Homepagina » Binnenland » Politieman ‘zag collega’s speed snuiven’ voordat ze als ME’er werden ingezet: ‘Dit is levensgevaarlijk’
politie
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Politieman ‘zag collega’s speed snuiven’ voordat ze als ME’er werden ingezet: ‘Dit is levensgevaarlijk’

Ik ga u iets vertellen waaraan ik ernstig heb getwijfeld of ik het zou doen omdat de impact levensgroot is, maar ik heb geconstateerd dat ik niet anders kan omdat het een taboe is binnen het politiekorps dat doorbroken moet worden. Het is ook levensgevaarlijk voor die collega’s, maar vooral voor de burgers, zei een politieman tijdens zijn verhoor bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020.

Hij beweerde vervolgens dat er sprake is van middelengebruik door collega’s die ingezet worden als ME’er. “Ik weet zeker dat collega’s in beslag genomen middelen achteroverdrukken die ze later zelf gebruiken. Het gaat dan met name om cocaïne en speed.”

De agent voegde toe dat het stelen van drugs een wijdverbreid verschijnsel is, vooral in steden. “Het is algemeen bekend, maar er wordt letterlijk niets aan gedaan.”

Dit is levensgevaarlijk. Iemand die heeft gesnoven kent geen grenzen meer

“Ik heb collega’s dat zien snuiven vlak voordat ze als ME’er werden ingezet op 14 maart. Speed heeft als eigenschap dat het direct werkt wanneer je het snuift. Speed kan wanen veroorzaken en maakt agressief. Het excessieve geweld dat er toepast is op die dag is dan beter te plaatsen, want die collega’s gingen helemaal door het lint. Ook ben je minder snel vermoeid. Iedereen die met een kennersoog naar de beelden kijkt op het Malieveld ziet dat dit geen normaal gedrag is,” lichtte hij toe.

De diender vindt dan ook dat agenten moeten worden getest op middelengebruik voordat ze ingezet worden bij hoogrisicosituaties. “Want dit is levensgevaarlijk. Iemand die heeft gesnoven kent geen grenzen meer. Arrestanten worden geschopt en geslagen, ook in de arrestantenbus.”

Hij waarschuwde de commissie: “Denk er goed over na of u mijn verklaring plaatst want in het gunstigste geval wordt u belachelijk en verdacht gemaakt, maar het is niet ondenkbaar dat ze u oppakken. Want dit soort verhalen willen ze koste wat kost ontkrachten.” Lees hier het transcript van het verhoor.

Grapperhaus liegt hier aantoonbaar

Kamerlid Wybren van Haga (FVD) heeft naar aanleiding van de politieverhoren een aantal Kamervragen gesteld. Verantwoordelijk minister Grapperhaus zei over de verhoren en de commissie dat ‘het niet mogelijk is om hiervan de bron en/of validiteit vast te stellen’.

“Grapperhaus liegt hier aantoonbaar,” reageert de commissie. “Wij hebben hem namelijk meerdere keren laten weten dat de beelden van de verhoren bij een notaris in de kluis liggen en dat deze notaris op ambtseed kan verklaren dat de verhoren valide zijn en werkelijk zijn afgenomen.”

Vóór 1 juni komt de commissie met een speciaal rapport over het politiegeweld.


[BPOC]

5 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
22 dagen geleden

We worden geregeerd door criminelen.

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  wolfje168
21 dagen geleden

mee eens!

Realistic
Realistic
Reactie op  wolfje168
21 dagen geleden

Een land van schapen heeft wolven als leiders.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Realistic
20 dagen geleden

Eerder sneaky ratten!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  wolfje168
21 dagen geleden

Ik kijk nergens meer van op, zelf hitler zette het op grote schaal in, pantserchocola voor het tankbatilion en vliegeniersmarsepijn voor de luchtmobiele brigade en gaan met die banaan!

