Homepagina » Chemtrails » Politicus: “Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken”
Politicus: "Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken"

Politicus: “Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken”

Al jaren gaan er geruchten rond dat vliegtuigen gevaarlijke chemicaliën in de lucht sproeien. Een Duitse politicus wil nu dat de overheid een onderzoek instelt naar deze zogeheten chemtrails.

Milieuwoordvoerder van de CDU in het deelstaatparlement van Nedersaksen Martin Bäumer wil voor eens en voor altijd duidelijkheid scheppen. De lokale autoriteiten moeten een onderzoek naar chemtrails instellen. Dat is volgens Bäumer de enige manier om duidelijkheid te krijgen, meldt de Neue Osnabrücker Zeitung.

Iets te verbergen
Politicus: "Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken"

Martin Bäumer (CDU)

Het ministerie van Milieu in Hannover zei in een reactie op parlementaire vragen die Bäumer had gesteld, geen onderzoek te willen doen naar chemtrails. Volgens het ministerie gaat een dergelijk onderzoek te veel geld kosten.

Bäumer wijst erop dat het ministerie een budget heeft van 300 miljoen euro en dat een studie over chemtrails dus peanuts is. “Het feit dat de deelstaatoverheid weigert een onderzoek in te stellen leidt alleen maar tot speculatie en wekt de indruk dat je iets te verbergen hebt,” vertelde hij aan de krant.

In de complothoek gedrukt

Een woordvoerder van de Duitse Groenen zei dat de milieuwoordvoerder van de CDU zich ‘weer op het pad van de complottheoretici begeeft’ en ‘verbaasd te zijn dat hij zich bezighoudt met dergelijke hersenspinsels’.

De term chemtrails heeft betrekking op chemicaliën die per vliegtuig in de lucht worden gesproeid en die invloed uitoefenen op mens of milieu.

[NOZ]


Vond je deze info interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

66 reacties

 1. Even het volgende!!!

  Chemtrails worden met opzet door onze (r)overheid in het aluhoekje gepushed echter ze zijn wel degelijk een feit!! Laat dat aub duidelijk zijn.
  De hierboven genoemde website van Dane Winington is zeer aan te bevelen. Deze man is uitermate duidelijk en heeft overtuigende bewijzen.
  En dat de stof zilverdiode erin zal zitten kan heel goed echter het grote merendeel is aluminiumoxide (zeer hersenbeschadigend en o.a. oorzaak toenemen van Alzheimer) bariumoxide en strontium met als bindmiddel kunststofdeeltjes om het geheel beter te laten zweven. Heb er meer dan voldoende info over van specialisten en ook niet de minsten!!

  Feit is echter dat deze NATOvliegtuigen blijven sproeien!

  Mensen, ouwehoeren blijkt al vele jaren niet te helpen. Hoe lang laten WIJ, het volk, ons dit nog bieden. Totdat iedereen zo ziek en verzwakt is en afhankelijk is geworden van BIG Pharma, welke hierbij ook AANTOONBAAR een dikke vinger in de pap heeft, dat hij/zijn niets meer teweeg brengt en dus het perfecte afhankelijke slaafje is.

  Raketwerpers die een hoogte van 11 Km kunnen bereiken is mijn/de enige oplossing.
  Rutte bellen cq mailen dat hij 1 week de tijd heeft om dit te doen stoppen.
  Na 1 week gaat er elke week 1 vliegtuig richting bodem.

  En wat ook zal helpen is om met grote drommen mensen richting binnenhof te LOPEN. Daar aangekomen de trekpoppetjes mede te delen dat ze 10 min tijd krijgen om hun spulletjes te pakken. Zo niet zonder trap de hofvijver in.

  Sta toch verdomme eens eindelijk op in plaats van achter het toetsenbord te janken en te klagen. Kijk naar onze Franse medeburgers. Dit wordt niet voor niets zeer angstvallig door de broekbescheten MSM niet uitgezonden. Miljoenen gaan er de straat op en voor wat. Voor een wetje welk hun makkelijker kan laten ontslaan. Nou moe….mijn leven is belangrijker……..TOCH…..

  Wordt wakker, sta op en kom naar buiten met……..

  W.g.

  Gladiator

  13 likes
  • Mevrouw Stemband

   En deze reactie toont aan dat deze chemtrail onzin echt levensgevaarlijk is! Vanwege een onzinnig chemtrail sprookje hebben we hier iemand die letterlijk spreekt over het neerhalen van vliegtuigen.

   Zolang er al vliegtuigen rondvliegen bestaan er ongeveer contrails, en ja, door het explosief gegroeide vliegverkeer en verbeterde motoren zijn het er de laatste decennia behoorlijk wat meer geworden.

   7 likes
   • @Mevrouw Stemband

    Ieder zijn eigen ding of mening en heb ik ook respect voor echter……

    Volgens mij leeft/woont u op een andere planeet dan ik.

    Hier wil ik het graag bij laten.

    M.vr.gr.

    Gladiator

    9 likes
    • Mevrouw Stemband

     Dit heeft niets met meningen te maken, maar als je serieus begint te praten over het neerhalen van vliegtuigen vanwege contrails dan laat dat alleen maar zien waarom dit zo’n gevaarlijke onzin theorie is.

     7 likes
     • “Mevrouw stemband… Chemtrails bedoel je… ”

      Dan had ze dat wel gezegd…..

      7 likes
     • “Wie zegt dat jij niet dezelfde persoon bent die dat neerhaal verhaal geplaatst heeft om vervolgens maar eens op het gevaar te gaan wijzen?”

      Lekker makkelijk dit…. want bij mensen die wakker zijn en wel in chemtrails geloven kan er natuurlijk geen draadje los zitten in het bolletje (sarcasme)

      “hoewel er al sinds jaar en dag gegeild wordt op de mogelijkheden van weermodificatie is dit natuurlijk vd zotten dat het ook echt gedaan wordt”

      Het wordt, ook gedaan, lees cloudseeding….

      “Wbt goede argumenten, moet je eens goed luisteren naar wat deze man voorleest uit documentatie omtrent weermodificatie.”

      In het document wat hij voorleest wordt juist gezegd dat contrails sinds jaar en dag blijven hangen en uitwaaieren.. Dit bevestigd allleen maar wat Mevrouw Stemband zegt.

      Het document komt uit de 1970 en wat wordt hier gezegd..

      “The writer himself has seen instances in which a single contrail seemed to grow until it became an overcast covering the whole sky”

      Er wordt in het document ook nergens gesproken over chemtrails, maar over het feit dat contrails invloed zouden kunnen hebben op het weer. Echter kunnen ze dit nog niet bevestigen, aangezien dit nog verder uitgezocht moet worden.. Maar laten we eerlijk wezen, dat vliegtuigen vervuilers weten we natuurlijk allemaal.

