Homepagina » Mens en Dier » Sven Hulleman richt zich op Malieveld tot politieagenten: ‘U dient een tiran’
malieveld
Foto: Screenshot Facebook/Viruswaarheid

Sven Hulleman richt zich op Malieveld tot politieagenten: ‘U dient een tiran’

Zaterdagmiddag demonstreerden duizenden mensen op het Malieveld tegen onder meer de coronaspoedwet. De demonstratie was georganiseerd door tientallen verschillende groepen, waaronder Viruswaarheid en Gele Hesjes Nederland. Zij willen het RIVM buitenspel zetten, het kabinet laten aftreden en de grote media vernieuwen.

Op het Malieveld werd de menigte toegesproken door verschillende sprekers. Sven Hulleman van de podcast Een Oorlog Reeds Verloren gaf een indrukwekkende toespraak. Gisteren was het precies 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog op Nederlands grondgebied eindigde. “Toen begon de volgende onderdrukking en de volgende ellende voor heel veel mensen.”

Hulleman hield 1 minuut stilte voor iedereen die in de afgelopen 75 jaar en tijdens de Tweede Wereldoorlog – die ‘ook al barstensvol propaganda en leugens zat’ – zijn of haar leven heeft gegeven voor onze vrijheid. Vervolgens klonk er een oorverdovende stilte.

Hij gaf aan zelf bereid te zijn te sterven voor onze vrijheid. Het zijn spannende tijden. De coronaspoedwet is er nog niet, maar gaat er waarschijnlijk wel komen. “Die spoedwet die eraan komt – en ik ben jurist – is een gedrocht van een wet. Echt waar, het is gruwelijk,” sprak Hulleman.

U bent feitelijk een proefkonijn

Hij had een document opgesteld met daarin een boodschap voor de politieagenten die aan de rand van het Malieveld waren opgesteld:

De wetten die u uitvoert, worden aangepast voor de belangen van een kleine groep. De bevolking die u zegt te dienen, agent of militair, wordt door die zogenaamde elite uitgemolken, dom gehouden of dom gemaakt en gezien als onderpand, product of nutteloos vlees.

Mensenlevens zijn voor hen statistiek en uit te drukken in economische waarde. Ook u, met uw veel te lage salaris voor uw zo belangrijke werk, wordt gezien als kostenpost. Momenteel bent u, agent of militair, nog noodzakelijk, maar ook u wordt vervangen door computers en systemen. U geeft aan alleen maar uw werk te doen indien gevraagd naar het waarom, maar ontslaat dit u en uw ziel werkelijk van de verantwoordelijkheid om zelf na te denken?

U zal samen met het zorgpersoneel bij de eersten zijn die geïnjecteerd worden met een vaccin dat onmogelijk kan dienen tot bescherming tegen een virus dat vrijwel direct muteert. U bent daarmee feitelijk een proefkonijn. Joost mag weten met welke ellende de naalden zijn gevuld die uw aderen zullen doordringen. Wij adviseren u: lees de bijsluiter voor gebruik.

U dient een tiran

Wij maken ons zorgen om onze vrijheden, maar juist ook om de uwe. Wij bekommeren ons ook om uw toekomstige gezondheid en indien u ze heeft, om uw kinderen en uw toekomst. Wij voelen met u mee, met uw ziel en met uw lichamelijke gezondheid, welke bedreigd worden door dezelfde mensen die u zegt te dienen en die u kunnen inzetten omdat zij met bijgedrukt en gestolen geld uw schamele salaris iedere maand betalen.

Wij voelen met u mee, de korte pijn die u zal ervaren van het prikje, maar de langetermijnpijn die daarop zal volgen. Wij voelen met u mee tijdens uw ziekte na injectie en met de eventuele dood van collega’s na injectie. Ook wij wilden niet zomaar accepteren dat onze overheid het slechte met ons voor had, maar na alles, alle leugens van de afgelopen maanden, kunnen wij niet anders concluderen: u dient een tiran. U bent de sterke arm van een kwaadwillende entiteit.