Freba
Freba
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
17 dagen geleden

In Vietnam werd heroine ingezet. De Russen stonden bol van amfetamine. En in WWI stond iedereen bol van de NL coke, geleverd door de familie van Buren, u weet wel…

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  wolfje168
20 dagen geleden

Dit had 30 jaar geleden nooit gebeurd.
Wat is er overgebleven van de Nederlander, een slappe hap die alleen maar op mobieltjes tikt.
Laten zich hun vrijheid ontnemen door een paar “”minister””

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
21 dagen geleden

Ik ben op geen enkele manier verbaasd

OptimaForma
OptimaForma
21 dagen geleden

Weetje. Als ik als broodagent neergezet zou worden om een volksopstand neer te slaan, met in je achterhoofd wetende dat er een coronahoax gaande is, zou ik ook even een versnapering nemen. Je wilt toch niet met twijfel of trainen op het veld staan? Bovendien moet wel de huur of de hypotheek weer betaald worden. Mensen terug het keurslijf in slaan, ook al weet je dat ze er terecht staan, voor de vrijheid, is je taak. Ziekenhuizen denken toch ook niet meer na? Je bent verplicht een niet-werkend kapje te dragen. Die van je buurman kan wel twee maanden oud zijn en via de lichaamseigen vleesetende bacteriën zoals streptokokken kawasaki achtige ziektes veroorzaken bij baby’s, hersenbloedingen bij ouderen, maar als zelfs zij niet zelf nadenken en gewoon doorgaan met de ventilatordoodprotocollen, tienduizenden euro’s pakken per geregistreerde corona dode terwijl kanker en suiker worden genegeerd, onderliggende infecties maar zuinigjes worden bestreden en de angst vooral hoog wordt gehouden en niet de algemene kennis omtrent preventie, wie ben jij dan om niet even wat sappige overuurtjes te pakken? Even de neus prikkelen, goed schoonbranden. En maar even een signaal afgeven. We zien je wel, meneer de slaande agent. We zien de tranen staan in je verkrachte grimas, je had er eigenlijk niet eens iets voor nodig. Al vanaf kilometers afstand zie je aan de meeste bloedhondenkoppen een depressieve kant die in zijn geheel bij deze stille oorlog past. Pak lekker je overuren. Pak lekker de centen voor je hypotheek. Neem je nakkie. Het leven doet er inderdaad niet meer toe, en het is niet aan jou om te regelen dat het wel goed gaat met ons allemaal. Je doet maar gewoon je werk. Zoals iedereen in de malle molen: regels zijn regels. Om het niet nadenken vol te houden en gewoon blind het protocol te volgen zijn hulpmiddelen nodig. Ik snap dat

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  OptimaForma
21 dagen geleden

Mooi dat U dit snapt, ik niet namelijk, heb nooit iets gebruikt, ook geen joint, het gebruik van drugs is enorm toegenomen, onder het wel ziende oog van het gouvernement, heerlijk toch mensen die verslaaft zijn, alleen de dreiging al van U krijgt geen drugs meer is voldoende om ze in het slaven gareel te houden, overtreffende de trap van verdeel en heers, en dit komt nooit meer goed, gaat van generatie op generatie, reset noemd men dit, back to the apes !

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  Jenne Sr.
21 dagen geleden

Ben ik blij voor je. Dat je dit niet snapt. Nooit in de positie geweest dat je gedwongen bent geweest tegen je natuur in te gaan. Ziekenhuispersoneel maar ook agenten moeten dat nu wel. Voor hun gezin. Voor hun huis. Het is de zwartste kant van deze coronaoorlog, op de week die tot zelfmoord worden aangezet door de psychische of financiële schade na. En al snap je het niet, je kan er wel begrip voor hebben. Cynisme met een gezonde dosis begrip kan ons verder helpen. Denk je echt dat al die agenten dit hersenloze protocol maar willen uitvoeren? Denk het niet. Dit soort verhalen schaden het ambt. Daarom even benadrukken dat het mensen doodblazen met zo’n fijne Philips stofzuiger van de medische divisie best wel wat gekrab op het achterhoofd mag veroorzaken, in plaats van wat gekriebel in de neus. Maar als dat aan je voorbij ging, jouw boodschap is wel genoteerd. Het is niet ok. Al snap ik het dus wel

