Homepagina » Mens en Dier » Nieuwe biografie ontmaskert prins Bernhard als gewetenloze man die meisjes misbruikte
Nieuwe biografie ontmaskert prins Bernhard als gewetenloze, egocentrische man

Nieuwe biografie ontmaskert prins Bernhard als gewetenloze man die meisjes misbruikte

Prins Bernhard heeft in paleis Soestdijk jonge meisjes aangerand, zo blijkt uit de eerste biografie van koningin Juliana door sociologe Jolande Withuis.

Withuis versterkt het beeld van de schavuit van Oranje, de bijnaam die prins Bernhard kreeg. Uit de biografie blijkt dat hij Juliana vanaf het begin van hun relatie systematisch heeft vernederd en gekleineerd. Ook publiekelijk.

Voor haar onderzoek kreeg Withuis geen toegang tot het Koninklijk Huisarchief. Ze werd zelfs actief tegengewerkt. Zo verklaarde het Letterkundig Museum correspondentie ‘plots niet-openbaar’.

Nog erger

En toen de dochter van een vriendin van Juliana een dagboek wilde afstaan, kwam zij ‘op dat voornemen terug na een dringend verzoek van Beatrix’.

Wel kreeg Withuis veel nieuw materiaal aangereikt door kinderen van vriendinnen van Juliana.

“Ik heb weinig goede woorden voor Bernhard over,” reageert historicus Gerard Aalders op de biografie. “Het is zelfs nog erger dan Withuis beschrijft. Hij was een gewetenloze, gierige, over het paard getilde, egocentrische man.”

Vetzetsheld

Prins Bernhard, die tijdens de oorlog lid was van de NSDAP en de SA, wist zich slim te presenteren als verzetsheld door na de bevrijding in een jeep als eerste de stad binnen te rijden. “Hij kaapte de oorlog.”

Koning George zei over Bernhard: “Hij is de enige die van de oorlog heeft genoten.”

Een citaat uit de biografie:

Gouvernante Nitschmann deed haar deur op slot om zich de prins van het lijf te houden. Haar zeer jonge opvolgster werd door hem belaagd.

Een zestienjarige logee werd in haar logeerkamer door de prins betast onder haar blouse en op haar mond gezoend; ze wist hem haar kamer uit te werken en stortte haar hart uit bij een vertrouwd staflid; die geloofde haar, aangezien hij uit diverse andere bronnen met Bernhards gedrag bekend was.

Een jong lid van Juliana’s toneelclub werd door Bernhard aangerand toen ze aan zijn uitnodiging gevolg gaf om wat schilderijen te komen bekijken, waarna de regisseur jeugdige actrices niet meer ongechaperonneerd door het paleis liet lopen als de prins thuis was.

Het boek ‘Juliana. Vorstin in een mannenwereld’ is hier verkrijgbaar.

[Volkskrant]


Vind je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. David icke:

  ”… Het koningschap komt voort uit een bloedlijnconnectie met de goden en daardoor gaan Koninklijke en Archontische bezetenheid zo goed samen. Ik heb in het aanzicht van grote spot gezegd dat de Britse Koninklijke familie Reptiliaanse hybride shapeshifters zijn, psychopaten, die deelnemen aan satanische rituelen, inclusief offeranden (zie The Biggest Secret en The Perception Deception).

  … De ‘goden’ (Demiurg/Archons) kwamen hun beperkingen te boven door specifieke hybridebloedlijnen in elkaar te fabriceren (biologische computerprogramma’s) die ik o.a. de Hybriden noem. Zij representeren de belangen en de plannen van de Archons binnen het menselijke frequentiebereik … ‘Elite’ bloedlijnen die door Archons geïncarneerd zijn, zijn superpsychopaten …

  … Koninklijke Archon-Reptiliaanse hybriden werden gezien als de uitverkoren heersers van de ‘goden’ en hun macht komt voort uit de genetische erfenis (het virus). De perceptie van Koninklijke bloedlijnen als tussenpersonen tussen de mensen en de ‘goden’ heeft dezelfde oorsprong als priesters die tussenpersonen zijn tussen mens en ‘God’. De Archon-Reptiliaanse koningshuizen en de aristocratie worden vaak als ‘blauw bloed’ aangeduid …

  … … Kijk nog eens naar de gedragskenmerken van de psychopaat: geen empathie, spijt of schaamte, pathologische leugenaars (bedriegers) en parasieten die doen wat er gedaan moet worden om hun zin te krijgen. … Een andere rode draad die door de oude wereld heen loopt was de kruising tussen mensen en ‘de goden’ …

  … Heerschappij vanwege de hybridebloedlijn vindt vandaag de dag nog steeds plaats met betrekking tot de Britse en de andere overlevende ‘Koninklijke’ families, maar het heeft zich nu uitgebreid naar de politiek, het bankwezen, de grote bedrijven en naar Het Systeem in het algemeen …

  … De meeste mensen denken dat de Koninklijke familie zuiver symbolisch is geen echte macht heeft maar het omgekeerde is het geval. En behoorlijk ook. De machtsdynamiek is omsloten door ritueel en protocol. Van niemand wordt verwacht dat hij of zij buigt voor de gekozen Britse minister-president maar wordt wel verwacht te buigen of een revérence te maken voor de koningin. Een punt van toevoeging hier – Let op hen die er altijd zijn omdat daar de macht ligt. Koninklijke families zijn er altijd, ongeacht wie er in en uit de politiek gaat en datzelfde geldt voor de geheime diensten en regeringsinstituten … ”

  39 likes
  • LS…

   Niets aan toe te voegen. Een van de redenen dat onze Mark Rutte het goed vindt dat het jongste koninklijke reptiel een toelage krijgt vanaf haar achttiende jaar. Als je wat anders vindt ben je populistisch of zo. Markje onze niet koninklijke psychopaat kan natuurlijk niet anders want dan gaat zijn kop er af… Hebben we al eerder gezien…

   19 likes
 2. Weg met de monarchie.

