Het Complot

VIDEO: Tourbus dringt geheime basis Area 51 binnen

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een tourbus is erin geslaagd de topgeheime legerbasis Area 51 binnen te dringen. De chauffeur en zijn vier passagiers kwamen er al snel achter hoe zwaar de basis wordt beveiligd. Het hele incident is vastgelegd op video.

In de afgelopen jaren zijn tienduizenden mensen afgereisd naar de Nevadawoestijn om een glimp op te vangen van Area 51. Slechts enkelen negeerden de waarschuwingsborden en werden snel opgepakt.

In 1989 was er massale aandacht voor geheime projecten op de basis in Nevada. Ufologen, vliegtuigspotters en journalisten trokken in groten getale naar Area 51 om zoveel mogelijk informatie te vergaren.

De basis is voorzien van bewegingssensoren, geavanceerde camera’s en waarschuwingsborden waarop staat dat gebruik van dodelijk geweld is toegestaan. De basis trekt allerlei soorten mensen aan. Sommigen zijn gewoon nieuwsgierig, anderen denken dat ze zijn ontvoerd of zelf buitenaards zijn.

Op 28 mei besloot chauffeur Denis Ryan alle waarschuwingsborden te negeren en de basis binnen te dringen. Na een minuut begon hij in het rond te kijken, op zoek naar mannen in legerkleding. Nog geen minuut later kreeg Ryan van de passagiers te horen dat ze werden gevolgd door een witte auto. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam nog een auto aangereden.

Een man in legeroutfit stapte uit. Op de bijrijderstoel zat een man met een automatisch geweer. De soldaten vertelden Ryan dat hij zich op militair terrein begaf. De toeristen, allemaal acteurs, deden net of ze dachten dat het onderdeel was van de tour.

Korte tijd later arriveerden politieagenten die de chauffeur en passagiers sommeerden uit te stappen. Ze kregen proces verbaal omdat ze zich op verboden terrein bevonden en een datum waarop ze moesten voorkomen. Zowel de chauffeur als de passagiers kregen ook een boete van 650 dollar.

De officier van justitie vermoedde dat het gezelschap de basis met opzet was binnengedrongen. Pas toen hij de video had gezien was hij bereid de aanklachten tegen de passagiers te laten vallen. De chauffeur moet wel betalen en mag tenminste twee jaar zijn beroep niet meer uitoefenen. De officier van justitie vertelde dat de basis voor hem belangrijk is vanwege de extra belastingopbrengst.

[8 News NOW]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T.R.Hunter
T.R.Hunter
7 jaren geleden

”De officier van justitie vertelde dat de basis voor hem belangrijk is vanwege de extra belastingopbrengst.” ???? Hoe moeten we dit uitleggen ? Welke extra belasting opbrengst ? Bedoelen ze hier de opbrengst van de boetes mee want voor de rest kost area51 alleen geld en komt er niets binnen, het valt onder de black projects. Kortom geeft de rechter hier een beetje toe dat ze het niet erg vinden dat af en toe mensen area51 binnenrijden om zo centen te kunnen vangen in vorm van boetes ? Wat heeft die rechter daar mee te maken ? Rechters moeten onpartijdig zijn en we hebben niets te maken van wat zij vinden !

barsoomx
barsoomx
7 jaren geleden

De extra belastingopbrengsten: de tol die de Ufonauten aan de overheid moeten betalen!

Jan
Jan
7 jaren geleden

Area 51 is wereldwijd bekend en trekt allerlei gespuis aan.
Ik zou er geen vliegende schotels stallen.

nexus
nexus
7 jaren geleden

ja je heb kinderen die wel eens iets stiekum die worden gestraft
maar hoge heren die mogen over al dingen stiekum doen en die worden niet gestraft
en als je dan op hun terein komt dan zwaaien ze met hun vinger
en het ergste vind ik dat de mensen het maar toe laten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x