Homepagina » Bewustzijn » Pijnappelklier en mentale gezondheid van groot belang
Pijnappelklier en mentale gezondheid van groot belang

Pijnappelklier en mentale gezondheid van groot belang

Een goed functionerende pijnappelklier en een goede mentale gezondheid zijn van groot belang om waarheid te kunnen onderscheiden van leugens en om de regie over je leven weer in eigen hand te nemen.

De pijnappelklier, of het derde oog, bevindt zich in het geometrische centrum van het brein.

Op dezelfde manier bevindt de Grote Piramide zich op het middelpunt van de landmassa van onze planeet. Oude volkeren noemden de pijnappelklier het derde oog omdat het mystieke krachten zou hebben. De klier bevat een complete kaart van het blikveld van de ogen en speelt een belangrijke rol bij menselijk functioneren.

Slaap-waakritme

In de pijnappelklier wordt het hormoon melatonine aangemaakt. Melatonine reguleert het circadiaan ritme, een biologisch ritme waarvan de cyclus ongeveer één dag duurt. Men spreekt ook wel van een 24-uurs ritme of slaap-waakritme. Melatonine wordt tijdens de slaap aangemaakt.

De pijnappelklier speelt een belangrijke rol bij tal van aandoeningen zoals kanker, seksuele disfunctie, hypertensie, epilepsie en de botziekte van Paget. De pijnappelklier verkalkt door onder meer fluoride, waardoor de productie van melatonine afneemt. Afname van melatonine zet het verouderingsproces in gang.

Navigatiesysteem

De pijnappelklier van vogels bevat magnetisch materiaal en dient als navigatiesysteem. Wetenschappers denken dat de klier een magnetoreceptor is zodat magnetische velden kunnen worden waargenomen en het lichaam kan worden uitgelijnd met de ruimte.

De pijnappelklier werkt in harmonie met de hypothalamus die de dorst, honger, seksuele verlangens en biologische klok van het lichaam stuurt. Oorspronkelijk werd gedacht dat de pijnappelklier een overblijfsel was van een groter orgaan.

Onderdrukt

Het schoonmaken van de pijnappelklier is belangrijk voor mensen die hun multidimensionale perceptie willen ontwikkelen. Indien volledig operationeel maakt de pijnappelklier haar eigen DMT aan zodat we toegang krijgen tot bewust astraal reizen, het verkennen van andere dimensies, toekomst kijken en voorbij ruimte en tijd kijken.

Wanneer de pijnappelklier ‘ontwaakt’ voel je een druk aan de basis van de hersenen. Hoewel de fysiologische werking van de pijnappelklier in moderne tijden is onderdrukt, waren mystieke tradities en esoterische scholen lange tijd op de hoogte van deze verbinding tussen de fysieke en spirituele wereld.

Alziend oog

Het alziend oog van de Illuminati gaat over mythologieën en mysteries op Aarde. In het oude Egypte werd het weergegeven als het Oog van Horus. Vandaag de dag is het te zien op de dollarbiljetten. Waarom het symbool van het oog? Het oog is de waarnemer van realiteit, of beter gezegd de illusie van realiteit.

De belangrijkste uitvindingen van Nikola Tesla kwamen tot hem in de vorm van visioenen. Toen hij jonger was dacht hij dat hij leed aan een soort aandoening op het moment dat de beelden verschenen. De afbeeldingen gingen gepaard met sterke lichtflitsen.

Ontwaken

Het goede nieuws is dat deze krachten zich in eenieder van ons bevinden. We kunnen allemaal onze pijnappelklier reinigen en een hogere staat van bewustzijn bereiken. Zet de televisie bijvoorbeeld eens uit en neem tijd om je mentale en fysieke lichaam te helen.

Haal het gif uit je lichaam dat we dagelijks tot ons krijgen en volg je innerlijke stem om waarheid van leugens te onderscheiden. Met de Schumann-resonantie kan de pijnappelklier eenvoudig worden geactiveerd.

