Bewustzijn

Pijnappelklier en mentale gezondheid van groot belang

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een goed functionerende pijnappelklier en een goede mentale gezondheid zijn van groot belang om waarheid te kunnen onderscheiden van leugens en om de regie over je leven weer in eigen hand te nemen.

De pijnappelklier, of het derde oog, bevindt zich in het geometrische centrum van het brein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Op dezelfde manier bevindt de Grote Piramide zich op het middelpunt van de landmassa van onze planeet. Oude volkeren noemden de pijnappelklier het derde oog omdat het mystieke krachten zou hebben. De klier bevat een complete kaart van het blikveld van de ogen en speelt een belangrijke rol bij menselijk functioneren.

Slaap-waakritme

In de pijnappelklier wordt het hormoon melatonine aangemaakt. Melatonine reguleert het circadiaan ritme, een biologisch ritme waarvan de cyclus ongeveer één dag duurt. Men spreekt ook wel van een 24-uurs ritme of slaap-waakritme. Melatonine wordt tijdens de slaap aangemaakt.

De pijnappelklier speelt een belangrijke rol bij tal van aandoeningen zoals kanker, seksuele disfunctie, hypertensie, epilepsie en de botziekte van Paget. De pijnappelklier verkalkt door onder meer fluoride, waardoor de productie van melatonine afneemt. Afname van melatonine zet het verouderingsproces in gang.

Navigatiesysteem

De pijnappelklier van vogels bevat magnetisch materiaal en dient als navigatiesysteem. Wetenschappers denken dat de klier een magnetoreceptor is zodat magnetische velden kunnen worden waargenomen en het lichaam kan worden uitgelijnd met de ruimte.

De pijnappelklier werkt in harmonie met de hypothalamus die de dorst, honger, seksuele verlangens en biologische klok van het lichaam stuurt. Oorspronkelijk werd gedacht dat de pijnappelklier een overblijfsel was van een groter orgaan.

Onderdrukt

Het schoonmaken van de pijnappelklier is belangrijk voor mensen die hun multidimensionale perceptie willen ontwikkelen. Indien volledig operationeel maakt de pijnappelklier haar eigen DMT aan zodat we toegang krijgen tot bewust astraal reizen, het verkennen van andere dimensies, toekomst kijken en voorbij ruimte en tijd kijken.

Wanneer de pijnappelklier ‘ontwaakt’ voel je een druk aan de basis van de hersenen. Hoewel de fysiologische werking van de pijnappelklier in moderne tijden is onderdrukt, waren mystieke tradities en esoterische scholen lange tijd op de hoogte van deze verbinding tussen de fysieke en spirituele wereld.

Alziend oog

Het alziend oog van de Illuminati gaat over mythologieën en mysteries op Aarde. In het oude Egypte werd het weergegeven als het Oog van Horus. Vandaag de dag is het te zien op de dollarbiljetten. Waarom het symbool van het oog? Het oog is de waarnemer van realiteit, of beter gezegd de illusie van realiteit.

De belangrijkste uitvindingen van Nikola Tesla kwamen tot hem in de vorm van visioenen. Toen hij jonger was dacht hij dat hij leed aan een soort aandoening op het moment dat de beelden verschenen. De afbeeldingen gingen gepaard met sterke lichtflitsen.

Ontwaken

Het goede nieuws is dat deze krachten zich in eenieder van ons bevinden. We kunnen allemaal onze pijnappelklier reinigen en een hogere staat van bewustzijn bereiken. Zet de televisie bijvoorbeeld eens uit en neem tijd om je mentale en fysieke lichaam te helen.

Haal het gif uit je lichaam dat we dagelijks tot ons krijgen en volg je innerlijke stem om waarheid van leugens te onderscheiden. Met de Schumann-resonantie kan de pijnappelklier eenvoudig worden geactiveerd.

We zijn niet alleen en meestal liggen de antwoorden voor het oprapen. De puzzelstukjes beginnen op hun plaats te vallen. Sommigen omschrijven de ontwaking als een verslaving, anderen als een overvloed aan informatie, maar algemeen kan worden gezegd dat mensen die ontwaken een eindeloze drang hebben om meer te weten te komen, om de waarheid te achterhalen. Voor velen is dat pas het begin van de achtbaanrit.

Bron: Thewatchers.adorraeli.com

Meld je hier aan voor de cursus Schumann-resonantie van Niburu.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Josien
Josien
10 jaren geleden

Vergeet niet de invloed van electrosmog op je pijnappelklier en de aanmaak van melatonine… Smartphone, Dect, Wifi geven allemaal HF straling af waardoor de functie wordt geremd.

raadpleeg bijv. http://www.petitie-electrosmog.nl de bronnen voor de achtergrond.

Peter Blok
Peter Blok
10 jaren geleden

Stop met mobiel bellen.

lambertus
lambertus
10 jaren geleden

Sinds ik door een goede vriend erop geattendeerd werd, nu alweer enige jaren terug, dat Fluoride de pijnappelklier in zijn functie zou ondermijnen en zelfs zou uitschakelen heb ik me in de materie verdiept en ben uiteindelijk gestopt met het ‘nuttigen’ van fluoride middels tandpasta en mondwaters….. Mensen; er is sindsdien een nieuwe wereld voor mij open gegaan waardoor het werkelijke contact met de mensheid een heel andere dimensie gekregen heeft met een bijzonder DUURZAAM karakter…. Ik kan het eenieder van harte aanraden, mede vanwege de prettige bijkomstigheden welke het poetsen met zuiveringszout met zich mee gebracht hebben; geen (terugtrekkend-)tandvleesproblemen meer, witte tanden zonder chemische behandelingen,geen tandsteen meer, inwendige maag/darm problemen, empathisch vermogen dat ongekend is, heldervoelendheid, een natuurlijke ontwikkeling van de wat ik noem; BULLSHIT-radar….probeer voor een weggeefprijs mijn ervaringen uit en wellicht helpt het ook U!(even voor de beeldvorming; een kilo zuiveringszout kost nog geen 10,= euro en kan een gemiddeld gezin 3/4 jaar bijstaan in allerlei toepassingen!)

Met vriendelijke groeten,
Lambert.

legaal
legaal
10 jaren geleden

Hebben jullie wel eens gezien op het plein van het Vaticaan een hele grote pijnappel,zo ziet de pijnappel klier er uit, het vaticaan weet dit allemaal inderdaad sommigen hebben de pijn appel klier weer gezond,maar het schijnt vlak voor de geboorte van een kind is er een implantaat ingezet hoe dat moet je mij niet vragen ik weet niet alles maar die implantaat blokkeerd je geheugen van vorige levens en om ons maar een beperkte visie te geven,en om geen dingen door te hebben wat ze voor ons verborgen houden,langzaam is bij iedereen begonnen de pijn appel klier te doen ontwaken.het is heel erg wat ze de mensheid aan hebben gedaan.ik hoor jullie denken ja wat een fabeltjes en wat er nog meer gedacht worden.Ga bijv, naar (portal 2012) dat is het blok van Cobra dat is geen slang ik hoor je al lachen dat is een code naam.Cobra zit in een verzets groep en is voorlichter voor ons en spreekt op internet blocks hierover, hier vind je heel veel informatie,ook over de Event die gaat Komen.Deze man staat ook op de doden lijst van de Cabal.een aanslag heeft hij al over leeft.Inderdaad tv is mind control,ik kijk al jaren bijna geen tv meer,wifi is ook schadelijk voor je,dit is nog maar een klein gedeelte wat ik hier schrijf,maar er is nog zoveel meer.
Groetjes.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x