  25 likes
 3. Van de troon stoten dat tuig, alles terug laten betalen wat ze gestolen hebben en de laan uit sturen. Ze hebben nog nooit iets gepresteerd en dat zal ook nooit gebeuren ook. Elke Euro die eraan besteed wordt is er één te veel.

  19 likes
 4. goed dat je hier aandacht aan besteed Robin,de gehele ambtenarij en koningshuizen moet exposed worden.

  fff

  16 likes
 5. De EO. en al die Gereformeerden, en christelijke aanhangers van dat koningshuis zijn nog steeds niet van de bijbel/Fabeltjeskrant afgevallen !

  10 likes
 6. Het blijft een mof.

  8 likes
 7. Laten wij now eens een test nemen,en dan weten wij of hij echt van Prins Hendrik afstamt.
  Ik geloof het helemaal niet,maar ja dom is het volk .

  6 likes
  • Dat is al een keer voorgesteld, maar Mark wuifde het weg. Ik vermoed dat hij allang alles weet, maar ook weet dat sommige (veel) mensen nou eenmaal een leider/droomfiguur nodig hebben.

   1 likes
 8. En de beerput gaat steeds verder open..

  5 likes
 9. De geschiedenis herhaalt zich. Het was een gearrangeerd huwelijk. De monarchie is een vehikel van de bankiers. Voor de zoveelste keer moest de monarchie met kunst en vliegwerk worden gecontinueerd.
  De agenda van de globalisten wordt middels de corrupte koninklijke families doorgezet.

  Dit zien we in elk Westers land, en deze bloedlijn vinden we absoluut terug in elke koninklijke familie van Europa,
  Bekijk hieronder de documentaire ‘The Secret Government’ (Bron: http://www.informationclearinghouse.info/).

  Kindermisbruik en ander perversiteiten zijn in die kringen meer dan een grote hobby. http://www.darkpolitricks.com/2014/04/child-abuse-networks-part-two/
  http://www.geennieuws.com/2016/05/4-mei-kijkt-u-eens-naar-deze-videos-over-de-oranjes-u-zult-vanzelf-stil-worden/

  4 likes
 10. Hoe Juliana zo’n monster heeft kunnen trouwen kan alleen zij weten. Misschien was de druk op haar wel heel erg groot. En natuurlijk zal die schavuit in hun verlovingsperiode de charmante en liefhebbende toekomstige echtgenoot hebben uitgehangen.

  3 likes
 11. Oud nieuws. Hij was sowieso lid/ridder van de orde van Solomon.(1ste koning van Israël) Alles draait om Israël.(god van de zon en elektriciteit(technologie). Het orgaan dat dit tijdperk(4de) leidt en ten onder zal laten gaan om weer een nieuw tijdperk te beginnen. Dit tijdperk vergaat door donder/bliksem en licht.(denk aan kernexplosie, kunstlicht, wifi(kopergeleiding/pc/mobiel/satellieten=kunststerren).
  12 stammen van Israël= 12 tabletten van alle kennis=12 apostelen enz.

  3 likes
 12. Kan zijn piemel weer eens niet binnenboord houden.
  Tja, familietrekje…

  1 likes
 13. Het koninklijk rijk is niet meer wat het was! Heel lang geleden dat wel.

  1 likes
 14. Hij heeft wel verschillende sport/auto’s naar God gereden, maar hij is niet mee gegaan !

  1 likes
 15. …Binnen het toenemen van de EU dictatoriaal is het plan dat koningshuizen niet meer wenselijk zijn? Het vele negatieve nieuws rond vele koningshuizen komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze mensen zijn net als mensen gewoon mensen met alles erop en eraan en wie over oneindig veel geld beschikt kan/kon alles naar zijn pijpen laten dansen, zelfs de meest bizarre uitspattingen plaats laten vinden. Volgens mij steken de van hoog aanziende gezelschappen binnenkort elkaar op de BULDERberg bijeenkomsten elkaar nog een mes in rug, niemand is meer te vertrouwen, zelfs daar niet meer….what goes around comes around….enuh, als wij moeten lijden, waarom zouden anderen, zogenaamd ‘beteren en hooggeplaatsten’ niet mee mogen lijden? Wat maakt het éne mens beter dan het andere?….

  1 likes
 16. Deze mensen van hun troon stoten heeft geen enkele zin. Ook zij zijn puppets. Elke koning/koningin(verleden/nu) had/heeft een rechterhand. Een rechter/hoogpriester/adviseur.

  1 likes
 17. Om de huidige wereld te verslaan zul je veel/alles moeten verwijderen/over moeten nemen. Alles staat in verbinding met elkaar. In de oudheid(sumerie) spreekt men over het verslaan van: warrior dragon, palm tree king, lord saman ana, bison, mermaid, zevenkoppige snake, zeskoppige wildram. Via technologie kan dit. Alles wordt gecodeerd. Codering zorgt voor overname.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

En toen viel het VN-klimaatpanel IPCC eindelijk keihard door de mand. Dit is er aan de hand

Het VN-klimaatpanel IPCC is eindelijk door de ...

Voorzitter Europees Parlement spreekt vol lof over Mussolini. Zo diep is het fascisme geworteld in de EU

Voorzitter Europees Parlement spreekt vol lof over Mussolini. Zo diep is het fascisme geworteld in de EU

Voorzitter van het Europees Parlement Antonio Tajani ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.