Solo
Solo
Reactie op  OptimaForma
21 dagen geleden

Nou beter ze weigeren om mee te doen. Met z’n allen. Beetje ruggegraat tonen?
Gauw afgelopen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  OptimaForma
21 dagen geleden

Ik begrijp Uw redenatie niet goed, ik ben 84 en heb het één en ander meegemaakt, maar heb me zelf nooit geleend om kwaad aan anderen te doen, alhoewel ik daar wel de positie voor had, wij hebben geleerd te leven met wat je had en verdiende, de mensen verwarren vrijheid, met doen waar je zin in hebt, in vrijheid leven heeft zo zijn consequinties, die soms heel zwaar wegen !

Oude man
Oude man
Reactie op  Jenne Sr.
21 dagen geleden

Precies! voor je hebberige hypotheek o.i.d. legaal een medemens mishandelen…man of vrouw, wie mij, mijn geliefden, nazaten, ook maar een haar krengt…

Freba
Freba
Reactie op  Oude man
17 dagen geleden

Stoer man; advies; ga zelf bij de politie werken. Men komt nog 15.000 man/vrouw, abscfd tekort. Wellicht laat jij je alles aanleunen voor 2000 netto per maand. Blijf maar lekker veilig achter je PC zitten. Aan lafaards geen gebrek.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Jenne Sr.
20 dagen geleden

Ik begrijp uw redenatie niet goed,kijk eens goed naar het verleden en leg de beelden die bestaan en bewijs zijn eens naast elkaar! U zult geen verschil zien dan dat het er nu nog meer mensenrechten worden geschonden volgens de wetten die hiervoor zijn aangenomen!

Silbereye
Silbereye
Reactie op  Jenne Sr.
21 dagen geleden

De zogenaamde koopwoning is ook een middel om de burger in het gareel te houden.
het middel komt uit de toverdoos van de VVD met de PVDA als glijmiddel.

John
John
Reactie op  Jenne Sr.
21 dagen geleden

Dat ga je misschien wel doen als je in de schoenen van de hedendaagse politieagent staat.

Rob
Rob
Reactie op  John
21 dagen geleden

Het ligt eraan waar je grens ligt. Wanneer je die grens bereikt gaat je geweten opspelen. Blijkbaar zijn er dan velen die überhaupt geen geweten meer hebben en daarmee ook geen greintje menselijkheid meer. Vooral de snuivers zijn dan volledig van god los. Het geweten blijft altijd ergens aanwezig, het speelt bij die types alleen niet op want die zijn puur machtsbelust. Je kunt dan ook wel stellen dat de snuivers hun geweten gewoon weg snuiven om niet met zichzelf geconfronteerd te worden. Maar wat ze doen hebben ze wel altijd op hun eigen geweten en dat gaat er nooit meer uit. Geweten is een woord dat in het algemeen wordt gebruikt in een onbewuste wereld. In feite is het het bewustzijn en daar gaat alles in zitten wat je doet en dat gaat er niet meer uit. Er kan eindeloos gepraat worden over wat je wel of niet zou doen in welke situatie ook, onder het geweten kom je nooit uit want dat is er altijd, ook al speelt het nooit op. Maar alles wat je doet gaat daar wel in zitten en daar loop je mee rond zolang je hier rond loopt.

