Buitenland

Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Moedigen de media terrorisme aan?

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Amerika heeft een cameraploeg geprobeerd een nepexplosief door de beveiliging te smokkelen. Dat gebeurde op Newark Liberty International Airport in New Jersey, meldt NJ.com.

Tenminste zeven leden van de televisieploeg zijn aangehouden door de beveiligingsdienst TSA. Volgens een bron werkte de ploeg voor de Endemol Shine Group, een Nederlands productiebedrijf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het nepexplosief bestond uit een pvc-buis waar draden uitstaken en was verstopt in de bagage. Al snel stelde een deskundige van de TSA vast dat het explosief niet gevaarlijk was.

Andere leden filmden in het geheim, in de hoop dat de ontdekking van het explosief zou leiden tot massale paniek.

CNBC

Een politiebron liet weten dat het team aan het filmen was voor zender CNBC. De TSA heeft geen namen vrijgegeven van de mensen die zijn gearresteerd.

“We onderzoeken momenteel wat er is gebeurd en onderhouden contact met de relevante autoriteiten,” zei een woordvoerder van Endemol Shine North America in een verklaring.

“We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventuele overlast die we hebben veroorzaakt,” klonk het verder.

Samenzwering

De politiebron zei dat de cameraploeg waarschijnlijk samenzwering en belemmering van transport ten laste zal worden gelegd.

“Het voorlopige onderzoek laat zien dat de leden allemaal met elkaar samenwerkten en voor een tv-netwerk claimden te werken,” zei een woordvoerder van de TSA.

“De groep kwam niet langs de beveiliging omdat TSA-agenten het voorwerp, dat in een koffer was verstopt, ontdekten,” aldus de woordvoerder.

Foto: Wikimedia Commons

[NJ]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Moedigen de media terrorisme aan?

Daar kun je logischerwijs gerust van uitgaan. De media is een zeer belangrijke tool van “the deep state”. Terrorisme is een produkt van the deep state om ons in angst en ellende onder te dompelen en als smoes ons vrijwillig te laten beroven van al onze privacy. Ze zullen dus zeker alles in het werk stellen om dat doel te bereiken en de indruk wekken dat het tegenovergestelde aan de hand is. Precies zoals in “de protocollen van het gajes van Zion” is beschreven. Volgens sommigen bestaat het niet of is het fake, maar als je om je heen kijkt zie je het keer op keer precies zo toegepast worden.

rob
rob
6 jaren geleden

Nep nieuws is net zo gevaarlijk als een explosief, het is eigenlijk het zelfde als een explosie naar alle kanten op het is een lont in een Kruidvat omdat er overal word gecontroleerd uit beveiliging en daarmee alles op het scherp staat voor bedreigingen , als deze nep explosief niet was ontdekt kon het zich verspreiden alle kanten op en kon de media er gretig gebruik van maken ..een kat en muisspel van Endemol om zo meer macht te verkrijgen door zoiets te bedenken..krijgt het ook meer aandacht ,niettemin aandacht heeft het al of het nu gelukt was of niet, noem het maar een spel van de media voor meer aandacht..en dat hebben ze ook negatief of positief maakt niet uit aandacht is er op alle vlakken van deze twee krachten..moedige de media terroristen aan ..ja deze pakken gewoon wat ze kunnen gebruiken voor hun doel, en nee wat ze niet kunnen gebruiken voor het doel, informatie kan en word er zeker voor gebruikt om het een en ander in een goed of kwaad daglicht te zetten ..de twee krachten waar alles om heen draait ,en daardoor blijft het ook bestaan in een altijd verdraaide explosieve toestand..waar door deze krachten elkaar altijd bevechten met nu en dan een flinke explosie ..de mens houd nu eenmaal van vuurwerk dol op knalwerk in alle vormen ..

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Sensatie zucht is dit blijkbaar en dus een ziekte.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

MSM en de Corporatocracy doen hun best om terrorisme aan te sporen en overgave daaraan, en hoopt daarmee dat zij Trump en de Populistische bewegingen uit de weg kunnen ruimen.
Ze weten namelijk donders goed in de kern dat Trump en de rest van de populisten hun gaan oprollen voor hun leugens en anti-eigenbelang propaganda. Het Marxistische apparaat dat ons op voed om onszelf te vernietigen is bijna aan zijn eind. Het zal steeds extremer, gestoorder en gewelddadiger worden na mate de tijd verstrekt. Het is enkel een kwestie van tijd voor ze massaal tot zelfmoord en kamikaze terrorisme overgaan uit pure psychotische wanhoop.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x