      Oftewel, dat document heeft helemaal niets met chemtrails te maken, maar gaat puur en alleen over het effect van contrails.
      Steenkoolmijnen en uitlaatgassen hebben ook invloed op het klimaat, misschien nog wel meer… Hier een leuk stukje over te lezen.

      https://www.scientias.nl/luchtvervuiling-azie-beinvloedt-wereldwijd-het-weer-en-klimaat/

      6 likes
     • “wbt die video van Mark Bliss welke jij natuurlijk niet eens in z’n geheel bekeken”

      Heb je zelf wel het document doorgelezen wat hij voorleest?
      Waarschijnlijk niet anders had je het niet gepost. Het bevestigd alleen maar het verhaal van Mevrouw Stemband.. Contrails kunnen blijven hangen en uitwaaieren..

      “En nu je toch bezig bent moet je Maarten Horst niet ook nog ff zwart maken?”

      Was het de bedoeling om hem serieus te nemen dan?
      Die gast van de AIVD hoor je echt denken, “wat heb ik nu weer voor iemand aan de lijn”.. Hij neemt wel een gesprek op met de AIVD (wat echt nerrrrrrgens over gaat), maar niet het gesprek met deze bewuste Sander (de persoon die alles toegegeven zou hebben) erg geloofwaardig.. Als hij mensen wilt overtuigen moet hij al zijn gesprekken laten horen, dan heb je ook meteen een idee of ze uberhaubt een idee hebben waar hij het over heeft.. Vind je het gek dat je vaak wordt doorverbonden als ze geen flauw idee hebben waar je het over hebt..

      Het is ook niet voor niets dat hij de reacties uit heeft staan onder het youtube filmpje..

      6 likes
     • Mevrouw Stemband

      @eNdEmiOn Het is geen argument, het is een feit. Nog nooit enig zinnig argument voor het bestaan van chemtrails gezien, alleen maar nablaten van de standaard websites.

      Nog nooit heb ik bijvoorbeeld een steekhoudende argumentatie gehoord over “contrails kunnen maar kort bestaan” argument, altijd alleen maar antwoorden in de trant van “het is zo”…

      En hetzelfde procent van twintig jaar geleden gaat over een heel ander absoluut getal dan het percentage van vandaag….

      En ik ben geen trol, maar blijkbaar is het lastig om niet op de persoon te spelen…

      5 likes
     • “By the way zo explosief stijgt het vluchtverkeer helemaal niet. Of jij moet een hele andere definitie van explosief hebben. Het luchtverkeer neemt een paar procent toe per jaar.”

      In de tijd waarvan men zegt dat er geen chemtrails waren (de jaren 80), waren er 185.836 vliegbewegingen bij schiphol.

      Eind jaren 90 Dat is de tijd wanneer de chemtrail ellende begon volgens de chemtrail volgers waren dit er 432.483.

      Dat noem jij niet explosief?

      Pas sinds 2000 blijven de vliegbewegingen redelijk stabiel tussen de 400..000 en 450.000 (2015)

      5 likes
     • Mevrouw Stemband

      @eNdEmiOn

      “Wie zegt dat jij niet dezelfde persoon bent die dat neerhaal verhaal geplaatst heeft om vervolgens maar eens op het gevaar te gaan wijzen? ”

      Wederom op de persoon spelen met een ongefundeerde claim die ook nog volkomen onjuist is, ik begin de paralellen met de chemtrail onzin waar te nemen.

      “Maar toch moet er vooral weer het gevaar aspect bij ingewreven worden”

      Er zijn andere incidenten geweest en methodes (op andere sites ) genoemd die het niveau van borrelpraat zeker voorbijgaan. Ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat de redactie van deze site de eerste reactie van Gladiator gewoon heeft doorgelaten, ook al zou
      het slechts borrelpraat zijn….

      File vliegen is tegenwoordig echt al nodig als het druk is bij sommige vliegvelden: vliegtuigen worden in de wacht gezet inzogenaamde holding patterns, daar waar je van die ovale contrails van krijgt….

      Dat Max Bliss uit je video echt geen flauw idee heeft wat hij aan het voorlezen is blijkt wel gelojk uit het eerste patent wat hij aanhaalt:
      http://www.google.com/patents/US20130206912

      Dit patent bevestigt alleen maar dat contrails voor het grootste gedeelte uit water bestaan!

      5 likes
     • @eNdEmiOn

      Ik pak het allereerste zogenaamde argument (het patent) van Max Bliss en dat toont aan dat contrails voor het overgrote deel uit water bestaan! Iets wat dus exact het tegendeel beweert van de meeste Chemtrail verhalen.

      Dus ik pak een inhoudelijk argument en laat zien waarom het onzin is ter ondersteuning van Chemtrails; Dan is het slechts een eenvoudige doch correcte aanname dat Max Bliss geen flauw idee heeft waar hij over praat. (en daarnaast laat Roy ook zien waarom hij er wat betreft dat onderzoek er naast zit)

      Waarom lukt het je niet om inhoudelijk in te gaan op, bijvoorbeeld, dat patent? Snap je wat erin beschreven wordt of neem je alles zomaar klakkeloos aan wat er door bijvoorbeeld een Max Bliss wordt verteld?

      Ik heb verder geen enkele behoefte om Maarten Horst zwart te maken, maar hij bedient zich van exact dezelfde onzin argumenten als de meeste chemtrail aanhangers.
      Vraag hem maar eens of hij daadwerkelijk kan uitleggen waarom hij denkt dat contrails slechts ‘kort’ in de lucht kunnen blijven bestaan…

      4 likes
     • Mevrouw stemband… Chemtrails bedoel je…

      2 likes
     • Wie zegt dat jij niet dezelfde persoon bent die dat neerhaal verhaal geplaatst heeft om vervolgens maar eens op het gevaar te gaan wijzen? Terwijl dit niet meer dan overdreven borrelpraat is en alles behalve realistisch haalbaar is. Maar toch moet er vooral weer het gevaar aspect bij ingewreven worden.

      Verder hoewel er al sinds jaar en dag gegeild wordt op de mogelijkheden van weermodificatie is dit natuurlijk vd zotten dat het ook echt gedaan wordt [sarcasme].

      Wbt goede argumenten, moet je eens goed luisteren naar wat deze man voorleest uit documentatie omtrent weermodificatie.
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mU1JMDSCLLI#t=1240

      En vergeet ook niet het onderschrift van de video eens goed te bekijken.

      Over je absolute getal, nog steeds niet explosief te noemen misschien twee en een half keer meer vluchten tegenwoordig vergeleken met twintig jaar terug, een geleidelijke toename niks explosief en nog ver verwijderd van “file vliegen”.

      1 likes
     • Typisch zelf klagen over “op de persoon spelen” en dan even later niet juist zelf “op de persoon spelen” wbt die video van Mark Bliss welke jij natuurlijk niet eens in z’n geheel bekeken hebt. En nu je toch bezig bent moet je Maarten Horst niet ook nog ff zwart maken?