Freba
Freba
Reactie op  Jenne Sr.
17 dagen geleden

Sadghuru op Youtube zegt iets over de “Guttmensch”. Deze mensen zijn nooit succesvol in het leven. Enig idee waar de 90.000.000.000 euro per jaar in NL, aan “geneesmiddelen” , lees drugs van de farma-criminelen, naar toegaat? Zelfs in de boter zitten bloeddrukverlagers. Lage bloeddruk maakt je suf en dat komt goed uit.

Jahbulon
Jahbulon
21 dagen geleden

Wauw gratis drugs!!!!! Ik ga ook bij de popo!!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
21 dagen geleden

Zie toch die doorgesnoven hooligans….zoals die ouwe Rutter al beweerde.
Zijn uitspraak was niet zo ver bezijden de waarheid.

NSB-ers krijgen spijt
NSB-ers krijgen spijt
Reactie op  Loes in de Pels
21 dagen geleden

Idd, hier is de AAP UIT DE MOUW

Doorgesnoven hooligans

Met een Politiepakkie aan

Annette
Annette
21 dagen geleden

Ik vind dit een zéér duidelijk verhaal. Het verklaart namelijk een heleboel. Politiemensen worden dus ingezet bij demonstraties, die de overheid liever direct de kop indrukt (in tegenstelling met BLM- en klimaatdemonstraties) en staat dus bij voorbaat al toe dat er geweld zal worden gebruikt. Ik vermoed dat de politieleiding dit ook aanmoedigt. Er zullen dus politiemensen zijn, die dat geweld alléén maar aankunnen, als zij zichzelf niet zijn. Drugs werken (ik heb ze nog NOOIT gebruikt, maar weet er wel redelijk wat van) zo op je in, dat je jezelf niet meer bent. Dat ken ik zelf natuurlijk wel van alcohol. Dat kan je na een paar glazen ook finaal veranderen. Gelukkig is mij dat maar een paar keer in mijn leven overkomen. Dit verhaal is dus eigenlijk een eye opener, omdat dit een en ander verklaart.
Mijn man heeft mij net verteld dat in de Tweede Wereldoorlog de Duitse soldaten werden gedrogeerd om beter te kunnen presteren. Het is hier duidelijk dat de geschiedenis zich altijd weer herhaalt!

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Ik heb ook wel eens gelezen wat de Duitsers gebruikten, even vergeten.
Maar bedenk wel dat die soldaten toen dagen achter elkaar 60 km met volle bepakking liepen.
En dan die afgestomptheid.
Heb vele films en documentaires gezien, het waren gewone goed uitziende jonge mannen en dan zo’n gedrag.

Rudi
Rudi
Reactie op  R.M.M.
21 dagen geleden

Had een docu gezien waaruit bleek dat Hitler ook gebruikte, met behulp van zijn arts..
Crystal meth als ik me niet vergis..

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  R.M.M.
21 dagen geleden

De Tank slag bij Kursk, waren de meeste tank bemanningen gedrugeerd, ze wisten dat het afgelopen was de SS divisies zijn terug getrokken vanwege compleet gedrugeerde tank bemanningen, niet meer bruikbaar, helaas is veel onmenselijk gedrag in de menselijke historie terug te voeren op het gedrugeerd zijn worden voor een grote veldslag, of genocide !

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Jenne Sr.
17 dagen geleden

In 1917 zijn vele Amerikaanse soldaten gevaccineerd voordat ze naar Europa werden verscheept. na de wapenstilstand van 1918 brak de spaanse griep uit.

baltho
baltho
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Deze drugs kwamen destijds uit de nederlandse cokefabriek van het “koningshuis”

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  baltho
21 dagen geleden

T hoogste in de rangorde hoe meer corruptie en dat is niet van de laatste jaren En als ze falen kruipen ze als pissebedden onder een steen en komen weer boven als de storm is geluwd Grootste zielige entiteiten met een zielloos leven puur evil👹👺🐍

baltho
baltho
Reactie op  W Appie🤔😁
21 dagen geleden

Tja….

