Buitenland

Labour-lid: “Islamitische Staat wordt aangestuurd door Israëlische Mossad”

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een lid van de Britse Labourpartij heeft gezegd dat de Mossad, de veiligheidsdienst van Israël, achter terreurorganisatie IS zit. Bob Campbell uit Middlesborough schreef een dag na de aanslagen in Brussel: “IS wordt aangestuurd door Israël.” Dat melden Britse media.

Een dag later plaatste Campbell een plaatje waarop stond dat de terreurgroep Israël niet aanvalt ‘omdat de hond niet in zijn eigen staart bijt’. “IS is de enige terreurgroep die ruim 3000 kilometer aflegt om Parijs aan te vallen, maar geen 80 kilometer kan reizen om Israël aan te vallen,” aldus het bericht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Labour-lid: "Islamitische Staat wordt aangestuurd door Israël"

De Britse Sunday Times meldde dat Campbell was geschorst nadat parlementslid Tom Blenkinsop de berichten had gelezen en een onderzoek had ingesteld.

Campbell ontkent tegenover The Independent dat hij geschorst is. “Ik plaats veel pro-Israëlische berichten, maar ik plaats ook anti-zionistische berichten,” legde hij uit.

Hij schreef in zijn berichten dat België is aangevallen omdat het land de Palestijnen steunt en dat Frankrijk is aangevallen omdat dat land Palestina erkent als onafhankelijke staat.

Labour-lid: "Islamitische Staat wordt aangestuurd door Israël"

Labour-lid Vicki Kirby werd eerder al geschorst omdat ze tweets plaatste waarin ze zich afvroeg waarom de terreurorganisatie Israël niet aanvalt. Labour-burgemeester van Bradford Khadim Hussain werd vorige week om soortgelijke redenen ontslagen.

Raadslid Beinazir Lasharie uit Londen werd afgelopen jaar geschorst nadat ze Israël had beschuldigd van het financieren van Islamitische Staat.

De Britse schaduwminister voor Financiën John McDonnell vindt dat antisemitische leden van de Labourpartij levenslang moeten worden geschorst. Bij de Labourpartij was niemand beschikbaar voor commentaar.

Gisteren werd bekend dat Otto Skorzeny, een Oostenrijkse officier van de Waffen-SS, in opdracht van de Mossad gemoord heeft. Als agent van de Israëlische geheime dienst zou hij in 1962 voor de verdwijning van de Duitse raketdeskundige Heinz Krug verantwoordelijk zijn geweest. Dat meldt de Israëlische krant Haaretz.

[Independent, Haaretz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Coeus
Coeus
8 jaren geleden

De kilometervergelijking gaat mank, want een Arabier die net uit Syrie komt, wandelde kort geleden nog probleemloos Europa in, maar dat is in Israel natuurlijk andere koek. Wat niet wegneemt dat het er alle schijn van heeft dat Israel inderdaad ISIS steunt, net als Saoedie-Arabie, de Golfstaten, Turkije en de VS (tot vrij recent in elk geval). Bijna de hele wereld heeft de Palestijnse staat erkend. Er is Israel alles aan gelegen om te voorkomen dat belangrijke westerse landen ook Palestina erkennen. Frankrijk is zo’n belangrijk land en bovendien lid van de VN Veilighaadsraad, wat essentieel is in deze. Frankrijk zit heel dicht bij erkenning van Palestina en ook Belgie zet zich daar de laatste tijd voor in. Als de bevolkingen van die landen nou eens een goede dosis angst voor Arabieren ingepompt krijgen? Bovendien wil Israel heel graag dat Europese Joden naar Israel emigreren, om de bevolking te laten groeien. En laat de grootste Joodse gemeenschap na Israel zelf en de VS nou wonen in… Frankrijk. Als die nou eens zo bang worden dat ze niet in Europa willen blijven wonen? Enfin, bij dit soort aanslagen moet je altijd kijken naar wie er voordeel van hebben en Israel behoort daar zeker toe.

exegese
exegese
8 jaren geleden

Bovendien was Amerika ook al niet in staat om I.S. in Syrië ook maar één strobreed in de weg te leggen, als je zulk soort totale onzin voor zoete koek slikt ben je wel erg makkelijk voor de gek te houden. Totdat Poetin ze in een paar maanden tijd decimeert en voor een groot deel op de vlucht jaagt. Ook dat spreekt boekdelen, een wereldmacht als Amerika is niet in staat om I.S. in toom te houden omdat ze het zelf mede gefaciliteerd en betaald hebben. Dat mag nu onderhand wel duidelijk zijn.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
8 jaren geleden

Politiek de eeuwige vijand van vrede, geloof en traditie.
U leeft nog in Babylon, de god Justitia is aan de macht ook wel Themis, Maät

Wat zeggen de heilige schriften?

Gij zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben.

Jacob
Jacob
8 jaren geleden

Vreemd verhaal, het is al vaker gezegd dat Turkije er achter zit. Dat Israël niet wordt aangevallen tot nu toe zegt niets,er zijn meer landen in midden oosten die niet worden aangevallen, maar dat zegt niets over een deelname. er zijn groepen die belang hebben om dit soort verhalen te verkondigen.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x