BuitenlandCorona

Mexicaanse arts belandt op IC na coronavaccin Pfizer

Help anderen door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Mexicaanse arts uit de noordelijke deelstaat Nuevo Leon is na het Pfizer-vaccin tegen het coronavirus op de intensive care beland. De arts kreeg last van ademhalingsproblemen en stuiptrekkingen, en heeft mogelijk encefalomyelitis, zo liet het ministerie van Volksgezondheid weten in een verklaring. Encefalomyelitis houdt in dat het brein en ruggenmerg ontstoken zijn.

De 32-jarige arts die het coronavaccin van Pfizer heeft gekregen, is op de intensive care opgenomen nadat zij binnen een half uur na de vaccinatie last kreeg van huiduitslag, stuiptrekkingen, spierzwakte en ademhalingsproblemen, aldus het ministerie.

Onderzoek

Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de ernstige bijwerkingen. De arts wordt behandeld door specialisten, die proberen de ontsteking van haar brein terug te dringen. De vrouw krijgt steroïden en anti-epileptica om het risico op schade te verkleinen. De patiënt zou allergisch zijn voor andere medicijnen, waaronder trimethoprim met sulfamethoxazol.

Mexico was het vierde land dat het gebruik van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech goedkeurde. De Mexicaanse toezichthouder Cofepris zei dat het toestemming verleende aan Pfizer nadat de 24 leden van zijn adviescomité unaniem voor hadden gestemd. De Mexicaanse regering heeft een overeenkomst met Pfizer getekend om 34,4 miljoen doses van het vaccin te produceren.

Persbureau Reuters kon Pfizer en BioNTech niet bereiken voor commentaar.

[Reuters]

4.5 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 jaren geleden

Hier zien we het bewijs dat zelfs mensen met een geestelijke achterstand arts kunnen worden……

Geoffrey
Geoffrey
2 jaren geleden

Lekker spul, nou doe mij maar een frikandelletje speciaal, want tsjaa als wappie ben ik inmiddels speciaal, dat was vroeger een lievere term voor mensen met het syndroom van down, maar nu zijn deze lieve woorden bedoeld voor mensen die speciale gedachtes hebben….

De definitie van speciaal is dan ook: Ieder persoon die het lef heeft anders te denken of spreken dan hem is opgedragen door de overheid……

Binnenkort krijgt u als speciaal mens een mooi sterretje opgespeld, zodat mensen ook meteen kunnen zien hoe speciale mensen eruit zien…. the walk of shame en wat daarna volgt, dat vertel ik je morgen in de nieuwe fabeltjeskrant…..

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Als je dit zo leest. Verschrikkelijk.

Ik begrijp de regeringen niet.
Er is Hydroxychloroquine. Double peer reviewed.
Er is ivermectine. Bewezen effectief.

Wat doet Hydroxychloroquine en ivermectine?
Perfect uitgelegd door Pierre Capel. https://www.youtube.com/watch?v=3JE2oqFPOOk nobelprijs 2015 voor ivermectine
En ik blijf maar verwijzen naar prof dr Pierre Capel omdat dat basale kennis is.

Elst
Elst
2 jaren geleden

Ook deze arts had onderliggende problemen. Een gezond mens heeft dus niets te vrezen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x