Dubito
Dubito
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Het Duitse leger marcheerde op Pervitin pillen – oftewel chrystal meth – hetzelfde spul dat Wilhelmina in Londen gebruikte om haar heldhaftige optreden tijdens de oorlog vol te kunnen houden en haar bevlogen radiotoespraken te kunnen uitspreken – over het lot van de Joden in Nederland bijvoorbeeld. Het heeft ons heldhaftige volk geïnspireerd om massaal verzet te plegen en zo de levens van minsten 1 miljoen Joden kunnen sparen. Not.
Wellicht heeft De Jonge nog een oud voorraadje gevonden.

Realistic
Realistic
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

Volgens de nederlandse geschied boeken zaten alle nederlanders is het verzet. Echt,Allemaal.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

Geen onzin SVP, mijn familie heeft zeker een tiental Joodse Nederlanders door de oorlog geholpen, en dat waren niet de enigste, daar waar ik woonde en werkte in de naoorlogse jaren de Pijp in Amsterdan, nou het zat vol met Joden, hoe kan dat als ze allemaal zijn omgekomen ?!

NSB-ers krijgen spijt
NSB-ers krijgen spijt
Reactie op  Dubito
21 dagen geleden

Coke snuivende “ministers” in een weggestemd nep-kabinet dat de dienst uitmaakt en Politie op Amfetamine en Coke.

Coke and a smile en rammen maar

Er zitten vele ‘heldhaftige’ pappa’s tussen die cokesnuivende knokploeg in Politiepakjes

Realistic
Realistic
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Je lijkt wel iemand van de kinderbescherming.Zelf geen kinderen maar wel alles weten wat goed voor ze is. nog nooit drug gebruikt maar wel veel van weten? Zelfde als een psycholoog of psychologe die je vertelt dat het wel mee valt. Want zij weten er alles van,jij niet.Zij waren daar,jij niet.
Trouwens van die Duitse soldaten is waar.
https://www.battlefieldtours.nu/blog/2019/11/12/de-duitse-wehrmacht-stond-stijf-van-de-crystal-meth/

Annette
Annette
Reactie op  Realistic
21 dagen geleden

Ik ben NIET iemand van de kinderbescherming. Trouwens, als je daar verhalen over hoort, dan is het niet bepaald “beschermen”. Wat die drugs betreft: je hoeft echt niet zelf te gebruiken om er een mening over te hebben. Jij mag denken en schrijven wat jij wilt, dan doe ik het ook! En met psychologen heb IK bepaald geen goede ervaringen. Ik vertrouw tegenwoordig liever op mijzelf.

Johnny
Johnny
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Als je zijn reactie goed leest vergelijkt hij je alleen maar met een psycholoog omdat je je mening wél deelt over drugs maar er zelf geen enkele ervaring mee lijkt te hebben. Alchohol (Al Khul=body eating spirit) is echt heel iets anders dan de meeste drugs. En drugs is simpelweg medicatie. De apotheek heet niet voor niets Drugs Store in het Engels.
Ik snap jullie beiden uitstekend. Maar ik zou zeggen begin met goed lezen en proberen te begrijpen wat de ander bedoeld. En dan vervolgens kunnen leren van elkaar. Annette schrijft echt erg leuk, maar kan inderdaad beter leren luisteren naar mensen die wél ervaring hebben op het drugs vlak. Want het is echt iets heel anders dan alchohol (yup, ik heb ervaring met beide maar ben nu ‘clean’). Ik heb ook ideeën over kinderen en opvoeden maar ik haal het niet in mijn hoofd om kritiek te leveren op ouders die dit dagelijks zelf moeten doen. En Realistic heeft een punt maar schiet wat ver door , door de vergelijking met de Kinderbescherming welke natuurlijk een contradictio in terminis is. Ik begrijp dit omdat ook ik mens ben en vol fouten zit en dit soort foutjes zelf constant maak. Maar foutjes zijn niet erg, als je er van leert. Dus rustagh aan mense. En wees n beetje lief voor elkander, wij zijn diegene die voorop lopen in deze epische strijd. Laten we dat vooral samen doen en veel van elkaar leren. En blijven schrijven en reageren. Maar ook lezen en begrijpen, fouten maken en daarvan leren. Groet,

sjef
sjef
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Dacht dat het pectine is een deel van CM. Daarmee konden de Duitsers circa 60 uur achter elkaar vechten. Werd door het eten gedraaid, dus wist men het niet.