      B Bye

      1 likes
     • Heb je nu echt dat standaard script voor je liggen? Dit onzin argument is zo’n beetje de go-to van het merendeel vd chemtrail trollen.

      By the way zo explosief stijgt het vluchtverkeer helemaal niet. Of jij moet een hele andere definitie van explosief hebben. Het luchtverkeer neemt een paar procent toe per jaar.

      0 likes
    • En let op….op zondagen meestal GEEN chemtrails.

     Apart hé?? Andere/zondagse luchtvochtigheid zeker;-)))))

     1 likes
     • “En let op….op zondagen meestal GEEN chemtrails.”

      Ja, want zondag zijn ze natuurlijk vrij 🙂
      Wij hebben hier in midden nederland ook gewoon contrails op zondag..

      5 likes
  • Toename Alzheimer? Weleens van vergrijzing gehoord. Vroeguh werden mensen niet ouder dan veertig. Tegenwoordig gemiddeld 83. Zou grijs haar ook door chemtrails komen?

   3 likes
   • Toch wel hoor.
    Er zijn nog steeds landen waar men veertig a vijftig wordt.
    Daar wordt niet gesproeid.
    ??

    2 likes
    • @Mevrouw Stemband

     Ik ben het geheel met je eens maar de geprogrammeerde gemanipuleerde mensen hier zijn niet te stuiten van hun gemanipuleerde site’s die hun compleet gek maken. Het bewustzijn speelt hier ook een rol van wie ziet het en wie is nog gemanipuleerd en kan de werkelijkheid nog niet zien.

     Je reageert fantastisch.

     2 likes
   • Wat een onzin dat gemiddelde van vroeger werd ontzettend omlaag gehaald door hoge kindersterfte cijfers. Mensen die hun jeugd overleefden gingen de 40 met gemak ook voorbij.

    “Life expectancy changes over the course of a person’s life because as they survive the periods of birth, childhood and adolescence, their chance of reaching older age increases. The life expectancy at different ages can be presented as the number of additional years a person can expect to live…”
    http://www.aihw.gov.au/deaths/life-expectancy/

    3 likes
    • @eNdEmiOn, inderdaad, je hebt leugens en je hebt statistieken…

     “Vroeguh” werd men niet zo oud…
     Zeg dat maar eens tegen

     Hippocrates…. 460 – 377 V.C.
     Plato.. 428 – 347 V.C
     Socrates 470 – 399 V.C.
     Pythagoras 570 – 495 V.C.
     Aristoteles: 384 – 322 V.C.

     Maar “Voeguh” werd men niet ouder dan 40 jaar, toch?

     0 likes
 2. Het zou erg interessant zijn als de Duitse minister kennis neemt van de volgende site:

  [email protected].

  Veelwetenschappelijk onderzoek naar de ellende van de chemtrails.(en nog veel meer)

  5 augustus een enorme demonstratie in Redding. Californie. Alles is al bekend, maar niemand wil luisteren.

  Het is een GROF schandaal dat onze regering net doet of er niets aan de hand is en zelfs rare dingen beweert over het weer,en het verschijnsel chemtrails. zoals vliegtuigstrepen en meer van die onzinWaarschijnlijk gaat het ook om heel veel geld en werkvoorziening in de lucht. Allemaal work to do.Zouden de mensen nooit het gevoel krijgen dat ze meewerken aan de halve wereldbevolking vermoorden??????????????????//

  12 likes
  • Nope. Het gaat om het kunstmatig koelen van de atmosfeer met zilverdiode. Giftiger dan lood, net zoals lood bijna onmogelijk om te filteren uit drinkwater. Bovendien zit de zilverdiode in de lucht en daarmee staat klimaatcontrole gelijk aan asbest wat gezondheidsrisico betreft. Meer lood dus, maar mensen begrijpen je beter als je zegt asbest terwijl lood of zilverdiode eigenlijk ergers is. Er bestaat ook cloudseeding, dat is al wel openlijk erkent zoals tijdens de olympische spelen in peking en boven de rockies in Amerika. In peking wilde ze mooi weer. In Amerika sneeuw. Het laten uitregenen van wolken wordt op serieuzere sites goed uitgelegd en is oprecht geen geheim meer. Chemtrailen draait dus om zilverdiode en vind plaats veel hoger in de atmosfeer. Van de week de lichtende nachtwolken gezien? Dat zijn chloorverbindingen op 80 km hoogte, de derde wolkenlaag boven de stratosfeer op max 50/55km en de troposfeer op max 12km. Op grotere hoogte wordt een laagje aangebracht om het klimaat hier in het westen (het noorden dus) te kunnen koelen. Climat change is namelijk very real en het had hier al dik 40 graden moeten zijn zomers. De verdroging van de rest van de wereld is onderdeel van de plannen. Paar weken geleden nog nieuw record in India, geloof ruim 52 graden? Laatste dingetje over Chemtrails, de uitgestrooide film dient ook als substraat voor machines zoals haarp, het zorgt ervoor dat de straling beter te geleiden en te richten is. Dit wil je trouwens helemaal niet debunken. Climat control is real. En daarmee een legitieme reden voor andere landen om ons de oorlog te verklaren. Zoals de vorige mafkees uit Iran. Hij had wel gelijk. Wij stelen regen van de iranezen. Ja klopt eerlijk waar, controleer het maar eens echt. Van nog wel meer landen ook. Dus. Wie gaat dat uitleggen? Nobody that’s who

   14 likes
  • nee de mensen zijn gevoelloos gemaakt (althans een groot gedeelte) of misschien heb je weleens geprobeerd een ander te overtuigen nee het werkt voor geen meter.
   een schaap in het ravijn de rest volgt.

   5 likes
 3. Vandaag was in het nieuws te horen dat a.g.v. het slechte weer de oogsten over de hele EU zijn mislukt.
  Toeval? -> Toeval BESTAAT NIET!

  Was het niet Zionist Kissinger die zei:

  Control the money supply and you control a nation.
  Control the food supply and you control the people.

  En dat is nog lang niet alles. De Rothschilds en consorten hebben alles klaar staan voor een volgende crisis, die moedwillig is uitgesteld om het des te harder te laten binnenkomen.

  http://investmentwatchblog.com/happening-now-deutsche-bank-crashing-towards-the-inevitable-lehman-moment-italian-banks-face-the-perfect-storm-funding-crisis-accelerates-stock-meltdown-could-fall-and-take-eurozone-with-it/

  Men is KEIHARD op weg naar W.O.III

  13 likes
  • Trouwens, waarom nog een onderzoek doen wanneer de CIA al lang en breed het bestaan van chemtrails heeft toegegeven….

   http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-gezondheid/cia-baas-bevestigt-chemtrails-bestaan/

   0 likes
   • @an argie
    De CIA heeft het bestaan van chemtrails helemaal niet toegegeven; hoe je dat uit dat stukje van de speech van John O. Brennan kan halen is me een raadsel.
    Hij spreekt continue over “would”, “could” en “potential”, hij spreekt dus enkel over mogelijkheden in de toekomst.