We zijn niet alleen en meestal liggen de antwoorden voor het oprapen. De puzzelstukjes beginnen op hun plaats te vallen. Sommigen omschrijven de ontwaking als een verslaving, anderen als een overvloed aan informatie, maar algemeen kan worden gezegd dat mensen die ontwaken een eindeloze drang hebben om meer te weten te komen, om de waarheid te achterhalen. Voor velen is dat pas het begin van de achtbaanrit.

Bron: Thewatchers.adorraeli.com

Meld je hier aan voor de cursus Schumann-resonantie van Niburu.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Vergeet niet de invloed van electrosmog op je pijnappelklier en de aanmaak van melatonine… Smartphone, Dect, Wifi geven allemaal HF straling af waardoor de functie wordt geremd.

  raadpleeg bijv. http://www.petitie-electrosmog.nl de bronnen voor de achtergrond.

  0 likes
 2. Stop met mobiel bellen.

  0 likes
 3. Sinds ik door een goede vriend erop geattendeerd werd, nu alweer enige jaren terug, dat Fluoride de pijnappelklier in zijn functie zou ondermijnen en zelfs zou uitschakelen heb ik me in de materie verdiept en ben uiteindelijk gestopt met het ‘nuttigen’ van fluoride middels tandpasta en mondwaters….. Mensen; er is sindsdien een nieuwe wereld voor mij open gegaan waardoor het werkelijke contact met de mensheid een heel andere dimensie gekregen heeft met een bijzonder DUURZAAM karakter…. Ik kan het eenieder van harte aanraden, mede vanwege de prettige bijkomstigheden welke het poetsen met zuiveringszout met zich mee gebracht hebben; geen (terugtrekkend-)tandvleesproblemen meer, witte tanden zonder chemische behandelingen,geen tandsteen meer, inwendige maag/darm problemen, empathisch vermogen dat ongekend is, heldervoelendheid, een natuurlijke ontwikkeling van de wat ik noem; BULLSHIT-radar….probeer voor een weggeefprijs mijn ervaringen uit en wellicht helpt het ook U!(even voor de beeldvorming; een kilo zuiveringszout kost nog geen 10,= euro en kan een gemiddeld gezin 3/4 jaar bijstaan in allerlei toepassingen!)

  Met vriendelijke groeten,
  Lambert.

  0 likes
 4. Hebben jullie wel eens gezien op het plein van het Vaticaan een hele grote pijnappel,zo ziet de pijnappel klier er uit, het vaticaan weet dit allemaal inderdaad sommigen hebben de pijn appel klier weer gezond,maar het schijnt vlak voor de geboorte van een kind is er een implantaat ingezet hoe dat moet je mij niet vragen ik weet niet alles maar die implantaat blokkeerd je geheugen van vorige levens en om ons maar een beperkte visie te geven,en om geen dingen door te hebben wat ze voor ons verborgen houden,langzaam is bij iedereen begonnen de pijn appel klier te doen ontwaken.het is heel erg wat ze de mensheid aan hebben gedaan.ik hoor jullie denken ja wat een fabeltjes en wat er nog meer gedacht worden.Ga bijv, naar (portal 2012) dat is het blok van Cobra dat is geen slang ik hoor je al lachen dat is een code naam.Cobra zit in een verzets groep en is voorlichter voor ons en spreekt op internet blocks hierover, hier vind je heel veel informatie,ook over de Event die gaat Komen.Deze man staat ook op de doden lijst van de Cabal.een aanslag heeft hij al over leeft.Inderdaad tv is mind control,ik kijk al jaren bijna geen tv meer,wifi is ook schadelijk voor je,dit is nog maar een klein gedeelte wat ik hier schrijf,maar er is nog zoveel meer.
  Groetjes.

