De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
De zionistische vrijmetselaars hebben plannen voor een derde wereldoorlog. Volgens een Koeweitse onderzoeker is dit het einddoel
Niburu, klokkenluider Snowden en de NSA – Update 1
Begrafenisondernemer schiet uit zijn slof: ‘Wat mankeert deze mensen? Dit is echt ziek’
Grote verwarring rond nieuwe verpakking homeopathische middelen
‘Buitenaardse beschavingen gebruiken zon als sterrenpoort’
Hoe werken dimensies? (video)
Churchilllaan volgehangen met pridevlaggen: ‘In Amsterdam zijn ze compleet knettergek geworden’
Europa moet uit de euro-val ontsnappen. Gouverneur van centrale bank komt met waarschuwing
‘Dollar is waardeloos, Congresleden zijn omgekocht’ (video)