    Voor de geintresseerden hier de gehele speech uitgeschreven:
    https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html

    2 likes
    • “De CIA heeft het bestaan van chemtrails helemaal niet toegegeven; hoe je dat uit dat stukje van de speech van John O. Brennan kan halen is me een raadsel.
     Hij spreekt continue over “would”, “could” en “potential”, hij spreekt dus enkel over mogelijkheden in de toekomst.”

     Dat probeerde ik Exegese ook al duidelijk te maken, maar sommige mensen lezen alleen wat ze willen lezen. Kan ook zijn dat men moeite heeft met begrijpend lezen.

     5 likes
     • Hoe zat het ook alweer met op de man spelen?
      Dat deden wij (de mensen met een andere mening) toch? 🙂

      Er is 1 ding waar we het over eens zijn
      “Jij kent mij niet en ik jou niet. En laten we dat alsjeblieft zo houden.”

      Je hoopt veel voor me, nergens voor nodig, liever niet zelfs….

      Het blijft in ieder geval apart om te zien hoe men de feiten negeert die ik en andere met mij op tafel leggen. In plaats van het inhoudelijk weerleggen van onze claims wordt er altijd weer geschermd met nieuwe zogenaamde bewijzen.. En dan heb jij het over struisvogelpolitie, wat een grap..

      7 likes
     • “Verbanden leggen, nadenken, kijken naar de daadwerkelijke geschiedenis is niet weggelegd voor leeghoofden die aan struisvogelpolitiek doen”

      En al helemaal niet weggelegd voor “wakkere” mensen die blind overnemen wat ze via de alternatieve media overnemen, omdat die mensen er wel verstand van zouden hebben (ik noem een AE911, of een geo-engineeringwatch).. Het gebrek aan zelf denken druipt er van af..

      Als ik iets lees (op de MSM of via de alternatieve media) en er geinteresserd in ben wil ik weten hoe ze er bij komen en kijk ik verder dan mn neus lang is, dat gegeven mis ik nogal bij vele “wakkere” onder ons.. Zij lezen iets op bijv. eerder genoemde sites en nemen het als de waarheid aan.. Hetzelfde gebeurt met “documentaires” zoals bijvoorbeeld bij, why, who, what are they spraying.

      Zelden komt er iets voorbij wat niet net even wat anders is als je er verder induikt.

      Verder schaar jij Weermodificatie en chemtrails onder dezelfde noemer en dat is natuurlijk ook gel*l. Weermodificatie is het overkoepelend geheel, daaronder valt bijvoorbeeld het kopje Cloudseeding (geen geheim en heel wat anders dan chemtrails)
      Dus ja, weermodificatie bestaat..

      Chemtrails daarentegen? Ik heb er nog geen bewijs voor gezien, buiten een aantal militaire operaties, waaronder bijvoorbeeld operation Ranch Hand in vietnam. Niet te vergelijken met “chemtrails” zoals sommige mensen denken dat ze boven onze hoofden zien.

      En kom op patenten? echt waar, kom je daar mee..
      Het gros van de patenten die je gekopieerd hebt van seektress of welke site dan ook hebben niets met chemtrails te maken, maar dat had je zelf ook kunnen weten.

      Hier worden veel van je patenten besproken
      http://www.abovetopsecret.com/forum/thread760080/pg1

      En wat zegt een patent nu eenmaal.
      Er zijn patenten van tijdmachines (heb jij ze al gezien?)
      Alex Chiu heeft ringen gepatenteerd, als je deze draagt zul je nooit sterven (Je kan ze kopen, maar garantie tot je sterfbed)

      Hier nog een paar leuke patenten..

      3 likes
     • Nog zo’n herkenbaar kenmerk van verschillende “wakkere” personen: Paranoia..

      “https://chemtrailsplanet.net/2014/08/28/david-keith-joins-the-mick-west-chemtrail-debunker-troll-team/”

      Als ze zelf niet kunnen aantonen waarom Mick West ongelijk heeft moeten ze maar tegen hem aan gaan schoppen. Dat is de makkelijkste manier.. Ook heel herkenbaar…

      “http://myeclinik.com/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/”

      Een chemtrail piloot zonder ook maar enig bewijs. In het filmpje op 0:55 zie je een apparaat wat op een tankvliegtuig wordt geplaatst. Het apparaat sproeit water in de lucht, wat vervolgens bevriest. Andere vliegtuigen gaan in de stroom vliegen om te kijken hoe en of deze water/ijs stroom de motoren/vleugels etc van het vliegtuig beinvloedt.

      Hier te zien.
      http://i56.servimg.com/u/f56/12/26/75/01/04021310.jpg

      Verder komen er nog foto’s van het interieur van 747 testvliegtuigen voorbij en heel veel foto’s van contrails..

      “Zelfs artsen beamen het bestaan van chemtrails en de gevolgen voor de publieke gezondheid…

      https://geopolitics.co/2015/08/18/peer-reviewed-scientific-evidence-exposes-chemtrail-as-crime-against-humanity/

      Dit is geen arts, maar een “natuurkundige”… en over Marvin Herndon zijn “onderzoek” is een jaar geleden hier op 9ForNews al uitgebreid gesproken. Laat ik het zo zeggen, het onderzoek is niet voor niets ingetrokken.. Maar ook dat had je geweten als je je er echt in verdiept had.

      3 likes
     • @an argie

      OMG, je bevestigt hier precies wat ik zeg. Thanks!
      Mensen kijken niet meer verder dan hun neus lang is, ze lezen iets en nemen het over zonder zelf ook maar naar enige achtergrondinformatie te zoeken…

      De VN zegt helemaal niet dat we besproeid worden..
      Wat je laat zien was een conferentie over klimaatverandering GEORGANISEERD door de VN.

      Rosalind Peterson heeft dan ook helemaal niets met de VN te maken.

      Zie verder reactie mevrouw stemband.

      /shake head

      2 likes
     • Ook bij algemene bewustwording moeten de leugens/fouten van de waarheid gescheiden worden.. Wij wijzen op deze fouten, maar blijkbaar hoeft dat niet bij algemene bewustwording..

      “@Sheeple, wordt nu eens wakker” en “in plaats van telkens weer op de man te spelen” in een zin.. 🙂

      2 likes
     • @an argie

      Geloof je echt alles wat je op youtube en sites tegenkomt? Heb je echt dat geluisterd naar wat er gezegd wordt, of ben je weer blind linkjes aan het posten, zoals met die lijst van lachwekkkende patenten… waarom ben je niet in staat tot het inhoudeijk reageren op die mist machine voor in theaters?

