Buitenland

‘President Zelenski verhuurt zijn Italiaanse villa voor 50.000 euro aan Russen’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Oekraïense president Vladimir Zelenski heeft zijn luxe villa in Toscane in augustus verhuurd aan Russen, schreef de Italiaanse krant Il Tirreno dinsdag. Zelenski riep ondertussen op de afgifte van toeristenvisa aan Russen in de EU te stoppen.

Een Russisch stel uit Londen heeft de villa in augustus gehuurd. Ze betaalden Zelenski 50.000 euro, aldus de krant. De Oekraïense president kocht de villa, gelegen in Forte dei Marmi, voor vier miljoen euro toen hij nog acteur was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Foto’s die door het stel op social media zijn geplaatst, bevestigen dat ze in de villa van Zelenski verbleven, weet Il Tirreno.

Makelaar ontkent

Corriere della Serra, een andere Italiaanse krant, nam contact op met de makelaar die het object beheert. Die beweerde dat de huurders ‘niet Russisch waren’. Hij voegde toe dat hij er niet meer over kon zeggen vanwege ‘privacyredenen’. De krant wist te melden dat de huurders waarschijnlijk van Russische origine en wellicht Brits staatsburger zijn.

Woensdagavond zei Zelenski in zijn dagelijkse videoboodschap nog dat ‘het tegen alles ingaat waar de EU voor staat als burgers van een land dat de Europese waarden wil vernietigen voor hun plezier door de unie kunnen reizen’.

Dure huizen in Londen

De EU besloot woensdag een overeenkomst uit 2007 die de visumaanvraag voor Russen vergemakkelijkte volledig op te zeggen.

De Oekraïense president en zijn vertrouwelingen hebben een uitgebreid vastgoedportfolio, waaronder meerdere dure huizen in Londen.

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 jaar geleden

Ook al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel

Happy with nothing
Happy with nothing
1 jaar geleden

business as usual,Putin & Zhelezenski hebben alle twee bij Claus Schwab in
de klas gezeten, om nog maar een keer aan te geven dat u wordt bedonderdt

Avap
Avap
1 jaar geleden

Volledig een verrot en mega corrupt land dat hele Oekraïne .

17 miljoen mensen die de hele wereld dragen
17 miljoen mensen die de hele wereld dragen
1 jaar geleden

Je ziet op deze foto enkel al dat het een geldlustige “dwerg” is. precies wat er gezegd wordt een acteur en comedian. En die ondersteunen wij ineens als land??? Niemand heeft onze mening gevraagd. Want “de russen zijn slecht” en dat heb je al gehoord sinds dat je kind was.
Nooit hebben wij echt het verhaal gehoord van beide kanten.
Ik ben echt overtuigd dat al sinds 2014 er richting de russische gemeenschap in de Oekraïne een vreselijke oorlog gaande is. En nu rusland ingrijpt zij de zwarte piet krijgt toegespeeld. De democratie is namelijk al jaren dood in Oekraïne. Ben overtuigd dat Rusland serieus met bevrijding bezig is, ondanks alles wat wij hier horen.
Ik steun de Russen sorry als ik iemand daarmee kwets.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x