Vraag u, agent en militair, zich af wie u dienen wilt. Wij vragen van u iets ingewikkelds, namelijk om de weg van het geweten te bewandelen. Tijdens die reis wensen wij u, agent of militair, veel succes en wij spreken onze overtuiging uit dat u de juiste keuze zal maken. Hoewel wij ons door u onderdrukt en bedreigd voelen – omdat u de tiran dient die zijn kracht ontleent aan duistere praktijken waarvan u ook zou walgen als u het bewijs zou zien – spreken wij naar u, de mens achter het uniform van angst, onze liefde en eeuwige vriendschap uit. Wij geven om u. Wij vragen u: leg uw uniform af. Bescherm uzelf, bescherm ons.

De speech van Hulleman op het Malieveld is hier terug te kijken via de livestream van Viruswaarheid (vanaf 2:10:10).

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
8 maanden geleden

Kijk eens omhoog, we worden al jaren besproeid, wat zit erin? Nep covid oid?

jani
jani
Reactie op  Hein
8 maanden geleden

Inderdaad Hein, dat roep ik ook al jaren en men heeft geen belangstelling!! Antwoord: “het zijn ‘gewoon’ vliegtuigstrepen”.

Jan
Jan
Reactie op  Hein
8 maanden geleden

Ja! En die zogenaamde “wolken” zijn zeker ook allemaal regendruppels!? Wakker worden jongens. Daar zitten drones inzet camera’s en sproei nevel.

Gerard
Gerard
Reactie op  Jan
8 maanden geleden

Sterk statement. Ineens zijn er zogenaamd wolken waaruit het niet regent (!) en die blauwe achtergrond is ook verdacht. Hallo!

Madeloes
Madeloes
8 maanden geleden

Is dit werkelijk waar? dan zijn de rapen gaar.

De uitspraak op 11-06-2020 van het Europees

Gerechtshof voor de Rechten van de Mens!

Gezeteld in Genève.

https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/08/de-ontmaskering-van-het-leugen-kabinet.html

Pieter
Pieter
Reactie op  Madeloes
8 maanden geleden

Wakkere mensen zien dat het document niet authentiek is 🙂

Madeloes
Madeloes
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

@Pieter

Daarom vroeg ik mij al af ‘is dit waar’?

Dank voor het plaatsen van je opmerking

Teun
Teun
8 maanden geleden

Hoe moet ik de uitgesproken zin over amateurs interpreteren: “Ik geef de regering het voordeel van de twijfel”

Ik mag toch hopen dat deze speech niet in Terschelling geschreven is?

Pietje Puk
Pietje Puk
Reactie op  Teun
8 maanden geleden

OP Terschelling

v.d. Star
v.d. Star
8 maanden geleden
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Denk niet dat het tot die mensen doordringt. Als je toch ziet dat zij bewapend met pepperspray, knuppels, handboeien en honden niet in staat zijn om iemand aan te houden en met drie kogels doodschieten i.p.v. eventueel nog in zijn been dan heeft zo preek 0,0 zin. Andere strategie is op zijn plaats.

Exegese
Exegese
Reactie op  Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Bas, iemand moet er ooit mee beginnen dit te zeggen. Laten we dit eindeloos blijven herhalen. De overheid herhaalt de desinformatie ook eindeloos en is er tot op heden zeer succesvol mee. Laten we daar kering uit trekken.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Exegese
8 maanden geleden

Ja absoluut waar. Maar er zijn hem al meer voorgegaan en dat had ook geen effect. Wel prima dat hij dit doet natuurlijk. Maar een andere strategie die wel effect zou hebben na al die verloren jaren zou nu in deze tijd goed uitkomen. Ben er zelf nog niet helemaal uit welke kant we op moeten gaan. Vandaar ook het voorbeeld wat ik gaf. Zover zijn we al gekomen dat je zonder proces wordt doodgeschoten als je begrijpt waar ik heen wil.