      Maar vooruit Rosalind Peterson:
      https://www.metabunk.org/debunked-rosalind-peterson-leaker-addressing-un-about-chemtrails-and-geoengineering.t3514/

      “I have no proof whatsoever that the jets are releasing anything but jet fuel emissions. ”

      Dus dat zogenaamde 100% bewijs is zoals gewoonlijk 100% onzin…..

      1 likes
     • @Sheeple.

      Chemtrails zijn onzin, Solar warden is onzin, Valse vlaggen zijn onzin, zionisme is onzin, vaccinaties helpen alleen maar, Codex Allimentarius, ESM, Bailins, Bailouts; het is allemaal onzin voor aluhoedjes…

      Verbanden leggen, nadenken, kijken naar de daadwerkelijke geschiedenis is niet weggelegd voor leeghoofden die aan struisvogelpolitiek doen, omdat ze veel te bang zijn hun gehele geloofsovertuigingen overboord te moeten gooien.

      Dus luister lekker verder naar het zionistische jourNUL dat ALLEEN maar waarheid levert, géén gepropageerde uitlaatklep van de regering is, géén eenzijdige informatie levert en hét voorbeeld van journullistiek is.

      Het is niet eerst zien, dan geloven; het is eerst geloven, dan zien. Dit heet cognitieve dissonantie

      En over een paar jaar klagen: Ich habe es nicht gewußt.

      Ik zou zeggen: Slaap lekker verder. Je wordt vanzelf een statistiek of “collateral damage”.

      0 likes
     • En als het al geen chemtrails zijn, dan wordt de Nederlandse bevolking zoor ZIJN EIGEN REGERING wel op een andere manier vergiftigd…

      http://libertarian.nl/wp/2004/01/aan-die-13-mio-kilo-arsenicum-en-die-30-mio-kilo-chroom-vi-kan-het-niet-gelegen-hebben/

      @Sheeple, wordt nu eens wakker en ga eens wat ZIEN in plaats van detailkritiek te leveren en telkens weer op de man te spelen naar de mensen die niets anders doen dan algemene bewustwording proberen op te roepen.

      0 likes
     • @Roy, belletje en stembandje
      Mick West… huhuh…. troll, net als jullie.

      https://chemtrailsplanet.net/2014/08/28/david-keith-joins-the-mick-west-chemtrail-debunker-troll-team/

      http://myeclinik.com/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/

      Zelfs artsen beamen het bestaan van chemtrails en de gevolgen voor de publieke gezondheid…

      https://geopolitics.co/2015/08/18/peer-reviewed-scientific-evidence-exposes-chemtrail-as-crime-against-humanity/

      En wie zit er weer eens achter? Dezelfde psychopaten die de wereld al eeuwen in hun greep houden…

      http://new.euro-med.dk/20140312-chemtrails-i-who-are-spraying.php

      Maar ja, hier worden door de industrie betaalde troll desinfo sites als metabunk aangehaald…het lijkt wel of ze ninefornews eveneens hebben ontdekt.
      Sommigen voldoen iig aan flink wat punten op de onderstaande link.

      https://rebelsiren.wordpress.com/2014/01/22/dispelling-internet-disinformation-tactics-debunking-the-debunkers/

      0 likes
     • @Roy,

      Ik heb geen zin meer om mijn tijd te verdoen met jouw “debunk” gewauwel. Ga jij maar lekker spelen met Bellingcat, de CIA en andere Zionistische “debunkers”.

      Als jij wilt blijven geloven dat valse vlaggen niet bestaan, dat de regering het alleen maar goed met ons “useless eaters” voor heeft, dan ben ik ZEKER WETEN degene die het laatste lacht.

      Jij kent mij niet en ik jou niet. En laten we dat alsjeblieft zo houden.
      Ik wens je heel veel succes met het “debunken” van chemtrails, solar warden, vaccinaties, Babylonische geldsystemen, Codex Allimentarius, de gepropageerde geschiedenis, Zionisme, en wat al niet meer.

      Ik hoop voor je dat je geen BLONDE (klein)dochters hebt.
      Ik hoop voor je dat je nooit hebt gehoord van Alexander Solzhenitsyn
      Ik hoop voor je dat je de artsen van de farmaceutische industrie kunt blijven geloven, ook al zijn er BILJOENEN verdampt in allerlei “onderzoeken” en krijgen steeds meer mensen op steeds jongere leeftijd “ouderdom” gerelateerde aandoeningen als alzheimer, diabetes II, morbus Pick, Cerebro Vasculaire Aandoeningen, Respiratoire Aandoeningen,etc.
      Ik hoop voor je dat je geen Christen bent, want als je niet ziet dat de normen en waarden waarop Europa groot is geworden in een aantal decennia volledig teniet zijn gedaan, dan ben je in mijn ogen niet alleen stekeblind, maar heb je nog niet eens het IQ en een EQ van een theelepeltje en mag je je wat mij betreft, net als de Rothschilds en de rest van de Zionistische kliek, scharen onder de noemer psychopaten.
      Ik hoop voor je dat je nog nooit hebt gehoord van het Von Coudenhove-Kalergi plan….

      Want dan ga je binnen een decennium, net als al die sheeple in de steden Keulen, Hamburg en al die andere steden in Duitsland, Zweden en de rest van Europa zeggen: IK weet het niet!

      Blijf jij maar lekker “debunken” en struisvogelpolitiek bedrijven. Als jij daar gelukkig van wordt. So be it.

      0 likes
    • @Stemband…

     Chemtrails zijn dus onzin? Heb je ooit de hoeveelheid patenten bekeken die daarmee gemoeid zijn en die gaan over weermodificatie?

     Een greep:

