Homepagina » Het Complot » VIDEO: Tourbus dringt geheime basis Area 51 binnen
VIDEO: Tourbus dringt geheime basis Area 51 binnen

VIDEO: Tourbus dringt geheime basis Area 51 binnen

Een tourbus is erin geslaagd de topgeheime legerbasis Area 51 binnen te dringen. De chauffeur en zijn vier passagiers kwamen er al snel achter hoe zwaar de basis wordt beveiligd. Het hele incident is vastgelegd op video.

In de afgelopen jaren zijn tienduizenden mensen afgereisd naar de Nevadawoestijn om een glimp op te vangen van Area 51. Slechts enkelen negeerden de waarschuwingsborden en werden snel opgepakt.

In 1989 was er massale aandacht voor geheime projecten op de basis in Nevada. Ufologen, vliegtuigspotters en journalisten trokken in groten getale naar Area 51 om zoveel mogelijk informatie te vergaren.

De basis is voorzien van bewegingssensoren, geavanceerde camera’s en waarschuwingsborden waarop staat dat gebruik van dodelijk geweld is toegestaan. De basis trekt allerlei soorten mensen aan. Sommigen zijn gewoon nieuwsgierig, anderen denken dat ze zijn ontvoerd of zelf buitenaards zijn.

Op 28 mei besloot chauffeur Denis Ryan alle waarschuwingsborden te negeren en de basis binnen te dringen. Na een minuut begon hij in het rond te kijken, op zoek naar mannen in legerkleding. Nog geen minuut later kreeg Ryan van de passagiers te horen dat ze werden gevolgd door een witte auto. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam nog een auto aangereden.

Een man in legeroutfit stapte uit. Op de bijrijderstoel zat een man met een automatisch geweer. De soldaten vertelden Ryan dat hij zich op militair terrein begaf. De toeristen, allemaal acteurs, deden net of ze dachten dat het onderdeel was van de tour.

Korte tijd later arriveerden politieagenten die de chauffeur en passagiers sommeerden uit te stappen. Ze kregen proces verbaal omdat ze zich op verboden terrein bevonden en een datum waarop ze moesten voorkomen. Zowel de chauffeur als de passagiers kregen ook een boete van 650 dollar.

De officier van justitie vermoedde dat het gezelschap de basis met opzet was binnengedrongen. Pas toen hij de video had gezien was hij bereid de aanklachten tegen de passagiers te laten vallen. De chauffeur moet wel betalen en mag tenminste twee jaar zijn beroep niet meer uitoefenen. De officier van justitie vertelde dat de basis voor hem belangrijk is vanwege de extra belastingopbrengst.

[8 News NOW]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
T.R.Hunter
T.R.Hunter
6 jaren geleden

”De officier van justitie vertelde dat de basis voor hem belangrijk is vanwege de extra belastingopbrengst.” ???? Hoe moeten we dit uitleggen ? Welke extra belasting opbrengst ? Bedoelen ze hier de opbrengst van de boetes mee want voor de rest kost area51 alleen geld en komt er niets binnen, het valt onder de black projects. Kortom geeft de rechter hier een beetje toe dat ze het niet erg vinden dat af en toe mensen area51 binnenrijden om zo centen te kunnen vangen in vorm van boetes ? Wat heeft die rechter daar mee te maken ? Rechters moeten onpartijdig zijn en we hebben niets te maken van wat zij vinden !

barsoomx
barsoomx
Reactie op  T.R.Hunter
6 jaren geleden

Officier van justitie=geen rechter!!

hader
hader
Reactie op  T.R.Hunter
6 jaren geleden

@T.R. Hunter
Er werken daar een paar duizend man die betaalt worden (+belasting) die wel of niet ingevlogen worden (+belasting) die materiaal en eten (+belasting) gebruiken. Toeristen nemen een lokale tour of hotel en moeten eten en slapen enz. (+belasting) Zo moeilijk is het toch niet om dat te begrijpen? Area 51 is gewoon een ongewenste attractie die allerlei mensen aantrekt. De Alien Inn heet niet voor niets zo. Iedereen moet er geweest zijn als je daar in de buurt bent. (+belasting)

barsoomx
barsoomx
6 jaren geleden

De extra belastingopbrengsten: de tol die de Ufonauten aan de overheid moeten betalen!