mikkie
mikkie
Reactie op  Annette
21 dagen geleden

Al meerdere keren gelezen: In de eerste WO kregen ONZE soldaten cocaine onder auspicien van het oranjehuis. Van de papavervelden in Verweggistan.

Dylan
Dylan
Reactie op  mikkie
21 dagen geleden

Die coke fabriek stond in Amsterdam, Nederland was de nummer 1 van de wereld in de coke fabricage

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Annette
17 dagen geleden

Dat gebeurde al sinds de Eerste wereldoorlog al. Nederland was zelfs groot leverancier, niet alleen aan de Duitsers, ook Fransen en Engelsen. Google maar eens, de cocainefabriek te Amsterdam. De Oranjes waren grootaandeelhouder van deze ondernemeing.

Freba
Freba
Reactie op  Annette
17 dagen geleden

Alle soldaten worden/werden gedrogeerd in alle oorlogen, ook in de huidigen. Als je mensen in de Hel laat verkeren, blijft er DAT dus over. Ga bij je leiders klagen. Wat een sukkels die NL-ers. Hebben zij weer op de oude partijtjes gestemd. Dus verandert er niets. Eigen schuld, dikke bult.

Vlinder
Vlinder
21 dagen geleden

Ja verschrikkelijk! In de politiek het zelfde verhaal. Dan hoeven we geen namen te noemen het is overduidelijk. Gevaarlijke verkeerde ego’s!

Gert
Gert
21 dagen geleden

Die Grapperhaus is het type man, die je van de klif aftrapt, als je je hand zou uitsteken om geholpen te worden.

de man heeft de perfecte uitstraling voor een boevenfilm

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Gert
21 dagen geleden

helemaal mee eens !

Realistic
Realistic
Reactie op  Gert
21 dagen geleden

Die man heeft helemaal geen uitstraling.

jan
jan
Reactie op  Realistic
21 dagen geleden

ja wel als een varken. Murder bij vaccin Groetjes uit Maastricht

Nomen Ignotum
Nomen Ignotum
Reactie op  Realistic
21 dagen geleden

Hij heeft wel een kop als een gloeilamp.

nooit meer zwijgen
nooit meer zwijgen
Reactie op  Realistic
20 dagen geleden

Ik denk soms dat het een alien is 🤣

Arnold
Arnold
Reactie op  Gert
21 dagen geleden

Tja, functie elders, boevenfilms.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
21 dagen geleden

En dit moet ons beschermen terwijl ze zelf padje af zijn , 😤 tis diep gezonken ons land Maar roepen meer blauw op straat 🤔 om burgers bont en blauw te slaan kan er mijn verstand niet bij En de leiding die dit tolereert dikke criminelen Snap dat veel agenten die opstaan in een lastig parket zitten Maar als er 1 schaap over de dam is volgen er meer👍Onze landverraders moeten zich diep schamen en die doen alsof ze t goed met ons voorhebben 🤮🤮

cieleke
cieleke
21 dagen geleden

zielige figuren die drugs nodig hebben omdat ze op een normale manier niet op kunnen treden.Waardering krijgen ze normaal niet
dus dan maar zo.
Dat soort figuren zijn er overal.

x

Check Also

mars

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars ...

vvd

Politicus stopt bij de VVD: ‘Coronaregels voelen als klap in ieders gezicht’

Imke Emons, nummer twee van de VVD ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

96
0
We lezen graag je reactie!x