     United States Patent and Trademark Office
     http://www.uspto.gov/

     1338343 – April 27, 1920 – Process And Apparatus For The Production of Intense Artificial Clouds, Fogs, or Mists
     1619183 – March 1, 1927 – Process of Producing Smoke Clouds From Moving Aircraft
     1631753 – June 7, 1927 – Electric Heater – Referenced in 3990987
     1665267 – April 10, 1928 – Process of Producing Artificial Fogs
     1892132 – December 27, 1932 – Atomizing Attachment For Airplane Engine Exhausts
     1928963 – October 3, 1933 – Electrical System And Method
     1957075 – May 1, 1934 – Airplane Spray Equipment
     2097581 – November 2, 1937 – Electric Stream Generator – Referenced in 3990987
     2409201 – October 15, 1946 – Smoke Producing Mixture
     2476171 – July 18, 1945 – Smoke Screen Generator
     2480967 – September 6, 1949 – Aerial Discharge Device
     2550324 – April 24, 1951 – Process For Controlling Weather
     2510867 – October 9, 1951 – Method of Crystal Formation and Precipitation
     2582678 – June 15, 1952 – Material Disseminating Apparatus For Airplanes
     2591988 – April 8, 1952 – Production of TiO2 Pigments – Referenced in 3899144
     2614083 – October 14, 1952 – Metal Chloride Screening Smoke Mixture
     2633455 – March 31, 1953 – Smoke Generator
     2688069 – August 31, 1954 – Steam Generator – Referenced in 3990987
     2721495 – October 25, 1955 – Method And Apparatus For Detecting Minute Crystal Forming Particles Suspended in a Gaseous Atmosphere
     2730402 – January 10, 1956 – Controllable Dispersal Device
     2801322 – July 30, 1957 – Decomposition Chamber for Monopropellant Fuel – Referenced in 3990987
     2881335 – April 7, 1959 – Generation of Electrical Fields
     2908442 – October 13, 1959 – Method For Dispersing Natural Atmospheric Fogs And Clouds
     2986360 – May 30, 1962 – Aerial Insecticide Dusting Device
     2963975 – December 13, 1960 – Cloud Seeding Carbon Dioxide Bullet
     3126155 – March 24, 1964 – Silver Iodide Cloud Seeding Generator – Referenced in 3990987
     3127107 – March 31, 1964 – Generation of Ice-Nucleating Crystals
     3131131 – April 28, 1964 – Electrostatic Mixing in Microbial Conversions
     3174150 – March 16, 1965 – Self-Focusing Antenna System
     3234357 – February 8, 1966 – Electrically Heated Smoke Producing Device
     3274035 – September 20, 1966 – Metallic Composition For Production of Hydroscopic Smoke
     3300721 – January 24, 1967 – Means For Communication Through a Layer of Ionized Gases
     3313487 – April 11, 1967 – Cloud Seeding Apparatus
     3338476 – August 29, 1967 – Heating Device For Use With Aerosol Containers – Referenced in 3990987
     3410489 – November 12, 1968 – Automatically Adjustable Airfoil Spray System With Pump
     3429507 – February 25, 1969 – Rainmaker
     3432208 – November 7, 1967 – Fluidized Particle Dispenser
     3441214 – April 29, 1969 – Method And Apparatus For Seeding Clouds
     3445844 – May 20, 1969 – Trapped Electromagnetic Radiation Communications System
     3456880 – July 22, 1969 – Method Of Producing Precipitation From The Atmosphere
     3518670 June 30, 1970 – Artificial Ion Cloud
     3534906 – October 20, 1970 – Control of Atmospheric Particles
     3545677 – December 8, 1970 – Method of Cloud Seeding
     3564253 – February 16, 1971 – System And Method For Irradiation Of Planet Surface Areas
     3587966 – June 28, 1971 – Freezing Nucleation
     3601312 – August 24, 1971 – Methods of Increasing The Likelihood oF Precipatation By The Artificial Introduction Of Sea Water Vapor Into The Atmosphere Winward Of An Air Lift Region
     3608810 – September 28, 1971 – Methods of Treating Atmospheric Conditions
     3608820 – September 20, 1971 – Treatment of Atmospheric Conditions by Intermittent Dispensing of Materials Therein
     3613992 – October 19, 1971 – Weather Modification Method
     3630950 – December 28, 1971 – Combustible Compositions For Generating Aerosols, Particularly Suitable For Cloud Modification And Weather Control And Aerosolization Process
     USRE29142 – This patent is a reissue of patent US3630950 – Combustible compositions for generating aerosols, particularly suitable for cloud modification and weather control and aerosolization process
     3659785 – December 8, 1971 – Weather Modification Utilizing Microencapsulated Material
     3666176 – March 3, 1972 – Solar Temperature Inversion Device
     3677840 – July 18, 1972 – Pyrotechnics Comprising Oxide of Silver For Weather Modification Use
     3722183 – March 27, 1973 – Device For Clearing Impurities From The Atmosphere
     3769107 – October 30, 1973 – Pyrotechnic Composition For Generating Lead Based Smoke
     3784099 – January 8, 1974 – Air Pollution Control Method
     3785557 – January 15, 1974 – Cloud Seeding System

     0 likes
     • @an argie

      “Chemtrails zijn dus onzin? Heb je ooit de hoeveelheid patenten bekeken die daarmee gemoeid zijn en die gaan over weermodificatie?”

      En hoeveel van die patenten die je blind uit dit lijstje http://geoengineeringwatch.org/documents/weather-mod-patents-list..pdf hebt gecopieerd (een linkje was echt wel voldoende geweest) heb je daadwerkelijk zelf bekeken?

      Alleen de eerste is al lachwekkend
      “Fog is frequently required for special effects in the production of films or in theatres. ”
      http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=1338343&OS=1338343&RS=1338343

      Dus volgens jou is een patent op een mist machine voor gebruik in films en theater bewijs voor chemtrails?

