en glimpt, hun Vinexhuisje zo mooi is.
  en omdat je alles online gratis kunt laten bezorgen en retourneren en we binch watchen met Netflix
  De mens is verworden tot het meest simpele wezen onder de zoogdieren en dat heeft ie aan zichzelf te danken.

  Wilt u daar niet aan mee doen?
  Gelukkig dat kan nog steeds, maar stel uw vertrouwen niet in de overheid of media
  maar in God, die is gelukkiger machtiger dan de Duivel

  25 likes
  • God en de duivel bestaan gelukkig ook niet

   7 likes
   • Als de duivel niet bestaat @jac, waarom houden ALLE machtige en invloedrijke personen op aarde zich allemaal bezig met occulte satanistische symbolen ? Met occulte satanistische rituelen ? Waarom wordt de wereld steeds harder overspoeld door het kwaad wat vaak jaren van tevoren al wordt aangekondigd ? Satan bestaat wel degelijk en is nog steeds aan de winnende hand maar wordt wel zenuwachtig dat steeds meer mensen dat door beginnen te krijgen. Hij weet dat zonder onze instemming en medewerking ook hij het onderspit zal moeten delven. Het tij gaat keren maar dan moeten de struisvogels onder ons hun kop wel uit het zand trekken en zich massaal tegen hem keren. Dat wel !

    15 likes
    • @exegese

     god duivel goed slecht zijn dualistische termen die ons totaal een onnatuurlijke beeld geeft van de realiteit.

     ik snap je punt je hebt ook helemaal gelijk waarom zijn zij nog steeds aan de winnende hand zijn? omdat zij samenwerken met elkaar simpel als dat. dit is ook gelijk datgene wat wij als volk massa mens ook moeten doen met elkaar samenwerken.

     1 likes
   • fijn voor u. Dan maar die glimmende leaseauto heh 🙂

    1 likes
  • Ziet er anders wel uit dat er een behoorlijke slag wordt geslagen als Obama en Biden (en anderen) worden gedaagd voor machtsmisbruik. Trump is de afgelopen 3 jaar heel geduldig gebleven terwijl hij verketterd werd. Ook door zg. Christenen die zichzelf hebben verkocht. Ik veloof niet maar er stond toch ook in de Bijbel “God helpt diegene zich zelf helpen”. Niets doen is dus geen optie Johan. En Trump heeft niet alles in de hand, hij moet vertrouwen hebben. Geduldig afwachten tot diegene die een gat hebben gegraven voor hem er zelf invallen. En dat wordt beloond nu.

   3 likes
  • Jammer van die laatste alinea. God en satan bestaan niet maar de rest van je betoog was zo gek nog niet

   1 likes
  • @johan den haag: u hebt bijna helemaal gelijk, alleen spijtig van de laatste alinea. In god geloven gaat de wereld echt niet veranderen dat kan je alleen zelf als je in jezelf gelooft en er genoeg medemensen zijn die ook in zichzelf willen geloven. In god geloven is zelfs een beetje laf, hopen en geloven dat een ander het maar oplost is hetzelfde.

   1 likes
 3. i smell a bat!

  10 likes
 4. Hopelijk begrijpt iedereen, dat de N.W.O. reeds vet aan de macht is

  8 likes
 5. Bas van Stapelberg

  Trump kan dit wel iedere roepen maar actie van hem naar het militair industrieelcomplex en de financiële elite oftewel Deep State, schaduwregering, stenenleggers of hoe je die groep(en) ook noemt blijft uit.
  Als president heb je behoorlijke macht vergeet dat niet en actie naar de elite had allang plaats moeten vinden. Nu blijft het iedere keer weer bij roepen.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

soros

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in ...

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...