Chemtrails

Politicus: “Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken”

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al jaren gaan er geruchten rond dat vliegtuigen gevaarlijke chemicaliën in de lucht sproeien. Een Duitse politicus wil nu dat de overheid een onderzoek instelt naar deze zogeheten chemtrails.

Milieuwoordvoerder van de CDU in het deelstaatparlement van Nedersaksen Martin Bäumer wil voor eens en voor altijd duidelijkheid scheppen. De lokale autoriteiten moeten een onderzoek naar chemtrails instellen. Dat is volgens Bäumer de enige manier om duidelijkheid te krijgen, meldt de Neue Osnabrücker Zeitung.

Iets te verbergen
Politicus: "Regering moet het bestaan van chemtrails onderzoeken"
Martin Bäumer (CDU)

Het ministerie van Milieu in Hannover zei in een reactie op parlementaire vragen die Bäumer had gesteld, geen onderzoek te willen doen naar chemtrails. Volgens het ministerie gaat een dergelijk onderzoek te veel geld kosten.

Bäumer wijst erop dat het ministerie een budget heeft van 300 miljoen euro en dat een studie over chemtrails dus peanuts is. “Het feit dat de deelstaatoverheid weigert een onderzoek in te stellen leidt alleen maar tot speculatie en wekt de indruk dat je iets te verbergen hebt,” vertelde hij aan de krant.

In de complothoek gedrukt

Een woordvoerder van de Duitse Groenen zei dat de milieuwoordvoerder van de CDU zich ‘weer op het pad van de complottheoretici begeeft’ en ‘verbaasd te zijn dat hij zich bezighoudt met dergelijke hersenspinsels’.

De term chemtrails heeft betrekking op chemicaliën die per vliegtuig in de lucht worden gesproeid en die invloed uitoefenen op mens of milieu.

[NOZ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
an argie
an argie
6 jaren geleden

Vandaag was in het nieuws te horen dat a.g.v. het slechte weer de oogsten over de hele EU zijn mislukt.
Toeval? -> Toeval BESTAAT NIET!

Was het niet Zionist Kissinger die zei:

Control the money supply and you control a nation.
Control the food supply and you control the people.

En dat is nog lang niet alles. De Rothschilds en consorten hebben alles klaar staan voor een volgende crisis, die moedwillig is uitgesteld om het des te harder te laten binnenkomen.

http://investmentwatchblog.com/happening-now-deutsche-bank-crashing-towards-the-inevitable-lehman-moment-italian-banks-face-the-perfect-storm-funding-crisis-accelerates-stock-meltdown-could-fall-and-take-eurozone-with-it/

Men is KEIHARD op weg naar W.O.III

Itsme
Itsme
6 jaren geleden

Om even bij het onderwerp te blijven.

WC eend adviseerd WC eend.

heleen
heleen
6 jaren geleden

Het zou erg interessant zijn als de Duitse minister kennis neemt van de volgende site:

[email protected].

Veelwetenschappelijk onderzoek naar de ellende van de chemtrails.(en nog veel meer)

5 augustus een enorme demonstratie in Redding. Californie. Alles is al bekend, maar niemand wil luisteren.

Het is een GROF schandaal dat onze regering net doet of er niets aan de hand is en zelfs rare dingen beweert over het weer,en het verschijnsel chemtrails. zoals vliegtuigstrepen en meer van die onzinWaarschijnlijk gaat het ook om heel veel geld en werkvoorziening in de lucht. Allemaal work to do.Zouden de mensen nooit het gevoel krijgen dat ze meewerken aan de halve wereldbevolking vermoorden??????????????????//

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Om indirecte genocide te voorkomen en zoals hun agenda21-plan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x