Rob
Rob
Reactie op  Bas van Stapelberg
8 maanden geleden

Swen spreekt over de ziel. Net als al veel mensen voor mij hebben ervaren heb ik van daaruit gezien ook het één en ander meegemaakt. Daarom kan ik zeggen dat niemand aan de ware rechtvaardigheid kan ontsnappen. Als het niet tijdens hun tijd (want een leven hebben ze niet bij de politie) duidelijk krijgen dan wordt het wel duidelijk als hun tijd voorbij is. Op het moment dat ze dood aan het gaan zijn zal er een bewustzijnsverruiming plaats vinden die laat zien wat ze i hun leven bereikt hebben. Aangezien ze geen leven meemaken maar alleen het leven vernietigen zullen ze dat allemaal zelf te zien en voelen krijgen. Als je een ander iets aandoet is dat voor eigen rekening en hebben ze dat op hun geweten. Als ze (heel) veel vernietiging op hun geweten hebben, van veel mensen, dan krijgen ze dat ook allemaal zelf te zien en te voelen. Dus hoe meer ze op hun geweten hebben, hoe duisterder het wordt en hoe meer ze zullen gaan voelen wat ze wie aangedaan hebben. Vaak gebeurt zoiets nog voordat iemand echt dood is. Dus als ze nu niet vatbaar zijn voor rede en realiteit om iets te veranderen dan komt het allemaal terug op de ‘eindafrekening’.

Gladiator
Gladiator
8 maanden geleden

Dit is idd de enig juiste opstelling cq benadering.

Politie en leger aan onze kant en klaar is Kees!!!!

Ik zal met een beetje geluk de nu aankomende week een gesprek hebben met de commandant van een redelijk grote politiepost en zal hem overtuigen van de feiten en zal niet rusten alvorens hij de feiten zal accepteren.

Wat daarvan dan de gevolgen zullen zijn kan ik niet weten of voorspellen echter het begin zal er zijn dan.

Hij is al een beetje “voorgekneed” zal ik maar zeggen.

Zal wel weer van me laten horen dan.

Gladiator

salvar
salvar
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

Gladiator
zou prachtig zijn , moet op een of andere manier toch moeten lukken.
we moeten bezig blijven tot in de eeuwigheid , anders zijn we verloren.

Margie
Margie
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

Heel, heel veel succes Gladiator 🌟🙌⚓

Pieter
Pieter
8 maanden geleden

Naar mijn mening is herijking van het doel nodig tot een algemener breder gedragen doel. Eén grote demo op het malieveld zal meer invloed hebben als 10 kleintjes. Daar komen steeds minder mensen op af.
Met de kennis over de verschillende organisaties en de hoeveelheid e-mail adressen die voorhanden moet zijn m.b.t. Corona sceptici in NL is best tot een grote demo te komen.

Mits tijdig gecommuniceerd, geregeld op de trom slaan en een kort maar duidelijk doel: “Geen Coronawet en alle repressieve maatregelen van tafel”

Het tegengeluid moet goed georganiseerd worden, uiteraard blijft ieder zelf verantwoordelijk, maar enige sturing is bitter noodzakelijk anders blijft het bij spelde prikjes die uiteindelijk averechts gaan werken.

Veel mensen missen echt de tijd en mogelijk middelen om iedere week weer zo bezig te zijn. Daarom: Less is More.

Roza
Roza
8 maanden geleden

Het injecteren van allerlei middelen is slechts een onderbuikgevoel… Kom eens met bewijs voordat je uitspraken doet. Onderbouw eens één keer door middel van keihard bewijs dat er daadwerkelijk van allerlei giftige zooi in een vaccin zit. Één keer maar. Dan ben ik overtuigd. Tot nu toe is het enige wat ik moet doen grinniken en met mijn ogen rollen.

Dus ik stel voor dat als er een vaccin beschikbaar is, dit door een onafhankelijke partij in een lab getest gaat worden op inhoud. Of door een anonieme partij. Of door een partij die op uw hand is. Weet je wat ik denk? Dat er niets maar dan ook niets in zit, behalve dan waar het voor bedoeld is.

Mars
Mars
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Nee zo werkt dat dus niet. Een ander je werk laten opknappen en dan alles afschieten. Er is MEER dan voldoende hard Bewijs (ook via deze site) wat er nu gaande is.

Voor mij val jij exact onder het type mensen die het pas in de gaten heeft als je een Laars op je gezicht voelt trappen.

