Mens en Dier

Onverklaarbare golf meldingen over veeverminking. Wie doet dit?!

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Over de hele wereld worden meldingen gedaan van nooit opgeloste gevallen van veeverminking, schrijft persbureau Sputnik.

De FBI heeft sinds de jaren zeventig in de VS alleen al duizenden gevallen onderzocht, maar is sindsdien niet veel wijzer geworden.

Met name boeren uit staten als South Dakota, Colorado, Kansas en Nevada treffen al decennialang koeien aan waarbij met de grootst mogelijke precisie organen zijn verwijderd.

Raadsel

Zelfs de knapste koppen stonden voor een raadsel, blijkt uit de stukken. In veel gevallen worden vaartuigen – helikopters of UFO’s – gemeld op plekken waar later dode koeien worden gevonden.

Sommigen denken om die reden dat de overheid het in de doofpot probeert te stoppen of dat aliens er verantwoordelijk voor zijn.

Sinds 1955 zijn er ruim 10.000 gevallen gemeld en in geen enkel geval kon een dader worden aangewezen.

Patroon

Chuck Zukowski van UFOnut.com doet al tientallen jaren onderzoek naar deze raadselachtige gebeurtenissen.

Hij stelt dat er sprake is van een patroon: een dier wordt overgebracht van locatie A naar locatie B, waar het wordt ontdaan van bloed en ongewone sneden in het lichaam worden gemaakt.

Voorts gaat het lichaam naar locatie C, die zich over het algemeen dicht bij locatie A bevindt.

Niet-menselijke bron

“Dit gebeurt al honderden jaren. Zelfs de inheemse Amerikanen kennen verhalen over veeverminking, nog voor de tijd dat Europeanen naar Noord-Amerika migreerden,” zei hij.

Volgens Zukowski wijst het bewijs sterk in de richting van een niet-menselijke bron.

In de meeste gevallen die hij heeft onderzocht zagen getuigen lichtbollen in het gebied waar dieren werden gevonden, en in sommige gevallen zelfs ruimteschepen.

‘Absoluut niet!’

Hij meent dat de ongemarkeerde helikopters die worden gezien erop wijzen dat de Amerikaanse overheid zelf ook onderzoek doet naar het fenomeen.

Op de vraag of hier een alledaagse verklaring voor kan zijn antwoordde Zukowski: “Absoluut niet!”

Hij zei dat hij ook meldingen heeft gekregen uit Australië, Nieuw-Zeeland, de Dominicaanse Republiek en Groot-Brittannië.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
5 jaren geleden

Reptillians schijnen onder andere het vee plaatselijk te ontleden voor de enziemen. Ze hebben alleen de delen nodig met de hoogste concentraties/klieren, waardoor ze grote delen van de carcassen vaak onberoerd terug gooien in de weilanden. Ze schijnen een probleem te hebben met hun chemische processen (spijsvertering).

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Vladimir Putin!

helder
helder
5 jaren geleden

Als zelfs de natives van Amerika hier melding over maakten dan is dit verschijnsel niks nieuws onder de zon. De aarde staat onder begeleiding, oude geschriften maakten hier al melding van.

Hans
Hans
5 jaren geleden

Voornamelijk de mens zelf.
Kijk naar die stalbrand waar 20.000 varkens zijn verbrand.
Dagelijks worden miljoenen stuks vee over de kling gejaagd door ons mensen….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x