  0 likes
 5. ook ik gebruik al meer dan een jaar fluoridevrije tandpasta, en weet niet of het daardoor komt maar mijn dromen zijn véél intenser en vooral vreemder en echter geworden, alsof ik in andere dimensie ook een leven heb.
  en ook doorzie ik alle leugens veel beter

  0 likes
 6. goede tip van Lambert zuiverings zout .
  wij hebben hier in het verzorgings huis
  wifi gekregen ,,de mensen zeggen dat er geen straling vanaf komt ,maar vertrouw het niet ,
  fluoride zit in veel producten ,en in de 70 jaren kwam dr Moolen burg er al tegen in opstand ,maar werd bedrijgt ,hij moest stoppen ,,

  0 likes
 7. [quote name=”hannie”]goede tip van Lambert zuiverings zout .
  wij hebben hier in het verzorgings huis
  wifi gekregen ,,de mensen zeggen dat er geen straling vanaf komt ,maar vertrouw het niet ,
  fluoride zit in veel producten ,en in de 70 jaren kwam dr Moolen burg er al tegen in opstand ,maar werd bedrijgt ,hij moest stoppen ,,[/quote]

  Wifi = straling. Het meeste bij de router en als je het gebruikt bij de laptop of Ipad. Internet via de kabel is het gezondste (bovendien sneller, veiliger en betrouwbaarder)

  0 likes
 8. [quote name=”hannie”]goede tip van Lambert zuiverings zout .
  wij hebben hier in het verzorgings huis
  wifi gekregen ,,de mensen zeggen dat er geen straling vanaf komt ,maar vertrouw het niet ,
  fluoride zit in veel producten ,en in de 70 jaren kwam dr Moolen burg er al tegen in opstand ,maar werd bedrijgt ,hij moest stoppen ,,[/quote]

  Het hele stralingsgebeuren als Wi-Fi, Dect, babyfoon, Nintendo-Wii, digitenne, Mobieltjes, UMTS, C-2000 en binnenkort 4G ben ik gaan bekijken als één van de meest geraffineerde vormen van genocide. Het grootste experiment op het leven, in de breedste zin van het woord. Men blijft liever vertrouwen op een Zwitsers onderzoekje van nog geen anderhalf uur….
  Echter steeds meer mensen ervaren de consequenties en de bomen laten sinds jaar en dag de symptomen ruimschoots aan ons zien……

  google: UMTS vernietigt bomen. Ga lezen en kom tot verhelderende conclusies…… we zijn tenslotte geboren ZONDER deze rotzooi en deze gegenereerde afhankelijkheid heeft er al toe geleid dat er inmiddels 2 verloren generaties op straat rond loopt!

  0 likes
 9. De meest eenvoudige, goedkope en effectieve manier om de pijnappelklier te reinigen en te activeren die ik ken is met beide ogen naar de kleur violet (omega)te kijken.

  0 likes
 10. goed in de gaten houden aankomende dagen

  0 likes
 11. Al je weer wilt dromen, is niet alleen het achterwege laten van fluoride van belang, maar ook het reinigen met lemon/citroen. Dit kan met bijvoorbeeld thee, maar je kunt ook heel goed overgaan op het drinken van water met 1 of 2 druppels lemon in de vorm van etherische olie.
  Lemon/ citroen reinigt en desinfecteert. Over een uitermate goede etherische olie (geen olie met een laag percentage lemon bestandsdeel zoals in de producten van de drogisten om de hoek, maar 100% zuiver) is op te vragen via [email protected].

  Naast het juiste drinken is het nemen van Vitamine D3 ook aan te raden. Dit helpt mee met reinigen, maar helpt je, met name in de winter, af van lamlendig/depressief gevoel, waardoor je niet alleen energieker bent, maar ook met je gedachtegang positiever in het leven staat.

  Let op: Koffiedrinken is overigens vanaf dit moment taboe. Sorry D.E., K&G, enz.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

spaargeld

Dit totaal onrechtvaardige beleid zorgt ervoor dat uw spaargeld verdwijnt

ABN Amro heeft aangekondigd dat de rente ...

windmolens

Politici onder de indruk van overlast windmolens: ‘huizen praktisch onbewoonbaar!’

Lokale politici zijn onder de indruk van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.