Jan
Jan
6 jaren geleden

Area 51 is wereldwijd bekend en trekt allerlei gespuis aan.
Ik zou er geen vliegende schotels stallen.

ben
ben
Reactie op  Jan
6 jaren geleden

Bingo zo,n idee heb ik ook, wel een perfecte afleiding maar waar dan wel??Iik ken zo,n beetje de top honderd van de””complottheorieen””wel. maar toch, er moet toch meer zijn dan alles wat hier en op andere plaatsen jaar in jaar uit herkauwdt wordt.. Niet lullig bedoelt hoor, ben gewoon toe aan iets nieuws denk ik lol laterszzzz

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Jan
6 jaren geleden

Wat wil je nu eigenlijk zeggen met die opmerking?
En wat maakt die gewone mensen met een bepaalde interesse gespuis?

ben
ben
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Iin de ogen van de mensen die in het geheim opereren zijn mensen zoals wij gespuis.
Dat snap jij toch ook wel, en als je verstopplek ontdekt is, zou jij dan nog je waardevolle spulletjes daar verstoppen?? Maar goed waarschijnlijk snap je het we,l en loop je gewoon te trollen!

nexus
nexus
6 jaren geleden

ja je heb kinderen die wel eens iets stiekum die worden gestraft
maar hoge heren die mogen over al dingen stiekum doen en die worden niet gestraft
en als je dan op hun terein komt dan zwaaien ze met hun vinger
en het ergste vind ik dat de mensen het maar toe laten

hader
hader
Reactie op  nexus
6 jaren geleden

Wel even een notitie voor je zelf maken; Area 51 is een militair complex, waar in het geheim de nieuwste technieken worden ontwikkeld/uitgeprobeerd. Je denkt toch niet als burger zijnde dat je daar wordt toegelaten? Het feit dat het terrein vol zit met allerlei elektronische apparatuur om ongewenste menselijke aanwezigheid op te merken is al een hint. De borden langs de wegen geven het ook aan. Of denk je dat “the use of deadly force” een grapje is? Dit is gewoon een no-go area. Men zit niet te wachten op verkenners van vreemde mogendheden die lukraak foto’s enz. nemen van classified objecten. Hier komen de B2 en de F117 vandaan. Ikzelf was erg verbaast dat deze toestellen ineens uit het niets opdoken. Iets geheim houden heeft zijn voordelen en dat heeft niets met een vingertje zwaaien te maken.

Mike
Mike
6 jaren geleden

Subtiel interpretatiefoutje van de bron: de toeristen zijn géén acteurs, zij dachten dat de militairen als acteurs onderdeel van de show uitmaakten.

Operator
Operator
6 jaren geleden

Wat mij verbaast is dat er over zo’n supergeheime toegangsweg geen slagboom hangt. Je kan er dan natuurlijk omheen rijden maar dan doe je het echt bewust.

Het lijkt wel of ze mensen ‘uitnodigen’ om per ongeluk over die ‘lijn’ te rijden ;>)

Paco
Paco
Reactie op  Operator
6 jaren geleden

Inderdaad. Hoe kan zo’n busje zo maar het terrein op rijden? Ik vind het prachtig, maar kom je dan niet een hek of een slagboom tegen?

Of is Area 51 zo groot dat grote schrikdraad-achtige hekken bouwen te duur is? Is het terrein slechts beschermd met borden: “deadly force etc.”? Dan kan iedereen naar binnen rijden. Met gevaar voor eigen leven natuurlijk. Maar doe dat eens, en neem een camera mee die live (via satelliet of zo) alle beelden naar elders doorstuurt en op het web post. En rij door, negeer alle deadly forces. Wow! Je overleeft het uiteindelijk niet, maar de publieke beelden zullen niet ontkend kunnen worden.

Maar goed, wat ik eerder hier las, Area 51 is zo beroemd om z’n “alien activity”, dat er ongetwijfeld niks te vinden is. Alles is uiteraard al verplaatst naar een andere geheime militaire basis. Als het gaat om Area 51, dan hebben we het over o.a. het Roswell-incident (1947).

x

Check Also

canadese

Lid Canadese strijdkrachten roept medesoldaten op het coronavaccin niet te verspreiden: ‘Killervaccin’

Tijdens een protest tegen de coronamaatregelen in ...

desinformatie

‘Pas op voor desinformatie verspreid door wappies als Mark Rutte’

Het Nederlandse leger heeft sinds de corona-uitbraak ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x