Homepagina » Buitenland » Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Moedigen de media terrorisme aan?
Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Wat waren ze van plan?

Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Moedigen de media terrorisme aan?

In Amerika heeft een cameraploeg geprobeerd een nepexplosief door de beveiliging te smokkelen. Dat gebeurde op Newark Liberty International Airport in New Jersey, meldt NJ.com.

Tenminste zeven leden van de televisieploeg zijn aangehouden door de beveiligingsdienst TSA. Volgens een bron werkte de ploeg voor de Endemol Shine Group, een Nederlands productiebedrijf.

Het nepexplosief bestond uit een pvc-buis waar draden uitstaken en was verstopt in de bagage. Al snel stelde een deskundige van de TSA vast dat het explosief niet gevaarlijk was.

Andere leden filmden in het geheim, in de hoop dat de ontdekking van het explosief zou leiden tot massale paniek.

CNBC

Een politiebron liet weten dat het team aan het filmen was voor zender CNBC. De TSA heeft geen namen vrijgegeven van de mensen die zijn gearresteerd.

“We onderzoeken momenteel wat er is gebeurd en onderhouden contact met de relevante autoriteiten,” zei een woordvoerder van Endemol Shine North America in een verklaring.

“We bieden onze oprechte verontschuldigingen aan voor eventuele overlast die we hebben veroorzaakt,” klonk het verder.

Samenzwering

De politiebron zei dat de cameraploeg waarschijnlijk samenzwering en belemmering van transport ten laste zal worden gelegd.

“Het voorlopige onderzoek laat zien dat de leden allemaal met elkaar samenwerkten en voor een tv-netwerk claimden te werken,” zei een woordvoerder van de TSA.

“De groep kwam niet langs de beveiliging omdat TSA-agenten het voorwerp, dat in een koffer was verstopt, ontdekten,” aldus de woordvoerder.

Foto: Wikimedia Commons

[NJ]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Cameraploeg probeert nepexplosief door beveiliging vliegveld te smokkelen. Moedigen de media terrorisme aan?

  Daar kun je logischerwijs gerust van uitgaan. De media is een zeer belangrijke tool van “the deep state”. Terrorisme is een produkt van the deep state om ons in angst en ellende onder te dompelen en als smoes ons vrijwillig te laten beroven van al onze privacy. Ze zullen dus zeker alles in het werk stellen om dat doel te bereiken en de indruk wekken dat het tegenovergestelde aan de hand is. Precies zoals in “de protocollen van het gajes van Zion” is beschreven. Volgens sommigen bestaat het niet of is het fake, maar als je om je heen kijkt zie je het keer op keer precies zo toegepast worden.

  11 likes
  • Die protocollen kloppen zeker, eksegese. Wat deze stunt betreft, ik weet het nog niet helemaal. De deep state is in deep panic, en dan krijg je wanhoopsacties. Alles is op Trump gericht op het moment, dus ik weet niet hoe ze dit aan hem willen breien. “Q” heeft in z’n post wel gewaarschuwd dat we deze week false flags zouden kunnen verwachten. Maar ja, met een dummy-explosief kom je daar niet voor in aanmerking.

   2 likes
 2. MSM en de Corporatocracy doen hun best om terrorisme aan te sporen en overgave daaraan, en hoopt daarmee dat zij Trump en de Populistische bewegingen uit de weg kunnen ruimen.
  Ze weten namelijk donders goed in de kern dat Trump en de rest van de populisten hun gaan oprollen voor hun leugens en anti-eigenbelang propaganda. Het Marxistische apparaat dat ons op voed om onszelf te vernietigen is bijna aan zijn eind. Het zal steeds extremer, gestoorder en gewelddadiger worden na mate de tijd verstrekt. Het is enkel een kwestie van tijd voor ze massaal tot zelfmoord en kamikaze terrorisme overgaan uit pure psychotische wanhoop.

  4 likes
 3. Sensatie zucht is dit blijkbaar en dus een ziekte.

  5 likes
 4. Nep nieuws is net zo gevaarlijk als een explosief, het is eigenlijk het zelfde als een explosie naar alle kanten op het is een lont in een Kruidvat omdat er overal word gecontroleerd uit beveiliging en daarmee alles op het scherp staat voor bedreigingen , als deze nep explosief niet was ontdekt kon het zich verspreiden alle kanten op en kon de media er gretig gebruik van maken ..een kat en muisspel van Endemol om zo meer macht te verkrijgen door zoiets te bedenken..krijgt het ook meer aandacht ,niettemin aandacht heeft het al of het nu gelukt was of niet, noem het maar een spel van de media voor meer aandacht..en dat hebben ze ook negatief of positief maakt niet uit aandacht is er op alle vlakken van deze twee krachten..moedige de media terroristen aan ..ja deze pakken gewoon wat ze kunnen gebruiken voor hun doel, en nee wat ze niet kunnen gebruiken voor het doel, informatie kan en word er zeker voor gebruikt om het een en ander in een goed of kwaad daglicht te zetten ..de twee krachten waar alles om heen draait ,en daardoor blijft het ook bestaan in een altijd verdraaide explosieve toestand..waar door deze krachten elkaar altijd bevechten met nu en dan een flinke explosie ..de mens houd nu eenmaal van vuurwerk dol op knalwerk in alle vormen ..

  0 likes
 5. Mooi zo dan blijven de Nederlandse toeristen er tenminste ook weg?

  1 likes
 6. Vuile nepangst zaaiers zijn het. Ze stoken. Ze trekken ons uit eljaar en zetten ons tegen elkaar op. Alleen maar het negatieve aspect heerst gevoed door onterechte gemaakte angst! Wat een vuilakken daar op tv en in de regering. Endemol maar vooral eyeworks is een occulte griezel! Talpa (kabalistische talmud slangen, zie logo van hun boompje). Ik heb mn tv 4 jaar geleden druit gegooid. Ze programeren je en planten een zaadje in je hoofd. Het is aan jezelf of je giftig brood wil eten.

  1 likes
 7. Je zou nog eens kunne kijken naar een minutieus onderzoek dat is gedaan naar de Verstoring van de Kerstmarkt in Berlijn.
  Uitgebreide info met video’s en commentaar dat het “bijna”? onmogelijk is geweest om daar een truck met oplegger door het straatje te krijgen.
  Op Wanttonow onder de knop ‘overige’ en een eindje naar beneden scrollen.
  Daar doet iemand zich eerst voor als mediareporter en dan zegt hij even later waar blijft toch de media?
  Verder is er totaal geen paniek, er heerst een serene Kerstrust op het marktje direct na het incident.

  1 likes
 8. Zou de nepbom niet omtdekt zijn, dan zouden ze mogelijk de kennis verkopen aan terroristen van zo kun je een bom smokkelen. Nu het was ontdekt zoeken ze de dekmantel van een tv-programma?

  1 likes
 9. Wat ik allemaal gesmokkeld heb!….. Je moest eens weten!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Amerikaanse marine gaat UFO-meldingen eindelijk serieus nemen (en analyseren). Dit is de aanleiding

Amerikaanse marine gaat UFO-meldingen eindelijk serieus nemen (en analyseren). Dit is de aanleiding

Piloten kunnen binnenkort officieel en formeel UFO’s ...

Ik heb nog nooit zoiets gezien. Mysterieuze bolvormige UFO gaf deze Amerikaanse piloot het nakijken

Ik heb nog nooit zoiets gezien. Mysterieuze bolvormige UFO gaf deze Amerikaanse piloot het nakijken

De Amerikaanse piloot George F. Gorman kwam ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.