Mens en Dier

Nieuwe biografie ontmaskert prins Bernhard als gewetenloze man die meisjes misbruikte

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Prins Bernhard heeft in paleis Soestdijk jonge meisjes aangerand, zo blijkt uit de eerste biografie van koningin Juliana door sociologe Jolande Withuis.

Withuis versterkt het beeld van de schavuit van Oranje, de bijnaam die prins Bernhard kreeg. Uit de biografie blijkt dat hij Juliana vanaf het begin van hun relatie systematisch heeft vernederd en gekleineerd. Ook publiekelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Voor haar onderzoek kreeg Withuis geen toegang tot het Koninklijk Huisarchief. Ze werd zelfs actief tegengewerkt. Zo verklaarde het Letterkundig Museum correspondentie ‘plots niet-openbaar’.

Nog erger

En toen de dochter van een vriendin van Juliana een dagboek wilde afstaan, kwam zij ‘op dat voornemen terug na een dringend verzoek van Beatrix’.

Wel kreeg Withuis veel nieuw materiaal aangereikt door kinderen van vriendinnen van Juliana.

“Ik heb weinig goede woorden voor Bernhard over,” reageert historicus Gerard Aalders op de biografie. “Het is zelfs nog erger dan Withuis beschrijft. Hij was een gewetenloze, gierige, over het paard getilde, egocentrische man.”

Vetzetsheld

Prins Bernhard, die tijdens de oorlog lid was van de NSDAP en de SA, wist zich slim te presenteren als verzetsheld door na de bevrijding in een jeep als eerste de stad binnen te rijden. “Hij kaapte de oorlog.”

Koning George zei over Bernhard: “Hij is de enige die van de oorlog heeft genoten.”

Een citaat uit de biografie:

Gouvernante Nitschmann deed haar deur op slot om zich de prins van het lijf te houden. Haar zeer jonge opvolgster werd door hem belaagd.

Een zestienjarige logee werd in haar logeerkamer door de prins betast onder haar blouse en op haar mond gezoend; ze wist hem haar kamer uit te werken en stortte haar hart uit bij een vertrouwd staflid; die geloofde haar, aangezien hij uit diverse andere bronnen met Bernhards gedrag bekend was.

Een jong lid van Juliana’s toneelclub werd door Bernhard aangerand toen ze aan zijn uitnodiging gevolg gaf om wat schilderijen te komen bekijken, waarna de regisseur jeugdige actrices niet meer ongechaperonneerd door het paleis liet lopen als de prins thuis was.

Het boek ‘Juliana. Vorstin in een mannenwereld’ is hier verkrijgbaar.

[Volkskrant]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
7 jaren geleden

David icke:

”… Het koningschap komt voort uit een bloedlijnconnectie met de goden en daardoor gaan Koninklijke en Archontische bezetenheid zo goed samen. Ik heb in het aanzicht van grote spot gezegd dat de Britse Koninklijke familie Reptiliaanse hybride shapeshifters zijn, psychopaten, die deelnemen aan satanische rituelen, inclusief offeranden (zie The Biggest Secret en The Perception Deception).

… De ‘goden’ (Demiurg/Archons) kwamen hun beperkingen te boven door specifieke hybridebloedlijnen in elkaar te fabriceren (biologische computerprogramma’s) die ik o.a. de Hybriden noem. Zij representeren de belangen en de plannen van de Archons binnen het menselijke frequentiebereik … ‘Elite’ bloedlijnen die door Archons geïncarneerd zijn, zijn superpsychopaten …

… Koninklijke Archon-Reptiliaanse hybriden werden gezien als de uitverkoren heersers van de ‘goden’ en hun macht komt voort uit de genetische erfenis (het virus). De perceptie van Koninklijke bloedlijnen als tussenpersonen tussen de mensen en de ‘goden’ heeft dezelfde oorsprong als priesters die tussenpersonen zijn tussen mens en ‘God’. De Archon-Reptiliaanse koningshuizen en de aristocratie worden vaak als ‘blauw bloed’ aangeduid …

… … Kijk nog eens naar de gedragskenmerken van de psychopaat: geen empathie, spijt of schaamte, pathologische leugenaars (bedriegers) en parasieten die doen wat er gedaan moet worden om hun zin te krijgen. … Een andere rode draad die door de oude wereld heen loopt was de kruising tussen mensen en ‘de goden’ …

… Heerschappij vanwege de hybridebloedlijn vindt vandaag de dag nog steeds plaats met betrekking tot de Britse en de andere overlevende ‘Koninklijke’ families, maar het heeft zich nu uitgebreid naar de politiek, het bankwezen, de grote bedrijven en naar Het Systeem in het algemeen …

… De meeste mensen denken dat de Koninklijke familie zuiver symbolisch is geen echte macht heeft maar het omgekeerde is het geval. En behoorlijk ook. De machtsdynamiek is omsloten door ritueel en protocol. Van niemand wordt verwacht dat hij of zij buigt voor de gekozen Britse minister-president maar wordt wel verwacht te buigen of een revérence te maken voor de koningin. Een punt van toevoeging hier – Let op hen die er altijd zijn omdat daar de macht ligt. Koninklijke families zijn er altijd, ongeacht wie er in en uit de politiek gaat en datzelfde geldt voor de geheime diensten en regeringsinstituten … ”

Wim
Wim
7 jaren geleden

Het blijft een mof.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Weg met de monarchie.

Richard
Richard
7 jaren geleden

Kan zijn piemel weer eens niet binnenboord houden.
Tja, familietrekje…

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x