      2 likes
     • 3795626 – March 5, 1974 – Weather Modification Process
      3808595 – April 30, 1974 – Chaff Dispensing System
      3813875 – June 4, 1974 – Rocket Having Barium Release System to Create Ion Clouds In The Upper Atmopsphere
      3835059 – September 10, 1974 – Methods of Generating Ice Nuclei Smoke Particles For Weather Modification And Apparatus Therefore
      3835293 – September 10, 1974 – Electrical Heating Aparatus For Generating Super Heated Vapors – Referenced in 3990987
      3877642 – April 15, 1975 – Freezing Nucleant
      3882393 – May 6, 1975 – Communications System Utilizing Modulation of The Characteristic Polarization of The Ionosphere
      3896993 – July 29, 1975 – Process For Local Modification of Fog And Clouds For Triggering Their Precipitation And For Hindering The Development of Hail Producing Clouds
      3899129 – August 12, 1975 – Apparatus for generating ice nuclei smoke particles for weather modification
      3899144 – August 12, 1975 – Powder contrail generation
      3940059 – February 24, 1976 – Method For Fog Dispersion
      3940060 – February 24, 1976 – Vortex Ring Generator
      3990987 – November 9, 1976 – Smoke generator
      3992628 – November 16, 1976 – Countermeasure system for laser radiation
      3994437 – November 30, 1976 – Broadcast dissemination of trace quantities of biologically active chemicals
      4042196 – August 16, 1977 – Method and apparatus for triggering a substantial change in earth characteristics and measuring earth changes
      RE29,142 – February 22, 1977 – Reissue of: 03630950 – Combustible compositions for generating aerosols, particularly suitable for cloud modification and weather control and aerosolization process
      4035726 – July 12, 1977 – Method of controlling and/or improving high-latitude and other communications or radio wave surveillance systems by partial control of radio wave et al
      4096005 – June 20, 1978 – Pyrotechnic Cloud Seeding Composition
      4129252 – December 12, 1978 – Method and apparatus for production of seeding materials
      4141274 – February 27, 1979 – Weather modification automatic cartridge dispenser
      4167008 – September 4, 1979 – Fluid bed chaff dispenser
      4347284 – August 31, 1982 – White cover sheet material capable of reflecting ultraviolet rays
      4362271 – December 7, 1982 – Procedure for the artificial modification of atmospheric precipitation as well as compounds with a dimethyl sulfoxide base for use in carrying out said procedure
      4402480 – September 6, 1983 – Atmosphere modification satellite
      4412654 – November 1, 1983 – Laminar microjet atomizer and method of aerial spraying of liquids
      4415265 – November 15, 1983 – Method and apparatus for aerosol particle absorption spectroscopy
      4470544 – September 11, 1984 – Method of and Means for weather modification
      4475927 – October 9, 1984 – Bipolar Fog Abatement System
      4600147 – July 15, 1986 – Liquid propane generator for cloud seeding apparatus
      4633714 – January 6, 1987 – Aerosol particle charge and size analyzer
      4643355 – February 17, 1987 – Method and apparatus for modification of climatic conditions
      4653690 – March 31, 1987 – Method of producing cumulus clouds
      4684063 – August 4, 1987 – Particulates generation and removal
      4686605 – August 11, 1987 – Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere
      4704942 – November 10, 1987 – Charged Aerosol
      4712155 – December 8, 1987 – Method and apparatus for creating an artificial electron cyclotron heating region of plasma
      4744919 – May 17, 1988 – Method of dispersing particulate aerosol tracer
      4766725 – August 30, 1988 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
      4829838 – May 16, 1989 – Method and apparatus for the measurement of the size of particles entrained in a gas
      4836086 – June 6, 1989 – Apparatus and method for the mixing and diffusion of warm and cold air for dissolving fog
      4873928 – October 17, 1989 – Nuclear-sized explosions without radiation
      4948257 – August 14, 1990 – Laser optical measuring device and method for stabilizing fringe pattern spacing
      48050 – August 14, 1990 – Liquid atomizing a94pparatus for aerial spraying
      4999637 – March 12, 1991 – Creation of artificial ionization clouds above the earth
      5003186 – March 26, 1991 – Stratospheric Welsbach seeding for reduction of global warming
      5005355 – April 9, 1991 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
      5038664 – August 13, 1991 – Method for producing a shell of relativistic particles at an altitude above the earths surface
      5041760 – August 20, 1991 – Method and apparatus for generating and utilizing a compound plasma configuration
      5041834 – August 20, 1991 – Artificial ionospheric mirror composed of a plasma layer which can be tilted
      5056357 – October 15, 1991- Acoustic method for measuring properties of a mobile medium
      5059909 – October 22, 1991 – Determination of particle size and electrical charge
      5104069 – April 14, 1992 – Apparatus and method for ejecting matter from an aircraft
      5110502 – May 5, 1992 – Method of suppressing formation of contrails and solution therefor
      5156802 – October 20, 1992 – Inspection of fuel particles with acoustics
      5174498 – December 29, 1992 – Cloud Seeding
      5148173 – September 15, 1992 – Millimeter wave screening cloud and method
      5245290 – September 14, 1993 – Device for determining the size and charge of colloidal particles by measuring electroacoustic effect
      5286979 – February 15, 1994 – Process for absorbing ultraviolet radiation using dispersed melanin
      5296910 – March 22, 1994 – Method and apparatus for particle analysis
      5327222 – July 5, 1994 – Displacement information detecting apparatus
      5357865 – October 25, 1994 – Method of cloud seeding
      5360162 – November 1, 1994 – Method and composition for precipitation of atmospheric water
      5383024 – January 17, 1995 – Optical wet steam monitor
      5425413 – June 20, 1995 – Method to hinder the formation and to break-up overhead atmospheric inversions, enhance ground level air circulation and improve urban air quality
      5434667 – July 18, 1995 – Characterization of particles by modulated dynamic light scattering
      5441200 – August 15, 1995 – Tropical cyclone disruption
      5486900 – January 23, 1996 – Measuring device for amount of charge of toner and image forming apparatus having the measuring device
      5556029 – September 17, 1996 – Method of hydrometeor dissipation (clouds)
      5628455 – May 13, 1997 – Method and apparatus for modification of supercooled fog
      5631414 – May 20, 1997 – Method and device for remote diagnostics of ocean-atmosphere system state
      5639441 – June 17, 1997 – Methods for fine particle formation
      5762298 – June 9, 1998 – Use of artificial satellites in earth orbits adaptively to modify the effect that solar radiation would otherwise have on earth’s weather

      0 likes
     • 5912396 – June 15, 1999 – System and method for remediation of selected atmospheric conditions
      5922976 – July 13, 1999 – Method of measuring aerosol particles using automated mobility-classified aerosol detector
      5949001 – September 7, 1999 – Method for aerodynamic particle size analysis
      5984239 – November 16, 1999 – Weather modification by artificial satellite
      6025402 – February 15, 2000 – Chemical composition for effectuating a reduction of visibility obscuration, and a detoxifixation of fumes and chemical fogs in spaces of fire origin
      6030506 – February 29, 2000 – Preparation of independently generated highly reactive chemical species
      6034073 – March 7, 2000 – Solvent detergent emulsions having antiviral activity
      6045089 – April 4, 2000 – Solar-powered airplane
      6056203 – May 2, 2000 – Method and apparatus for modifying supercooled clouds
      6110590 – August 29, 2000 – Synthetically spun silk nanofibers and a process for making the same
      6263744 – July 24, 2001 – Automated mobility-classified-aerosol detector
      6281972 – August 28, 2001 – Method and apparatus for measuring particle-size distribution
      6315213 – November 13, 2001 – Method of modifying weather
      6382526 – May 7, 2002 – Process and apparatus for the production of nanofibers
      6408704 – June 25, 2002 – Aerodynamic particle size analysis method and apparatus
      6412416 – July 2, 2002 – Propellant-based aerosol generation devices and method
      6520425 – February 18, 2003 – Process and apparatus for the production of nanofibers
      6539812 – April 1, 2003 – System for measuring the flow-rate of a gas by means of ultrasound
      6553849 – April 29, 2003 – Electrodynamic particle size analyzer
      6569393 – May 27, 2003 – Method and device for cleaning the atmosphere

      Kun jij dan verklaren wáárom al deze patenten over weermodificatie aanwezig zijn en dat alles klinkklare onzin zou zijn?

      En HAARP is dan zeker ook een verzinsel van de aluhoedjes en wordt door jou naar het rijk der complottheoristen verwezen…

      http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6

      0 likes
   • De CIA is het KAAS en jij bent de MUIS en je bent gek op kaas. Je word keihard in de zeik genomen door de CIA Vrijmetselarij en je denkt wakker te zijn maar je heb het nog niet door!! Jij bent een geprogrammeerd mens die denkt dat hij zijn programmeur (Vrijmetselarij) te slim af is. Heb ik dat goed dat bijna niemand dat door heeft??

