Mens en Dier

Ergernis om krokodillentranen Kaag: ‘Dit is eenzelfde mediastrategie als de dans op de tafel’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

In een fragment dat aankomende zondag is te zien in het tv-programma College Tour schieten bij D66-leider Kaag ‘de tranen in de ogen’ omdat haar dochters liever hebben dat ze van baan wisselt. Ze zijn namelijk bang dat hun moeder iets overkomt, aangezien ze vaak te maken heeft met bedreigingen.

Veel mensen reageren sceptisch. “Ze proberen Kaag menselijker te maken, maar het lukt al jaren niet. De meeste Nederlanders vinden haar namelijk kil en incompetent als minister, plus ze vinden het beleid van D66 verschrikkelijk. Dus dan worden de kinderen gebruikt om op de (geveinsde?) emotie te spelen,” reageert topmodel Lonneke Engel.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bilderberg

“Dit is eenzelfde mediastrategie als de dans op de tafel. Maar dan precies andersom: niet het winnaars- maar het slachtofferverhaal moet verteld en verbeeld worden. Want D66 staat op gigantisch verlies. Hoort er allemaal bij in onze emocratie. Daar zijn die  media-adviseurs voor,” zegt theatermaker George van Houts.

Annelies Strikkers voegt toe: “Mevrouw Kaag was afgelopen week bij Bilderberg. Daar heeft ze vast een leuk gesprek gehad over haar verdere loopbaan.”

“Ze heeft gewoon op alle fronten gefaald. Wat moet ze anders dan vluchten met de staart tussen de benen? En op de Bilderbergconferentie heeft ze ongetwijfeld al een nieuw leuk baantje op de kop getikt,” vult neuroloog Jan Bonte aan.

Allermooiste metafoor

Hij hoopt dat Kaag opstapt. “Een goed voornemen moet je onmiddellijk ten uitvoer brengen. Niet laten verslonzen, dan komt er niets meer van terecht. Niet twijfelen. Niet treuzelen. Gewoon doen!”

“Droge tranen is ook wel de allermooiste metafoor voor D66,” twittert Jan Roos.

4.8 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

191 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
8 maanden geleden

Weg via de Kaagbaan!

ralf
ralf
8 maanden geleden

HAHAHAHAHAHAHA trut
lach ze uit

Pieter
Pieter
8 maanden geleden

Wat een ‘mooie’ manier om te zeggen dat je opstapt omdat je gewoon niet voldoet aan de eisen die het politieke vak aan iemand stelt. En met minimaal halvering D66, kom je sowieso niet in het volgende kabinet en mevrouw is natuurlijk “veel te goed” om in een 2e kamer te gaan zitten, een kamer die ze sowieso veracht. Snel terug naar Palestina op de bezemsteel.

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
8 maanden geleden

En wat denkt ze met dit toneelspel te winnen?

Als je de complete bevolking aan alle kanten naait
hebben die kinderen misschien wel een punt om bang te zijn.

Back to top button
191
0
We lezen graag je reactie!x