En dan nog vraag je om bewijs.

Pieter
Pieter
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Daarom zijn er zeker mensen schadeloos gesteld door de overheid na het vaccin m.b.t. de Mexicaanse Griep. Mensen die de rest van hun leven Narcolepsie hebben na dat vaccin waar niets in zit behalve dan waar het voor bedoeld is.

Tsjonge, jonge, onder welke steen ben jij vandaan gekropen…

Philip
Philip
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Samenstelling en werking van vaccins

Samenstelling
Vaccins zijn gemaakt van verzwakte of dode ziektekiemen, onderdelen van de ziektekiem of stoffen die door ziektekiemen geproduceerd worden.

Daarnaast worden vaak een of meerdere hulpstoffen of adjuvantia toegevoegd. Het gaat om:

bewaarmiddelen (bv. thiomersal, formaldehyde) of stabilisatoren om de houdbaarheid van het vaccin te verlengen;
buffers om de zuurtegraad te behouden;
emulgatoren om de oplosbaarheid te vergroten.
In andere gevallen worden hulpstoffen toegevoegd (bv. aluminiumsulfaat, aluminiumhydroxide) om de afweerreactie te versterken. Bij kinderen is de afweerreactie van nature namelijk niet altijd sterk genoeg om voldoende afweer op te bouwen.
Ten slotte kunnen ook (sporen van) stoffen aanwezig zijn die tijdens het productieproces gebruikt werden zoals:

kippenei-eiwit in vaccins waarvan het virus op kippeneieren wordt gekweekt zoals het gele koortsvaccin en het griepvaccin;
antibiotica die tijdens de productie van sommige vaccins worden gebruikt om bacteriële groei te vermijden;
formaldehyde waarmee difterie- en tetanusgif onschadelijk wordt gemaakt.
Werking

https://www.cm.be/ziekte-en-behandeling/vaccinaties/algemeen/samenstelling-werking

Hein
Hein
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Gardasil, hpv, lees de narigheid er maar van, en geen enkele pharmaceut die ervoor veroordeeld wordt, zo dekken ze zichzelf wel in. Hetzelfde met het vaccin, de fabrikant kan niet verantwoordelijk gesteld worden….
Denk ff na

sjef smeets
sjef smeets
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Beste Roza, prima dat je er zo over denkt. In 2004 overleed mijn broer (jurist) door een verkeerde behandeling aan kanker. In mijn straat woont een Dr. Ir. in de chemie en die is huiverig voor alles wat vaccin is. En goede kennis van me, klinisch chemicus, vertelde me toen ik haar vroeg deel te nemen aan een onderzoek naar medicinale cannabis tegen kanker, dat zij nooit en te nimmer een medicijn nam omdat ze exact weet wat erin zit. Doe gewoon eens onderzoek en beperk je niet tot dat wat je al kent of weet.

Philip
Philip
Reactie op  Roza
8 maanden geleden
Pieter
Pieter
Reactie op  Philip
8 maanden geleden

Maar eten doet ze wel altijd biologisch 😀

P.M.
P.M.
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza , doe uw oogkleppen af en doe in Gods naam opzoek werk en als je het verstand hebt om na te DENKEN doe dit dan of stond je ook zoals Oskaar achteraan in de rij toen dit uitgedeeld werd ?!.

Mr.111
Mr.111
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

BEWIJS ? Onder welke steen bent u vandaan gekropen. Wel eens stilgestaan bij o.a. alle miljoenen schadeclaims (alleen al in Nederland) vanwege dat Mexicaanse griepvaccin die blijvend letsel veroorzaakten. Wel eens bij stilgestaan dat kinderen in Afrika en India als proefkonijnen worden gebruikt die voor de rest van hun leven ernstige blijvend letsel opliepen en er zelfs aan stierven.
U, DENKT slechts en WEET klaarblijkelijk totaal NIETS.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

heel simpel dan Roza…dan ben jij de eerste die je armpje uitsteekt om het middel te ontvangen, samen met alle andere deugmensjes. na een jaar zal ik eens rustig bekijken of je er nog bent of dat alles nog in orde is met jullie. Dan pas, zal ik eens beginnen met nadenken of ik het zelf ook zal nemen.

jani
jani
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

En “Rosa”, al die protesterende mensen zijn complotdenkers waaronder ikzelf ook behoor!!!
Een onafhankelijke partij moet testen(???)aangewezen door onze geachte (r)overheid!!!

jani
jani
Reactie op  jani
8 maanden geleden

Al die reacties op “Rosa” lezend bedenk ik mij nu dat Roza de zaak heeft uitgedaagd, nieuwsgierig naar hoe men hierop zou reageren….

