Mens en Dier

Sven Hulleman richt zich op Malieveld tot politieagenten: ‘U dient een tiran’

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdagmiddag demonstreerden duizenden mensen op het Malieveld tegen onder meer de coronaspoedwet. De demonstratie was georganiseerd door tientallen verschillende groepen, waaronder Viruswaarheid en Gele Hesjes Nederland. Zij willen het RIVM buitenspel zetten, het kabinet laten aftreden en de grote media vernieuwen.

Op het Malieveld werd de menigte toegesproken door verschillende sprekers. Sven Hulleman van de podcast Een Oorlog Reeds Verloren gaf een indrukwekkende toespraak. Gisteren was het precies 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog op Nederlands grondgebied eindigde. “Toen begon de volgende onderdrukking en de volgende ellende voor heel veel mensen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hulleman hield 1 minuut stilte voor iedereen die in de afgelopen 75 jaar en tijdens de Tweede Wereldoorlog – die ‘ook al barstensvol propaganda en leugens zat’ – zijn of haar leven heeft gegeven voor onze vrijheid. Vervolgens klonk er een oorverdovende stilte.

Hij gaf aan zelf bereid te zijn te sterven voor onze vrijheid. Het zijn spannende tijden. De coronaspoedwet is er nog niet, maar gaat er waarschijnlijk wel komen. “Die spoedwet die eraan komt – en ik ben jurist – is een gedrocht van een wet. Echt waar, het is gruwelijk,” sprak Hulleman.

U bent feitelijk een proefkonijn

Hij had een document opgesteld met daarin een boodschap voor de politieagenten die aan de rand van het Malieveld waren opgesteld:

De wetten die u uitvoert, worden aangepast voor de belangen van een kleine groep. De bevolking die u zegt te dienen, agent of militair, wordt door die zogenaamde elite uitgemolken, dom gehouden of dom gemaakt en gezien als onderpand, product of nutteloos vlees.

Mensenlevens zijn voor hen statistiek en uit te drukken in economische waarde. Ook u, met uw veel te lage salaris voor uw zo belangrijke werk, wordt gezien als kostenpost. Momenteel bent u, agent of militair, nog noodzakelijk, maar ook u wordt vervangen door computers en systemen. U geeft aan alleen maar uw werk te doen indien gevraagd naar het waarom, maar ontslaat dit u en uw ziel werkelijk van de verantwoordelijkheid om zelf na te denken?

U zal samen met het zorgpersoneel bij de eersten zijn die geïnjecteerd worden met een vaccin dat onmogelijk kan dienen tot bescherming tegen een virus dat vrijwel direct muteert. U bent daarmee feitelijk een proefkonijn. Joost mag weten met welke ellende de naalden zijn gevuld die uw aderen zullen doordringen. Wij adviseren u: lees de bijsluiter voor gebruik.

U dient een tiran

Wij maken ons zorgen om onze vrijheden, maar juist ook om de uwe. Wij bekommeren ons ook om uw toekomstige gezondheid en indien u ze heeft, om uw kinderen en uw toekomst. Wij voelen met u mee, met uw ziel en met uw lichamelijke gezondheid, welke bedreigd worden door dezelfde mensen die u zegt te dienen en die u kunnen inzetten omdat zij met bijgedrukt en gestolen geld uw schamele salaris iedere maand betalen.

Wij voelen met u mee, de korte pijn die u zal ervaren van het prikje, maar de langetermijnpijn die daarop zal volgen. Wij voelen met u mee tijdens uw ziekte na injectie en met de eventuele dood van collega’s na injectie. Ook wij wilden niet zomaar accepteren dat onze overheid het slechte met ons voor had, maar na alles, alle leugens van de afgelopen maanden, kunnen wij niet anders concluderen: u dient een tiran. U bent de sterke arm van een kwaadwillende entiteit.

Vraag u, agent en militair, zich af wie u dienen wilt. Wij vragen van u iets ingewikkelds, namelijk om de weg van het geweten te bewandelen. Tijdens die reis wensen wij u, agent of militair, veel succes en wij spreken onze overtuiging uit dat u de juiste keuze zal maken. Hoewel wij ons door u onderdrukt en bedreigd voelen – omdat u de tiran dient die zijn kracht ontleent aan duistere praktijken waarvan u ook zou walgen als u het bewijs zou zien – spreken wij naar u, de mens achter het uniform van angst, onze liefde en eeuwige vriendschap uit. Wij geven om u. Wij vragen u: leg uw uniform af. Bescherm uzelf, bescherm ons.

De speech van Hulleman op het Malieveld is hier terug te kijken via de livestream van Viruswaarheid (vanaf 2:10:10).

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
3 jaren geleden

Kijk eens omhoog, we worden al jaren besproeid, wat zit erin? Nep covid oid?

Madeloes
Madeloes
3 jaren geleden

Is dit werkelijk waar? dan zijn de rapen gaar.

De uitspraak op 11-06-2020 van het Europees

Gerechtshof voor de Rechten van de Mens!

Gezeteld in Genève.

https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/08/de-ontmaskering-van-het-leugen-kabinet.html

Teun
Teun
3 jaren geleden

Hoe moet ik de uitgesproken zin over amateurs interpreteren: “Ik geef de regering het voordeel van de twijfel”

Ik mag toch hopen dat deze speech niet in Terschelling geschreven is?

v.d. Star
v.d. Star
3 jaren geleden
Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x