Mens en Dier

Hoger beroep David Icke: deze opmerkelijke zaken werden besproken in de rechtszaal

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Maandag diende het hoger beroep tegen de IND door de Britse spreker David Icke. Hij werd bijgestaan door Jeroen Pols.

Icke stelt dat hij niet langer welkom is in 26 Schengenlanden, waaronder Nederland, vanwege zijn mening. Dat is censuur en dat is verboden, zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens de Staat vormt Icke een bedreiging voor de openbare orde. Ze baseert zich daarbij op rapporten van de AIVD, NCTV en DRIO (Dienst Regionale Informatie Organisatie).

Ronduit toegegeven

In de rechtbank werd er gesproken over het begrip ‘anti-overheidsextremist’. Dus als je het net als de meeste andere mensen niet eens bent met het beleid van de overheid, dan ben je een ‘extremist’.

“Wat ook erg interessant is, is dat eigenlijk ronduit werd toegegeven dat David Icke dan zelf misschien geen antisemiet is, maar dat anderen zijn gedachtegoed wel als zodanig kunnen opvatten,” schrijft Mordechaï Krispijn, die in de rechtszaal aanwezig was, in een verslag.

Krispijn merkt op dat de man die een aanslag voorbereidde op Rutte, de fakkeldrager bij Kaag en anderen ‘natuurlijk’ in verband werden gebracht met de meningen van Icke.

Zeer effectief

Het trekken van de antisemitische kaart is in het verleden zeer effectief gebleken. Veel mensen geloven dit en doen geen eigen onderzoek, schrijft hij.

Krispijn, die zelf een Joodse achtergrond heeft, bracht een stuk tekst in dat in 1941 door de Joodse Raad werd gepubliceerd. Daarin wordt de oproep gedaan om de hardnekkige geruchten over deportaties te ontkrachten. Later bleek dat Nederland op grote schaal Joden deporteerde naar vernietigingskampen.

De rechter doet op 31 juli uitspraak.

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

Om te beginnen wil ik de redactie van ninefornews hartelijk bedanken voor het delen van dit belangrijke bericht.

Ik wist dat afgelopen maandag het hoger beroep van David Icke was, maar het gekke was dat ik nergens een verslag hierover heb kunnen vinden.

Misschien heb ik het gemist. Dat kan natuurlijk heel best, want je wordt dagelijks werkelijk overspoeld met informatie. Zoveel, dat het je soms duizelt.

Maar goed: Duidelijk is dat er géén efffectiever middel hedentendage is dan het trekken van de antisemietenkaart.

Dat gebeurt bij David Icke, maar bijvoorbeeld ook bij Thierry Baudet, die nota bene een joodse vrouw heeft.

Het is zonder meer zéér efffectief, want dankzij de Tweede Wereldoorlog, die natuurlijk méér dan verschrikkelijk was en vele slachtoffers heeft geëist, niet alleen joodse mensen, maar ook velen die het niet eens waren met de nazi’s, werkt het verlammend om dan nog je uit te spreken.

Als David Icke dan een extremist zou zijn, dan zijn er hier in Nederland zo’n tweeëneenhalfmiljoen mensen extremist.

DAT zijn namelijk al diegenen, die zéér kritisch zijn EN wantrouwend tegenover het overheidsbeleid.

Lijkt mij vrij logisch, want je moet wel een volslagen onbenul zijn om het huidige overheidsbeleid nog te steunen.

O.K. Dus eind juli wordt dan de uitspraak verwacht van het hoge beroep.
Zéér strategisch, want dat is natuurlijk middenin de vakantieperiode, dus de aandacht van het merendeel van de mensen zal nihil zijn.

Evengoed spreek ik natuurlijk de wens uit, dat David Icke in het gelijk wordt gesteld, mede dankzij de inspanningen van Jeroen Pols, maar ik heb er niet veel vertrouwen in.

ALLES in dit land wat krom is wordt rechtgepraat en wat recht is wordt kromgepraat.

Erik
Erik
9 maanden geleden

Zoals krispojn feitelijk laat zien a.d.h.v. het voorbeeld van het verraad van de ‘Joodse’ Raad in WO2;

Iedereen die de staat ermee laat wegkomen zodra hij de – vermeende of echte – politieke tegenstander treft, door ontkenning en of leugens,
promoot repressie en dictatuur.
Wat hem uiteindelijk zelf meedogenloos zal treffen.

Vout
Vout
9 maanden geleden

Je kunt niet van ze winnen, ze hebben iedereen in hun zak. Het is een verloren zaak. Helaas. David Icke blijft overigens een held en voorbeeld.

Doendenker
Doendenker
9 maanden geleden

Mokum had hele Joodse buurten. De rijke bankiers waren de vijanden van Hitler. Die rijke Joden hebben een deal gesloten met de nazi’s en zijn gevlucht naar UK en USA, de armoede Joden zijn afgevoerd, tewerkgesteld en vergast..
Het is een gotspe dat iemand die zich uitspreekt tegen elke vorm van racisme, de racistische en fascistische gruweldaden van zionisten niet mag benoemen.
Maar goed. Dit proces is een voorwendsel voor de komende EU dictatuur. Twitter ligt op het hakblok, de vvmu moet en zal kapot.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x