Margie
Margie
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Hoeveel bewijs wil jij hebben???

Ga eens zelf onderzoek doen ipv denken

Hier nog een ‘monster’ artikel voor je

https://www.france24.com/en/20200803-pharma-giant-sanofi-charged-with-manslaughter-in-birth-defects-case

Proefkonijn1984
Proefkonijn1984
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

@Roza Dan zou ik de video op YouTube kijken “Stanley Plotkin onder ede”, dat zal je wel wakker schudden 😉 https://m.youtube.com/watch?v=_9c7ijoLHCQ

En deze: https://m.youtube.com/watch?v=7GQvL00CvK0

Piet
Piet
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza, luilak! Doe zelf eens onderzoek ipv dat aan anderen over te laten! Er is heeeeeel veel informatie hierover te vinden. Neem eens zelf je verantwoodelijkheid om hier kritisch naar te kijken, of neem je maar weer klakkeloos alles aan wat de media/overheid je voorspiegeld?

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza.Ik raad u aan om zo spoedig mogelijk de corona vaccinazi in u lichaam te laten injecteren want die is veilig.

Petrus
Petrus
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza,
Slaap lekker!

Pjotr
Pjotr
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Beste Roza , Google even op Pandemrix of HCG vaccin en lees dan alleen de wetenschappelijke publicaties. Dan leert u exact hoe het zit met de risico’s van vaccins. Maar iedereen moet vrij zijn en beschikkingsrecht hebben over zijn/haar eigen lichaam.

Hoop
Hoop
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza, naïeve dosa. Als je eens een weekje niet gaat netflixen en ander zinloos tijdverdrijf, maar gewoon eens echt gaat inlezen en bijsluiters downloaden dan had je deze vragen niet gesteld. Ga zelf op onderzoek uit inplaats van dat anderen je moeten overtuigen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Roza
8 maanden geleden

Roza, je kunt het gewoon op internet vinden, de ingredienten in de nu gangbare vaccins…aluminium, kwik ( thiomersal), formaldehyde…resten van foetussen. Zoek zelf maar.
En jij sluit je ogen voor het feit dat meer dan de helft van de kinderen een autistische aandoening heeft?
Toen ik op de basisschool ( 1962-1970) zat, was dat op 3 basississcholen. Mijn ouders zijn in die tijd 2 keer verhuisd. Op al die 3 scholen, samen toch al gauw 300 kinderen schat ik, was 1 meisje met polio en 1 meisje met astma.
Nu is er vrijwel geen enkel kind dat nog niet een ziekenhuis van binnen heeft gezien. Gedragsstoornissen, exceem, doofheid dus buisjes, en meisjes hebben ALTIJD BUIKPIJN: Of Accare, instituut voor het determineren van een autisme-gelinkte aandoening. Zoals….adhd, add , pddnos, asperger , en nog meer die ik niet ken,( waar er op dit moment heeeeeel veel van zijn), Waar een enorme wachtlijst voor is.
Wacht maar tot jij toetreedt in de wereld van basisschoolleeftijd kinderen…er gaat een wereld voor je open. want ineens zie je dat 5 van de 10 zoiets hebben.

Freefighter
Freefighter
8 maanden geleden

Zoek een op Bill Gates -children in India vaccin. Of vaccin mexicaanse griep +narcolepsie. Doe je eigen onderzoek☺

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

Ik ben trots dat we zulke helden hebben in Nederland !!

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

roy

Oud-Ajacied Bryan Roy: ‘Neem die spuit niet. Doe het niet. Ze spuiten u de dood in’

Neem die spuit niet. De absolute top ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x