    0 likes
 4. Chemtrails zijn stroffen, mogelijk kankerverwekkend, gezondheidsbeperkend, die in de ionosfeer losgelaten worden om de zogenaamde oververhitting van de zon tegen te gaan, ze noemken het engoingenering!

  3 likes
 5. volg al jaren dit en vraag me altijd af
  wie wat waarom ,, de piloten die het verspreiden moeten het toch weten ,,
  en degene die het laat doen ,,krijgt toch ook zijn of haar portie.
  of isi het te simpel gedacht van me /
  heb een weids uit zicht en zie direct wanneer het weer zo is ..br

  2 likes
  • Je vraagt je dat altijd af maar hebt nooit de moeite genomen om er eens een paar zoektermen op los te laten? Als je al niet op eigen hand kunt bedenken hoe je mensen tot iets kunt drijven wat ze niet willen.

   Vooruit dan voorkauw modus initiated »

   Wie zegt dat ze ervan op de hoogte zijn?
   Dat hoeft niet het geval te zijn wanneer:
   – Het een systeem betreft waarbij het gaat om een toevoeging aan de brandstof.
   – Het systeem volledig geautomatiseerd is, wat natuurlijk voor de hand ligt.

   Als ze het wel weten:
   – Piloten wordt een rooskleurig verhaal verteld en dat het een goede daad is om bv klimaatverandering tegen te gaan en dat het verder niet gevaarlijk is.
   – Intimidatie en bedreiging werkt ook erg goed, je doet gewoon mee of er gebeuren “ongelukken” met jou en/of je familie. Maar baanbehoud/vliegerschap behoud is vaak ook al genoeg motivatie.

   1 likes
 6. De Groenen in Duitsland zijn een boevenbende…mensen die denken echt iets voor het milieu te kunnen betekenen worden misleidt. De leiding van de Groenen is foute boel, ze zijn geïnfiltreerd …compleet anti-Duits en pro NAVO, pro-Israel, tegen een schone leefomgeving, tegen rechten voor de mens, en willen nu ook met Merkel samen een coalitie bij de volgende verkiezingen….ik word misselijk.

  3 likes
 7. Ik zag vorige week nog de temperatuuroverzicht van heel europa. En wat heel op valt, het is gemanipuleerd. Alleen in Nederland samen met Belgie en deels van Verenigd Koninkrijk is het hier het koudst en dan nog wel eind juni en nu nog steeds. De rest van de landen in Europa om Nederland heen en zelfs in het noorden van Europa is het heel warm van meer dan 23 graden. En hier wil de temperatuur niet eens hoger worden dan 24 a 26 graden en dan gaat het weer omlaag tot minimaal 14 graden. De patroon blijft vaak hangen rond de 19 graden als maximum temperatuur. Zo wie zo heeft chemtrails hier mee te maken. Ik weet niet wat ze met Nederland van plan zijn met de gemanipuleerde lage temperaturen, maar het is overduidelijk om een ding: USA. Nederland is niet voor niets het enige land van heel europa met de zoveelste rare dingen.

  3 likes
 8. Tjonge jonge wat een reacties weer, ik kan mijn lach weer bijna niet onderdrukken, sorryyyy.
  Maar mijn brein zit vrees ik al vol ‘strontium en zilverdiode’ bla, bla, bla…
  Waarom doen die zogenaamde ‘wakkere mensen’ zelf eigenlijk niks?
  Onheilspellende berichten en reacties plaatsen op een website heeft ook weinig zin lijkt me.
  En stop eens een keer met (direct) in de aanval gaan richting mensen die iets anders denken of vinden.
  Stelletje kleuters!
  Kom eens met argumenten op een niet vijandige of betweterige manier zou ik zeggen.
  Ok, pubers, kleuters kunnen nog niet typen, excuus;-)
  Nou, begin maar weer met me een ‘slaper’ noemen, kom maar op!
  LOL!

  2 likes
 9. Om even bij het onderwerp te blijven.

  WC eend adviseerd WC eend.

  0 likes
  • wij van w.c.eend adviseren wc eend.

   1 likes
   • NEE..we gaan NIET meer stemmen op de huidige politieke partijen.

    Men kan NU massaal gaan deelnemen om deze Basispartij landelijk groot te maken.

    Voel je vrij.. iets voor je provincie/ gemeente / medemensen te betekenen

    http://basispartij.nl/

    0 likes
    • beste bernadette,
     naarmate zo een partij groter wordt verschijnen de infiltranten en is jouw basispartij net zo’n bleke zieke club als het hedendaagse establishment. onze ouders wisten dat reeds. alle lof voor je enthousiasme overigens. misschien staan mensen zoals jij aan de basis van iets nieuws.

     0 likes
 10. Om indirecte genocide te voorkomen en zoals hun agenda21-plan.

  1 likes
 11. Ik vind van niet!! De mens moet maar eens gaan inzien dat ze keihard in de zeik genomen worden en uit die gemaakte illusie komen. Voor vele is die gemaakte illusie zo sterk dat ze echt nergens anders over kunnen denken.

  1 likes
 12. Oké, vragen stellen aan de corrupte overheid – 9/11, MH17, Bijlmerramp, Landmijnenramp Enschede, enz. Nooit krijg je eerlijke antwoorden. Steeds vervolgt de overheid de boodschapper.

  Zo serieus neemt de overheid het bewust ombrengen van de eigen bevolking. Cannabis – een geweldig natuurlijk geneeskrachtig gewas is bij wet verboden! Suiker, glyfosaat – doodt velen, de overheid blijft terugdringing/verboden saboteren.

  Chemtrails: bijna alle universiteiten in wereld vechten om de vette geldpotten voor Chemtrail technologie. Het is ‘booming business’:
  Chemtrail Aerosol Dispersal System Photographed: http://stateofthenation2012.com/?p=26919
  http://www.hangthebankers.com/chemtrails-nanosized-aluminum-being-sprayed-in-the-atmosphere-causing-degenerative-disease-says-neurosurgeon/

  http://chemtrailsplanet.net/2014/12/23/new-documents-reveal-chemtrails-originated-by-department-of-defense/

  http://www.thelibertybeacon.com/2014/03/06/bill-gates-admits-to-chemtrails/

  http://www.conspiracyclub.co/2016/04/24/chemtrail-flu/

  Ook interessant: surf het web op ‘Operation Cloverleaf’

  Die’goedkope’ vliegtickets betaalt u duur!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild betrokken bij complot rond omstreden miljardair. Steenrijke bankiersfamilie laat ware aard zien

Rothschild & Co. is aangeklaagd in de ...